Ні, я розумію, що дууже бажано навчитися НЕ ЧЕКАТИ повернення назад будь-яких боргів, просто щось мені важко провести межу...
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
ShMariam писав:Я не просто так спитала... Я на проповіді чула, що треба прощати і грошові борги.
(і не знаю, чи правильно молимося: "прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим", старіший варіант включав ширше поняття, нмсд)
Прости нам наши грехи, потому что мы также прощаем всех, кто причинил нам зло.
Прости нам наши проступки, подобно тому, как мы простили тем, кто поступил неправильно с нами.
Лк.17,1-2
Сказав також Ісус учням Своїм: Неможливо не прийти спокусам, але горе тому, через кого вони приходять.
Краще було б йому, якби повісили йому на шию каменя від жорен, і кинули його в море, аніж сталося б те, що спокусив би одного з малих оцих.
Мт.5,42
Дай тому, хто просить у тебе, а від того, хто хоче позичити в тебе, не відвертайся.
"І прости нам долги наші, яко ми оставляєм должникам нашим" (и оста́ви на́мъ дол[ъ]гы на́ша,luksander писав:П.с. який такий «старіший варіант»?
ShMariam писав:"І прости нам долги наші, яко ми оставляєм должникам нашим" (и оста́ви на́мъ дол[ъ]гы на́ша,luksander писав:П.с. який такий «старіший варіант»?
ѧко и мы оставлѧемъ дол[ъ]жникомъ на́ши[мъ]) - так я молилася в дитинстві.
Цікаво, яке значенння цього слова арамейською.
Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 35 гостей