ShMariam писав:А тут Ви вже допускаєте, що в ТАКЕ можна повірити. Боїтеся, що наші розмови про це можуть привести когось в той рух? О. Микола все гарно пояснив, в чому полягають їхні єресі (від незнання елементарного!) і чим відрізняються від науки Церкви. Не вірю, що хтось, прочитавши цю тему, захоче стати їх прихильником.
Та ні п.Маряна,якраз я цього взагалі не боюсь,бо це дуже навряд чи можливо(хоча??),но суть не в цьому.
Та і вжите Вами слово "страх",тут не зовсім підходить,хоч думаю,що це Ви тільки так висловились.
Я поясню,те що думаю.Бо Ви так перейнялись тим,що "їх" не розумієте
Я журюсь за той негатив,який може потрапити в серця людей,які не мають "фундаменту",які тільки Його формують.І якщо в той "розчин" для фундаменту буде вливатись таке,ну це точно не послужить його кріпості.І не треба думати,що всі хто ходить до Церкви,вже є сильними в Христі.(наприклад я так не скажу).А про тих хто тільки думає над цим,я взагалі мовчу.Я дуже радий,що Вас це не торкнеться,бо Ви є сильна в Христі,і маєте покликання(думки) до катихізації інших.Але чи повинні ми думати про наслідки,тобто не тільки наші бажання(мотиви,які справді можуть бути щирими)
Тут суть не у тому, як думаєм ми(я,Ви,отець),а суть в тому,що це Є форум(доречі не свіцький,як хтось раніше писав).
І знаєте,чи більше живу,тим більше переконуюсь,що С.П. є справді Книгою-Книг,аж вживати слово "книга" якось не хочиться.
І там кожен находить те,що хоче знайти.Але чи це є потрібно Богу,рідко над цим думаєм.(ну це так,думки над вічним

,но вони ні в якій темі не будуть оффтопом.О.

)
Я думаю,ми всі достатньо висловили своїх думок стосовно свого відношення

до цього.(в цій темі).
Дальнійше продовження,маю підозри буде не чемним.Ато о.Олег,справедливо "надає нам по шиї"

,за оффтоп.
Дуже Вам всім дякую,з Богом....