ShMariam писав:Він - дійова особа в Євангеліях, а не тільки згадується?
так
ShMariam писав:Він - дійова особа в Євангеліях, а не тільки згадується?
о.Олег писав:ShMariam писав:Він - дійова особа в Євангеліях, а не тільки згадується?
так
ShMariam писав:Я правильно зрозуміла (питання вище), канонізований?
ShMariam писав:Це чоловік?
ShMariam писав:Щоб не збитися: чоловік, Святий (але на питання, чи канонізований, відповідь:), його ім'я згадується в Євангеліях, в Євангеліях він є дійовою особою, не Апостол, не відомо, чи розмовляв і чи взагалі зустрічався з Ісусом, не Захарія.
о.Олег писав:ShMariam писав:З Ісусом зустрічався?
ShMariam писав:Йосиф з Ариматеї?
ShMariam писав:Я зрозуміла, що зустрічався з Ісусом за Його життя... Учень Ісуса?
о.Олег писав:ShMariam писав:Я зрозуміла, що зустрічався з Ісусом за Його життя... Учень Ісуса?
ні
ShMariam писав:о.Олег писав:ShMariam писав:Я зрозуміла, що зустрічався з Ісусом за Його життя... Учень Ісуса?
ні
Навернувся після смерті Ісуса?
ShMariam писав:Сам Ісус?
ShMariam писав:Пропоную після відгадування загадки о.Олега загадувати по іншому: створюємо коло людей, які загадують один одному (всі, хто хоче грати, мусять зголоситися) і один з учасників загадує тільки комусь конкретному (напр. я Андрієві), а той учасник - ще комусь іншому (Андрій - о. Олегу) і так по колу (коло може бути навіть від 2 - 3 чоловік): кожному хтось загадує і кожен комусь загадує. При чому, можна домовитися так, що інші учасники можуть знати про всіх загаданих персонажів (крім того, що загалали йому ж) і зможуть вже відповідати на питання замість того, хто загадав (тихенькорозповімо всім в ПП). Тобто я буду знати, що загадано всім гравцям крім мене і буду відповідати на питання всім, а всі будуть знати, що загадано мені. Виграє той, хто найшвидше відгадає.
ShMariam писав:І що далі?ShMariam писав:Пропоную після відгадування загадки о.Олега загадувати по іншому: створюємо коло людей, які загадують один одному (всі, хто хоче грати, мусять зголоситися) і один з учасників загадує тільки комусь конкретному (напр. я Андрієві), а той учасник - ще комусь іншому (Андрій - о. Олегу) і так по колу (коло може бути навіть від 2 - 3 чоловік): кожному хтось загадує і кожен комусь загадує. При чому, можна домовитися так, що інші учасники можуть знати про всіх загаданих персонажів (крім того, що загалали йому ж) і зможуть вже відповідати на питання замість того, хто загадав (тихенькорозповімо всім в ПП). Тобто я буду знати, що загадано всім гравцям крім мене і буду відповідати на питання всім, а всі будуть знати, що загадано мені. Виграє той, хто найшвидше відгадає.
ShMariam писав:В тому є свої переваги: Ви загали, написали в приват відповідь всім, крім того, хто відгадує, і можете далі в гру не заходити, хіба тільки для відгадування того, що загадали Вам.
ShMariam писав:так, чоловік
о.Олег писав:ShMariam писав:так, чоловік
чоловік визнаний святим?
ShMariam писав:о.Олег писав:ShMariam писав:так, чоловік
чоловік визнаний святим?
Ні
ShMariam писав:Ні
ShMariam писав:Так
ShMariam писав:Так
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей