Повідомлення Кенгуру » 10 вересня 2009, 16:14
Дякую Вам, дорогий мій брате, за звернення на помилку.
вдячний усім у моєму житті, хто звертає мені на мої помилки. Не крию цього, але у школі Українська мова була для мене найгіршим предметом. Не стидаюсь цього.
потішу вас ви доказали, але лише тепер.
але я не знаю чи Бог направду хоче, що би від нашої (моєї також) рідної Церкви так безпардонно доказували навіть Божі правди. А де є любов?...
це лиш мій погляд, збоку і, відкрито скажу, що апонент "Оксанаоксана" помало почав лагіднішати i визнавати свої помилки, а от ті хто так круто захищав наших священиків старались доказати лише правду (а що є правда питається Пилат у Ісуса).
Більше треба показувати, а не доказувати любов.
треба спочатку увійти в положення апонента, може він щось пережив (буває), треба за нього помолитись, зрозуміти біль, можна навчитися з кожної найгіршої критики і тоді помало та обережно виправляти ситуацію, бо гілочка може зломатись і хто тоді за це відповідатиме. Не журіться, вчимося ціле життя і у вічності будемо продовжувати вчитись.
Це добре, що людина тут прийшла і говорить. Не чіпайтесь, як модератор і як людина, за ім'я "оксанаоксана", може для тої людини це ім'я є дуже дороге.
Якщо нам не подобається. Нічого, приймімо це терпіння, зневаги - як благословення.
Лише по любові пізнаватимуть, що ми християни - Ісус це нам говорить.
Помолюсь за вас, а ви помоліться за мене.
Думаю, що ви розумієте, ми говорим тут на цьому сайті не про граматику і красномовство і хто коли як використав якесь слово, але про дієву Любов - нашого Бога, Спасителя світу і наших душ.
Нехай Бог благословить.