- Без імені.jpg (35.76 Кіб) Переглянуто 14641 разів
- Без імені 1.jpg (38.24 Кіб) Переглянуто 14641 разів
- Без імені 2.jpg (41.23 Кіб) Переглянуто 14641 разів
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Хтось знає смак жадоби чи відчував її ? ( відчував цю переміну в сприйнятті, руйнацію від неї )
andrey s. писав:Хтось знає смак жадоби чи відчував її?
Just_me писав:andrey s. писав:Хтось знає смак жадоби чи відчував її?
Скоріше так, ніж ні. В мене особливий бзік на продуктовому рівні - має бути вдома мішок муки і цукру (якого ніхто у моїй родині не вживає і близько, хіба на печиво), купа консерв, гречки, забитий морозильник різними запасами рибо-м"ясо-овочевими. В підсвідомості сидять спогади дитинства і думаєш: хай буде, про всяк випадок. Хоч і розумію з іншого боку, що живуть же якось люди і без цього.
Just_me писав:andrey s. писав:Хтось знає смак жадоби чи відчував її?
Скоріше так, ніж ні. В мене особливий бзік на продуктовому рівні - має бути вдома мішок муки і цукру (якого ніхто у моїй родині не вживає і близько, хіба на печиво), купа консерв, гречки, забитий морозильник різними запасами рибо-м"ясо-овочевими. В підсвідомості сидять спогади дитинства і думаєш: хай буде, про всяк випадок. Хоч і розумію з іншого боку, що живуть же якось люди і без цього.
ShMariam писав:А в мене особливий бзік відносно одягу - все мало і мало.
Sputnik писав:А от мій "бзік" - книги! Скільки не купуй, скільки не читай, а все малоо...(так як в мульфільмі: "маловато будет").
Этот муж отличался смиренномудрием, сострадательностью, воздержанием, целомудрием, молчаливостью, кротостью, обходительностью, страннолюбием и любовью к бедным. Этот удивительный муж принес нам большую пользу не потому только, что мы видели его и учились у него, но и потому, что у него было большое собрание книг — больше, чем у кого-либо в Александрии, и он охотно предоставлял пользоваться ими каждому желающему. Впрочем, он был очень беден: во всем его доме нельзя было увидать ничего другого, кроме книг, кровати и стола. Всякий человек мог свободно придти к нему, спросить о чем-нибудь для пользы душевной и читать. Я ежедневно приходил к нему и — скажу сущую правду — всегда заставал его или читающим или пишущим против иудеев, так как у него была большая ревность к обращению их на путь истины
Sputnik писав:А от мій "бзік" - книги! Скільки не купуй, скільки не читай, а все малоо...(так як в мульфільмі: "маловато будет").
ShMariam писав:Sputnik писав:А от мій "бзік" - книги! Скільки не купуй, скільки не читай, а все малоо...(так як в мульфільмі: "маловато будет").
Ну, з книгами це ще найлегше - матеріально. З інтернету можна безкоштовно завантажувати і завантажувати, що й за все життя не прочитаєш.
о.Олег писав:ну нє - ніщо не порівняється з книжкою
Sputnik писав:о.Олег писав:ну нє - ніщо не порівняється з книжкою
З "реальною" книжкою! яка знаходиться в твоїх руках, та видає чудовий аромат старої книги, над якою колись годинами працювали чиїсь очі.
Не люблю книг у ел. форматі. Їх використовую тільки для перегляду змісту, та задля загального ознайомлення.
Sputnik писав:о.Олег писав:ну нє - ніщо не порівняється з книжкою
З "реальною" книжкою! яка знаходиться в твоїх руках, та видає чудовий аромат старої книги, над якою колись годинами працювали чиїсь очі.
Не люблю книг у ел. форматі. Їх використовую тільки для перегляду змісту, та задля загального ознайомлення.
andrivovk писав:А я більше люблю ел. книги. Головна перевага, що можна носити з собою і читати будь-де. А також місця не займають, на відміну від паперових. Маю в телефоні кілька тисяч.Хоча маю звичайно вдома і багато друкованих.
andrey s. писав:я взагалі мав на увазі, в запитанні , все що стосується грошей чи їх накопичення, чи заощадження.
Ну типа впевненність за рахунок їх.
Sputnik писав:Еех, занадто сильно щось ми прив'язані до земного...Суджу насамперед по собі. Ніби й думаю про духовне, пам'ятаю про душу, а земне - всеодно тримає
andrey s. писав:Дуже напевне є чудово.., коли людина піклується, Любить когось. Тоді жадобі просто не лишається місця, це вже щось якісно інакше коли є ціль. Тобто думаю у цьому секрет, коли ти щось робиш для когось ( без якихось умов ), а хтось для тебе.., тоді жадність чи надмірна заощадливість стає навіть чеснотою. А коли сам для себе..., це щось типа як ананізм.
Хоча в любому випадку можна все спаскудити, коли дбаєш щоб комусь дати матеріальне, але при цьому нічого для Душі якою піклуєшсяне даєш
ShMariam писав:andrey s. писав:Дуже напевне є чудово.., коли людина піклується, Любить когось. Тоді жадобі просто не лишається місця, це вже щось якісно інакше коли є ціль. Тобто думаю у цьому секрет, коли ти щось робиш для когось ( без якихось умов ), а хтось для тебе.., тоді жадність чи надмірна заощадливість стає навіть чеснотою. А коли сам для себе..., це щось типа як ананізм.
Хоча в любому випадку можна все спаскудити, коли дбаєш щоб комусь дати матеріальне, але при цьому нічого для Душі якою піклуєшсяне даєш
Якщо чесно, нічого не зрозуміла.![]()
andrey s. писав:ShMariam писав:andrey s. писав:Дуже напевне є чудово.., коли людина піклується, Любить когось. Тоді жадобі просто не лишається місця, це вже щось якісно інакше коли є ціль. Тобто думаю у цьому секрет, коли ти щось робиш для когось ( без якихось умов ), а хтось для тебе.., тоді жадність чи надмірна заощадливість стає навіть чеснотою. А коли сам для себе..., це щось типа як ананізм.
Якщо чесно, нічого не зрозуміла.![]()
, ну якщо це так.., то маєте привід порадіти з цього приводу. Це ж чудово .
Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 37 гостей