+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+
Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+
і на беззбройних людей кидають до зубів озброєний "Беркут". тут вже ні сльози, ні сарказм не допоможуть 

Не бійтеся!
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
luksander писав:Не за Юлією Тимошенко, надіюсь?.. навряд чи вона потребує наших сліз…![]()
Тут хіба що зажуритися за громадянами країни, в якій несправедливі рішення суду викликають відчуття радости і задоволення у частини суспільства, а закон сили є прийнятною нормою життя
То була іронія. А в дійсності є над чим плакати, над країною Україною. Але ось не задача, втратилась здатність плакати.
І я не рахую то мінусом. Але є побочна дія, я і радуватись не можу.
От таке безпристрасне споглядання оточуючої реальності, і праця над собою, щоб робити те що потрібно, а не те, що дуже хочиться в моменти слабкості.
А громадяни в більшості вже не мають своєї думки, нажаль то так. Їм підходить, що їх думку формує хтось сторонній, навіть якщо не капає ЛВ від формувальника, а про тих, кому капає, я взагалі мовчу.
Нажаль не бачу перспиктиви для України з тими хто формував і формує думку громацкості. Для якоїсь переміни потрібен катаклізм, який буде зовсім не передбачений ніким, звичайно крім Бога.
Фаталіті

Помилуй нас Боже, по великій милості Твоїй.....
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
andrey s. писав:прочанка писав:http://www.voanews.com/ukrainian/news/tymosh-verdict-2011-10-11-131504513.html
Юлю засудили
Зараз заплачу![]()
![]()
чесно - якби таке сталося за Ющенка, я грішний б довірився рішенню суддів. Тут же... Україна всеглибше в боргах, прірва між багатим і звичайним всебільша, життя "...стало лучше, жить стало веселей..."

отаке
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Як повідомляло агентство, Сполучені Штати висловили глибоке розчарування засудженням і вироком, винесеним колишньому прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко й політично вмотивованим переслідуванням. Звинувачення проти Тимошенко і проведення суду над нею, а також переслідування інших лідерів опозиції та членів попереднього уряду викликали серйозні побоювання з приводу прихильності уряду України до демократії та верховенству закону, - зазначають у Вашингтоні.http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1048149
Європа теж налаштована рішуче. УКраїна знову опинеться за залізною завісою... з євроазійським путінським союзом...
Європа теж налаштована рішуче. УКраїна знову опинеться за залізною завісою... з євроазійським путінським союзом...

Не бійтеся!
прочанка писав: Європа теж налаштована рішуче. УКраїна знову опинеться за залізною завісою... з євроазійським путінським союзом...
Дай Боже нашим дітям і онукам побачити Україну такою, якою її хотіли бачити ми, наші предки, славні герої. Сподіваюсь, нащадки побачать світле розвязання цього темного вузла в нашій історії, ссподіваюсь і вірю, що він нам на урок, на користь. Все що не діється-то на краще? Дай Бог.
"ВВечорі настане плач, а вранці радість"- як кажеться в псалмі ..... Люблю такі Українські світанки

Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.
чомусь ми, українці, так і існуємо - якось воно буде, аби не гірше, ще дочекаємось, може діти діждуть кращого життя...
Такі "утопічні" мрії не доводять до покращення ситуації. Під лежачий камінь вода не тече і Бог дає допомогу, коли є дія, коли таланти примножують, а не закопують в землю. Ми ж із своєї дурної голови за всю історію не один скарб Полуботка в землю закопали. З одного боку не танцювати під дудку Европи чи Америки, з іншого - з Росією "по-братськи" жити аби не поглинула, але що робиться, щоб така багата Україна стала дійсно багатою.
Як живуть японці на тих своїх вулканах, вічних цунамі і землетрусах?
Знайомі приїхали зі Святої Землі. Пустелю перетворили у вічну оазу. Людські руки то роблять. Більше вкладають араби ніж євреї, католицькі святині францисканці доглядають. Їзраїль практично сам себе годує, а ми живемо на чорному золоті і в Єгипті картоплю купуємо.
Але ми якось ще протягнемо, проживемо, залиємо горе-печаль горілкою, а от дітям навіть надії не залишиться, бо наші діди боролись за надію, а ми - просто існуємо...
Такі "утопічні" мрії не доводять до покращення ситуації. Під лежачий камінь вода не тече і Бог дає допомогу, коли є дія, коли таланти примножують, а не закопують в землю. Ми ж із своєї дурної голови за всю історію не один скарб Полуботка в землю закопали. З одного боку не танцювати під дудку Европи чи Америки, з іншого - з Росією "по-братськи" жити аби не поглинула, але що робиться, щоб така багата Україна стала дійсно багатою.
Знайомі приїхали зі Святої Землі. Пустелю перетворили у вічну оазу. Людські руки то роблять. Більше вкладають араби ніж євреї, католицькі святині францисканці доглядають. Їзраїль практично сам себе годує, а ми живемо на чорному золоті і в Єгипті картоплю купуємо.
Але ми якось ще протягнемо, проживемо, залиємо горе-печаль горілкою, а от дітям навіть надії не залишиться, бо наші діди боролись за надію, а ми - просто існуємо...
Не бійтеся!
прочанка писав:чомусь ми, українці, так і існуємо - якось воно буде, аби не гірше, ще дочекаємось, може діти діждуть кращого життя...
Не бійтесь,.... Що гасло це в даному контексті значить?
Я не проти підняття до дії, кожній дії передує рада.... але половина українців після помаранчевої якраз боїться знову себе відчути не кажу ким. Ви впевнені, що попереду вас стане людина, за якою можна йти до кінця? Не подумайте, що я розчарований, просто з того часу я впевнено можу йти і проповідувати тільки Ісуса Христа. Вірю єдино в те, що якщо молитва буде за Україну ревною, Бог відкриє розум на розпізнання того, що треба робити, і за ким іти, а ще важливіше куди йти... Ви не бачили, як бютівці вчора роздавали "активістам " гроші після всього? це мені більше запамяталося ніж те, як беркутівці!!!! прибирали намети і сміття за ПР. Може спробувати те, що дійсно діє? Але ревно, всім, а то ми вже надто всі різні...
viewtopic.php?f=3&t=871&start=120Радянські окупаційні війська без збройної боротьби і кровопролиття покидають Австрію
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.
Вервиця - велика сила, сила й у спільній молитві. Моя вервичка зі Святої землі приїхала і побувала там, де я лише мрію. Ніхто не заперечує, але...
не хлібом єдиним живе людина... серед українців є багато розумних людей, які можуть стати нашими Мойсеями. Зараз справа не в конкретній людині, яку засудили, а за те, що засудити можуть будь- кого за будь- що, ми повертаємось в 30-ті роки минулого століття. "Не бійтесь" в устах Блаженного Івана Павла означає, не боятись бути християнином і ще патріотом своєї землі. Він підняв поляків молитвою, але демократичні сили повалили комуністичний режим діями.
А на рахунок мирного відходу радянських військ... Скину завтра посилання про "визвольну ходу" червоної чуми Німеччиною. Що вони там витворяти, наші визволителі... А тепер ми їм співаємо - ето день победи со слєзамі на глазах...
Сльозами ганьби й сорому - це було б правильно...
не хлібом єдиним живе людина... серед українців є багато розумних людей, які можуть стати нашими Мойсеями. Зараз справа не в конкретній людині, яку засудили, а за те, що засудити можуть будь- кого за будь- що, ми повертаємось в 30-ті роки минулого століття. "Не бійтесь" в устах Блаженного Івана Павла означає, не боятись бути християнином і ще патріотом своєї землі. Він підняв поляків молитвою, але демократичні сили повалили комуністичний режим діями.
А на рахунок мирного відходу радянських військ... Скину завтра посилання про "визвольну ходу" червоної чуми Німеччиною. Що вони там витворяти, наші визволителі... А тепер ми їм співаємо - ето день победи со слєзамі на глазах...
Сльозами ганьби й сорому - це було б правильно...
Не бійтеся!
Сенсаційне викриття псевдопрофесора Пі
"Псевдолікар Слюсарчук убиває людей! Міліція далі зволікає
Це жах якийсь.....
Це жах якийсь.....
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
vitalko писав:Сенсаційне викриття псевдопрофесора Пі
Це жах якийсь.....
"Геніальний доктор" http://vkontakte.ru/genialnuj_doktor
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
Нє, ну тут без коментів, хочиш вбити націю, потрібно вбити мову. Бо духовність і мова дуже тісно звязані, тобто традиція без мови не діє.
І шо....скільки всього було, такі два монстра(Росія і Польша), ну справді на фоні них, та Українськість, така маааленька....
А вкакались...ніц не зробили, хоч були люди, цілі інституції, щоб зтерти ту націю, перемолоти і змішати.. і вкакались..
Але зараз порузумнішали, ті монстри...і діють з середини і то набагато страшніше....
Але якщо Бог не полишив Українців у ті часи, то зараз головне щоб Українці не полишили Бога в ці смутні часи...
Вбити нас не вийде, можна тільки склонити до самогубства.

св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
Мас- медіа(ЗМІ) свою справу роблять.
Дивився вчора по 1+1 "ГРОШІ". Дивився і думав, і зара пишу собі і думаю

Не можу сказати, що деякі канали є провладними, і так само проопозиційними.(ну так думаю, на підставі деяких передач і висвітленню новин)
Ну так ось

Але, шо з того буде...навіть не знаю.
Але знаю, знаю, що живем в часі, коли гроші є тим, чим не можна нехтувати, що потрібно враховувати, коли складаєм свою думку про то.
Ох ті гроші...."рушій" світу , засіб у стремлінні віддалити людину від Бога.
Незнаю, боюсь, щоб з України не познущались руками самих Українців.
Господи помилуй.
КИЇВ. 1 грудня. УНН. Президент України Віктор Янукович отримав від Патріарха Єрусалимського Теофіла ІІІ найвищу відзнаку Єрусалимської Православної Церкви - Орден Святого Гроба Господнього. Про це УНН повідомили у прес-службі глави держави.
"Сприймаю цю нагороду як символ міцних духовних зв’язків, що історично склалися між українськими християнами та Єрусалимським Патріархатом", - сказав В.Янукович.
Цінності християнства згуртовують Україну і допомагають нашому народу долати сучасні виклики, сказав Президент.
"Ми будемо відданими цим цінностям і надалі", - зазначив він.
Патріарх Теофіл III підкреслив, що отримана главою Української держави нагорода є знаком добрих відносин між Україною та Єрусалимською православною церквою. Він нагадав про міцні зв’язки Єрусалимського патріархату з українськими вірянами. Свідченням цього Теофіл ІІІ назвав велику кількість прочан з України, які відвідують християнські святині у Єрусалимі.
"Хай Бог благословляє вас і народ України", - сказав Патріарх.
Віктор Янукович подарував Теофілу III копію Пересопницького Євангелія.
Довідка: Орденом Святого Гроба Господнього нагороджуються видатні церковні діячі, політики, члени релігійних громад за значний внесок у підтримку та розвиток традицій християнства, міжконфесійний діалог для забезпечення релігійної злагоди та миру, заслуги у справі збереження християнських святинь у Святій Землі.
"Сприймаю цю нагороду як символ міцних духовних зв’язків, що історично склалися між українськими християнами та Єрусалимським Патріархатом", - сказав В.Янукович.
Цінності християнства згуртовують Україну і допомагають нашому народу долати сучасні виклики, сказав Президент.
"Ми будемо відданими цим цінностям і надалі", - зазначив він.
Патріарх Теофіл III підкреслив, що отримана главою Української держави нагорода є знаком добрих відносин між Україною та Єрусалимською православною церквою. Він нагадав про міцні зв’язки Єрусалимського патріархату з українськими вірянами. Свідченням цього Теофіл ІІІ назвав велику кількість прочан з України, які відвідують християнські святині у Єрусалимі.
"Хай Бог благословляє вас і народ України", - сказав Патріарх.
Віктор Янукович подарував Теофілу III копію Пересопницького Євангелія.
Довідка: Орденом Святого Гроба Господнього нагороджуються видатні церковні діячі, політики, члени релігійних громад за значний внесок у підтримку та розвиток традицій християнства, міжконфесійний діалог для забезпечення релігійної злагоди та миру, заслуги у справі збереження християнських святинь у Святій Землі.
Не бійтеся!
Російська Православна Церква незадоволена створенням нових митрополій в УГКЦ
Це так звані "брати".Офіційна позиція РПЦ, як я розумію.
І ці чужинці ще мають совість вказувати нам де є наша канонічна територія.
http://www.credo-ua.org/2011/11/53696
Створення трьох нових митрополій Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) ускладнить православно-католицький діалог в Україні, вважають в Московському Патріархаті, повідомляє РИА Новости.
«Ми завжди стурбовані активізацією діяльності католиків на територіях, які не вважаються католицькими. Україна католицьким регіоном не вважається. Звичайно, реформи церковних структур – це внутрішня справа УГКЦ, але створення митрополій – це знак того, що вони посилюють свої позиції, і це неминуче викличе напругу в православно-католицьких відносинах в Україні», – заявив секретар Відділу зовнішніх церковних зв'язків з міжхристиянських відносин священик Димитрій Сизоненко.
Багато дій УГКЦ в постперебудовні роки в РПЦ розцінюють як агресивну експансію на схід, на канонічні території Московського Патріархату.
Це так звані "брати".Офіційна позиція РПЦ, як я розумію.

http://www.credo-ua.org/2011/11/53696
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
У березні найвищої нагороди Єрусалимської православної церкви — Ордену Святогробського братства удостоївся прем'єр-міністр України Микола Азаров. Тоді прес-служба прем'єра переплутала призначення ордену.
У жовтні 2009 року його попередниця на посаді прем'єра Тимошенко під час приватного візиту до Єрусалиму також отримала цю нагороду з рук патріарха Теофіла. Окрім Тимошенко, орден Святогробського братства отримували екс-президенти України Леонід Кучма та Віктор Ющенко, колишній президент Грузії Едуард Шеварднадзе, та навіть білоруський очільник Олександр Лукашенко, якого називають останнім диктатором Європи.
http://www.kyivpost.ua/ukraine/news/yan ... 33456.html
світ зійшов із рейок 
У жовтні 2009 року його попередниця на посаді прем'єра Тимошенко під час приватного візиту до Єрусалиму також отримала цю нагороду з рук патріарха Теофіла. Окрім Тимошенко, орден Святогробського братства отримували екс-президенти України Леонід Кучма та Віктор Ющенко, колишній президент Грузії Едуард Шеварднадзе, та навіть білоруський очільник Олександр Лукашенко, якого називають останнім диктатором Європи.
http://www.kyivpost.ua/ukraine/news/yan ... 33456.html

Не бійтеся!
прочанка писав:КИЇВ. 1 грудня. УНН. Президент України Віктор Янукович отримав від Патріарха Єрусалимського Теофіла ІІІ найвищу відзнаку Єрусалимської Православної Церкви - Орден Святого Гроба Господнього. Про це УНН повідомили у прес-службі глави держави.
А чому тут? Це мало б бути в "Прославі..."

Знущанням це є скоріше для Єрусалимського Патріархату...

ганьба, коли "такого" нагороджують ТАКИМ Орденом. Якби це йому допомогло, то Бог з ним, а так – це відверта Богозневага, а патріарх переслідує суто політичні мотиви, далекі від віри і Бога.
Не бійтеся!
Чи повинні Україна і українці вибачатися?
Знову хочуть зробити з українців офірних цапів. Це використання Голокосту, щоб поставити весь світ на коліна перед євреями починає трохи дратувати
Цинічне використання жертви попередників для самовивищення.
Цікаво чи наша недолуга влада не додумається до такого вибачення, адже думаю всякі Табачники, Фірташі, Коломойські і т.д. будуть тільки за....
Знову хочуть зробити з українців офірних цапів. Це використання Голокосту, щоб поставити весь світ на коліна перед євреями починає трохи дратувати

Цікаво чи наша недолуга влада не додумається до такого вибачення, адже думаю всякі Табачники, Фірташі, Коломойські і т.д. будуть тільки за....
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
Посол ЄС підтвердив ізоляцію Януковича
http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/7/6956178/
"Але саме в 2011 році ми побачили, що всі заклики й прохання до президента Януковича - не продовжувати рух сьогоднішнім шляхом, не використовувати правосуддя в політичних цілях для усунення політичних конкурентів, не були почуті. Тому, коли ти доходиш висновку, що діалог не приносить плодів і ознак поліпшення ситуації в Україні не спостерігаються, який у ньому залишається сенс?" - сказав він.
"Не мені вирішувати, коли лідери ЄС вважатимуть необхідними зустрічі. Я знаю, що є велике розчарування після інтенсивного діалогу й спроб розгорнути назад процеси, що почалися в країні", - додав Тейшейра.
Це не Януковича відкинула Європа, це нас, українців... Це не ньому " дали 15 суток", а нам з вами. Хто схоче мати справу з нацією, яка до влади допустила "отаке"? Знову "залізна завіса". Нещодавно знайомі "повернулися" з Німеччини чи їх просто депортували, перед тим принизивши і протримавши в каталажці, як останніх бандитів. Порядна, поважна родина їхала на свята до родичів по Євро візі, але не німецькій, їх затримали відразу біля кордону, оштрафували і вони літаком мусіли вертатись додому. Родичі не змогли їх відстояти. І це не поодинокий випадок. Так нас "люблять" німці. Скоро – всі від нас відвернуться...
Гидко, сумно і боляче... Мабуть наші " 40 років пустелі" ще не минули...
http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/7/6956178/
"Але саме в 2011 році ми побачили, що всі заклики й прохання до президента Януковича - не продовжувати рух сьогоднішнім шляхом, не використовувати правосуддя в політичних цілях для усунення політичних конкурентів, не були почуті. Тому, коли ти доходиш висновку, що діалог не приносить плодів і ознак поліпшення ситуації в Україні не спостерігаються, який у ньому залишається сенс?" - сказав він.
"Не мені вирішувати, коли лідери ЄС вважатимуть необхідними зустрічі. Я знаю, що є велике розчарування після інтенсивного діалогу й спроб розгорнути назад процеси, що почалися в країні", - додав Тейшейра.
Це не Януковича відкинула Європа, це нас, українців... Це не ньому " дали 15 суток", а нам з вами. Хто схоче мати справу з нацією, яка до влади допустила "отаке"? Знову "залізна завіса". Нещодавно знайомі "повернулися" з Німеччини чи їх просто депортували, перед тим принизивши і протримавши в каталажці, як останніх бандитів. Порядна, поважна родина їхала на свята до родичів по Євро візі, але не німецькій, їх затримали відразу біля кордону, оштрафували і вони літаком мусіли вертатись додому. Родичі не змогли їх відстояти. І це не поодинокий випадок. Так нас "люблять" німці. Скоро – всі від нас відвернуться...
Гидко, сумно і боляче... Мабуть наші " 40 років пустелі" ще не минули...
Не бійтеся!
прочанка писав:Так нас "люблять" німці. Скоро – всі від нас відвернуться...
Прочанко, німці нас не люблять не через безпосередньо владу, а через їхню гордість та далеко не завжди вишукані манери наших громадян. Випадок, який стався із вашими знайомими непоодинокий. Буквально місяць тому чула аналогічний. Німецький адвокат сказав, що порушені права тої жінки, яку затримали і справа безпрограшна, був готовий за неї взятися. Не знаю, чим закінчилося, але нехай ваші знайомі не залишають цього просто так, це свавілля німецької поліції, законних підстав воно не має і люди виграють справу (+ сприяння родичів німців), ще й отримають чималеньку грошову компенсацію (яка може становити і десятки тисяч, і мільйони євро). Окрім того пустять хвилю, яка може зрушить подібну ситуацію з мертвої точки.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.
Дякую за пораду. Ті знайомі - розумні люди і справді вже звернулись до європейського суді і до Меркель, зокрема. Не пошкодували коштів ні на переклад, ні на оформлення документів. Але вони можуть собі то дозволити, а як інші? Та жінка розповідала про камери з українцями, де й двері підписані прізвищами і містами. Це уявити жахливо, а побувати в їхній шкірі? Хай Бог боронить. Наші люди беззахисні і вдома, і закордоном. Причина не тільки в тому, що хтось не вміє себе цивілізовано поводити, а в сприйнятті цілого народу. До речі, не німцям вчити нас культури - вони себе дуже й дуже похабно поводять в чужих країнах. Особливо східно-німецька молодь... Російський мат з уст не злазить...і поведінка виклична. Але це їхнє. Йдеться не за окремих людей, а народ і країну, якій вже нема куди нижче падати через її "первих лиц" і їхню поведінку...
Не бійтеся!
Я рада, що Ваші знайомі таки звернулися. Насамперед слід задіяти українське посольство в Берліні, написати в німецьке у Києві і привернути увагу журналістів, нехай телепростір та інтернет вибухне. До теми:

Мене дуже болить ставлення до нас за кордоном. Я завжди змінюю це, як можу. Сходьмо і ми по одному з того трампліна, то система впаде.

Мене дуже болить ставлення до нас за кордоном. Я завжди змінюю це, як можу. Сходьмо і ми по одному з того трампліна, то система впаде.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
Just_me писав: До теми:
Я ахнув, і зараз ахаю.....

Так мені сподобалась та реальність подана в картинці.
Справді, так вроді простенько...А скільки всього, дуже так глибоко і змістовно, а головне Актуально, життєво важливо, і т.д.
Дякую.(давно так не ахав

П.С.
Обовязково поділюсь нею.....
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
Just_me писав:прочанка писав:Так нас "люблять" німці. Скоро – всі від нас відвернуться...
Прочанко, німці нас не люблять не через безпосередньо владу, а через їхню гордість та далеко не завжди вишукані манери наших громадян. Випадок, який стався із вашими знайомими непоодинокий. Буквально місяць тому чула аналогічний. Німецький адвокат сказав, що порушені права тої жінки, яку затримали і справа безпрограшна, був готовий за неї взятися. Не знаю, чим закінчилося, але нехай ваші знайомі не залишають цього просто так, це свавілля німецької поліції, законних підстав воно не має і люди виграють справу (+ сприяння родичів німців), ще й отримають чималеньку грошову компенсацію (яка може становити і десятки тисяч, і мільйони євро). Окрім того пустять хвилю, яка може зрушить подібну ситуацію з мертвої точки.
Мені щось згадується про Німців, аернопорт, і помоєму кол.Міністра МВС і його сина, і ще хтось..
Було таке????(чи я щось наплутав).
А що до цієї ситуації, на мою думку робити щось треба, але це не буде чимось таким, що приверне до себе увагу...
Так, якщо і буде позитивний результат, то зробиться все, все щоб по тихому спустити на тормозах, без зайвої уваги...(виплатять компенсацію...і баста...)
Роздути не вдасться...(хоча погоджуюсь на всі 100%, що було би дуже добре, якби це вдалось зробити..

andrey s. писав:Мені щось згадується про Німців, аеропорт, і помоєму кол.Міністра МВС і його сина, і ще хтось..
Було таке????(чи я щось наплутав).
Було. У тому самому аеропорту Франкфурта, де колись до Віталія Кличка причепилися митники з питанням "Звідки у вас така дорога шкіряна валіза?"

andrey s. писав:Роздути не вдасться...
Вдастся, як постараються. Пригадуєте, коли українці нахамив грецький консул? Вся держава тішилася, а посол червонів.
І ще до теми, стареньке, але актуальне та жахаюче http://dt.ua/POLITICS/tretiy_sort-54015.html
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей