Гомосексуалізм
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Гомосексуалізм
Lenta.ru
16 ноября 2006 06:03
На съезде католических епископов в Балтиморе одобрена новая концепция взаимоотношений церкви с представителями сексуальных меньшинств. Как сообщает AP, прелаты подтвердили неприятие церковью однополых браков, но в то же время осудили дискриминацию по отношению к сексуальным меньшинствам и подчеркнули, что влечение к лицам своего пола не является грехом, грешны лишь сексуальные контакты, вызванные этим влечением.
Епископы постановили, что те, кто упорствуют в греховных деяниях, таких как однополый секс или искусственное предотвращение беременности, должны воздержаться от принятия причастия.
Кроме этого, съезд разрешил крестить приемных детей однополых пар при условии, что дети будут воспитаны в католической традиции. "Тон этих документов позитивный и доброжелательный. Но надо понимать, что быть католиком нелегко, это предполагает добровольный выбор определенных правил", — прокомментировал ситуацию епископ Артур Серрателли из Нью-Джерси.
Однако организации, объединяющие католиков-гомосексуалистов, уверены, что новая доктрина ничего не изменила в их взаимоотношениях с церковью. "Данный документ предполагает, что представители сексуальных меньшинств будут оцениваться не по их поступкам и всей их жизни, а лишь по их сексуальным предпочтениям. Ни одно другое сообщество не оценивается церковью подобным образом", — заявил журналистам глава организации New Ways Ministry
16 ноября 2006 06:03
На съезде католических епископов в Балтиморе одобрена новая концепция взаимоотношений церкви с представителями сексуальных меньшинств. Как сообщает AP, прелаты подтвердили неприятие церковью однополых браков, но в то же время осудили дискриминацию по отношению к сексуальным меньшинствам и подчеркнули, что влечение к лицам своего пола не является грехом, грешны лишь сексуальные контакты, вызванные этим влечением.
Епископы постановили, что те, кто упорствуют в греховных деяниях, таких как однополый секс или искусственное предотвращение беременности, должны воздержаться от принятия причастия.
Кроме этого, съезд разрешил крестить приемных детей однополых пар при условии, что дети будут воспитаны в католической традиции. "Тон этих документов позитивный и доброжелательный. Но надо понимать, что быть католиком нелегко, это предполагает добровольный выбор определенных правил", — прокомментировал ситуацию епископ Артур Серрателли из Нью-Джерси.
Однако организации, объединяющие католиков-гомосексуалистов, уверены, что новая доктрина ничего не изменила в их взаимоотношениях с церковью. "Данный документ предполагает, что представители сексуальных меньшинств будут оцениваться не по их поступкам и всей их жизни, а лишь по их сексуальным предпочтениям. Ни одно другое сообщество не оценивается церковью подобным образом", — заявил журналистам глава организации New Ways Ministry
РОМАН НАКОНЕЧНИЙ
Гомосексуалізм крізь призму Святого Письма
Недавно у Всесвітніх Тенетах надибав таке:
До речі, цікавий діалог, щодо цього тексти та Святого Письма загалом, розгорнувся на не християнському форумі.... Цікаво почитати...
http://allgsm.com.ua/forum/showthread.php?p=31257
Президент США, Джорж Буш, как известно, черпает свое вдохновение из Библии. "Иисус - мой самый любимый философ", заявил Буш однажды. К примеру, американский президент выступает против брака между гомосексуалистами, так как сама Библия не приемлит такого брака.
Недавно, одна известная радиоведущая высказалась в поддержку Буша, отмечая, что гомосексуализм является извращением: "Так сказано в Библии, в третьей книге Моисеева, Левит, глава 18".
Несколько дней спустя эта радиоредакция получила открытое письмо одного из радиослушателей: "Благодарю вас за вашу заботу об обучении людей Закону Божьему. Я многому научился, слушая вашу программу, и я всегда делюсь полученными знаниями с окружающими меня людьми. Но у меня все еще остались некоторые вопросы по поводу нескольких библейских законов и мне нужна ваша помощь, чтобы правильно их истолковать.
Например, я хотел бы продать мою дочь в рабство, как это указано в
Исходе, глава 21, стих 7. По вашему мнению, какую цену я могу за нее запросить?
В той же книге Левит, глава 25, стих 44, сказано, что если я хочу иметь рабов, то должен купить их у соседних народов. Мой друг утверждает, что это относится только к мексиканцам, но никак не к канадцам. Не могли бы вы разъяснить мне этот стих? Почему я не могу иметь канадских рабов?
Я знаю также, что не должен прикасаться ни к какой женщине, если у нее идет менструация, как сказано в книге Левит, глава 18, стих 19. Как мне узнать, идет ли у нее менструация? Я пробовал несколько раз спросить об этом напрямую у моих знакомых, но они почему-то все обижались.
У меня есть сосед, который продолжает работать по субботам. Исход, глава 35, стих 2, ясно говорит, что такой человек должен быть предан смерти. Обязан ли я убить его собственноручно? Не могли бы вы избавить меня от этой щекотливой обязанности?
Да, также: Левит, глава 21, стих 18, говорит, что нельзя приближаться к святилищу тому, у кого проблемы со зрением. Я же пользуюсь очками при чтении. Мое зрение должно быть обязательно стопроцентным? Можно ли занизить несколько это требование?
Последний вопрос. Мой дядя совсем не уважает то, что сказано в Левите, главе 19, стих 19, высаживая на своем дворе два разных вида семян. Так же и его жена, которая одевается в одежды из разнородных нитей, а именно, из хлопка и нейлона. А еще случается дяде моему злословить. Так скажите, должны ли мы выполнить всю эту достаточно трудоемкую процедуру целиком, а именно собрать всех жителей нашего городка и закидать камнями дядю с тетей, как это сказано в Левите, главе 24, стих 14? Может, мы
просто могли бы сжечь их живьем в тихом семейном кругу (Левит, главе 20, стих 14)?
Жду с нетерпением вашего ответа. Еще раз спасибо, что напомнили нам, что слово Божие вечно и неизменно. Только так и не иначе".
До речі, цікавий діалог, щодо цього тексти та Святого Письма загалом, розгорнувся на не християнському форумі.... Цікаво почитати...
http://allgsm.com.ua/forum/showthread.php?p=31257
Open Your mind - Use Open Source!
- samael
- Адміністратор
- Контактна інформація:
:? Мене випередили!
Я теж хотів це розмістити, адже, приймав участь у розмові...
Я теж хотів це розмістити, адже, приймав участь у розмові...
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua
www.it-sfera.com.ua
Я би сказав, що використання Старого Заповіту в таких цілях є завжди справою невдячною. Старий Заповіт повинен читатися тільки крізь призму Нового і ніяк інакше, сам по собі він є недосконалим, неповним. Там занадто багато від культури, від тих часів, коли він був написаний (що, в принципі, зрозуміло).
unicuique suum
- samael
- Адміністратор
- Контактна інформація:
недосконалим - трохи погане слово.... Я би сказав - неповним! Адже, Старий Завіт відкривається в повноті лише з Новим!
Здається - так?
Щодо Буша, та його вислову "філософ" - думаю, цим усе сказано!
Здається - так?
Щодо Буша, та його вислову "філософ" - думаю, цим усе сказано!

γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua
www.it-sfera.com.ua
Щодо Старого Завіту і виконання його окремих приписів, зумовлених тодішнім часом, культурою, то не доречно їх брати буквально, як і розуміння будови всесвіту і т.д. Головним питанням у подібних випадках, мені видається, є не "Що", але "Чому". Так, наприклад, свинина вважалась нечестивою їжею, не тому, що Бог створив щось нечестиве, але тому, що холодильників не було, а вона розкладалась швидко і нею можна було важко отравитись.
Щодо гомосексуалізму, то гомосексуалізм поширений у давній культурі немає нічого спільного з сучасним розумінням. Ті форми гомосексуалізму, які, за звичай, пропагують у сучасному світі засуджувались(!!!) як збочення та приниження людської гідності навіть грецькою цивілізацією. Чому "навіть грецькою цивілізацією"? Бо там було поширене (і нормально сприймалось) специфічне явище гомосексуалізму: коли старші вуйки насолоджувались юнцями (але не дітьми(!), до віку, як у них почне рости волосся на лиці (вуса, борода). Таким чином вони вірили зможуть від них отримати енергію їхньої молодості, здоров'я, віддатися у владу бога Ероса і т.д. Проте! - заборонялось будь-які зносини з юнаком (1), а юнаку заборонялось відповідати на причіпляння старшого (2). І це далеко повний перелік спеціального кодексу, що був створений в цій культурі, щоб захистити це явище мало "цивілізовану" форму. Може для когось буде шоком, але, для прикладу, у Платона коли мова йде про любов, то він мав наувазі власне гомосексуальну любов, проте не у сучасному розумінні. Тому, гомосексуалізм у його сучасній формі засуджувався не тільки Біблією, але і цілим цивілізованим світом.
Щодо гомосексуалізму, то гомосексуалізм поширений у давній культурі немає нічого спільного з сучасним розумінням. Ті форми гомосексуалізму, які, за звичай, пропагують у сучасному світі засуджувались(!!!) як збочення та приниження людської гідності навіть грецькою цивілізацією. Чому "навіть грецькою цивілізацією"? Бо там було поширене (і нормально сприймалось) специфічне явище гомосексуалізму: коли старші вуйки насолоджувались юнцями (але не дітьми(!), до віку, як у них почне рости волосся на лиці (вуса, борода). Таким чином вони вірили зможуть від них отримати енергію їхньої молодості, здоров'я, віддатися у владу бога Ероса і т.д. Проте! - заборонялось будь-які зносини з юнаком (1), а юнаку заборонялось відповідати на причіпляння старшого (2). І це далеко повний перелік спеціального кодексу, що був створений в цій культурі, щоб захистити це явище мало "цивілізовану" форму. Може для когось буде шоком, але, для прикладу, у Платона коли мова йде про любов, то він мав наувазі власне гомосексуальну любов, проте не у сучасному розумінні. Тому, гомосексуалізм у його сучасній формі засуджувався не тільки Біблією, але і цілим цивілізованим світом.
- samael
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Цікаве міркування....
А можна у студію лінк на якесь джерело, що підтверджує думки автора?
Як мені відомо, то в древній Греції, як і в Японії, заохочувалася гомосексуальна "любов" між чоловіками. Вважалося, що закохані будуть сильніші й "моральніші" на полі битви! І тут не йдеться про лише спостерігання....
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality#In_the_ancient_world
А можна у студію лінк на якесь джерело, що підтверджує думки автора?
Як мені відомо, то в древній Греції, як і в Японії, заохочувалася гомосексуальна "любов" між чоловіками. Вважалося, що закохані будуть сильніші й "моральніші" на полі битви! І тут не йдеться про лише спостерігання....
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality#In_the_ancient_world
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua
www.it-sfera.com.ua
Я колись читав це у дослідженні про гомосексуалізм в староданій Греції та Римській Імперії. Тому, спробую знайти назву книг, щоправда вона вийшла друком лише англійською мовою.
Щодо Японії, я не обізнаний з цією темою, але більш, ніж переконаний,що і тут не йшлось про сучасний гомосексуалізм. І в Греції, і в Японії мова йшла про "любов", яка мала межу - статеві відносини. Напевно, що були люди, які виходили за рамки цього "морального" гомосексуалізму, але вони засуджувались суспільством. Тому, важко говорити про прийнятність сучасного гомосексуалізму у давньому світі. Вні вважався збоченням. У давні часи взагалі вважалось, що найганебніше покарання для чоловіка - зробити його "жінкою". Крім того, попри прийняття суспільством "обмеженого" гомосексуалізму, люди, які його практикували не могли посідати офіційні важливі пости в державі. Навіть тут існувало певне відношення до цих людей.
У давній Греції, дозволялись дотики педерасту до юнака - так офіційно звали тих старших вуйків. Проте, юнаку заборонялось на них реагувати, або виявляти якусь реакцію. Він мав бути як статуя.
І з часом греки починають говорити про ідеалістичну любов -без дотику, але споглядання краси.
Щодо Японії, я не обізнаний з цією темою, але більш, ніж переконаний,що і тут не йшлось про сучасний гомосексуалізм. І в Греції, і в Японії мова йшла про "любов", яка мала межу - статеві відносини. Напевно, що були люди, які виходили за рамки цього "морального" гомосексуалізму, але вони засуджувались суспільством. Тому, важко говорити про прийнятність сучасного гомосексуалізму у давньому світі. Вні вважався збоченням. У давні часи взагалі вважалось, що найганебніше покарання для чоловіка - зробити його "жінкою". Крім того, попри прийняття суспільством "обмеженого" гомосексуалізму, люди, які його практикували не могли посідати офіційні важливі пости в державі. Навіть тут існувало певне відношення до цих людей.
У давній Греції, дозволялись дотики педерасту до юнака - так офіційно звали тих старших вуйків. Проте, юнаку заборонялось на них реагувати, або виявляти якусь реакцію. Він мав бути як статуя.
І з часом греки починають говорити про ідеалістичну любов -без дотику, але споглядання краси.
Гомосексуалізм та Церква
Хотілося б дізнатися, якої думки на сьогоднішній день притримується Церква та її вірні щодо цього феномену і чому саме такої.
У Катехизмі Католицької Церкви у розділі пояснення Шостої заповіді можна прочитати таке:
Ola, дякую за люб'язно наданий текст.
У Катехизмі Католицької Церкви у розділі пояснення Шостої заповіді можна прочитати таке:
(ККЦ 2357) "Гомосексуализм означает отношение между мужчинами или женщинами, испытывающими сексуальное влечение, исключительное или преобладающее, к лицам одного с ними пола. Он принимает самые разнообразные формы в разные эпохи и в разных культурах. Его психическое происхождение остается в большой степени необъяснимым. Опираясь на Священное Писание, представляющее гомосексуальные действия как тяжкую форму разврата (ср. Быт.19, 1-29; Рим.1, 24-27; 1Кор.6,10; 1Тим.1,10), Предание неизменно объявляет «гомосексуальные акты безусловно беззаконными». Они противоречат естественному закону. Они лишают половой акт его функции дарования жизни. Они не вытекают из подлинной эмоциональной и сексуальной взаимодополняемости. Ни в коем случае они не могут быть одобрены.
(ККЦ 2358) Немалое число мужчин и женщин представляют глубоко укорененную тенденцию к гомосексуализму. Эта наклонность, объективно нарушающая порядок, для большинства из них является трудным испытанием. К ним нужно относиться с уважением, состраданием и тактичностью. Надо избегать по отношению к ним всякого проявления несправедливой дискриминации. Эти люди призваны исполнить волю Божию в своей жизни и, если они христиане, соединить с Крестной Жертвой Спасителя те трудности, с которыми они сталкиваются вследствие своего состояния.
(ККЦ 2359) Люди, склонные к гомосексуализму, призваны к целомудрию. Благодаря добродетелям самообладания, воспитывающим внутреннюю свободу, иногда с помощью бескорыстной дружбы, молитвы и благодати таинств, эти люди могут и должны постепенно и решительно приближаться к христианскому совершенству".
Ola, дякую за люб'язно наданий текст.

