Злий Іван писав:
А є якісь альтернативи?
Альтернативи у всіх одинакові

Дякую..
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Злий Іван писав:
А є якісь альтернативи?
luksander писав:...«В Біблії написано, що Дух Святий і тепер «говорить»?..
andrey s. писав:...я не знаю, що для Вас "страх"(у поданому сенсі)??? То про "альтернативи" балакати нема змісту,тобто можимо балакати про різне.Що таке Суд Божий особисто для Вас??? І що таке страх???
Злий Іван писав:...Чому християнин повинен боятися кінця часів? Адже Бог прийде у славі Своїй! Хіба ми не повинні цього ПРАГНУТИ?
о.Олег писав:прагнемо спастися (бути серед "овець") і страшить власна недостойність/"козлість", звідси нмсд і страх (який можу назвати здоровим, якщо це не жах/паніка) кінця часів
З повагою, о.Олег
о.Олег писав:luksander писав:...«В Біблії написано, що Дух Святий і тепер «говорить»?..
наприклад:
"ДухОтця вашого в вас говоритиме..." Мт.10.20
"не ви бо говоритимете, а Дух Святий..." Мр.13.11
"Ти сказав Духом Святим через уста батька..." Ді.4,25
"Святий Дух каже це..." Ді.21,11
З повагою, о.Олег
ВіталійB писав:Слава Ісусу Христу! Хочу запитати! Скажіть будьласка, як ставится церква до прививок які роблять маленьким діткам ще не охрещеним? Сам я проти цього! Десь читав що прививка це "печатка звіра"!
ВіталійB писав:Забув добавити! Що це за печатка?
ВіталійB писав:Ще є запитання!що з релігійної точки, означаять 666, я помітив що ці 666 є у мене в паспорті в серії, в соціальній мережі в id "вконтакті" в номері телефону і в номері асі! І ще одне запитання! Для чого створюють соціальні мережі? Як мені здаєтся не для добрих намірів!
ВіталійB писав:Ще є запитання!що з релігійної точки, означаять 666, я помітив що ці 666 є у мене в паспорті в серії, в соціальній мережі в id "вконтакті" в номері телефону і в номері асі! І ще одне запитання! Для чого створюють соціальні мережі? Як мені здаєтся не для добрих намірів!
viter писав:Соціальні мережі створені для спілкування.
ВіталійB писав:Слава Ісусу Христу! Хочу запитати! Скажіть будьласка, як ставится церква до прививок які роблять маленьким діткам ще не охрещеним? Сам я проти цього! Десь читав що прививка це "печатка звіра"!
о.Олег писав:andrey s. писав:luksander писав:Може такий варіант знаків? ...
Та ні - це старість підкрадається...
це єдиний стовідсотковий знак кінця часів людини
З повагою, о.Олег
Міша писав:Відповідно до відомого Пророцтва про пап, св. Малахії (1094-1148), Бенедикт XVI є передостаннім римським папою.
Інше пророцтво св. архиєп. Малахії, каже, що останній Папа, - буде називатися Петро II.
прочанка писав:сьогодні розвелось купа ясновидців і "пророків", які власне й завойовують увагу аудиторіх своїми "кінцями" світу. На планеті Земля народився 7 мільйонний житель, але перенаселення не сталось і чергового кінця теж. Тому..., коли людина відходить у вічність на землі в неї вже прийшов кінець, її кінець світу, а живі - не знають ні часу, ні хвилини. Тому треба жити як в останнє - не грішити, але не зациклюючись над кінцем світу.
andrivovk писав:Tотальный контроль Правда о Google чипировании и т д http://www.youtube.com/watch?v=9eA8b_0fImA
andrivovk писав:Tотальный контроль Правда о Google чипировании и т д http://www.youtube.com/watch?v=9eA8b_0fImA
andrey s. писав:andrivovk писав:Tотальный контроль Правда о Google чипировании и т д http://www.youtube.com/watch?v=9eA8b_0fImA
В двух словах, про що тут???(інтернет глючить, не можу подивитись)
Дякую.
Georgij писав:andrivovk писав:Tотальный контроль Правда о Google чипировании и т д http://www.youtube.com/watch?v=9eA8b_0fImA
Навіть не знаю, що робити.... Хіба переставати існувати в Гуглі, в інтернеті, а значить вмерти для світу? Розрадьте! Ви подали матеріал, а самі як? Як враження?, як думаєте далі жити?
andrivovk писав:Та настрій певно, що від цього не піднявся.Але краще гірка правда.
andrivovk писав:.Вартий того, щоб подивитися.Теж трошки моторошно.
Bohdan_ писав:ну що тут скажеш ....... .
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 32 гостей