хтось таке бачив? Або щось ще незвичайного для наших широт?
З повагою, о.Олег
andrey s. писав:...Тобто думаю та комаха чи птах(НЛО), чкурнуло від когось.
Земля повільно перетворюється на Марс
Понеділок, 26 вересня 2011, 22:04
Сучасні технології
Фахівці з аерокосмічного агентства НАСА попереджають про те, що за багатьма показниками наша планета за рік, максимум півтора може перетворитися на Марс.
За словами фахівців у магнітосфері, тобто оболонці, що захищає Землю від сонячної радіації, з'явилися величезні дірки, які не зникають. Крізь них на Землю може проникнути радіація, яка зможе знищити все живе на нашій планеті.
Варто зазначити, що Земля оточена магнітної оболонкою, яка відіграє роль щита від сонячного вітру, тобто потоків іонізованих частинок, які летять зі швидкістю приблизно півтора мільйона кілометрів на годину. Якщо щит зникне, то, за словами експертів, наша Планета перетвориться на величезну пустелю.
Необхідно нагадати, що невеликі за розміром дірки почали утворюватися ще три роки тому, проте трохи пізніше супутникам вдалося виявити досить велику діру, ширина якої перевищувала діаметр нашої планети як мінімум в чотири рази, а довжину - приблизно в сім разів. Як повідомили вчені через рік, максимум півтора досить велика кількість плазми без будь-яких перешкод увійде в атмосферу.
luksander писав:П.С. а з півдня до нас тільки амброзія і прилетіла...
о.Олег писав:хтось таке бачив? Або щось ще незвичайного для наших широт?
З повагою, о.Олег
andrivovk писав:... слоїком...
о.Олег писав:luksander писав:П.С. а з півдня до нас тільки амброзія і прилетіла...
то та дуже алергічна?
andrivovk писав:Я хотів його слоїком злапати.Не пощастило...
andrey s. писав:andrivovk писав:Я хотів його слоїком злапати.Не пощастило...
Треба було ширше брати, якусь ванєнку чи миску.![]()
Я вже дивлюсь по сторонах, бо о.Олег балакав за Франківськ. А ось мені пощастить, і мені Нобелевску премію дадуть за то, або просто всесвітня слава і визнання, як мухолова(чи птахолова)
andrivovk писав:
Краще спіймайте чупакабру.
о.Олег писав:andrivovk писав:
Краще спіймайте чупакабру.
слойком?
Максим Борець писав:Часом не шовковиця?
о.Олег писав:Максим Борець писав:Часом не шовковиця?
так, морва
http://forum.lingvo.ru/actualthread.aspx?tid=105892
о.Олег писав:Максим Борець писав:Часом не шовковиця?
так, морва
http://forum.lingvo.ru/actualthread.aspx?tid=105892
ShMariam писав:andrey s. писав:То не морва, я її з дитинства поїдав...
Тай Андрій би скоштував, якби була морва..то точно, поїв би всю морву)))))
До речі, при вході на Кайзервальд росте. Тільки ми не побачимо, бо будем заходити з другого боку.
andrivovk писав:...Щось не дуже подібно на морву.Плоди трохи інші...
andrivovk писав:...І листя в Шовковиці із зубцями, а в тої рослини круглі...
Nazariusz писав:Це лаконос ягідний, або фітолакка. Плоди цієї рослини не надто смачні, і взагалі вона не має ніякого відношення до морв
andrivovk писав:Дякую Назаріуш.Ви знали чи знайшли в інтернеті?
о.Олег писав:тобто це не дерево або не у Ваших родичів росте така рослина?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей