Just_me писав: Я нікого не захищаю, бо проти всіх, але кажу свою думку.

Just_me писав:andrey s. писав:Роздути не вдасться...
Вдастся, як постараються. Пригадуєте, коли українці нахамив грецький консул? Вся держава тішилася, а посол червонів.
І ще до теми, стареньке, але актуальне та жахаюче http://dt.ua/POLITICS/tretiy_sort-54015.html
Здюжив наведенне Вами....

Розумієте, я вважаю, що є різниця між подіями до яких причетні Фріци(Німецкі капіталісти

Доречі, я помітив, що до самих Німців в Європі, зокрема Італія і таж Іспанія, також Португалія ставиться не так, як до решти Євродержав.(мова тут за простих, пересічних людей, Іспанців, Італійців, ....)
Одним словом, десь так......(напевне стериотипи тут даються в знаки...і Німці є Німці

А що до Українців ...то звичайно мені обідно...я Мзду не беру, але за державу обідно

Тобто мені хочиться якось стати на бік Українців, так, без якоїсь "мзди", тобто як Українецб за Українців, тобто як в принципі має бути, типа прагну цього.
Але, але як Українець я не можу упускати ті факти, які мають місце.....
Людоньки, та нас бояться, і це без перебільшень, а навіть більше, мають реальні підстави боятись, тобто це не придумано....реальність...
Я особисто знайомий з деякими Українцями в Чехії....і я вам сім скажу.....легальна фірма по вибиванню боргів з фізичних і фридичних лиць(і це тільки квіточки)...
Работоргівля, Проституція, наркотрафік, автомафія, торгівля зброєю, і старі добрі вбивства на замовлення..
І у всіх робоча віза, і все тіп-топ......
Наш брат може працювати навіть, але, ну вааажко йому відмовитись від спокуси, а особливо коли капіталісти доводять до неї

Тут і проявляється словянска смикалка, поліція євродержав має завдячувати нам, який колосальний досвід роботи мають, те що придумуєм ми, вже після нас беруть на озброєння європейскі Не законослухнянні громадяни(ну бандюки..якщо просто)...
Навіть лиця Циганскої національності пасуть задніх, хоч вони завжди займали першість в цій ніші, власне тому і є конфлікт між цими кримінальними групами, і поліція не дуже вмішується...(типа хай перебють один-одного..нам лекше буде)..
Я вжив от те "МИ"....чи всетаки то не ми, то не Українці, і я як "істинний патріот і захисник Українського брата", по відношенню до якого було допущено кричущу, безпідставну несправедливість, повинин відректись, закрити очі, кінець-кінцем викрислити і позбавити от тої честі..Українець, тих людей, які їдуть в Європу заробити грошей, і питання законослухнянності у них, це умовно- юмористичний термін...
Так що, я поки не дуже обурююсь, коли читаю подібні прикрі випадки, які мають місце, і нівчому не винні люди, Українці, пожинають плоди "праці" інших Українців..
Є суд, і з ким таке сталось, то потрібно це не залишати просто так...
Але я не бачу щоб посольства аж так помагали...Вони сильно не галасують коли таке стається..
А знаєте чому????Бо кожен раз, коли є кримінал з боку Українців, то посольство "гвавтують морально"(це образно, але за кожен випадок, якщо він зарегестрований, в посольстві знають, і це не вони цікавляться долею громадян, це їм тикають в лице, по факту) , і не упускають можливості це зробити, не дарують просто так,доречі на високих рівнях....
Це вже політика, і я допускаю, що ті всі масові випадки(коли затримують цілі групи) є частиною чогось, і тут не тільки справа у третьосортному погляді на нас....
Дрова рубають, щіпки летять.....
А тому ніякої шумихи не буде, не буде, якщо це не буде потрібно на вищому рівні...(це моя приватна думка)
Дякую.