
Отож почну зі свого рецепту я. Вчора буквально приготувала, вчора і з"їли

Отож відварюєте в мундирі 7-8 картоплин (можна і більше, як кому виходить), 400 гр. печериць проварюєте в соленій воді до готовності. Виймаєте їх і даєте вистигнути. Картоплю чистимо, ріжемо на кружальця десь сантиметр товщиною, викладаємо на пательню так, щоби краї кружалець злегка накладалися один на одного. Зверху викладаємо шар пасированої цибулі, нарізаної півкружальцями. Як на мене - чим більше, тим краще, на любителя. Основне смажити її в достатній кількості олії, щоби та олія пройшла у картопляний шар. Далі викладаємо порізані і підсмажені також в достатній кількості олії гриби, котрі були попередньо проварені. Все це не забуваємо солити, перчити і додавати улюблених приправ (звичайно, не з смаком курки чи бекону