Востаннє редагувалось 23 жовтня 2007, 09:10 користувачем robie, всього редагувалось 2 разів.
unicuique suum

Бо інакше не вийде в нас конструктивної дискуссії, якщо кожен буде кидатися такими лапідарними фразами.

unicuique suum
- ola
- постійний дописувач
- Контактна інформація:
robie, Ви знаєте, що мій Катехизм (ККЦ) російською мовою
Можу вислати російський текст, якщо Вас влаштує
До речі, подані Вами пункти цілком по темі
І ще. Щодо гомосексуалізму Вас цікавить позиція Церкви у широкому розумінні, якщо я правильно Вас зрозуміла?
Бо у такому випадку, дивлячись так широко, виникає небезпека змішувати і зміщувати акценти католиків-православних-протестантів.

Можу вислати російський текст, якщо Вас влаштує

І ще. Щодо гомосексуалізму Вас цікавить позиція Церкви у широкому розумінні, якщо я правильно Вас зрозуміла?

Вернися до дому свого, і розкажи, які речі великі вчинив тобі Бог! (Луки 8, 39)
- brat Martyn
- активний учасник
- Контактна інформація:
Зі святого Письма знаємо, що Господь благословляє тільки подружжя, як нерозривний союз між чоловіком і жінкою, а, отже, і в сексуальній сфері благословення поширюється тільки на відносини між чоловіком і жінкою в подружжі. Що ж до іншого написано: "блудники і перелюбники Царства Божого не успадкують".
Дуже доречно тут згадали Содом і Гомору, дуже доречно.
Дуже доречно тут згадали Содом і Гомору, дуже доречно.
© 1983-2013 Maryan Kachmar: Ето неловкое чуство..: коли дорослий світ до люті огидний, а дитиною залишатися не вихід.
Skype: m.s.kachmar; e-mail: [email protected]; або сайти: www.simport.org.ua, www.photography.kachmars.com
Skype: m.s.kachmar; e-mail: [email protected]; або сайти: www.simport.org.ua, www.photography.kachmars.com
ola писав:robie, Ви знаєте, що мій Катехизм (ККЦ) російською мовою![]()
Можу вислати російський текст, якщо Вас влаштуєДо речі, подані Вами пункти цілком по темі
![]()
І ще. Щодо гомосексуалізму Вас цікавить позиція Церкви у широкому розумінні, якщо я правильно Вас зрозуміла?Бо у такому випадку, дивлячись так широко, виникає небезпека змішувати і зміщувати акценти католиків-православних-протестантів.
Висилайте російською, якщо ні в кого немає українською.. Це не проблема.

Я хочу чути обгрунтовані думки, не - тому що так каже Біблія. Біблія каже, що світові 6000 років, а про Америку взагалі нічого не каже (може її не існує?). Якщо би всі хоча би почитали Катахизм, то вже я думаю думки були б більш врівноваженими...
Якщо зможемо затронути науку, то це взагалі буде щастя

unicuique suum
- demetris
- старець
- Контактна інформація:
психофізіологічно людина створена в двох статях: "...чоловіком і жінкою сотворив їх..." (Бут, 2.)
Це видно й з фізіології (того ж кати подружнього акту), що гомосексуальні зв"язки використовують частини тіла людини "не за призначенням". Саме тому Церква й засуджує не лише гомо... але інші види збочень, так званих "не традиційних" статевих єднань. Про єдність подружжя й говорити годі.
Не хочу видатись жорстким, але СНІД людство пізнало саме в минулому столітті - саме серед "меншин".
Коли говоримо про науку.
Гомосексуальні зв"язки (як і поклоніння культу тіла) відомі ще у римляно-греків. Чим вони завершили усі знаємо... це трохи "свіжіший" приклад за Содом та Гомору. У них воно мало дещо філософський сенс. Вчитель (філософ) мав зносини із своїми учнями, в такий спосіб передавав їм знання. Це стосується і деяких всіма нами відомих та шанованих філософів...
Якщо говорити про природу - то у певних видів приматів - то в них існують такі прояви, як можливість придобритися перед ватажком, трохи "на їжу підзаробити".
Особисто моя думка - жах, дивитися не можу.
На жіночий - ще пів біди, а чоловіки - просто ЖАХ.
До слова "справжніх" гомосексуалів із числа "тих, що зізналися собі і світові" десь 5%, решта - жертви збочень (якогось дядьки, фільмів, бомонду, суспільства чи ще чогось).
Це видно й з фізіології (того ж кати подружнього акту), що гомосексуальні зв"язки використовують частини тіла людини "не за призначенням". Саме тому Церква й засуджує не лише гомо... але інші види збочень, так званих "не традиційних" статевих єднань. Про єдність подружжя й говорити годі.
Не хочу видатись жорстким, але СНІД людство пізнало саме в минулому столітті - саме серед "меншин".
Коли говоримо про науку.
Гомосексуальні зв"язки (як і поклоніння культу тіла) відомі ще у римляно-греків. Чим вони завершили усі знаємо... це трохи "свіжіший" приклад за Содом та Гомору. У них воно мало дещо філософський сенс. Вчитель (філософ) мав зносини із своїми учнями, в такий спосіб передавав їм знання. Це стосується і деяких всіма нами відомих та шанованих філософів...
Якщо говорити про природу - то у певних видів приматів - то в них існують такі прояви, як можливість придобритися перед ватажком, трохи "на їжу підзаробити".
До слова "справжніх" гомосексуалів із числа "тих, що зізналися собі і світові" десь 5%, решта - жертви збочень (якогось дядьки, фільмів, бомонду, суспільства чи ще чогось).
З повагою, Дмитро.
demetris писав:Не хочу видатись жорстким, але СНІД людство пізнало саме в минулому столітті - саме серед "меншин".
Не зовсім так. СНІД зявився у Африці не серед меншин, як ти кажеш. Просто виявилося, що "меншини" його дуже швидко розповсюджують. Але це не аргумент, самі розумієте...
Та ні, гомосексуалізм присутній у 1500 видів. В тому числі: комахи, птахи (наприклад дикі гуси, чи пінгвіни), ссавці (примати, наприклад бонобо, чи орангутани, корови, бізони, собаки та багато інших).
Інша справа, що у тварин досить чітко просліджується сенс такої поведінки - в більшості випадків він приводить або до більш еффективного розмноження (як це, наприклад, у диких гусей), або до гормонального обміну - у корів, або до встановлення ієрархії - у шимпанзе та бонобо.
У людей сенс цієї поведінки не ясний, тому що ми вже давно виросли з дикості, але ж тягнемо за собою слід, великий, розміром з наш генотип, що зумовлює певну поведінку. І викорінити це на данному етапі неможливо. Прикладом може бути "внутривидовая агрессия" (як це українською?

Ну це зрозуміло, я би висловився навіть більш різко.

Також, до речі, цікавий факт...
Тут питання також не ясне. У зв'язку з соціальним несприйняттям гомосексуалізму, багато хто просто скриває його і посьогодні. В Європі та на Заході гомосексуалістів десь 5-7%. Здається, що такий відсоток є нормальним для любого суспільства, тільки в одних воно визнається в інших (як в USSR) заперечується навіть його існування.
Але питання тут зовсім в іншому. Ці люди хіба винні, що вони гомосексуалісти? Особливо, вважаючи, що скоріш за все він є вродженним, або як мінімум спричиняється серйозними гормональними порушеннями в дитинстві і не піддається "лікуванню"? (до речі, гомосексуалізм психітрами не вважається патологією вже з 70-их років)
Так от, в мене виникають такі питання, чи маємо ми право засуджувати конкретних людей, і забороняти їм практикувати свою сексуальність тільки тому, що ми інакші?
unicuique suum
- ola
- постійний дописувач
- Контактна інформація:
(ККЦ 2357) "Гомосексуализм означает отношение между мужчинами или женщинами, испытывающими сексуальное влечение, исключительное или преобладающее, к лицам одного с ними пола. Он принимает самые разнообразные формы в разные эпохи и в разных культурах. Его психическое происхождение остается в большой степени необъяснимым. Опираясь на Священное Писание, представляющее гомосексуальные действия как тяжкую форму разврата (ср. Быт.19, 1-29; Рим.1, 24-27; 1Кор.6,10; 1Тим.1,10), Предание неизменно объявляет «гомосексуальные акты безусловно беззаконными». Они противоречат естественному закону. Они лишают половой акт его функции дарования жизни. Они не вытекают из подлинной эмоциональной и сексуальной взаимодополняемости. Ни в коем случае они не могут быть одобрены.
(ККЦ 2358) Немалое число мужчин и женщин представляют глубоко укорененную тенденцию к гомосексуализму. Эта наклонность, объективно нарушающая порядок, для большинства из них является трудным испытанием. К ним нужно относиться с уважением, состраданием и тактичностью. Надо избегать по отношению к ним всякого проявления несправедливой дискриминации. Эти люди призваны исполнить волю Божию в своей жизни и, если они христиане, соединить с Крестной Жертвой Спасителя те трудности, с которыми они сталкиваются вследствие своего состояния.
(ККЦ 2359) Люди, склонные к гомосексуализму, призваны к целомудрию. Благодаря добродетелям самообладания, воспитывающим внутреннюю свободу, иногда с помощью бескорыстной дружбы, молитвы и благодати таинств, эти люди могут и должны постепенно и решительно приближаться к христианскому совершенству".
- ola
- постійний дописувач
- Контактна інформація:
І ще.
Можна глянути ці посилання http://prosfora.org/2007/06/06/sex9/
http://prosfora.org/2007/06/07/sex10/#more-267
Там є деякі цікаві думки, наприклад,
"Як свідчать медики та психологи, до факторів котрі сприяють розвитку гомосексуалізму належать:
- відносно пізній вік матері при народжені сина,
- неправильне статеве виховання,
- надмірна увага та опіка батьками своєї дитини, особливо у випадках коли не дозволяють спілкуватися з дітьми протилежної статі,
- аномальний статевий досвід у дитячому віці,
- соціальна ізоляція з дітьми своєї статі.
Як видно, всі ці речі є цілком набутими".
"Як свідчать медики та психологи, до факторів котрі сприяють розвитку гомосексуалізму належать:
- надмірна увага та опіка батьками своєї дитини, особливо у випадках коли не дозволяють спілкуватися з дітьми протилежної статі,
ola писав:І ще.

Ще мені сподобалося, що науковці ще не знають, в чому саме причина гомосексуалізму, а Церква вже давно все знає: "оскільки джерело хвороби - пристрасть".
Вибачте, але це гординя і фанатизм, на мій погляд.
unicuique suum
- demetris
- старець
- Контактна інформація:
Засуджувати, в принципі, нікого не варто... всім нам один Суддя.
Проте насправді не всі так звані меншини є такими "вроджено". Крім того, вони відповідальні за вибір: йти за своєю неприродною природою (здійснювати потяг) чи утриматись від нього, як молодята перед шлюбом. Питання тут більше про чистоту душі і тіла та про залежність від похотей.
Повторю ще раз із усіх меншин, справжніх - менше 5 %. Це не з усіх людей, а з 5-7% про які згадували вище.
Проте насправді не всі так звані меншини є такими "вроджено". Крім того, вони відповідальні за вибір: йти за своєю неприродною природою (здійснювати потяг) чи утриматись від нього, як молодята перед шлюбом. Питання тут більше про чистоту душі і тіла та про залежність від похотей.
Повторю ще раз із усіх меншин, справжніх - менше 5 %. Це не з усіх людей, а з 5-7% про які згадували вище.
З повагою, Дмитро.
- demetris
- старець
- Контактна інформація:
robie писав:demetris писав:Повторю ще раз із усіх меншин, справжніх - менше 5 %. Це не з усіх людей, а з 5-7% про які згадували вище.
На базі чого ти подаєш такі цифри? Просто так, чи є якісь обгрунтовані данні?
так мене вчили років пять тому професор психіатрії та доктор психології.

Літеатури чи джерела зараз не подам. я був трохи легковажним студентом.
З повагою, Дмитро.
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 41 гостей