І також якщо хто знає як знайти в і-неті акафісти до Богородиці, особливо,Акафіст на честь ікони Божої Матері "Неспита чаша"
Дякую!!!Rose:

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
kristik писав:Може хто знає молитви до святого Йосифа, обручника Діви Марії? Буду вдячна якщо хтось поділиться!![]()
І також якщо хто знає як знайти в і-неті акафісти до Богородиці, особливо,Акафіст на честь ікони Божої Матері "Неспита чаша"
Дякую!!!Rose:![]()
kristik писав:Акафіст на честь ікони Божої Матері "Неспита чаша"
kristik писав:молитви до святого Йосифа, обручника Діви Марії
Лана писав:Скажіть,будь-ласка, знайшла в інтернеті такі молитви,чи насправді є такі : Исполняется любое желание...
andrey s. писав:Христос Воскрес!!!
З приводу вище написаного можу сказати свою думку,а пояснювати чому так думаю, не стану.(лишаю це на отців,раджу о.Миколу,думаю Він зможе пояснити чому)
Я в такий спосіб молитися не буду,і з такими намірами також.Скажу чесно,в свій час я таке ...... виносив пачками з Церкви,і різниця тільки в тому,що тут "опоблікувати",а там "рознести по Церквах".
І повірте мене за це совість не мучить,а що робити і як молитись вибір Ваш.(сподіваюсь Ви зрозумієте).
.....................................................
А ви вже зробили те що їм потрібно,думаєте такі речі не залишать сліду на вас,на що сподіваєтесь???.Поговоріть зі священником..
о.Олег писав:Лана писав:Скажіть,будь-ласка, знайшла в інтернеті такі молитви,чи насправді є такі : Исполняется любое желание...
є, раз знайшли, от лише все стрінуте Вами під видом молитви, що передбачає "виконування Богом бажань" без роздумів відкидайте: в християнській молитві молимось, уповаючи на волю Бога ("...нехай буде воля Твоя...") а не на власні хотіння
вітаємо Вас на Форумі![]()
З повагою, о.Олег
andrivovk писав:Ватикан – «найзеленіша» держава у світі http://www.credo-ua.org/2011/06/46952
Дякую за посилання. Зараз перецитую на сайті:
http://www.church-nature.ucoz.ru/index.html
Знаєте, оцих двох речей в екологічних питаннях для Церкви і достатньо:
"Бити в дзвіночок" - що є така то проблема і що ця проблема стосується духовності людини (виступи в ЗМІ, особистий приклад, який можуть побачити і віруючі і не віруючі і т.д.), що повязана з гріхом, і друге - виховувати екологічну християнську свідомість в своїх вірників і в людей доброї волі (методів є море, які ми досліджуємо та пропонуємо з Божою допомогою).
Олена12 писав:Чи має хто досвід благословіння тих, хто проклинає, молитви за тих, хто кривдить і гонить та молитви про Божу благодать для ближнього?
Дякую
Всесвітня Рада Церков закликає святкувати “час створіння” і захищати ліси
Всесвітня Рада Церков (ВРЦ) приєдналася до екуменічно-екологічної ініціативи відзначення дня створіння та часу створіння з 1 вересня до 4 жовтня, як часу молитви, переосмислення свого ставлення до природного довкілля, екологічного навернення та більш відповідального використання Божих дарів природи.
День створіння був започаткований у 1989 році Константинопольським патріархом Димитрієм І. З цього часу все більше і більше християн по всьому світі в „часі створіння” в особливий спосіб дякують Богу за створений світ, моляться і об’єднують свої зусилля на благо довкілля.
2011 рік проголошений Організацією Об’єднаних Націй як міжнародний рік лісів. З огляду на це Всесвітня Рада Церков закликає “до молитов та розважань присвячених лісам та пов’язаних із ними темам”. ВРЦ закликає також всіх християн і людей доброї волі до встановлення “екологічної справедливості” і наголошує на необхідності “активно ангажуватися для подолання проблем забруднення нашої планети та усунення причин змін клімату”.
Джерело: Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології
Довідка:
До Всесвітньої Ради Церков входять 349 церков, деномінацій та церковних спільнот із 110 країн, які репрезентують близько 560 млн. християн. До Ради належать переважна більшість православних церков, а також численні англіканські, протестантські та багато інших християнських церков та церковних об’єднань. Існує тісна співпраця Ради з Католицькою церквою.
Молитва визволення від родових проклять
(о. Роберт де Ґрандіс, ЧСЙ)
Господи Ісусе, дякую Тобі за Твою визволительну присутність у моєму житті. Знаю, що Ти мене любиш і покликав мене моїм ім’ям. Ти прийшов, щоб визволити в’язнів. Дякую Тобі за твою любов і милосердя, котрими Ти постійно кличеш мене, щоб я вийшов з рабства і увійшов у повноту Твого життя. Славлю Тебе. Благословляю Тебе. Поклоняюсь Тобі.
Господи, ставлю себе під Твій всемогутній захист і всесильний захист Твоєї Предорогоцінної Крові і прошу всіх ангелів і святих, а особливо Пресвяту Діву Марію, щоб заступалися за мене. „Бо Він визволить тебе від сітки птахолова І від погибельного мору. Він тебе покриє крилами своїми, І ти втечеш під його крила” (Пс. 91, 3-4а).
Господи, хочу всім вибачити і очиститися від всякого коріння гіркоти і закидів на адресу інших. Свою молитву приношу Тобі за ту особу, яка мене найбільше образила і скривдила. Дай мені сили вибачити тій особі з цілого серця. Ісусе, вибачаю тій особі. Прошу Тебе, благослови ту особу. Господи, прости кожній особі, котра мене скривдила чи образила. Ісусе, знаю, що Ти мене любиш, і точно так любиш і моїх кривдників. Тому заради Твоєї любови кожному з них кажу: „ Хоча ти приніс (-ла) мені біль, я тебе не бажаю скривдити. Віддаю тебе Ісусові. Прощаю тобі, приймаю тебе такого (-у), як ти є”. Своєю свобідною волею прощаю всім. Ісусе, благослови їх. „Нехай далеко від вас буде усяке подратування, гнів, лють, сварка та хула, разом з усілякою злобою. Ви ж один до одного будьте добрі та милосердні, прощайте один одному, як Бог вам простив в Христі” (Еф. 4, 31-32).
Господи, зараз ще прошу за особу, яка мене найбільше зранила в цілому моєму житті, за ту особу, яка мені ще й зараз наносить біль. Даю її Тобі, щоб Ти її благословив. „...Терплячи один одного прощайте взаємно, якщо хтось має до когось якусь скаргу...”(Кол. 3, 13).
Господи Ісусе, прошу Тебе про ласку, щоб я дійсно міг простити самому собі свій найбільший гріх, свій найтяжчий переступ, який я вчинив по відношенню до Тебе. Я прощаю собі, Господи. Ти мені простив і тому зараз, приймаючи від Тебе ласку, я дійсно прощаю самому собі. „Нехай мир Христовий керує вашими серцями...” (Кол. 3, 15а).
Господи, стаю перед Твоїм лицем в ім’я всіх тих, з якими я пов’язаний кровним зв’язком, і які не були чи й далі не перебувають в досконалій любові з Тобою. Господи, прийми моє вибачення за всі їхні гріхи. Мою молитву з’єдную з молитвою пророка Даниїла, коли він заступався за свій народ: „Ах, Господи мій, Боже великий і страшний, Який пильнуєш Союз і прихильність до тих, котрі Тебе люблять і зберігають заповіді Твої! Ми згрішили, ми беззаконня вчинили, зло чинили, бунтувалися і відступили від заповідей і велінь Твоїх” (Дан. 9, 4-6). „Ягве, стид на обличчі нашому... бо згрішили ми проти Тебе! У Господа Бога нашого-змилування і милосердя” (Дан. 9, 8-9). „А зараз почуй, о Боже наш, молитву слуги свого і посилені благання його. Нехай лице Твоє засяє над Твоєю святинею спустошеною – заради Тебе, Господи! Прихили вухо своє, Боже мій, і чуй! Відкрий очі і подивись на наше спустошення... Бо ми не просимо Тебе через власну праведність, але заради превеликих змилувань Твоїх! Господи, чуй! Господи, прости! Господи, послухай і вчини! Не барися – заради Себе, Боже мій, бо Ім’ям Твоїм називається місто Твоє і народ Твій!” (Дан. 9, 17-19). „В молитві витривалі будьте...” (Кол. 4, 2).
Господи, стою перед Тобою і визнаю, що мої предки займались окультними практиками – викликанням духів, ворожінням, чарівництвом та іншими видами пошуків знання з недозволених джерел. Господи, прости. В ім’я Ісуса Христа і в силі Духа Святого я беру владу, міць і силу, які Ти, Господи, мені дав як Духом сповненому християнинові. Цією владою я ламаю силу зла над моїми предками. Ламаю всі прокляття, пороблення, прокльони, вроки, записи, злі побажання, вуду ляльки, всяку магію, зло, успадковане від предків: знане і незнане. Я встаю проти всіх сатаністських заговорів, договорів, зв’язаностей; проти всіх ланцюгів, у яких сатаністські сили тримають душі, і перериваю вплив таких зв’язків, які приходять через моїх предків. Я встаю проти наслідків всіх зв’язків з чарівниками, ворожками, гадалками, астрологами, медіумами, що викликають мертвих, екстрасенсами, біоенергетиками, окультистами, віщунами долі. Відрікаюся всіх окультних практик, карт „таро”, прикликання духів і всього, що є окультне. Відрікаюся всього поганого, чим мене могло би тримати в рабстві. Ламаю всякий вплив всіх диявольських діл і вчинків, що приходять до мене по кровній лінії. Господи, прошу Тебе, віддали від моїх предків всі наслідки заняття окультизмом. Всі терени, які мої предки передали Сатані, я забираю назад і ставлю їх під владу Ісуса Христа. Господи, прошу Тебе, підніми в моїй кровній лінії святих, дійсно побожних людей, котрі дійсно і глибоко будуть посвячені Твоїй Істині. „Тому Бог Його вивищив і дав Йому ім ‘я, що понад усяке ім’я, щоб на Ісусове ім’я пригнулося всяке коліно – небесне, земне і підземне. І кожний язик визнає: Ісус Христос є Господь – на славу Бога Отця” (Фил. 2, 9 -11).
Зараз прошу, щоб води мого хрищення потекли через покоління назад, аж до кореня мого родинного дерева. Нехай Ісусова Кров, Яка чистить і дає життя, потече всім поколінням: першому, другому, третьому, четвертому, п’ятому. Нехай Ісусова Кров з Хреста протече через всіх дітей і батьків, все до дванадцятого коліна і далі, торкаючись, оздоровлюючи і відновлюючи. Зараз беру Хрест Ісуса Христа і ставлю його між кожним коліном моєї кровної лінії, перериваючи перенесення всякого негативного зв’язку з ними, особливо в мені чи через мене, чи проти мене поставленого. „Це є Кров моя, Кров Союзу, що за багатьох проливається на відпущення гріхів” (Мт. 26, 28).
В ім’я Ісуса Христа я встаю проти всіх видів шлюбного нещастя в моїй кровній лінії. Я рішуче кажу „НІ” всякому виду придушування шлюбного партнера і всім видам недостатку шлюбної любові. Я зупиняю всю ненависть, бажання смерті шлюбному партнерові і всі злі побажання і намірення в шлюбних відношеннях. Зараз перериваю перенос усякого насильства, мстивої і негативної поведінки, а також перенос шлюбної зради, невірності і нещирості. Зупиняю всяку негативність, яка противиться довготривалості шлюбу. В Ім’я Ісуса я зрікаюсь всіх видів родинної (сімейної) дратівливості, роздратованості, розлучення шлюбів, твердості серця. Знищую всі глибоко вкоріненні види почуття полону в нещасливих шлюбах і всі почуття порожнечі і промаху в шлюбі. Отче, прости моїм предкам, що святій Тайні Шлюбу не надавали правдивої ваги і почитання. Прошу Тебе, даруй моїм кровним багато святих подружжів, сповнених любов’ю, вірністю, відданістю і ніжністю. „Ані води великі не в змозі любов загасити, ані ріки не спроможні її потопити” (П. п. 8, 7).
Господи, вчини, щоб зник всякий вид приношення болі дітям в моєму кровному стовбурі. Я встаю проти всіх абортів, небажаних вагітностей, небажаності дітей, наслідків зачаття поза шлюбним союзом. Зрікаюся всіх видів непошанування життя. Я рішуче відкидаю всі види психічного чи фізичного знущання, залишання і забирання дітей. Зараз я рішуче кажу „НІКОЛИ БІЛЬШЕ” будь-якому виду тяжких родів і ненормальних вагітностей! Господи, прошу в Тебе прощення за кожен раз, коли мої предки були причиною нанесення шкоди будь-якій дитині. Прошу Тебе, Господи Ісусе, щоб Ти вилікував всі рани і зупинив продовження всього того зла. Отче, даруй моїй кровній гілці людей, що люблять і шанують своїх дітей та які їх виховують в спосіб, котрий є Тобі милий. Нехай діти, які народжуватимуться в моїй родині і які вже є тут, дізнаються, як це бути глибоко любленим. „Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до мене, бо таких є Царство Небесне!” (Мт. 19, 14).
Господи, знову приходжу до Тебе з гріхами моїх предків. В цій хвилині ставлю крапку на всі види гріхів у царині сексуальності. Я нині рішуче кажу „НІ” всякій схильності до екзібіціонізму, ґвалтування, перелюбництва, інцесту і різним перверзіям (збоченням) в моїй кровній гілці. Зрікаюся в своє ім’я та ім’я своїх предків зоофілії, некрофілії, мазохізму, садизму, гомосексуалізму, німфоманії, фетишизму, всіх видів похоті, розпусти і проституції в моїй кровній гілці. Я зупиняю всякий сексуальний примус і насилля, ненормальність особи в сексуальній царині, всяку травму і вид зіпсованої сексуальної поведінки. Наказую всякому злому духові, що вліз через ті види поведінки, нехай відійде в ім’я Ісуса Христа. Я беру меч Духа Святого і ним розрубую і перериваю всі ланцюги зла. Отче, прости. Де була хвора сексуальна поведінка, Ти принеси здоров’я і цілісність. Отче, нехай моє родинне дерево сяє красою здорової сексуальності, нехай кожний вираз сексуальності буде чистим і Тобі угодним. Благословляю Тебе, Господи, славлю Тебе і поклоняюся Тобі. Дякую Тобі, що Ти виливаєш своє світло, здоров’я і благословення на царину сексуальності цілого мого родоводу. „Воістину, це воля Божа... щоб кожний з вас вмів своїм тілом володіти в святості і пошануванню...” (І Сол. 4, 3-5).
Владою і силою Крові Ісуса Христа зараз я перериваю всякий зв’язок зі всіма видами психічних захворювань в моєму кровному дереві. Я встаю проти всякої ненормальної і антисоціальної поведінки, проти параної, шизофренії, всіх видів пасивно-агресивної поведінки, зрушень особистості, шкідливих звичок. Я встаю проти всякого виду грубої поведінки, перфекціоналізму, маніякально-депресивної поведінки, дивацтва. Я зупиняю зранення і придушення чоловічого характеру. Я перериваю всяке придушення і руйнацію жіночого духу в сім’ях. У цю хвилину я скидую печаті із прихованих шляхів самознищення, які тягнулися через цілу історію мого роду. Господи, всі ті царини наповни Своїм прощенням і миром. Отче, нехай психічне здоров’я і цільність будуть вплетені в матеріал моєї кровної гілки. Дай, нехай всі в моїй кровній гілці мають Христові думки. Нехай в моєму родинному дереві будуть лише здоровий розум, ясність думки, емоційна врівноваженість і здорові міжлюдські стосунки. Я встаю проти всіх темних, злих і глибоких різновидів емоційної і духовної тяжкості: проти нездатності до гри, забави, гумору і виражання радості. Ісусе, прошу Тебе: даруй моїй кровній гілці дух сміху, погідності, радості, веселості і світла. Дякую Тобі, Господи Ісусе! „...Преображуйтеся обновою свого розуму…” (Рим. 12, 2).
Я зупиняю всякий вид страху в моєму родинному стовбурі. Зараз я беру владу над усіма страхами відкинутості і неуспішності. Я рішуче кажу „НІ” всякому страхові від води, людей, висоти, успіху, помилки, страху від натовпу, жінок, чоловіків, Бога, смерті, залишення дому, закритого чи відкритого простору, говоріння перед іншими, темноти, самотності, страху від болю, страху від подорожі, подорожі на авто, мандрування кораблем, літаком. Господи, нехай моя родина в усіх поколіннях спізнає, що в любові нема страху. Нехай історію мого родинного дерева настільки наповнить Твоя любов, що навіть і сама згадка про страх відійде в небуття. Прославляю Тебе, Господи, і благословляю Тебе. „Страху в любові нема, бо досконала любов проганяє страх” (І Ів. 4, 18).
Зараз беру меч Духа Святого і перериваю всі наслідки шкідливих звичок. Зараз зупиняю всі види залежності, особливо залежність від азартних ігор, купівлі, обмовляння, пліткування, брехні, крадіжок, алкоголю, тютюну, наркотиків, ліків. Ламаю всі перепони, що перешкоджають або загрожують талантам і всякому виду добра. Я повстаю проти скупості і крадіжок. Отче, в своїй милості і щедрості прости і визволь мою кровну гілку від всіх видів шкідливих звичок. „Дух Ягве Господа... послав мене... звістити свободу полоненим і визволення в’язням” (Іс. 61, 1-2).
Зараз я наказую всякій тілесній хворобі в моєму родинному дереві зникнути. Беру меч Духа Святого і перериваю всякий зв’язок зі всіма видами хвороб: рак, захворювання серця, крові, травних органів, схильність до виразок і раку, схильність до гнійних захворювань. Я встаю проти всіх жіночих хвороб: менструальних проблем, гормональної неврівноваженості, неплідності, сексуальної фригідності. Перериваю зв’язок із чоловічими проблемами у сфері сексуальності: імпотенцією, спадковими хворобами та іншими труднощами. Я встаю проти тяжких деформацій, проблем зі слухом, проблем з імунітетом, рідкісних хвороб, поганого зору, поганих зубів, болей в голові, плоскостопості. Зупиняю всі мігрені, ментальні ретардації, легеневі хвороби, артрит, шкірні захворювання, проблеми з кістками, проблеми з хребтом. Зараз я зупиняю всі форми фізичних хвороб і травм, що генетично переносяться в моїй родинній гілці. Господи, визволи мене від наслідків всякої хвороби, яка існувала між моїми предками. Зупини продовження тих хвороб. Отче, прости тим моїм кровним, котрі у будь-який спосіб вибрали хворобу замість правдивого життя; прости всі нездорові шляхи, на яких вони шукали щастя й успіх. Нехай здорове переконання: „ЗА ЖИТТЯ” – потече, як ріка, через ціле моє родинне дерево. Прославляю Тебе, Господи. „…Котрі б тільки не доторкнулися Його – оздоровлялися” (Мк. 6, 56).
Зараз я встаю проти всього зла, котре вчинили обманщики, поневолювачі, мучителі, вимагателі чи лихварі в моїй кровній гілці. Закриваю двері всякому злу і криміналові будь-якої форми. Вся зіпсутість і брутальність в моєму генетичному дереві зараз мусить щезнути в Ім’я Ісуса Христа. Перериваю всякий зв’язок з помстою, насильницькою і експлозивною поведінкою та пакісними наміреннями. „...В усьому бажаємо добре поводитися” (Євр. 13, 18).
Силою Духа Святого зараз зупиняю всякий вид ненависті: ненависті до самого себе, до Бога, до інших людей; расової, міжнаціональної, міжетнічної і міжрелігійної ненависті чи нетерпимості. Господи, дай, щоб в моїй кровній гілці були лише люди, сповнені любові; нехай вони будуть носіями життя, нехай вони будуть животворцями і оздоровителями. „Оце моя заповідь: любіть один одного так, як я вас полюбив” (Ів. 15, 12). Прошу Тебе зараз за всіх людей в моєму родоводі, котрі вмерли зарано, нелюблені, неоплакані, без молитви, без правдивого християнського похорону. Прошу Тебе за всіх, які вмерли страшною, трагічною смертю, насильною смертю, вмерли від отрути, від вогнепальної чи холодної зброї, згоріли, вмерли від вибуху, від ножа, меча, від вішання, втоплення, вбиті на війні, розірвані тваринами, замордовані. Передаю Тобі, Отче, своїх предків, які вмерли незрозумілою і загадковою смертю, нещасливою смертю, самогубством. Нехай всяка схильність до неприродної і поганої смерті зникне з моєї кровної гілки. Господи, нехай їх зараз ніжно торкнеться Твоя любов, котра прощає і уздоровлює. Господи, дай їм спізнати, що існує достойна і мирна смерть. Покажи їм перехід із земного життя до життя вічного у світлі того, як Ти цього бажаєш, у християнський спосіб. Господи, від сьогодні не дай жодній особі з мого родинного дерева вмерти, не спізнавши Господа Ісуса Христа. „Я є воскресіння і життя: хто в мене вірує, якщо і вмре, буде жити. І хто живе і вірить в мене, не помре ніколи” (Ів. 11, 25-26).
Зараз я зупиняю всі види родинних розпадів в моїй кровній гілці. Беру владу над всяким відчуженням від родини, від віри. Піднімаю перепону для втечі від родини і дітям, і дорослим, і батькам. Я встаю проти всякої втечі і ухиляння від шлюбу так, як і проти вступу до сект. Нехай зникнуть всі корені втечі, бігу, зникнення і ховання в моїй кровній гілці. Отче, оточи і захисти моє родинне дерево своїм серцем, повним прощення. Впиши в серця моїх предків здорові родинні відносини. Нехай тримаються купи. Дай бути людьми щирими, відкритими і здатними до глибоких і тривалих зв’язків. „Глядіть, як добре і як мило, коли брати живуть укупі” (Пс. 133, 1). Зараз я встаю проти всіх видів несправедливості між моїми предками. Кров’ю Ісуса печатаю всі генетичні шляхи, які привели до нестатків, рабства, несправедливого судження і рабського положення, бідності та злочину, приховування істини. Я встаю проти всіх видів політичної чи соціальної неправди. Відрікаюся від всякої расової, національної, етнічної, релігійної, соціальної нетерпимості, нетолерантності. Перериваю зв’язок зі всякою грубістю і відкиданням людей. Встаю проти всіх форм немічності, проти всіх страждань, викликаних метеорологічними явищами: спекою, посухою, холодами. Перериваю всі форми голоду, залишеності, відкиненості, наруги. Отче, вилий Духа Свого Святого на моїх предків і вилікуй всі болі та болючі спогади. Отче, прости всім, що їм принесли біль і шкоду. Нехай всі з мого родинного дерева пізнають правду, справедливість, здорові обставини життя, достаток їжі та грошей, теплий куточок власного дому. „Об ‘явлено тобі людино, що є добре і що Ягве очікує від тебе: тільки чини правду, люби милосердя і смиренно ходи за своїм Богом” (Міх. 6,.
Зараз встаю проти ідолопоклонства всіх поколінь в моїй родинній гілці. Я перериваю всі зв’язки, що мене ув’язнюють в ідолопоклонство моїх предків минулих сторіч. Я встаю проти всіх хатніх ідолів і всяких видів почитання влади, людей, грошей, землі, золота, дорогоцінного каміння, транспортних засобів, їжі, напоїв, титулів, посад; почитання тварин і всього, що не є Бог. Отче, прости. В ім’я цілого свого родинного дерева постановляю, що ми віднині будемо почитати тільки Тебе єдиного і святого Бога – живого Бога. „...Нині вибирайте кому будете
служити... Я і мій дім будемо служити Господеві” (І. Н. 24, 15)
Відрікаюся від усіх наслідків відмінностей, вписаних в мою кровну спадщину. Зараз я беру владу над всякою відмінністю: колір очей, волосся, величина, форма тіла, талановитість. Перериваю всі муки та проблеми, викликані відмінністю мови, культури, раси, кольору шкіри, віросповідання; муки, викликані шкіряними проблемами, відчуттям негарності; муки всіх тих, які мали дивних батьків. Зараз закриваю двері мукам, викликаних тілесними недоліками, деформаціями і ретардованістю. Отче, відчуття болю через такі та інші відмінності могли ввійти в мене шляхом кровної спорідненості з моїми предками. Зупини цей зв’язок, Господи, і прости всім тим, котрі є причиною цього болю. Пошли свою любов і торкнися нас, оздорови нас і вчини цілісними. Дякую Тобі, Ісусе. „Бо Ти мої створив нирки, зіткав мене в утробі матері. Дякую Тобі, що я створений так дивовижно, що всі діла Твої предивні” (Пс. 139, 13 -14).
Зараз встаю проти всіх проблем в спілкуванні: нездатності до спілкування, мовних недоліків, особливо заікання. Дякую Тобі, Господи, що оздоровлюєш свій народ. Я встаю проти всіх видів вербального зранення інших людей, вимовлених хул і вимовлених зрад. Отче, прости. В моїй кровній гілці підніми здорових людей, котрі будуть середниками перенесення здоров’я і цілісності. Дякую Тобі, Господи. „І мій язик завжди хвалитеме справедливість Твою...” (Пс. 71, 24).
Зараз встаю проти всіх видів і форм безкінечних страждань, включаючи і нерозумну потребу страждання і неуспіху. Ламаю всі шляхи страждання, яке приходить через почуття некорисності, непотрібності, безнадії. Встаю проти всіх видів і форм страждання, викликаних зламаним серцем і почуттям неприналежності. Встаю і проти всякого відчаю, некорисності, емоційних травм і заторможеності. Рішуче кажу „НІ” всякій відкинутості, гіркоті, розчаруванню, закидам і непрощенню. Відрікаюся всіх злих доріг, негативності і недостатку любові моїх предків в Ім’я Ісуса Христа.
Господи, прошу Тебе, покажи мені всяку форму поведінки, котру Ти бажаєш оздоровити – сором, біль, жалість. Відкрий мені все те негативне, що походить від моїх предків, все, про що Ти говориш устами Івана Хрестителя: „Покайтеся, бо наблизилося Небесне Царство” (Мт. 3, 2); „Вже сокира покладена на корінь дерев...” (Лк . 3, 9).
Господи, прошу Тебе, щоб через всемогутню силу Свого Святого Духа Ти послав своє Божественне прощення в усі покоління мого родинного дерева. Дякую Тобі за Твоє торкання, яке оздоровляє і повертає цілісність. В Ім’я Ісуса Христа. Амінь!
ShMariam писав:Знаю, що при молитві необхідна віра. Але сьогодні виникло питання: що мається тоді на увазі під словом "віра"? Віра як розумове сприйняття правд віри нашої Церкви є, про життя у вірі мовчу.Віра в те, що Бог може і хоче мені допомогти, теж є. Але от в те, що вислухає - нема, бо знаю, що недостойна (І не переконаєте мене).
От така проблема. Виникає питтання, для чого тоді молитися.
Чи то мені просто не зважати, все списати на зіпсутий настрій?
о.Олег писав:не знаю, чи розповідалось десь тут, але... одна мама підслухала якось молитву свого синочка - просив в Миколая ровер. Сім'я була бідна і... мама дуже переживала, як дитина сприйме ті потрібні подарунки, серед яких ровера, звичайно, не буде. Зранку, після розпакування пакунку, мама підійшла до синочка і... розповіла йому, що... чула його молитву і... їй дуже шкода, що Миколай не відповів на неї...
- Чому не відповів? - весело запитав син - "Миколай сказав: ні!"
З повагою, о.Олег
ShMariam писав:Знаю, що при молитві необхідна віра. Але сьогодні виникло питання: що мається тоді на увазі під словом "віра"? Віра як розумове сприйняття правд віри нашої Церкви є, про життя у вірі мовчу.Віра в те, що Бог може і хоче мені допомогти, теж є. Але от в те, що вислухає - нема, бо знаю, що недостойна (І не переконаєте мене).
От така проблема. Виникає питтання, для чого тоді молитися.
Чи то мені просто не зважати, все списати на зіпсутий настрій?
Talya писав:Людина любить все пояснювати логікою і шукати скрізь причинно-наслідкові звязки.
Чому прошу, а не отримую? чи може отримую, але не розумію? може не так прошу? може не того прошу? Але молитва, то спілкування з Богом, з повною довірою до Нього, то не гра в якій слід розгадати правила, щоб все виконувалось.
Не варто приписувати Богу людської логіки, чи людського поняття часу.
Все що потрібно людині приходить вчасно, слід лише довіритись Богу.
Talya писав:Людина любить все пояснювати логікою і шукати скрізь причинно-наслідкові звязки.
Чому прошу, а не отримую? чи може отримую, але не розумію? може не так прошу? може не того прошу? Але молитва, то спілкування з Богом, з повною довірою до Нього, то не гра в якій слід розгадати правила, щоб все виконувалось.
Не варто приписувати Богу людської логіки, чи людського поняття часу.
Все що потрібно людині приходить вчасно, слід лише довіритись Богу.
Talya писав:Думаю молитва, то ціла наука. Так як спілкуванню з людьми треба вчитись, так і спілкуванню з Богом.
Часом вслуховуючись в молитву доні (їй тільки виповнилось 7 років) розумію, що вона Ближче до Бога ніж я... вона не роздумую про те, як Бог виконає її прохання, що властиво для дорослих,мовляв, я Боже зроблю те і те, а ти зроби те що я прошу, зроби це так і так))) Бог краще знає, як і що зробити, Бог може те, що людині є неможливим.
Також дитина цілковито вірить в те, що Бог чує її молитви і виконає її прохання. Вона хіба роздумує над тим що зміниться, коли її прохання буде виконано.
"Будьте як діти" Треба вчитись в дітей молитись.
Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей