Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
[quote="romanm"]А можна якось з іменами, з чимось ще? а то про все і ні про що, а річ то серйозна. По крайній мірі мені так здається![/quote]
Річ дуже серйозна! Про імена - це все треба дивитися на відео. А там є що пидивитися. Ось справжнє обличчя міліції, влади та інших "дійових осіб" того видовища.
Річ дуже серйозна! Про імена - це все треба дивитися на відео. А там є що пидивитися. Ось справжнє обличчя міліції, влади та інших "дійових осіб" того видовища.
Заангажовані родичі за підтримки силових структур забрали дівчину з монастиря проти її волі вдаючись до насилля та обману. Відповідальність за такі діі несе блаженнійшого кардинал Гузар, та архиєпископ Возняк. А саме, їх дії, що направлені на упадок католицької церкви, просування єресей, а також дії супроти тих, хто відкрито говорить про відпад від віри; їх зловживання відчуттями родичів та державною владою. Монастир вийшов з під підпорядкування Гузара, який прилюдно проповідує єресі. Жіночий контемплятивний монастир підтримує позицію Правовірного Синоду єпископів на чолі з Архиєпископом Михаїлом, за що і зазнає значних утисків з боку церковної влади.
Під тиском кардинала Гузара та його співпрацівників державні чиновники не хочуть зареєструвати цей Синод, що протирічить законодавству України, це ставить Правовірний Синод, сестер монастиря, мирян та всіх хто їх підтримує поза законом та є релігійною дискримінацією!
Текст взятий з посилання на відео.
Ну даруйте шановні, але тут не все так однозначно. Чомусь воно мені віддалено(а можливо і не віддалено) нагадує Підгірці. Той самий непослух, ті самі наклепи на блаженнішого Любомира Гузара. Тому, в даному випадку напевно батьки і праві, і добре що дочку з даного монастиря забирають.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Re: Монастирі і монаше життя
Речник писав:Реколектанти свідчать про насилля в жіночому монастирі
http://video.community.org.ua/
28-31 липня 2009 року у Брюховичах біля Львова проходили чоловічі реколекції (духовні науки). Вони проходили в реколекційному домі та капличці монастиря імені св.Пророка Іллі.
Даруйте шановний (знаємо вас), про які масові "реколекції" може йти мова у клявзуровому начебто монастирі у схизматичному дусі та без відповідного на це дозволу офіційної влади УГКЦ!? Та й знаємо ми вас, "підгорецьких" як тих, що грузнуть не раз у всяких наклепах із плітками з домішками правди...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Краще подивися відео. Нема там напівправди, є лише правда, її видно на кадрах. І це, поза сумнівом, робилося з "дозволу офіційної влади УГКЦ!"
Востаннє редагувалось 05 серпня 2009, 11:21 користувачем Речник, всього редагувалось 1 раз.
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Речник писав:
Краще подивися відео. Нема там напівправди, є лише правда, її видно на кадрах. І це, поза сумнівом, робилося з "дозволу офіційної влади УГКЦ!"
Краще, може, побачити своїми очами, а то деколи відео ще немало підкориговується при сучасній техніці. Якщо ви такі сміливі, то виставте в Нет відео зі "свяченнями" екскомунікованих отців... Імхо.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Вдовбили вам в голову - непослух. Непомильний лише Папа. А отці, як і депутати, аби залишитися при своєму ремеслі, придумали собі таку недоторканнісь - непослух.
Треба дивитися відеосюжет до кінця. Батьки уже в неділю привезли дочку назад до монастиря, зрозумівши, що то справді покликання.
То ще невідомо шо і кому вдовбили в голову. Схизма є схизма. Всім відомо хто батько всяких розколів. А в даному випадку для мене, хоч я і не монах, послух дійсно важливіший за віру.
Послух, довічна чистота, убогість - хіба ж це не три основні принципи монашества як такого. А якщо цілий монастир зраджує одному, причому найважливішому, принципу, то хіба це місце можна назвати монастирем?
Треба дивитися відеосюжет до кінця. Батьки уже в неділю привезли дочку назад до монастиря, зрозумівши, що то справді покликання.
То ще невідомо шо і кому вдовбили в голову. Схизма є схизма. Всім відомо хто батько всяких розколів. А в даному випадку для мене, хоч я і не монах, послух дійсно важливіший за віру.
Послух, довічна чистота, убогість - хіба ж це не три основні принципи монашества як такого. А якщо цілий монастир зраджує одному, причому найважливішому, принципу, то хіба це місце можна назвати монастирем?
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
Речник писав:Краще подивися відео. Нема там напівправди, є лише правда, її видно на кадрах. І це, поза сумнівом, робилося з "дозволу офіційної влади УГКЦ!"
цілком розумію родичів дівчини -- це біда, коли дитина попадає в секту! не здивуюсь, що однією з причин її "повернення" батьками став шантаж з спробою самогубства! -- це найвірогідніший перебіг подій, якщо, звичайно, весь цей цирк не був розіграний.
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
Мaлuй писав:Речник писав:Краще подивися відео. Нема там напівправди, є лише правда, її видно на кадрах. І це, поза сумнівом, робилося з "дозволу офіційної влади УГКЦ!"
цілком розумію родичів дівчини -- це біда, коли дитина попадає в секту! не здивуюсь, що однією з причин її "повернення" батьками став шантаж з спробою самогубства! -- це найвірогідніший перебіг подій, якщо, звичайно, весь цей цирк не був розіграний.
Згідна з тим. Зрештою, якщо її покликання справжнє, то вона подолає всі перешкоди і знайде собі гідну спільноту.
Пропоную всім помолитися сьогодні за цю дівчину.
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ
Послух важливіший за віру??? Така догма якраз і живить теперішніх ремісників у рясі. Тому й нема духу у теперішніх церквах, бо отці приходять, як на роботу - відправив Службу, зсипав з таці у кишеню і додому. Люди й церхві шукають Духа! А щодо контемплятивного монастиря у Брюховичах, то іншого такого нема. Там нема занепаду, не тікають, як з інших монастирів, за всю його історію ще ні одна сестра не покинула монаше життя. Той монастир не зганьбив свого засновника - Андрея Шептицького!
Речник писав:Той монастир не зганьбив свого засновника - Андрея Шептицького!
про що ти говориш? який монастир заснував Андрей Шептицький?
ти про ту , привезену догналом групу підтримки, "монахинь", які продали свою душі самозванцю догналу? зробили його своїм богом?
не сміши людей! гнати їх в шию треба з України!
Ти засліплений і впертий, бо не сприймаєш того, що йде від Христа, а сприймаєш людські догми. Щодо монастиря контемплятивного, то знайди й прочитай про нього. Його заснував Андрей Шептицький у 1925 році. Він діяв ще тоді, коли про підгорецьких монахів ще й чути не було. Монастир від самого початку був підпорядкований Ватиканові, без підпорядкування централізованій монашій системі. Найстарша з монахинь, засновниця Андрея, померла три роки тому у 90-річному віці. Справді, рік тому монахині цього монастиря підтримали новий правовірний синод УГКЦ, бо не хотіли мати за свого главу єретика Гузара.
Супер, супер. Добре. Правовірний синод, клас. Як правовірний Діомід в Сибірі. Дальше, а яким правом ви говоритещо Гузар єретик? Хтот так постановив? Яким правом ви судите єпископа?(я не говорю про вас особисто) Має право єпархія судити Матір церкву? Мають право самосвяти судити законно поставлену владу?
Не думаю.
Те, що ви прикриваєтеся іменем Шептицького, тільки ще раз показує те, що нічого святого у вас, зовсім нічого не залишилося.
Ну і останнє.
Чого ви сюди прийшли, якщо ви правовірний? Гузар витягував дівчину з монастиря? Ваші заморочки, їх і вирішуйте самі.
А батьки звичайно не мудро поступили, імхо. Хоче пропадати в секті, хай пропадає, вже давно списано мільйони сторінок і слів про те, хто є підгірці. Хто має вуха слухати, хай слухає, ні.... Ніхто за руки нікого не тягне до УГКЦ.
Не думаю.
Те, що ви прикриваєтеся іменем Шептицького, тільки ще раз показує те, що нічого святого у вас, зовсім нічого не залишилося.
Ну і останнє.
Чого ви сюди прийшли, якщо ви правовірний? Гузар витягував дівчину з монастиря? Ваші заморочки, їх і вирішуйте самі.
А батьки звичайно не мудро поступили, імхо. Хоче пропадати в секті, хай пропадає, вже давно списано мільйони сторінок і слів про те, хто є підгірці. Хто має вуха слухати, хай слухає, ні.... Ніхто за руки нікого не тягне до УГКЦ.
Ніхто Шептицьким не тикає, була дана відповідь. Шептицький заснував цей монастир і все. А дівчина ще не монашка, вона пішла на випробувальний термін, стала кандидаткою. У тому монастирі кандидатура триває від півроку до року. Якщо людина не має покликання, настоятелька відправить назад, або кандидатка сама піде. Таких випадків було декілька, знаю. Після проходження терміну кандидатури дівчина просить благословення у батьків.
Дивне відео і дивна дискусія. Думаю нам греко-католикам нема потреби пхатися у внутрішні справи іншої конфесії. Це справа новітньої секти, яка від держави вимагає зареєструвати її як Правовірну греко-католицьку Церкву. Тому до УГКЦ ця тема має такеж відношення, як "порятунок" юнака з лабет Почаївського монастиря РПЦ.
Дивує тільки одне параноїдальне явище у цій "церкві" - в усьому винна єрархія УГКЦ.
І ще так просто - чому це відео таке обкраяне? Повирізали те що їм не на руку? Як то такі святі сетрички так легко скочуються до поведінки істеричних бабів, які в приступі істеричного запалу з чоловіків одіж здирають, битися лізуть? Може паньство звернуло увагу на ще один цікавий факт - сетрички вміло масою відтіснили нападкинів за межі своєї території, а потім ... усе це проголошується божим чудом?
Виглядає, що логіка, наших братів менших, які впали в єресь і розкол, насправді є чудом. Цікаві все ж таки це екзепляри Homo sapiens, маю на увазі з точки зору психології і психіатрії та соціології...
Доречі просто цікаво зауважити, що Грецький розкол так само себе іменує ортодоксним - православним, правовірним. Отже, чи не вказівка це цього звідки в цієї "церкви"ноги ростуть?
І так, просто здогадка. Здається пан Речник, це і є автор відео, пан Кирилич. Ну як журналістові йому варто навчитися неупередженно вислітлювати події, але очевидну тут ще є звичка з комуністичних часі - замовлення і бажання предстоящих.
Дивує тільки одне параноїдальне явище у цій "церкві" - в усьому винна єрархія УГКЦ.
І ще так просто - чому це відео таке обкраяне? Повирізали те що їм не на руку? Як то такі святі сетрички так легко скочуються до поведінки істеричних бабів, які в приступі істеричного запалу з чоловіків одіж здирають, битися лізуть? Може паньство звернуло увагу на ще один цікавий факт - сетрички вміло масою відтіснили нападкинів за межі своєї території, а потім ... усе це проголошується божим чудом?
Виглядає, що логіка, наших братів менших, які впали в єресь і розкол, насправді є чудом. Цікаві все ж таки це екзепляри Homo sapiens, маю на увазі з точки зору психології і психіатрії та соціології...
Доречі просто цікаво зауважити, що Грецький розкол так само себе іменує ортодоксним - православним, правовірним. Отже, чи не вказівка це цього звідки в цієї "церкви"ноги ростуть?
І так, просто здогадка. Здається пан Речник, це і є автор відео, пан Кирилич. Ну як журналістові йому варто навчитися неупередженно вислітлювати події, але очевидну тут ще є звичка з комуністичних часі - замовлення і бажання предстоящих.

Sic transit gloria mundi
сергій писав: Думаю нам греко-католикам нема потреби пхатися у внутрішні справи іншої конфесії. Це справа новітньої секти, яка від держави вимагає зареєструвати її як Правовірну греко-католицьку Церкву. Тому до УГКЦ ця тема має такеж відношення, як "порятунок" юнака з лабет Почаївського монастиря РПЦ.
дійсно! щож це ми..?
але ж з другого боку "догналівці" затягують в основному греко-католиків у свої сіті -- обманом, маніпуляцією і відвертою брехнею.
злі думки не можуть розпізнати святість... ніколи і ніде.
людський мозок є настільки збоченим і просякнутим цими думками, що він у всьому бачить змови, розкол, ненависть, зомбування. все, що завгодно, та тільки не Божу владу і силу. це є наслідком первородного гріха.
те, що ви тут з болотом змішали монахинь контамплятивного монастиря - це багно на вашій совісті, яке ви самі будете виправдовувати на Суді.
ви нічого не знаєте!
дівчина, напевне, пережила найтяжчі і найстрашніші моменти в своєму житті!
хіба ви знаєте як це любити Господа Ісуса Христа до глибини своїх кісток?! ніяких не підгорецьких монахів, не їх слухати, а Господа Свого і Бога Свого?! тільки Його? чого ви прикидаєтесь тут сильно віруючими? ви боритесь не за віру, а за ідею! стоїте тут на засадах греко-католицької віри, а самі в храмі молитесь за себе...православних!
а чиїх рук на вашу думку була в Брюховичах ця провокація? - гондураських повстанців?
зачіпати монахинь - це вже занадто!!! тоді давайте відновіть хрестові походи та інквізицію, - тоді ви точно опуститесь на дно середньовіччя!
людський мозок є настільки збоченим і просякнутим цими думками, що він у всьому бачить змови, розкол, ненависть, зомбування. все, що завгодно, та тільки не Божу владу і силу. це є наслідком первородного гріха.
те, що ви тут з болотом змішали монахинь контамплятивного монастиря - це багно на вашій совісті, яке ви самі будете виправдовувати на Суді.
ви нічого не знаєте!
дівчина, напевне, пережила найтяжчі і найстрашніші моменти в своєму житті!
хіба ви знаєте як це любити Господа Ісуса Христа до глибини своїх кісток?! ніяких не підгорецьких монахів, не їх слухати, а Господа Свого і Бога Свого?! тільки Його? чого ви прикидаєтесь тут сильно віруючими? ви боритесь не за віру, а за ідею! стоїте тут на засадах греко-католицької віри, а самі в храмі молитесь за себе...православних!
а чиїх рук на вашу думку була в Брюховичах ця провокація? - гондураських повстанців?
зачіпати монахинь - це вже занадто!!! тоді давайте відновіть хрестові походи та інквізицію, - тоді ви точно опуститесь на дно середньовіччя!
Підгірці і даний монастир це ніщо інше як ПАРАЗИТування в Католицькій Церкві. Вони не можуть називатись католиками, оскільки вони явно НЕМАЮТЬ, ні ПОСЛУХУ ПАПІ РИМСЬКОМУ, ні взагалі ніякого відношення немають до Католицької Церкви, бо є екскомунікованими і АПОСТОЛЬСКИЙ ПРЕСТІЛ це ПОТВЕРДИВ!!!!!! ЦЕ СТРАШНА СЕКТА!!!!
Simeon писав:Підгірці і даний монастир це ніщо інше як ПАРАЗИТування в Католицькій Церкві. Вони не можуть називатись католиками, оскільки вони явно НЕМАЮТЬ, ні ПОСЛУХУ ПАПІ РИМСЬКОМУ, ні взагалі ніякого відношення немають до Католицької Церкви, бо є екскомунікованими і АПОСТОЛЬСКИЙ ПРЕСТІЛ це ПОТВЕРДИВ!!!!!! ЦЕ СТРАШНА СЕКТА!!!!
Шкода мені тих, хто сліпо, як щурі, йдуть за облудними пастирями. УГКЦ - Церква Христова, а не Гузарева, не Возняка і, навіть, не найвищих церковних чинів. Отже ж, хто непослух чинить Христові, той чинить непослух Церкві, а не той, хто не йде за блудними пастирями.
Шкода мені тих, хто сліпо, як щурі, йдуть за облудними пастирями. УГКЦ - Церква Христова, а не Гузарева, не Возняка і, навіть, не найвищих церковних чинів. Отже ж, хто непослух чинить Христові, той чинить непослух Церкві, а не той, хто не йде за блудними пастирями.
Хм.... Ну покажіть же мені їхні блуди, раз ви всі такі святі і праведні. Ну де докази окрім ваших безпідставних наклепів? Проясніть мене темного, покажіть же мені оте світло правди, яке ви, як гадаєте, так намагаєтеся щиро всім донести. Може я дійсно сліпий і не бачу, а після ваших доказів прозрію.
Одним словом, давайте факти шановні, що блаженніший Любомир Гузар, і архиєпископ Ігор Возняк ведуть нас в пропасть і не переливайте з пустого в порожнє. Бо в мене вже давно склалося враження, що окрім цієї пустої балаканини ви нічого конкретного навести не можете. Якщо можете, розвійте мої уявлення.
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
vitalko писав:Хм.... Ну покажіть же мені їхні блуди, раз ви всі такі святі і праведні. Ну де докази окрім ваших безпідставних наклепів? Проясніть мене темного, покажіть же мені оте світло правди, яке ви, як гадаєте, так намагаєтеся щиро всім донести. Може я дійсно сліпий і не бачу, а після ваших доказів прозрію.
Одним словом, давайте факти шановні, що блаженніший Любомир Гузар, і архиєпископ Ігор Возняк ведуть нас в пропасть і не переливайте з пустого в порожнє. Бо в мене вже давно склалося враження, що окрім цієї пустої балаканини ви нічого конкретного навести не можете. Якщо можете, розвійте мої уявлення.
ЗГІДНИЙ. Або давайте докази, або перестаньте писати всякі глупства. Якщо хочете щось написати - цитуйте або підтверджуйте фактами. А порожні, нічим не підтверджені теревені припиніть!
Факти, типу " прочитайте таку книжку і зрозумієте" не проходять. Конкретно скажіть сторінку і, по можливості, вислів. Тоді можна вести дискусію. А не свої враження чи думки. Докажіть фактами, що ви праві, а якщо ні то перестаньте писати все що вам прийде до голови!!!

Proof писав:злі думки не можуть розпізнати святість... ніколи і ніде.
Шановна, тут я з Вами повністю згоден, тілько з точністю до навпаки. Все Вами написена є точною характеристикою Вашої сектоньки.
Sic transit gloria mundi
Proof писав:те, що ви тут з болотом змішали монахинь контамплятивного монастиря - це багно на вашій совісті, яке ви самі будете виправдовувати на Суді.
ви нічого не знаєте!
дівчина, напевне, пережила найтяжчі і найстрашніші моменти в своєму
Пані, я не заперечую що Ви краще знаєте шо там відбувалося, але, звиняйте, брудом Ваших "монахинь" облив той хто викинув це фамозне відео в мережу. Я просто зробив висновки з того що на відео видно.
Sic transit gloria mundi
Proof писав:
А-йой! Не вже Ваша секта думає шо вона в центрі уваги цілого світу? Невже Ваш затуманений розум не може збагнути простої батьківської любові, яка переживає за те що її дитину втягнули в секту? Та що знайшовся совісний державний чиновник, який хотів батькам допомогти?
Та хто тих Ваших "монахинь" зачіпає?
А стосовно інквізиції є в неті дуже файна книжка Вітторео Месоре - "Чорні сторінки" почитайте си і не живіть совєтською пропагандою.
Очевидно Вам легко промити мозґи - совєти Вам їх добре промили, а тепер шей догналівці (в принципі різниця не велика і за тим і за тим стоїть КҐБ).
Sic transit gloria mundi
Речник писав:Шкода мені тих, хто сліпо, як щурі, йдуть за облудними пастирями. УГКЦ - Церква Христова, а не Гузарева, не Возняка і, навіть, не найвищих церковних чинів. Отже ж, хто непослух чинить Христові, той чинить непослух Церкві, а не той, хто не йде за блудними пастирями.
Шановний у Вас логіка не клеїться. Христос заснував Свою Церкву і поручив верховну владу у ній св. Петрови та його наслідникам - папам. Папа скориставшись зі своєї влади потвердив Блаженнішого Любомира Главою УГКЦ, а також і кожного законного єпископа. Тож не слухаючись проводу УГКЦ - не слухаєтесь Папи, не слухаєтесь Папи - не слухаєтесь Христа. І тим самим Ви та Ваша сектонька опиняєтесь поза послухом Богові. Тож подумаєте, якщо маєте чим виконати цю операцію.
Та й, пане Кириличу, я ніяк не можу збагнути, навіщо Ви дали це відео в інтернет? Щоб скомпроментувати догналівських "монахинь"? Виставити їх істеричками далекими від правдивої християнської святості? Не вже Ви не свідомі що тим Ви копроментуєте і власну доньку, яку запроторилисьте до догналівського "монастира"?
Ваші "епископи" вже навіть Папу порівнюють з Іродом, і Ви далі твердите що Ви католики? Не вже у Вас не залишилось хоч краплі здорового глузду, щоб збагнути що це те саме, щоб Ви про себе твердили, що Ви - марсіанин?
Sic transit gloria mundi
сергій писав:Речник писав:Та й, пане Кириличу, я ніяк не можу збагнути, навіщо Ви дали це відео в інтернет? Щоб скомпроментувати догналівських "монахинь"?
А я не можу збагнути, до кого тут іде звертання? Мені здається, що подавав відео в Інтернет той, хто адмініструє той сайт. Зрештою, хіба є в тому якась різниця?
Мене просто дивує така затятість тих, хто, бачачи на відео одне, коментують його зовсім по-інакшому. Там так зрозуміло все подано, що факт однобоких негативних коментарів говорить про їх авторів: нема що дорікнути сестрам, то хоч сектантами обізвуть, і вже їм легше, хоч в "лапки" візьмуть слово "сестри", дрібниця, але приємно їм, що какнули хоч трохи й нагнулися перед тими, хто ту "музику" замовляє. Ну хто там ще щось про "сектантів" чи про "догналівців" утне?

Речник писав:Там так зрозуміло все подано
саме про це і мова!
відео різане -- це видно неозброєним оком - підтасоване і поклеєне саме так, як було вигідно сектантам...
п.с. васильку, припини вже дурня з себе корчити. тиж те відео і закинув до інтернету і сам був присутній -- на відео кілька разів з"являєшся... цікаво, а що ти там робив? чисто випадково приїхав з Дрогобича до "сестер" в гості, а тут на тобі... СБУ об"явилось...

Речник писав:А я не можу збагнути, до кого тут іде звертання? Мені здається, що подавав відео в Інтернет той, хто адмініструє той сайт. Зрештою, хіба є в тому якась різниця?
Мене просто дивує така затятість тих, хто, бачачи на відео одне, коментують його зовсім по-інакшому. Там так зрозуміло все подано, що факт однобоких негативних коментарів говорить про їх авторів: нема що дорікнути сестрам, то хоч сектантами обізвуть, і вже їм легше, хоч в "лапки" візьмуть слово "сестри", дрібниця, але приємно їм, що какнули хоч трохи й нагнулися перед тими, хто ту "музику" замовляє. Ну хто там ще щось про "сектантів" чи про "догналівців" утне?
Пане Кириличу, Ваша поведінка знову перейшла грань пристойності, і тому не здивуюся коли Вас забанять. І знов будете здіймали галас що Вас забанили, чисто як сестриці-"монахині", які пробували бити тих хлопців у себе в "монастирі", а потім фізичною силою їх просто відтіснили на вулицю, а згодом істерично верещали перед міліціонерами, що їх бідненьких, безневинних "голубиць" "небесних" побили.
Кожному неупередженему глядачеві, абсолютно ясно, що батьки дівчини перейшли межу. То є правда. Але це і зрозуміло. Вони вважають що їхня дитина потрапила до секти. Вони можуть розраховувати на співчуття і розуміння, хоче і не на оправдання.
Але "монахині", які зривають в істеричному екстазі сорочки з чоловіків, які істерично верещать, лізуть битися, фізичною силою відпихають нападників, зовсім не подібні на Агнця, чиїми вони себе вважають. Якось з поведінкою справді святих воно не в"яжеться.
І перестаньте ламати комедію, видаючи себе за католика - Ви ним очевидно не є. Ви підтримуєте людей, які не тільки бунтуються проти влади Вселенського Архиєрея, але які і Його Святість обзивають Іродом. А я вже мовчу про весь той бруд, який ці "святі" "страснотерпці" виляли і на УГКЦ та Її єрархію, і на Українську Державу. А те що Ви собі дозволили понаписувати в адрес Блаженнішого в коментарях до статті про Ваших ідолів в одному з інтернет видань навіть не подібне на людську, а де вже на християнську поведінку.
Sic transit gloria mundi
Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 246 гостей