andrivovk писав:ShMariam писав:vchytel, Ви часом не akazva ?
Теж закралась така підозра.
А щодо Меджугор'я, то не все там однозначно.Багато відкритих питань.
А хто це "аказва"???,прочитав пару пов.,но все читати лінь.Поможіть моїй ліні

Дякую..
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
andrivovk писав:ShMariam писав:vchytel, Ви часом не akazva ?
Теж закралась така підозра.
А щодо Меджугор'я, то не все там однозначно.Багато відкритих питань.
andrey s. писав:А хто це "аказва"???,прочитав пару пов.,но все читати лінь.Поможіть моїй ліні![]()
Дякую..
andrivovk писав:andrey s. писав:А хто це "аказва"???,прочитав пару пов.,но все читати лінь.Поможіть моїй ліні![]()
Дякую..
Це той, хто теж схвально писав про Меджугор'є.І той, хто вже наперед знає, хто об'являвся там.
Якщо коротко, то вся тема на 8 сторінокandrey s. писав:Дякую...Як на мене то нічого страшного,якщо без ярого фанатизму.Тобто якщо собі знає,то я радий за нього.Але без натяку що це повинні всі знати,бо від цього залежить все,і хто не знає то чинить "гріх".(сподіваюсь що це не той випадок)
Доречі я власної думки не маю,що до Меджугорї.Там не був,того нічого конкретного казати не можу.А думку інших просто запамятовую,но для формування своєї цього мало.
Знаю з історії,що любе чудо і обявлення людині під силу спаскудити.Часто з благих намірів,просто ці наміри не далекоглядні.
Буває по різному.Треба "зрити в корінь"
ShMariam писав:Якщо коротко, то вся тема на 8 сторінокandrey s. писав:Дякую...Як на мене то нічого страшного,якщо без ярого фанатизму.Тобто якщо собі знає,то я радий за нього.Але без натяку що це повинні всі знати,бо від цього залежить все,і хто не знає то чинить "гріх".(сподіваюсь що це не той випадок)
Доречі я власної думки не маю,що до Меджугорї.Там не був,того нічого конкретного казати не можу.А думку інших просто запамятовую,но для формування своєї цього мало.
Знаю з історії,що любе чудо і обявлення людині під силу спаскудити.Часто з благих намірів,просто ці наміри не далекоглядні.
Буває по різному.Треба "зрити в корінь"
- дискусія про те, чи можна вважати об'явлення в Меджугор'є правдивими. З одного боку, особлива атмосфера, масові молитви, навернення (я свідчать ті, хто там був), постійний заклик до святості, з іншого - не все там ідельно: http://contrreformatio.narod.ru/medjugorie.html
Як результат - Церквою заборонено проповідувати Меджугор'є (див. посилання вище).
vchytel писав:Слава Ісусу Христу!
Так це Володимир "akazva" aкація,бо забув пароль...
vchytel писав:Послухайте,вже так пробував,відповідь користувача та його E-mail не знайдено.Тому прошу зробити для мене вийняток,або відновити для мене пароль.Буду вдячний за порозуміння.
У цьому випадку,це не є якимись злісним порушенням,а бажання донести інформацію про Меджугор'є і не лише.
Земні закони недосконалі,Небесні найдосконаліші.Тому думаю зрозумієте мене,тим більше що представляєте авторитет Бога на землі...
Мир вам і Божої любові!
Йосип Вісаріоноаич писав:На скільки мені відомо ці чудасії в Меджугор'ї повязані з харизматичним рухом. ?
Йосип Вісаріоноаич писав:Хто може мені пояснити, яким чином харизматія, котра визнає лише 66 книг Св.Письма ( а не 74, як в Католицькій Церкві) і максимум два Таїнства (як на мене жодного) ,так впевнено почувається в самій нашій греко-католицькій церкві?
Йосип Вісаріоноаич писав:... яким чином харизматія, котра визнає лише 66 книг Св.Письма ( а не 74, як в Католицькій Церкві) і максимум два Таїнства (як на мене жодного) ,так впевнено почувається в самій нашій греко-католицькій церкві?
vchytel писав:П'ятий день...
vchytel писав:Слава Ісусу Христу!
Хотів вам нагадати про
що просила Богородиця в своїх посланнях:
1)Молитва на вервиці(четки)розарій.
2)Біблія-читати щодня.
3)Св.Причастя-Євхаристія
4)Піст-середа,пятниця(хліб,вода).
5)Щомісячна сповідь.
Саме ці умови сприяють духовній формації людини,і її зближення з Богом.
дякую за увагу!
Йосип Вісаріоноаич писав:В творах Маркса також 99% тексту була чиста правда, і лише 1% піддавався критиці. Але гірка практика пізніше показала, що зумів зробити цей 1%! Бо усе решта, котре було чистою правдою, було геніально подано лише як фон, аби краще просунути цей бісовський 1%.
Ну і звичайно був там "сторонній" і "об'єктивний" супровід бісовщини котрий відвертав увагу від суті проблеми.
andrey s. писав:Йосип Вісаріоноаич писав:В творах Маркса також 99% тексту була чиста правда, і лише 1% піддавався критиці. Але гірка практика пізніше показала, що зумів зробити цей 1%! Бо усе решта, котре було чистою правдою, було геніально подано лише як фон, аби краще просунути цей бісовський 1%.
Ну і звичайно був там "сторонній" і "об'єктивний" супровід бісовщини котрий відвертав увагу від суті проблеми.
![]()
![]()
![]()
П.Йосип,мушу Вам подякувати.В мене зранку настрій був так-собі.Але коли прочитав цей допис то настрій чомусь піднявся))))
Особливо про:"аби краще просунути цей бісовий 1%")))))))...
Епископ Павао Занич распорядился провести в Меджугорье каноническое расследование. Первое проведённое диоцезиальной комиссией расследование имело место в 1983-84 гг. Первые результаты были обнародованы 24 марта 1984 г. Вот что в них написано:
1. Избегать некритических и похвальных заявлений и публикаций на предмет «явлений».
2. Не следует организовывать паломничеств в Меджугорье.
3. Никоим образом не выделять свидетелей «явлений» и не допускать их выступлений в церквах до выхода официального постановления.
4. Воздерживаться от комментариев в прессе.
Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 37 гостей