-"все тобі і тобі, може я також щось хочу!"
а племінниця їй відповідає:
-" маєш сир і ковбасу в холодильнику. Чого тобі ще треба?"

o.Mykil писав:Син: Мамо, а навіщо Бог створив каміння? Воно заважає людям ходити…
Мама: Бог створив усе добре.
Син: Ага, то не каміння людям заважає ходити, а люди – камінню лежати.
"........потім ми набрали з джерела воду, яку залили бетоном....
о.Олег писав: "Ти казав що Ангелики живуть в Уневі, а тут - Карлсон: правда?"
Just_me писав:Колись давно їхали з батьками на море. Були бідні, тож не могли взяти аж 2 дорослі і 3 дитячі путівки - купили 1 дорослу і 2 дитячі, думали - пристосуємося. Відповідно батьки з собою взяли якісь там цукерки і коньяк, щоб мати про всяк випадок віддячитися за сприяння у поселенні. На запитання мого брата (тоді ще 7-річного) навіщо нам це, мама відповіла "Ну, можливо трапляться нам добрі люди в нашій подорожі". Коли ми після майже цілої доби в дорозі прибули на місце, брат запитав "Мамо, а що, у поїзді не було добрих людей?"
(з преподобними преподобний будеш)
Олюнька писав::) на веселих канікулах показували дітям сценку про перебування Іллі в Сарепті (1 Цар. 17, 8-24).
Дитячий варіант розвитку подій: історія про те, як хлопчик отруївся коржиком і помер
о.Олег писав:моя Оленка сьогодні, збираючисьдо школи, видала:
- Тату - я написала Миколайові, щоб мені маленький термос приніс. В школу чайочок брати. Вам з мамою тепер не треба буде купляти мені термос
andrivovk писав:о.Олег писав:моя Оленка сьогодні, збираючисьдо школи, видала:
- Тату - я написала Миколайові, щоб мені маленький термос приніс. В школу чайочок брати. Вам з мамою тепер не треба буде купляти мені термос
А що ще буде крім термоса?
о.Олег писав:моя Оленочка (9 років) - вихованадівчинка: вигадала гарне слово
"неправдун"
andrivovk писав:о.Олег писав:моя Оленочка (9 років) - вихованадівчинка: вигадала гарне слово
"неправдун"
То вона про путіна чи кіріла?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 39 гостей