+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 07 лютого 2012, 18:32

Just_me писав: Я нікого не захищаю, бо проти всіх, але кажу свою думку.

:D :roll:
Just_me писав:
andrey s. писав:Роздути не вдасться...

Вдастся, як постараються. Пригадуєте, коли українці нахамив грецький консул? Вся держава тішилася, а посол червонів.
І ще до теми, стареньке, але актуальне та жахаюче http://dt.ua/POLITICS/tretiy_sort-54015.html

Здюжив наведенне Вами.... :) , і що тут сказати...
Розумієте, я вважаю, що є різниця між подіями до яких причетні Фріци(Німецкі капіталісти :) ), і загальному сприйняттю Українця в Європі...(так, Українця, а не України).....
Доречі, я помітив, що до самих Німців в Європі, зокрема Італія і таж Іспанія, також Португалія ставиться не так, як до решти Євродержав.(мова тут за простих, пересічних людей, Іспанців, Італійців, ....)
Одним словом, десь так......(напевне стериотипи тут даються в знаки...і Німці є Німці :pardon: )
А що до Українців ...то звичайно мені обідно...я Мзду не беру, але за державу обідно :) ....
Тобто мені хочиться якось стати на бік Українців, так, без якоїсь "мзди", тобто як Українецб за Українців, тобто як в принципі має бути, типа прагну цього.
Але, але як Українець я не можу упускати ті факти, які мають місце.....
Людоньки, та нас бояться, і це без перебільшень, а навіть більше, мають реальні підстави боятись, тобто це не придумано....реальність...
Я особисто знайомий з деякими Українцями в Чехії....і я вам сім скажу.....легальна фірма по вибиванню боргів з фізичних і фридичних лиць(і це тільки квіточки)...
Работоргівля, Проституція, наркотрафік, автомафія, торгівля зброєю, і старі добрі вбивства на замовлення..
І у всіх робоча віза, і все тіп-топ......
Наш брат може працювати навіть, але, ну вааажко йому відмовитись від спокуси, а особливо коли капіталісти доводять до неї :) (спокуси)
Тут і проявляється словянска смикалка, поліція євродержав має завдячувати нам, який колосальний досвід роботи мають, те що придумуєм ми, вже після нас беруть на озброєння європейскі Не законослухнянні громадяни(ну бандюки..якщо просто)...
Навіть лиця Циганскої національності пасуть задніх, хоч вони завжди займали першість в цій ніші, власне тому і є конфлікт між цими кримінальними групами, і поліція не дуже вмішується...(типа хай перебють один-одного..нам лекше буде)..

Я вжив от те "МИ"....чи всетаки то не ми, то не Українці, і я як "істинний патріот і захисник Українського брата", по відношенню до якого було допущено кричущу, безпідставну несправедливість, повинин відректись, закрити очі, кінець-кінцем викрислити і позбавити от тої честі..Українець, тих людей, які їдуть в Європу заробити грошей, і питання законослухнянності у них, це умовно- юмористичний термін...

Так що, я поки не дуже обурююсь, коли читаю подібні прикрі випадки, які мають місце, і нівчому не винні люди, Українці, пожинають плоди "праці" інших Українців..
Є суд, і з ким таке сталось, то потрібно це не залишати просто так...
Але я не бачу щоб посольства аж так помагали...Вони сильно не галасують коли таке стається..
А знаєте чому????Бо кожен раз, коли є кримінал з боку Українців, то посольство "гвавтують морально"(це образно, але за кожен випадок, якщо він зарегестрований, в посольстві знають, і це не вони цікавляться долею громадян, це їм тикають в лице, по факту) , і не упускають можливості це зробити, не дарують просто так,доречі на високих рівнях....

Це вже політика, і я допускаю, що ті всі масові випадки(коли затримують цілі групи) є частиною чогось, і тут не тільки справа у третьосортному погляді на нас....
Дрова рубають, щіпки летять.....
А тому ніякої шумихи не буде, не буде, якщо це не буде потрібно на вищому рівні...(це моя приватна думка)
Дякую.
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 07 лютого 2012, 19:50

О так. Наші посольства -найпосольтіші посольства світу. Стидоба. Як африкоси. Тільки білі.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 07 лютого 2012, 20:38

romanm писав:О так. Наші посольства -найпосольтіші посольства світу. Стидоба. Як африкоси. Тільки білі.

но-но ображати африкосів!!
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 07 лютого 2012, 21:26

о.Олег писав:
romanm писав:О так. Наші посольства -найпосольтіші посольства світу. Стидоба. Як африкоси. Тільки білі.

З повагою, о.Олег

:good:
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 07 лютого 2012, 21:27

Взагалі, розголос, підняття на поверхню в масмедіа таких ситуацій, можуть "коректно" рубатись СБУ, бо це вже питання Міжнародних відносин, МЗС, і СБУ там "плаває", як виконавці.....
І свобода слова, тут також умовно-сміховинне питання.
Щось типа:Це суперечить, чи заважає, зовнішній політиці України.
МЗС, СБУ і Оборона, це "вища каста" , під призедентом,і якщо така шумиха буде їм потрібна, то тоді постраждалим громадянам пощастило, Посольство стане Посольством, і буде журитись долею громадян...а так(якись маленькій канал, газетка, інтернет)..це тільки пшик, який скоро забудеться..
Або тихенько і без розголосу поможуть чимось, і це максемум...(можливо і юриста не дадуть, щоб подати до євросуду).
Хоч, я можу і помилятись...якось так думається з приводу підняття того на поверхню, шумиха(типа:Наших бють :) ), і всякого такого.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 07 лютого 2012, 21:58

о.Олег писав:

З повагою, о.Олег

:D А то роздують як в Тернополі з газетою. І головне, хто? Французи, які з тими арабами і чорними людьми не можуть собі ради дати. Я ніби не расистка..., не дуже :oops: раситка, але була неприємно вражена поведінкою і способом життя тих, яких прийняла чужа держава, а вони себе поводять нахабно і навіть дуже...(це я про Францію і Париж,зокрема - загадили місто в прямому і переносному розумінні)
Тому маємо себе поважати і вдома, і в гостях... не кажу ображати інших людей, бо це гріх, але варто мати і самоповагу.
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 08 лютого 2012, 06:48

Тут трішки , нмсд, потрібно підправити ось що: :D

прочанка писав: :D А то роздують як в Тернополі з газетою. І головне, хто? "Французи", які з тими арабами і чорними людьми не можуть собі ради дати.

Які там французи? :( Та й зрештою. Я впевнений, що якщо поспілкуватися з простими французами( чи є ще вони?), англійцями (щось залишилося там ще крім пакистанців?), італійцями а не зважати на офіційну пропаганду, то вони расисти "похлєще" чим нам може здатися. Ну не може в корінних людей повністю не працювати розум і мозги.
По крайній мірі прості італійці - расисти. Донедавнього ( 60 роки) північні з презирством відносилися до південних. Не думаю, що тепер,вони стали супер толерантними до африкосів.

ShMariam
Модератор
Модератор

Повідомлення ShMariam » 08 лютого 2012, 10:16

romanm писав:Які там французи? :( Та й зрештою. Я впевнений, що якщо поспілкуватися з простими французами( чи є ще вони?), англійцями (щось залишилося там ще крім пакистанців?), італійцями а не зважати на офіційну пропаганду, то вони расисти "похлєще" чим нам може здатися. Ну не може в корінних людей повністю не працювати розум і мозги.
По крайній мірі прості італійці - расисти. Донедавнього ( 60 роки) північні з презирством відносилися до південних. Не думаю, що тепер,вони стали супер толерантними до африкосів.

10 років тому я у Франції - саме вибори президента, один з кандидатів - расист. Прості французи (ті, з якими я спілкувалася :pardon: ) суворо засуджують расизм і сподіваються, що той кандидат не виграє. Вже тоді мене здивавула величезна кількість арабів у місті. Ех, шкода, що втратила зв'язок з сім'єю, в якій жила, отак би зараз поговирити на ту тему...
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 08 лютого 2012, 10:35

Суворо засуджували? Не знаю.Хіба він , Ж. М. ЛЄ Пен ( кандидат, від правих, в президенти в ті часи) , не вийшов у другий тур? Хіба не ліваки підняли пропаганду, що "расистський звір" прийде до влади? І народ, як послушне стадо, пішов за газетними статтями та проголосував за іншого, не пам ятаю імені (любителя Достоєвського, якого засудили умовно зараз за махінації якісь там).
Та і зараз, ліві в Європі, хочуть надати право голосу мігрантам, бо таким чином можуть триматися при владі. А до чого це все приведе? Бачимо на прикладі Англії і Франції, та інших толерастичних європейських держав.

http://echo.msk.ru/news/797958-echo.html

Вони расисти. Тільки бояться в цьому признатися. Бо в Європі бути католиком, патріотом - моветон, поки газети в руках тих самих. Он, Фінляндія, партія "Істинні фіни" не пасе задніх.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 08 лютого 2012, 11:07

куми в Чикаго. Кажуть, до темних кварталів - ні ногою, навіть близько, бо небезпечно. Тепер не чорних, а білих треба захищати. Тому, що демократія теж робиться з розумом. Толерантність не означає вседозволеність, перед законом мають бути всі рівні. Чому нинішні покоління мають розплачуватись за те, що 200-300 років їхні предки займались работогрівлею чи завоювали чужу країну? І це зовсім не про Україну - нас як завоювали, то ми й до тепер завойовані.
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 08 лютого 2012, 11:19

http://tsn.ua/politika/krimskogo-spiker ... -mova.html

От і кримськомк спікеру українська мова не подобається...
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 08 лютого 2012, 12:20

Зображення
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 08 лютого 2012, 13:39

8) ось бо й воно...
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 08 лютого 2012, 22:06

прочанка писав:8) ось бо й воно...

Я тугенький, будласка, що , ось бо й воно???? Про що це говорить???, ну хіба про спадковість можна згадати...але думаю для того цей документ і витягли, чи тупо "зварганили на кухні"....щоб хтось собі думав... :wink:
Доречі, дуже на липу змахує....(Штамп на розмитому чорнилі цілий(аж задуже свіжий, хоч мусів вицвісти), хоч і поставлений в принципі в архіві 4 роки згодом, а інший ще згодом(тобто кочував по двух архівах) але чому на документі, а не на папці?? і дуже помнутий,хоч навряд чи в папці це так можливо, папка мусить бути, без неї ніяк :pardon: , такі правила архівації. :) Типа хтось вирвав(видно), склав в четверо і запхав собі в кишеню(помнутий), тупо вкрав, якісь патріот :) .Тільки от ЕКЗ.№ 1, написано кульковою ручкою :pardon: )
Хоча...це не думка фахівця, пробачте. :oops:(тобто сильно на оригінал змахує, і формат не сучасний, і решта ніби нічого..але наївно якось це, дуже хотіли надати пошарпаного виду, типа автентична річ., хоч можна було в порядок привести , або прогладити...як в місцях відриву(там де дирочки)..)

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 09 лютого 2012, 09:17

andrey s. писав:
прочанка писав:8) ось бо й воно...

Я тугенький, будласка, що , ось бо й воно???? Про що це говорить???...

як на мене - це взагалі сумнівний докумєнт, але навіть не в його справжності справа: нас то, галичан, точно співпраця з німцями здивує (відштовхте) менше, аніж спывпраця з русскіми, однак вибрали то нинішнього очолювача України і т.д./Ко не ми ("спасибо жителям Донбасса...") і розраховано нмсд це саме на втечу від відповідальності - "он плохой, но ведь мы не знали о его отце - ето всё западенцы виноваты" :Rose:
ні? :(

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 09 лютого 2012, 12:27

фальшивка-не фальшивка. Враховуючи минуле сина, батько не займався його виховання або не так займався. Шукати країніх? Пізно! Зараз не стрілки треба переводити, а шукати консенсусу і об"єднуватись. Шукати не того, що нас розділяє, а те, що спільне, бо інакше...як насміхались колись поляки:" ще не вмерла Україна, але дуже хвора...", а я б додала - в комі чи "тумані"
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 12 лютого 2012, 15:19

прочанка писав:... шукати консенсусу і об"єднуватись. Шукати не того, що нас розділяє, а те, що спільне...

Зображення

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 12 лютого 2012, 16:06

о.Олег писав:
прочанка писав:... шукати консенсусу і об"єднуватись. Шукати не того, що нас розділяє, а те, що спільне...

Зображення

Не працює, тисну а воно не видаляється...
ВІРУС якись напевне.... :)

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 12 лютого 2012, 19:05

о.Олег писав:як на мене - це взагалі сумнівний докумєнт, але навіть не в його справжності справа: нас то, галичан, точно співпраця з німцями здивує (відштовхте) менше, аніж спывпраця з русскіми, однак вибрали то нинішнього очолювача України і т.д./Ко не ми ("спасибо жителям Донбасса...") і розраховано нмсд це саме на втечу від відповідальності - "он плохой, но ведь мы не знали о его отце - ето всё западенцы виноваты" :Rose:

Е...е...е..., шановні западенці, не перетягуйте ковдру винуватості на себе... в Україні тепер винний або папєрєдній уряд на чалі с тімашенко, або ж юлька-жидовка
:(

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 12 лютого 2012, 19:14

luksander писав:
о.Олег писав:як на мене - це взагалі сумнівний докумєнт, але навіть не в його справжності справа: нас то, галичан, точно співпраця з німцями здивує (відштовхте) менше, аніж спывпраця з русскіми, однак вибрали то нинішнього очолювача України і т.д./Ко не ми ("спасибо жителям Донбасса...") і розраховано нмсд це саме на втечу від відповідальності - "он плохой, но ведь мы не знали о его отце - ето всё западенцы виноваты" :Rose:

Е...е...е..., шановні западенці, не перетягуйте ковдру винуватості на себе... в Україні тепер винний або папєрєдній уряд на чалі с тімашенко, або ж юлька-жидовка

Семен...засунь ей под ребро...(мурку, мурку давай :) )
А из под поли торчав наган, у Марусі Клімовой... :wink:

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 12 лютого 2012, 22:00

andrey s. писав:Не працює, тисну а воно не видаляється...
ВІРУС якись напевне.... :)

:D
    Норвежський МЗС завірив, що сайт president.gov.no жодним чином не стосується української влади.
:)
перепрошую.
Просто хтось тут гарну тему відкрив був про те, як ми святкували Різдво (здається), а я навіть писати не наважився: за час Свят декілька разів стрічався з родиною і вхожими у неї добрими людьми різних спеціальностей і бізнесу - всі (без вийнятків: і вчителі з лікарями/бюджетники, і бізнесмени... - не просто ля-ля, а зболено, з цифрами, фактами...) - все чітко з точністю до навпаки до цього твердження норвежського МЗС...

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 13 лютого 2012, 23:27

Гарячий січень 2012-го: Москва починає змагання за «окончательное решение украинского церковного вопроса» http://catholicnews.org.ua/garyachii-si ... gannya-za-«okon#point
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Just_me
Модератор
Модератор

Повідомлення Just_me » 22 лютого 2012, 00:34

В аэропорту Лейпцига украинцев морили голодом и отнимали деньги http://facenews.ua/28887/v-aeroportu-le ... dengi.html
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 22 лютого 2012, 07:57

http://echo.msk.ru/programs/code/859907-echo/

Вот были трусливые средневековые евреи. И уж как их там всякие Вальтер Скотты и Шекспиры поносили за трусливость. Потом евреи переехали в Израиль, война 1948 года, 6-дневная война, война судного дня, там, несколько миллионов евреев отбивают атаки 150 миллионов арабов и 6-ти арабских государств. Генетика, что ли, изменилась от переезда? Тогда, извините, объясните мне, в чем разница между генетикой евреев и арабов, двух близкородственных семитских народов? Или изменилась, все-таки. не генетика, а общественные условия? Потому что, ну, насчет трусости трудно давать гордый отпор испанскому идальго, если за твой гордый отпор сожгут все гетто.

Еще один пример (я его очень люблю). В XVII веке в Европе была нация, знаменитая пьянством, ленью и необязательностью. Эта нация называлась «немцы». Потом в XVIII веке Фридрих Великий устроил из части немецкой нации государство, которое называлось Пруссия, и внедрил в ней жесточайшую бюрократию. Кстати, если вы заметите, в XVIII веке очень редко употребляются слова «немецкий порядок», чаще говорят «прусский порядок». А потом канцлер Бисмарк объединил Германию, вместо прусского порядка стал немецкий. Почитайте там «Симплициссимуса» Гриммельсгаузена. Ну, про «Песню о нибелунгах» я не говорю. И найдите в этих двух произведениях немецкой культуры хоть один раз слово «орнунг». У прусаков что, изменился национальный характер в день и час восшествия на престол Фридриха Великого, да?

Вот Северная Корея, Южная Корея. У них разный национальный характер? Если Северная Корея хочет хорошо жить, им просто надо трудиться как в Южной, и все у них будет хорошо.

Вот Китай времен Мао, когда 60 или сколько-то там миллионов китайцев умерло с голоду, и вот Китай нынешний – за 20 лет из нищеты поднято 400 миллионов человек. У китайцев изменился национальны характер, да? Как умер, так и изменился. Как умер Мао, так и изменился характер.

Вот, тот же Пекин. Там 10 лет назад все тротуары были заплеваны. А в Сингапуре, где тоже живут китайцы, 80%, на тротуарах нет ни единого плевка. Это, ведь, национальный характер, не правда ли? Вот, просто у сингапурских китайцев, когда к власти пришел Ли Куан Ю, изменилась, наверное, та часть ДНК, которая отвечает за плевки на пол. И это изменение ДНК чудесным образом совпало с тем, что за каждый плевок штрафовали на 200 долларов.

Еще раз. Национальный характер, бесспорно, есть. Есть даже у обезьян. Вот, этологи выяснили удивительную вещь, что разные стада шимпанзе ведут себя по-разному. И поведение, грубо говоря, зависит от поведения лидера. Если лидер – злой, то и стадо – злое. Поведение лидера в первую очередь зависит от поведения предшественника. Предшественник был сволочь, то и новый лидер чаще всего сволочь.

Вот, всякие разговоры о том, что менять надо де не власть, надо начинать с себя, расти, духовно развиваться, это все фарисейство. Менять надо именно власть. Стадо ведет себя, так ведет вожак.

Володимир85
старець
старець

Повідомлення Володимир85 » 22 лютого 2012, 10:22

romanm писав:http://echo.msk.ru/programs/code/859907-echo/
...
Вот, всякие разговоры о том, что менять надо де не власть, надо начинать с себя, расти, духовно развиваться, это все фарисейство. Менять надо именно власть. Стадо ведет себя, так ведет вожак.

Від перестановки доданків сума не міняється.
Не у владі справа, а у нас, у простих людях.
Задамось питанням: а звідки беруться ті чи інші лідери? — Відповідь очевидна: вони виростають, формують свій світогляд у суспільстві змалечку. Вони бачать за якими принципами це суспільство живе і, ставши *у керма*, починають ці принципи втілювати у життя. Між владою і простими людьми є різниця, яка полягає у різних можливостях і методах впровадження свого світогляду. *Великий українець* може набагато більше, ніж *маленький* і зазвичай маленький нарікає на великого, бо в глибині душі не може робити так, як він, не має можливості і влади.
А тепер задаймось питанням: ми, пересічні українці, які ми є в переважній більшості??? І коли зрозуміємо які ми є, тоді зрозуміємо що треба міняти в собі. А змінивши в собі виросте нове покоління людей на нових життєвих позиціях і серед цього нового покоління будуть нові лідери.
Так, це кроки на перспективу. На жаль, всі хочуть все й одразу.
Давайте мінятись :)
Коли св.Франциск думав про єдине джерело всього живого,
його ще більше,ніж завжди,сповнювало благочестя,і він називав всіх тварей Божих,
навіть самих малих,братами і сестрами,бо знав — їх створив Той же,Хто створив і його самого.
(св.Бонавентура)

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 22 лютого 2012, 13:04

Володимир85 писав:Не у владі справа, а у нас, у простих людях.

Не применшуючи вагу нас простих людей, погоджуся, що справа таки у владі. І те невеличке дослідження, яке вище навів romanm це підтверджує. Не з пальця ж виссали прислів'я, що риба гниє з голови. Суспільство, як дітей, потрібно виховувати. А в цій справі саме влада має найбільше можливостей.
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 22 лютого 2012, 13:15

viter писав:

Не применшуючи вагу нас простих людей, погоджуся, що справа таки у владі. І те невеличке дослідження, яке вище навів romanm це підтверджує. Не з пальця ж виссали прислів'я, що риба гниє з голови. Суспільство, як дітей, потрібно виховувати. А в цій справі саме влада має найбільше можливостей.

або ще
Войско баранов, возглавляемое львом, всегда одержит победу над войском
львов, возглавляемых бараном. (Наполеон)

:pardon:

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 22 лютого 2012, 13:30

вдарять пастиря і розбіжиться стадо...
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 22 лютого 2012, 13:39

Та ну, Наполіон мабудь був випивший, коли це сказанув.( Баран по свому визначеню, чи призначенню, Не може бути на чолі у левів. Якщо так є, то це вже не баран і не леви, це вже мутації якісь)

А з приводу решти, що тут сказати. :pardon:
Логіка тут не працює, перевірено часом.(ні, звичайно можна знайти логіку у минулому часі, і навіть старатись її примінити до сьогодні за для завтра, але це не реально зробити щоб всім це подобалось..)
Тому і Бог всьому Голова має бути, і в контексті глобальгої політики Його Любов і Турбота(в звичному нам розумінні, мир -дружба-жвачка) нам людям навряд чи буде приємлива.
Але шо мені думати за велике, я забуду за себе малого і лишусь взагалі ні з чим. :pardon:
Так, треба починати з себе , а Велике залишити на Бога, і не забувати, що коли вбєш мінотавра то ним і станеш, а як Бог це зробить твоїми руками, то це вже інше.(правда щоб Бог діяв нашими руками...потрібно починати з себе)
Замкнутий круг якись %) , от і крутимся як білочка в колесі.

Володимир85
старець
старець

Повідомлення Володимир85 » 22 лютого 2012, 13:59

viter писав:

Риба гниє з голови, але чистять її із хвоста.

Важливі, цінні речі дешевими не бувають, тим більше хороша влада.
А ми хочем зазвичай все просто досягунти, без праці над собою. Думаємо, що змінили владу і все, щасливе життя настало. Не піддвавайтесь ілюзіям, шановні. Треба змінюватись самим, щоб бути достойними хорошої влади і виховувати достойне покоління.
Важливі речі дешевими не бувають.
Коли св.Франциск думав про єдине джерело всього живого,
його ще більше,ніж завжди,сповнювало благочестя,і він називав всіх тварей Божих,
навіть самих малих,братами і сестрами,бо знав — їх створив Той же,Хто створив і його самого.
(св.Бонавентура)

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей