Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Vasyl
дописувач
дописувач

Повідомлення Vasyl » 22 лютого 2009, 22:35

Малий писав:тепер підгорецькі сектанти вже закликають своїх адептів до відкритого бунту під час Греко-Католицьких Богослужінь, навчаючи відкрито накидати ПРОКЛЯТТЯ на всіх священників і єпископів УГКЦ.
ось це вже зовсім не згідне з Христовим вченням!
з секти "християнської" вони плавно перейшли в розряд "антихристових" сект!!!

http://christusimperat.org/uk/node/3479

=============================================

Чекайте. чекайте!
А мене адміністратор повідомив що за хамство і лайку Малого відключено! Пане адміністратор, мало того що ви не відповідаєте на поставлені Вам запитання стосовно правдивості ваших звинувачень див. Розділ "Запитання та Скарги" (чи як він там) Ви ще й лукавите!

Vasyl
дописувач
дописувач

Повідомлення Vasyl » 22 лютого 2009, 22:39

Kvas писав:
mmm82 писав:НЕВТІШНА КАЗКА ПРО ПІДГОРЕЦЬКИХ ПОДВИЖНИКІВ…

Чоловіче добрий, вас у дитинстві батько ремінцем не лупцював? А мама казки не розказувала? Мабуть ні того ні сього ви не зазнали. Бо якби батько лупцював, то у вас не було б стільки нахабства писати про людей, котрі щось справді варті. Якщо ви того не оцінили, значить, воно не для вас.
А казочки якби мама вам розказувала, то ви б відчули красу українського фольклору й не насмілилися б вигадувати свої казочки. Спробуйте цю казочку своїй дитинці розказати, чи вона їй сподобається. Напевно, що ні. Бо в українській народній казочці більше правди, аніж у вашій.

========================================

Ні! справжні КАЗОЧКИ можна прочитати від "охвіційних" на їхньому "охвіційному" сайті! :-)))

Vasyl
дописувач
дописувач

Повідомлення Vasyl » 22 лютого 2009, 22:41

mmm82 писав:- Підгорецькі випустили диск зі своїми промовами, говоренням про Церкву, теж і на 12 львівському каналі, розіслали той диск багатьом, тільки ніде-ніде не видно віп-персони І. Догнала... Чому???
- А тому, що ця революційна групка, що бореться з вітряками, боїться, щоби її лідер не накинувся, наприклад, з екрану монітора на інакомислячих, подібно як раніше у м. Стрию на міліціонерів...

====================================

***подібно як раніше у м. Стрию на міліціонерів...***

Бідні менти!!!! На них кидаються з гумовими кийками а вони такі безборонні такі безборонні!

ммм почав складати анекдоти пісял того як відчува що казкарство то занадто складний жанр!

Vasyl
дописувач
дописувач

Повідомлення Vasyl » 22 лютого 2009, 22:45

mmm82 писав:
Kvas писав:
mmm82 писав:НЕВТІШНА КАЗКА ПРО ПІДГОРЕЦЬКИХ ПОДВИЖНИКІВ…

Чоловіче добрий, вас у дитинстві батько ремінцем не лупцював? А мама казки не розказувала? Мабуть ні того ні сього ви не зазнали. Бо якби батько лупцював, то у вас не було б стільки нахабства писати про людей, котрі щось справді варті. Якщо ви того не оцінили, значить, воно не для вас.
А казочки якби мама вам розказувала, то ви б відчули красу українського фольклору й не насмілилися б вигадувати свої казочки. Спробуйте цю казочку своїй дитинці розказати, чи вона їй сподобається. Напевно, що ні. Бо в українській народній казочці більше правди, аніж у вашій.

Геть із Христової Церкви фальшивих пророків (окультних, до речі). Я за правду в Церкві, віру, мораль, чистоту, справедливість, добро, все найкраще, наймиліше, найсвітліше і т. д., тільки без підгорецьких сектантів, що рівняються до Христа Господа. Ясно?

Ще добірка анекдотів на закуску про "мегапророків" із "підгорецького неба".

Із форуму Золочева http://forum.zl.lviv.ua/topic1188-980.html

СВІЖЕНЬКІ ЖАРТИ ПРО ПІДГОРЕЦЬКИХ ОТЦІВ (БІЛО-ЧОРНИЙ ГУМОР)
АНТИСЕКТАНТСЬКА АКЦІЯ В УКРАЇНІ!

– Чому підгорецьких найбільше цікавлять у цьому житті окультизм і єресі, тобто одне духовне зло?
– Ну, хто чим живе, що практикує, що кому сниться, тим він і ділиться з ближніми усно чи письмово...

– Кажуть, що в Підгірцях найправдивіша Церква, попри всі інші?
– Не зовсім правильне твердження: не Церква, а секта найправдивіша і найсучасніша також. Про це тепер знають зараз навіть діти, яких готують до Першого Причастя.

Підгорецькі отці, думаючи, що вони єпископи з дитинства, створили Синод у Підгірцях і забули при тому найголовніше – зареєструвати його в Римі…

Запитання від глядача на популярній грі: Що? Де? Коли?
– Звідки у підгорецьких стільки багато коштів: на утримання їхнього сайту, масових розсилань брошурок?
Відповідь представника команди:
– Та як звідки? Просто мають вони «недірявий дах» на висоті. От і все.

Найбільш сенсаційний парадокс століття:
Підгорецькі бунтарі затято вирішили здолати «дух брехні-єресі» гумовими кулями власного виробництва, окультно-єретичними…

Вчитель запитує учнів на уроці християнської етики:
– Шановні діти, хто з вас знає, що таке насправді ІКТ, як же розшифровується ця незнана раніше абревіатура?
Після короткої паузи один із школярів піднімає руку та й каже:
– Я знаю!!! Це істинно криві твори ОЗП…
– Відмінно! – вигукнув учитель, – але, що означає те ОЗП?
– Та ж отців з Підгірців, – мовив задоволено учень.
В посланнях підгорецьких ультрабаламутів, крім декотрих крихт істини, є теж немало всяких пліток, дивацьких узагальнень, неперевіреної інформації, що не виглядає цілком фахово, наприклад, з журналістського боку… Звідки це?
– Після тривалих роздумів на компетентній раді дійшли до висновку, що вони, мабуть, швидше всього, полюбляють дружньо слухати міжрегіональне «ББС» – «баба бабі сказала».

Одного разу Глава УГКЦ Блаженніший Любомир Гузар вирішив пройтися певними «гарячими» місцями Києво-Галицької Митрополії, щоб подивитися зблизька як проживають вірні греко-католицького обряду, насамперед духовенство. Хтозна чим потішить ще згодом старість. Вдягнувся у старий одяг. Узяв до торби сухарів. Трохи джерельної води і пішов. На голову одягнув каптур, так що непросто було впізнати відразу, хто то такий…
Ходив-ходив, мандрував, відвідуючи свою канонічну територію і завітав аж у Підгірці, де проживали начето якісь єпископи з липовими «свяченнями», на котрі ніхто з офіційних представників Христової Церкви не давав належної згоди.
Неподалік від асфальтової дороги побачив чорнуватий сільський будинок, який чомусь називали там монастирем, хоч він не був зареєстрований як монастирський дім, а на передньому фасаді виднів підозрілий напис чесько-українською мовою зі словацьким суржиком: РЕЗИДЕНЦІЯ ОРТОДОКСАЛЬНИХ ЄПИСКОПІВ. Це Блаженнішого насторожило. Чув про цю чудасію ще раніше… Та не цілком вірив, що щось подібне може мати місце в Церкві поруч канонічного права, яке так вивчають по духовних закладах.
Постукав у напівброньовані двері в післяобідню пору. Один з мешканців «резиденції» відчинив. Правда перед тим спитався нашого мандрівника: Хто? На що він відповів неголосно: Свій!
Зайшов усередину. Дивиться на стінах фотографії «єпископів» у паперових мітрах. А самі вони щось натхненно гуртом на столі пишуть, подібно як колись запорізьке козацтво – листа до турецького султана.
Ледь змінивши голос та сказавши, що є лише простим подорожнім (на землі), поцікавився:
– Що ж ви за єпископи такі? Хто ваш нечуваний святитель (-лі)?
Відповідь дав найстарший від усіх, якого звали в народі Іллею Догналом:
– Якщо чесно, ми самі придумали цю забавку в єпископів. Надумали втілити її в життя. А взагалі-то навіщо вам те знати. Ми не хочемо ні перед ким розкривати всіх карт, аби цілком не програти. Можемо тільки сказати, що кожен є «не з цього світу».
Кардинал Гузар, на мить замислившись, відказав сміливо:
– Якщо вже така складається справа, раз ви всі позаземні, то дозвольте хоч мені оглянути вашу літаючу тарілку…

Підгорецькі розкольники вже так роздули декотрі церковні проблеми, що одного прекрасного Божого дня їм бракнуло через те дихання… Тож прийшлося співати невизнаним подвижникам загальновідоме «вічная пам'ять».

Стрілися якось у лісі дві подруги, збираючи гриби, та й питає одна другу:
– Галю, – каже жінка до Катерини, – на мою думку, наші сільські єпископи, майже бездоганні, тільки їм не вистачає ще двох речей: кинулися з головою у письменство, через що не мають тепер багато часу, щоб з нами побалакати на лавці. Це одне. А друге – було б файно, якби вони їздили постійно фірою, замість дорогої іномарки... Ми б їх більше тоді бачили та чули. Не треба б було вже нам того 12 львівського каналу!

Буде продовження!

============================================

Почитав ваші "анектдоти" ....гм...знаєте Владика Колтун виступив куди смішніше...буду краще читати охвіційних"

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 лютого 2009, 11:16

Vasyl писав:
mmm82 писав:- Підгорецькі випустили диск зі своїми промовами, говоренням про Церкву, теж і на 12 львівському каналі, розіслали той диск багатьом, тільки ніде-ніде не видно віп-персони І. Догнала... Чому???
- А тому, що ця революційна групка, що бореться з вітряками, боїться, щоби її лідер не накинувся, наприклад, з екрану монітора на інакомислячих, подібно як раніше у м. Стрию на міліціонерів...

====================================

***подібно як раніше у м. Стрию на міліціонерів...***

Бідні менти!!!! На них кидаються з гумовими кийками а вони такі безборонні такі безборонні!

ммм почав складати анекдоти пісял того як відчува що казкарство то занадто складний жанр!

Слухайте, бачу ви вже близько до спам-бота... І варто писати трохи грамотніше, бо це теж належить до цього контрольно-безконтрольного форуму істинної УГКЦ! :crazy:

Ну так, жанрів різних не бракує на світі. Можна ще й фільм створити про "біскупів" чи видати збірку гуморесок, фейлетонів тощо. Часами гумор помагає!
А казки мені неважко писати, особливо більш-менш реальні, для дорослих.:D
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 лютого 2009, 11:18

Vasyl писав:НЕВТІШНА КАЗКА ПРО ПІДГОРЕЦЬКИХ ПОДВИЖНИКІВ…

[color=green][i]Жили-були на білому світі Ілля А. Догнал, Методій Р.

[b]СКАЗОЧНІК ВИ НАШ!

У кожній казці, байці, як знаєте, є частина правди! :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 28 лютого 2009, 16:30

Я в шоці від останніх писульок підгорецьких... Про життя одного єпископа УГКЦ... Мда... Вони вже звернулися по реєстрацію свого паралельного синоду... :evil:
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Vasyl
дописувач
дописувач

Повідомлення Vasyl » 28 лютого 2009, 20:46

mmm82 писав:Я в шоці від останніх писульок підгорецьких... Про життя одного єпископа УГКЦ... Мда... Вони вже звернулися по реєстрацію свого паралельного синоду... :evil:

дайте посилання, будь ласка, я хочу також почитати!

staryk
новик
новик

Повідомлення staryk » 01 березня 2009, 09:05

Доки будуть цікаві, які роблять з підгорецьких пасквілів для себе духовне читання, доти цей відьомский шабаш буде продовжуватися. Останні листи - це екстрат "підгорецької духовності" вилитий до людських душ на початку Великого посту. Людина, яка бодай трішки поважає себе, ніколи не може чогось подібного говорити про інших. Потрібно дійсно бути стилем життя якимось "висмоктувачем" всіх нечистот та побрехеньок, щоб таке писати, або можливо вони переносять просто свої проблеми на інших. В кожному разі - тут християнством навіть не пахне. Мені їх убогих щиро жаль.

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 01 березня 2009, 13:51

Я теж заходив на сайт "підгорецьких владик". Там отці рясно роздають анатеми всім тим, що не згідні з їх вченням та закликають відректися "кардинала Л. Гузара та його єресей" :cry: Без почуття гумору на це дивитися не рекомендую!
В цьому питанні мені цікаво знати, як довго вони ще будуть "священнодіяти"? Адже їхня справа розглянута і винесений вирок, але очевидно це для них значення не має. Цікаво, невже немає ніякого механізму, щоб приводити в дію рішення церковного суду?[/b]

staryk
новик
новик

Повідомлення staryk » 01 березня 2009, 16:51

Просто прочитав, і вирішив поділитися: Намагайся більше слухати себе, а не аналізувати діла, вчинки і поводження з тобою інших, якщо ж ти не бачиш в них любові, то це тому, що ти сам в собі любові не маєш.
Де покора, там і простота, а ця Божа галузь не випробує установ Божих.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 01 березня 2009, 16:57

staryk писав:Просто прочитав, і вирішив поділитися: Намагайся більше слухати себе, а не аналізувати діла, вчинки і поводження з тобою інших, якщо ж ти не бачиш в них любові, то це тому, що ти сам в собі любові не маєш.
Де покора, там і простота, а ця Божа галузь не випробує установ Божих.

Молитва святого Єфрема

У часі Великого посту (чотиридесятниці) мовимо цю покаянну молитву з поклонами:

Господи і Владико життя мого, дух млявости, недбайливости, владолюбства й пустослів'я віджени від мене. Доземний поклін.

Дух же доброчесности і смиренномудрія, терпіння й любови даруй мені, недостойному рабові твоєму (недостойній рабі твоїй). Доземний поклін.

Так, Господи царю, дай мені зріти мої прогрішення і не осуджувати брата мого, бо ти благословен єси на віки віків. Амінь. Доземний поклін.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Tornado
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Tornado » 07 березня 2009, 20:10

Поясніть, будь-ласка, мені, темному, в чому провинилися підгорецькі?
Бо коли читав їхні брошурки, то аж страшно ставало, шо то твориться в УГКЦ.
І тому вирішив перевірити сам, звірившись на те, що вони посилаються у книзі "Бесіди з блаженнішим Л.Гузаром...". Але на превелике моє здивування, ніде не можна знайти цю книгу. Як це так?! Та книга глави УГКЦ мала б вийти масовим тиражем. А може вже її розкупили?! Не знаю...

samael
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

ISBN

Повідомлення samael » 07 березня 2009, 21:52

Панове, вирішив і я пошукати цю книгу.
В Інтернеті знаходжу лише посилання на книгу
“Бесіди з Блаженнішим Л.Гузаром; До постконфесійного християнства” (ISBN 966-8197-10-0, ISBN 966-9197-46-1)

Найперше, почитав як формується ISBN код:
http://ru.wikipedia.org/wiki/ISBN
http://izdatel.com.ua/content/view/16/25/

Далі, вияснив, що 2 код - явна помилка:
http://andrewu.co.uk/tools/isbn/
No, “ISBN 9669197461” is not a valid ISBN 10 number

Значить, шукаю по першому коду!
Знайшов сайт, де можна по ISBN коду довідатися все про видання. Другий код не дав жодного результату, проте перший - видання УКУ:
http://www.worldcat.org/search?qt=worldcat_org&q=966-8197-10-0
Besidy z Blaz︠h︡ennishym Li︠u︡bomyrom Huzarom : do postkonfesiĭnoho khrystyi︠a︡nstva
by Antuan Arzhakovskiĭ
Type: Book : Biography; Ukrainian
Publisher: Lʹviv : Vyd-vo Ukraïnsʹkoho Katolyt︠s︡ʹkoho Universytetu, 2006.
ISBN: 9668197100 9789668197109
OCLC: 71215062
Related Subjects: Husar, Lubomyr, -- Cardinal, -- 1933- -- Interviews. | Christianity -- Ukraine -- 20th century. | Catholic Church -- Byzantine rite, Ukrainian -- Ukraine.

Отже, книгу варто шукати в УКУ! :Search:
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua

гість
дописувач
дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення гість » 12 березня 2009, 19:46

Папа потвердив екскомуніку «підгорецьким отцям»

Звернувшись з листом, в якому роз'яснюється суть справи про відкликання екскомуніки з чотирьох лефевристських єпископів, папа фактично потвердив екскомуніку так званих «підгорецьких отців».

«Єпископські свячення без папського дозволу означають схизму, бо ставлять під питання авторитет єпископської колегії на чолі з єпископом Риму. Тому Церква вимушена реагувати на таке найтяжчою карою - екскомунікацією, щоб таким драстичним актом закликати особи на покаяння і повернення до єдності.» - пише Папа у своєму листі.

«Підгорецькі отці» проголосили себе єпископами, за що на них Церква наклала екскомуніку. Лист Святішого Отця цілковито пояснює, що нелегальні єпископські свячення несуть за собою лише одне - екскомуніку. Тим фактично поставлена крапка і в справі «підгорецьких отців» для тих що ще сумнівалися у правильності екскомуніки для чотирьох псевдо-єпископів. Вчинивши схизму ці «рятівники» Церкви, які не перестають сипати «екскомуніки» на право і на ліво самі себе поставили поза Церквою. Тому всякі їхні претензії на регулярний уряд в Церкві є не лише не законними, але направду злочинними. Лист Папи, ще раз потверджує, що всякі єпископські свячення у поза екстреній ситуації є актом схизми.

Тому ще раз закликаємо наших читачів до молитви за навернення підгорецької секти та її ватажків до лона Католицької Церкви.

http://christusimperat.org/uk/node/11785

marco korolyuk
гість
гість

Повідомлення marco korolyuk » 15 березня 2009, 18:45

хлопці давайте жити дружно :Yahoo!:

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 15 березня 2009, 21:14

marco korolyuk писав:хлопці давайте жити дружно :Yahoo!:

Колись так мовив кіт Леопольд у мультикові. Та не завше це допомагало... 8)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Колтун RX-350
новик
новик

Re: Догналівці створили свій форум під маркою УГКЦ

Повідомлення Колтун RX-350 » 25 березня 2009, 21:12

сергій писав:Виглядає, що догналівці створили свій форум...

А хто такі догналівці пане сергію ? :shock:

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач

Re: Догналівці створили свій форум під маркою УГКЦ

Повідомлення Малий » 26 березня 2009, 21:27

Колтун RX-350 писав:
сергій писав:Виглядає, що догналівці створили свій форум...

А хто такі догналівці пане сергію ? :shock:

тлумки, які богом для себе зробили самосвята Догнала.

Колтун RX-350
новик
новик

Повідомлення Колтун RX-350 » 27 березня 2009, 16:24

А ти готовий дати звіт за своє слово? Бог бачить твоє серце а не тільки уста. Усвідом шо Бог бачить тебе чи добре слово написав?
Для кого написав для мене чи для них? Та немає різниці на кого бо всі ми рівні, усвідом собі всі ми грішники, бо Він сказав усіх люблю.
Я писав для сергія і питання було для нього.

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Малий » 27 березня 2009, 18:16

Колтун RX-350 писав:Я писав для сергія і питання було для нього.

то пиши в приват, а ще краще -- тусуй з форуму з таким ніком.

2. На форумі заборонено:

1. Прямо чи впосередковано ображати користувачів чи адміністраторів форуму.
Заборонено також відповідати на образи!
2. Вживати лайку та нецензурні вислови.
3. Заборонено переходити на особистості (тобто акцентувати увагу на вік, статус, національність...), вести дискусію в стилі викривляння думок співрозмовника, провокацій, спрямованих на учасників конференцій.
4. Створювати користувачів з ніком, що містить ненормативну лексику, чи ображає присутніх на форумі.
5. Створювати нік, що містить плагіат на чужий нік або прізвища церковних ієрархів.
6. Заборонено створювати однією людиною кількох користувачів.

Колтун RX-350
новик
новик

Повідомлення Колтун RX-350 » 27 березня 2009, 23:25

Малий писав:... а ще краще -- тусуй з форуму з таким ніком.

Така твоя відповідь і показує який ти християнин.... і направду таки малий. Агресія у відповідь ще характеризує тебе як нестриманого та неввічливого

Малий писав:2. На форумі заборонено:[/b]
5. Створювати нік, що містить плагіат на чужий нік або прізвища церковних ієрархів.
6. Заборонено створювати однією людиною кількох користувачів.

Що такого з вищенаведеного ти побачив у моєму ніку ? Кого і як я образив ?
А робити з прізвища людини (не кажучи вже про те що владика) синонім до слова "тлумки" і т.д. - це нормально ???

Для початку колоди зі своїх очей повитягуйте, а вже потім вказуйте на ближнього свого...

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Малий » 28 березня 2009, 00:10

Колтун RX-350 писав:А робити з прізвища людини (не кажучи вже про те що владика) синонім до слова "тлумки" і т.д. - це нормально ???

владика? хто владика, догнал владика? маразматичний старий гуру, який самопроголосив себе єпископом і аж слиною плюється так трясеться над купленою в Москві мітрою...?

п.с. але не варто з тобою дискутувати -- тебе вже нема на форумі...
:P

Колтун RX-350
новик
новик

Повідомлення Колтун RX-350 » 29 березня 2009, 15:22

Малий писав:
Колтун RX-350 писав:п.с. але не варто з тобою дискутувати -- тебе вже нема на форумі...
:P

Хто сказав "мяу" ? :D
малий, старайся залишатись християнином і в віртуальному просторі, поважай думки та погляди інших та не осуджуй.
До речі, ти взагалі ходиш до церкви чи ні ?

Малий писав:маразматичний старий гуру, який самопроголосив себе єпископом і аж слиною плюється так трясеться над купленою в Москві мітрою...?

З вищесказаного можна зробити наступні висновки:
1. Ти московський агент, оскільки тримав свічку і був свідком коли Догнал купував у Москві митру.
2. Ти БАЛАБОЛ (вибач що перейшов на твою рідну та зрозумілу мову спілкування), оскільки не маєш РЕАЛЬНИХ ДОКАЗІВ вищесказаних слів

Нехай Бог тебе благословить і простить тобі твої осуди та цькування, наклепи та брехню

Stolobut
новик
новик

Повідомлення Stolobut » 01 квітня 2009, 23:16

Yuriy Dzyoba писав: В цьому питанні мені цікаво знати, як довго вони ще будуть "священнодіяти"? Адже їхня справа розглянута і винесений вирок, але очевидно це для них значення не має. Цікаво, невже немає ніякого механізму, щоб приводити в дію рішення церковного суду?[/b]

Видно той суд був некомпетентним вирішувати такі справи... бо чомусь після всього цього їм офіційно дозволили побудувати капличку... так шо шось тут не клеїться... Певно Рим таки сказав Києву (Львову)... розслабся!!!
Semper fidelis!

Stolobut
новик
новик

Повідомлення Stolobut » 01 квітня 2009, 23:36

гість писав:Папа потвердив екскомуніку «підгорецьким отцям»

покажіть но де саме.... як на мене тут згадано про те що єпископські свячення без папського дозволу означають схизму, але конкретно про підгорецьких не сказано ані слова... а в таких речах завжди виходять окремі документи!!!

Текст листа Папи тут:
http://christusimperat.org/uk/node/11784
Semper fidelis!

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Малий » 02 квітня 2009, 00:09

Stolobut писав:Видно той суд був некомпетентним вирішувати такі справи... бо чомусь після всього цього їм офіційно дозволили побудувати капличку... так шо шось тут не клеїться... Певно Рим таки сказав Києву (Львову)... розслабся!!!

:shock: хто дозволив? шо ти плетеш?

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 02 квітня 2009, 06:42

Stolobut писав:
Yuriy Dzyoba писав: В цьому питанні мені цікаво знати, як довго вони ще будуть "священнодіяти"? Адже їхня справа розглянута і винесений вирок, але очевидно це для них значення не має. Цікаво, невже немає ніякого механізму, щоб приводити в дію рішення церковного суду?[/b]

Видно той суд був некомпетентним вирішувати такі справи... бо чомусь після всього цього їм офіційно дозволили побудувати капличку... так шо шось тут не клеїться... Певно Рим таки сказав Києву (Львову)... розслабся!!!

Рим нічого нікому не сказав. Остання судова інстанція в УГКЦ це патріарший суд. Апелляцію було подано в Рим, самими "єпископами", але по ідеї не знаю чи їм шосьбуде сказано по другому ніж попередній суд.

Та і добре, з одного боку що появилися оо.Підгорецькі. Трохи почистять. Нашо трмати номінальних гр-католиків, які сьогодні тут, завтра там, а після завтра з вартовою баштою. Нам дякувати хм треба, вони санітари лісу.

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач

Повідомлення Малий » 02 квітня 2009, 10:52

romanm писав:Та і добре, з одного боку що появилися оо.Підгорецькі. Трохи почистять. Нашо трмати номінальних гр-католиків, які сьогодні тут, завтра там, а після завтра з вартовою баштою. Нам дякувати хм треба, вони санітари лісу.

браво!

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 02 квітня 2009, 12:16

Stolobut писав:... бо чомусь після всього цього їм офіційно дозволили побудувати капличку... так шо шось тут не клеїться...

я також чув, що "підгорецькі отці" дальше, як ніби нічого і не було продовжують свою діяльність, і розгортаються поближче до Львова - в Брюховичах. Будуть майже сусідами з о. Ковпаком, який осів десь у Рясному :) ...

Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 247 гостей