По-перше, вже вік не тойandrivovk писав:ShMariam писав:Ні, але того не боюся.
А чому?Не вірите, що це правда?

Все, що треба знати: приймається на чоло або праву руку, без того не можна буде ні купити, ні продати. Час покаже, що це таке.
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
По-перше, вже вік не тойandrivovk писав:ShMariam писав:Ні, але того не боюся.
А чому?Не вірите, що це правда?
символ создается для того, чтобы воздействовать на человека, т.е. соединять его, как уже было отмечено, с некоей реальностью. Однако его действенность является отнюдь не безусловной. Символ может выполнить свое предназначение лишь при соблюдении следующих условий: 1) когда существует символизируемая реальность, 2) когда сам символ создан или избран с соблюдением определенных традиций символотворчества, существующих в той или иной духовной культуре, 3) когда человек выражает желание и полную готовность воспользоваться этим символом для соединения с реальностью, которую последний символизирует.
Профессор М.С.Иванов (МДА). К проблеме числа "666"
. І він учинить усім – малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам – знака на праву руку їхню, або на їхнє чоло,
І що нікому не можна буде ні купляти, ні продавати, окрім того, хто має цього знака, або ім‘я звіра, або число ймення його.
. І третій Ангел рушив за ними, кажучи дужим голосом: Хто поклоняється звірові і образові його і приймає знака на чоло своє чи на руку свою,
Той буде пити вино лютости Божої, вино нерозведене, приготовлене в чаші гніву Його, і зазнає страждань в огні і сірці перед святими Ангелами і перед Агнцем.
І дим страждань їхніх буде підноситися од віку навіки і не матимуть спокою ні вдень, ані вночі ті, що поклоняються звірові і образові його, а також ті, що приймають обрис імені його.
Тут терплячість святих, що дотримуються заповідей Божих і віри в Ісуса.
luksander писав:П.с. доречі, а чи є якесь богословське пояснення технології покладення печатки Бога живого на чола служників Бога.
о.Олег писав:апологети як апологети. Теорія змови і пропаганда жахів. Тут можлива правда з вигадкою по сусідству. Питання у тому, що Ти не вважаєш за "брєд" і чи дійсно віриш, що людина, яку заставлять щось (будь-що) зробити без її на це волі - згрішить. Скоріше, навіть, так - дай визначення гріха і тоді спробуємо міркувати
З повагою, о.Олег ОООО
о.Олег писав:Скоріше, навіть, так - дай визначення гріха і тоді спробуємо міркувати
З повагою, о.Олег ОООО
andrivovk писав:о.Олег писав:Скоріше, навіть, так - дай визначення гріха і тоді спробуємо міркувати
З повагою, о.Олег ОООО
Розумію, що для того, щоб на людину впала відповідальність за дії, мусить бути її свідома воля. Але в Хрещенні дитина взагалі нічого не розуміє, але Таїнство є дійсним. Тому можна і тут допустити якусь частку незнання.
о.Олег писав:Експрес писав:Користати - це робити щось, дістаючи з того вигоду. Яку вигоду, отче Олеже, Ви дістаєте від номера?
не обовязково. В мене це синонім до "вживання", "застосування". Вигода - це зовсім не те, про що я.![]()
Я його не раз використовувала (вимагали) при оформленні документівЕкспрес писав:
Якщо вигоди нема, потреби нема, то нащо ж Вам, отче, ІПН?
Свої аргументи "проти" - навів. Ваших аргументів "за" нема?
Експрес писав:о.Олег писав:Експрес писав:Користати - це робити щось, дістаючи з того вигоду. Яку вигоду, отче Олеже, Ви дістаєте від номера?
не обовязково. В мене це синонім до "вживання", "застосування". Вигода - це зовсім не те, про що я.![]()
о.Олег писав:Експрес писав:Користати - це робити щось, дістаючи з того вигоду. Яку вигоду, отче Олеже, Ви дістаєте від номера?
Наприклад, сьогодні зміна часу на годину: користаю з системи, але жодної вигоди від цього - скоріше навпаки (десь тема у нас про це тут є). І знав людей, які ціле життя прожили за австрійським часом - совєцкого не приймали, не те, що тих переходів зимовий-літній.
З повагою, о.Олег
о.Олег писав: Ви аж так неуважно дискутуєте? Можливо з плином часу втратилась ниточка логіки нашої розмови, тому зацитую
о.Олег писав:і, якщо не зрозуміло, то переформулюю: мені не обов`язково "вигідно" (навіть у Вашому розумінні), наприклад, кордони в державі, податки платити, у військо іти тощо. Чому я маю подавати Вам аргументи за якесь там "за", коли я навіть про власну вигоду (у Вашому розумінні) не "за"ікався?
З повагою, о.Олег
ShMariam писав:Я його не раз використовувала (вимагали) при оформленні документівЕкспрес писав:
Експрес писав:Питання - навіщо Вам лишній документ?...
о.Олег писав:Експрес писав:Питання - навіщо Вам лишній документ?...
так я і кажу - він не мені потрібний, а державній системі.
З повагою, о.Олег
Експрес писав:о.Олег писав:Експрес писав:Питання - навіщо Вам лишній документ?...
так я і кажу - він не мені потрібний, а державній системі.
З повагою, о.Олег
http://ua.korrespondent.net/tech/scienc ... mikrochipy
-а тут приклад того, як може бути "добре" і Вам і системі. А з часом в чіп "впхають" платіжну і медичну карту, посвідчення особи і проїзний документ - зовсім буде зручно. Приймете?
о.Олег писав:от і кажу Вам, що Вас не цікавить мотив чи потреби мого користування ідентифікаційним кодом.
Експрес писав:о.Олег писав:от і кажу Вам, що Вас не цікавить мотив чи потреби мого користування ідентифікаційним кодом.
Мотив Ви пояснили - отримали ІПН, щоб догодити системі. Звідси виникло наступне питання. З часом формою догоджання системі буде чіп чи штамп чи ще якась зараза, яка суттєво полегшуватиме нам життя, більше того, без цієї штуки наше звичне "цивілізоване" життя стане неможливим. Отже якщо Ви сьогодні прийняли зовсім необов'язковий навіть для самої системи (не кажучи вже про Вас) номер , лише щоб їй догодити, то як поведетеся, коли система запропонує життя в новій системі координат, у якій ті, хто відмовляться - стають поза системою з усіма її благами?
ІПН - не 666, але ж і те і інше - ланки одного диявольського ланцюга. Навіщо йому підігрувати?
Міра писав:Ще один лінк подам https://www.youtube.com/watch?v=9P0YcBI39iA мені роз"яснилось трохи
Міра писав:Цікава стаття http://royallib.com/read/kiz_deniel/tsv ... html#61440 Преп. Серафим Саровский: «Антихрист родится в России»
ljubomyr_ps писав:А як там що до Росії. Тут недавно інформаційне інтернет середовище Україні буквально "взірвало", скажем так, пророцтво чи передбачення ієромонаха Юстина Бойка про Путіна і Росію. Джерело: http://patrioty.org.ua/nespodivano-pror ... t-sogodni/ . А таки дуже цікаво хто і де таке повідав вельмишановному отцю, тим цікавіше стає шо о.Юстин у своєму ФБ каже шо ся не признає про те нікому... а шкода...а може хтось таки знає... А тим часом руські і наші святі повідають шо : Прозорливый Иосиф Тереля: «В начале XXI века будет страшная война. Мне была показана карта России в кольце сполохов огня. Очаги полыхали на Кавказе, в Средней Азии, в Прибалтике и по всему Дальнему Востоку, где противником России стал Китай. Лидер России развяжет войну»... і ще багато тутка: http://expertov.com/kogda-kitai-napadyot-na-rossiyu. І шо скажете дорогі форумчани...
ljubomyr_ps писав:... І шо скажете дорогі форумчани...
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 43 гостей