п.с. дуже дякую Вам за відповіді
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
romanm писав:Хм, а якщо я йду й зашпортнувся, розірвалася кроссівка, що це значить? Що Богу не подобаються мої мешти?Думаю, що фізичні закони є законами, і все прирівнювати до Божої волі.... не знаю, імхо це все.
Натуся писав:Але ж написано в Біблії, що навіть жодна волосина з голови не впаде без волі Отця!..
п.с. дуже дякую Вам за відповіді
Just_me писав:romanm писав:Хм, а якщо я йду й зашпортнувся, розірвалася кроссівка, що це значить? Що Богу не подобаються мої мешти?Думаю, що фізичні закони є законами, і все прирівнювати до Божої волі.... не знаю, імхо це все.
А що, щось може статися без Божого допусту? Дивні люди, які думають, що керують бодай найменшими дрібницями...
А що, щось може статися без Божого допусту? Дивні люди, які думають, що керують бодай найменшими дрібницями...
romanm писав:А що, щось може статися без Божого допусту? Дивні люди, які думають, що керують бодай найменшими дрібницями...
Бог може допустити смерть грішника і його подальше перебування в пеклі?
Хіба не дано нам свобідної волі вибору спасіння чи ні? Бог керує чи я буду їсти вівсяну кашу, чи ковбасу? Безперечно Бог має перебувати і перебуває усюди, але не забуваймо,що в нас є свобода, це багато значить і людина має також НЕ маленьку відповідальність = що і від неї багато залежить.
Приклад: йду по вулиці, хтось перд мною впав і зламав руку, в язуватися мені в Божі плани, чи ні? Може це для його напоумлення? Навіщо до останнього рятувати невилікованного хворого, це хіба не Божий допуст, а м ясники в білих халатах вмішуються в це все? Але поскільки Ми є Христовими руками і ногами, відповідно......
Olya писав:У мене є запитання до священиків.
Мій батько вчора сказав мені таку фразу, що є три шляхи в людини: 1 - який нам планує Господь; 2 - це який ми плануємо самі; 3 - це який планує нечистий і саме цей про третій шлях говорять ворожки, коли ворожать і розповідають, що відбудеться. Я щось такого ще не чула,тому прошу прокоментувати цей вислів будь-ласка.
Olya писав:У мене є запитання до священиків.
Мій батько вчора сказав мені таку фразу, що є три шляхи в людини: 1 - який нам планує Господь; 2 - це який ми плануємо самі; 3 - це який планує нечистий і саме цей про третій шлях говорять ворожки, коли ворожать і розповідають, що відбудеться. Я щось такого ще не чула,тому прошу прокоментувати цей вислів будь-ласка.
Олюнька писав:Цікаве видовище - закопати пусту труну на цвинтарі.
Aleksandr, а ви перевіряли чи вона пуста?![]()
Переважно старші люди дбають про свій похорон: купляють одяг, труни тощо.
Коли хтось казав слово "пороблено",
Just_me писав:Так отче, історія й справді потішна. Храм Божий на те і є, щоб і дітей хрестити, і шлюб брати і людей хоронити. І всі стоять на одному й тому ж місці![]()
Я раніше сама ніколи не звертала увагу на такі речі. Коли хтось казав слово "пороблено", мені було аж смішно. Я до останнього не вірила, що таке існує. Доки... Мій батько якось в черговий раз потрапив до лікарні. Що ми лише не робили - і молилися, і інших просили, і Службу наймали, не говорячи про те, що все, що мали, стратили на лікування ті ще й залізли в страшенні борги. Батько й далі (2-й тиждень) лежав в реанімації, надія танула. Доки на думку не спало запросити священника і посвятити квартиру (житло в нас і так посвячене, але вирішили повторити). Не повірите, але практично одночасно з посвяченням хати мама сказала, що в неї з душі спав якийсь камінь, а в тата якраз відновилися всі життєві функції організму. І не вір після цього в існування недоброзичливців...
ієром. Діонисій писав:Воістину Воскрес!
Потрібно виховувати у собі безсумнівне довір'я до Бога, мати повну надію на Його милосердя.
Натуся писав:Мене цікавить таке - чому Бог знищив цю статую?...
Olya писав: Мій батько вчора сказав мені таку фразу, що є три шляхи в людини: 1 - який нам планує Господь; 2 - це який ми плануємо самі; 3 - це який планує нечистий і саме цей про третій шлях говорять ворожки, коли ворожать і розповідають, що відбудеться.
andrivovk писав:Olya писав:У мене є запитання до священиків.
А як людина піде по шляху 2 або 3, коли без Бога вона навіть не зможе крока зробити?Може є тільки один шлях?
о.Олег писав:гряде
andrivovk писав:о.Олег писав:гряде
Що порадите робити?Може зразу перескочити на суботу?
TorreTer писав:Духівника??? Де його знайти???Живу за 3500 км. від дому. Є католицька Церква, але почули б ви шановні, що тут робиться.
Georgij писав:Найгірше забобо, це коли йдеш на роботу, а тобі переходить дорогу чорна кішка з двома порожніми відрами![]()
![]()
Georgij писав:Найгірше забобо, це коли йдеш на роботу, а тобі переходить дорогу чорна кішка з двома порожніми відрами![]()
![]()
Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 50 гостей