Прошу поради
Прошу поради
Слава Ісусу Христу!Прошу про допомогу,пораду. Останніми часами жити в цьому світі, стало нестерпно боляче...Почали навідувати гріховні думки про самогубство. Чи можна на якійсь час побути в монастирі, заспокоїти душу? Живу у Львові.Куди звертатись?
Re: Прошу поради
Ромусе, звичайно, що можна пожити в монастирі - монастирі відкриті для тих, хто шукає допомоги. Ви молодець, що шукаєте. Я завше так собі думаю, що коли я здамся, краще не буде. І що муки на тому світі, які самогубець собі забезпечує, ніколи не переминуть, а ситуація безвиході, в якій ми опиняємося на землі, минає і то минає часом в момент, якого ми зовсім не чекали. З якого ви міста? Залежно від того, де ви живете, вам, напевне, зможуть порадити когось конкретного, або ж якийсь конкретний монастир.
І спеціально для вас гімн Ліверпуля - You'll Never Walk Alone
:
І спеціально для вас гімн Ліверпуля - You'll Never Walk Alone

Коли ти йдеш крізь шторм
Тримай голову високо
І не бійся темряви.
В кінці, за штормом - золоте небо
І прекрасна срібна пісня жайворонка.
Іди крізь вітер,
Іди крізь дощ,
Навіть якщо твої мрії розбиті і розвіяні.
Йди вперед, йди вперед
З надією у своєму серці
І ти ніколи не будеш йти один,
Ти ніколи не будеш йти один.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

P.S. Приходьте на форумівку

Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281
romus писав:Слава Ісусу Христу!Прошу про допомогу,пораду. Останніми часами жити в цьому світі, стало нестерпно боляче...Почали навідувати гріховні думки про самогубство. Чи можна на якійсь час побути в монастирі, заспокоїти душу? Живу у Львові.Куди звертатись?
відповів в ПП

"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Ага, ще згадала випадок, коли при нервововому зриві (в т.ч. депресії), що стався через сильне виснаження, допомогли ліки - ін'єкції вітамінів. Але, я так розумію, тут проблема не медична? Тоді - до іншого Лікаря.
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

Найкраще, знайди собі духівника або толкового священика , якому ти б міг довіритись. Зрештою, кожна помилка повинна бути повчальною, варто зробити висновки для себе із того що сталось та продовжувати жити ( подорожувати). Не треба боятись лиха чи помилок у житті! Якби Юда не зрадив, ми б не знали , як Бог любить нас, та на жаль Юда зрадив і себе теж, він злякався труднощів та зламався. Петро теж зрадив, аж тричі та знайшов сили підвестись та продовжити свою життеву подорож і ми тепер знаємо, як людина може любити Бога. Він не боявся труднощів, які його чекали, бо любив Господа, тому Всевишній завжди був поруч нього.
Отже, вибір за тобою...
Боже мій, коли я втрачаю надію, допоможи мені згадати, що Твоя любов більша, ніж моє розчарування, і Твої плани на моє життя кращі, ніж мої мрії…
Думаю ці слова є хорошою порадою для Вас!!!
Думаю ці слова є хорошою порадою для Вас!!!
Повернутись до “Прошу допомогти/Хочу допомогти”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей