З повагою, о.Олег
євдоким писав:Із зображенням нічим не допоможу, але про цей випадок доводилось читати.
Водночас, хочу звернути увагу на таку от проблему:
Гадаю форумчани із міста Лева погодяться зо мною, що дуже скоро про існування бруківчатих вулиць нагадуватимуть тільки фотографії.
А вартувало б небайдужим братись до діла поки не пізно, адже це також частинка історії міста. Як на мене, це своєрідна візитівка міста!
о.Олег писав: А взагалі: невже є вулиці, на яких зняли бруківку і поклали асфальт?
ShMariam писав:о.Олег писав: А взагалі: невже є вулиці, на яких зняли бруківку і поклали асфальт?
Щось такого не можу пригадати...
о.Олег писав:так - зараз переважно бачу, як відкопують похований радянщиною під асфальтом камінь і вимощують наново вулиці. От біля Універу, наприклад. Тільки маємо розуміти, що ложать, власне, надто мало - якщо по вулиці йде трамвайна колія, то кладуть спеціальні блоки під рейси і бруківки там всього нічого,
о.Олег писав:А взагалі цікаво: чи ведеться облік зекономленого каменю і де про це можна почитати?
vitalko писав:...А причина - банальна: по іншому просто не вміють...
о.Олег писав:навіть добре, якщо так, бо я грішний до тепер думав, що бруківку у нас сприймають як "корисну копалину"
Повернутись до “Гуманітарні дисципліни”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей