Пропоную першу: дано чотири "нелогічні" рівності, четверта незакінчена. Треба знайти закономірність написання рівностей, щоб визначити це число.
2+3=10
7+7=98
3+5=24
8+6=?
ShMariam писав:В цій темі будемо вирішувати цікаві логічіні задачі. Велике прохання не шукати відповіді в Інтернеті! Якщо не можете вирішити, почекайте на відповідь інших.
Пропоную першу: дано чотири "нелогічні" рівності, четверта незакінчена. Треба знайти закономірність написання рівностей, щоб визначити це число.
2+3=10
7+7=98
3+5=24
8+6=?
andrey s. писав:Результат помножиний на перше число.
Just_me писав:andrey s. писав:Результат помножиний на перше число.
А Ви кажете, що логіка це ніщо і не потрібна вона і ви нею не володієте. Прибрехали ви нам, однако
Just_me писав:Елементарно, Ватсон! В одної 8, в іншої - 4.
ShMariam писав:Це ж задача на знання, а не на логіку, правда?
Just_me писав:ShMariam писав:Це ж задача на знання, а не на логіку, правда?
Ну, як сказати...
Які випадки знаєте?
Just_me писав:Підказка: не шукайте прикладів із життя
ShMariam писав:Моя відповідь: ніде.
andrey s. писав:у Задзеркаллі
Just_me писав:Підказка: не шукайте прикладів із життя
о.Олег писав:Just_me писав:Підказка: не шукайте прикладів із життя
тобто надяганню "перстня" передує певний процес?
ShMariam писав:о.Олег писав:Just_me писав:Підказка: не шукайте прикладів із життя
тобто надяганню "перстня" передує певний процес?
Ну якщо йдеться саме про надягання обручки... А як після весілля загубиться обручка, то що роблять?
P.S. І це знову приклад з життя
ShMariam писав:В загсі?
о.Олег писав:ShMariam писав:В загсі?
це не моя загадка, звичайно, і ні в чому не можу бути впевненим, але думаю (логічно припускаю), що це взагалі не про весілля/заручини як такі - це символічна мова для означення певного процесу, у якому щось відбувається перед "заручинами"
о.Олег писав:ShMariam писав:В загсі?
це не моя загадка, звичайно, і ні в чому не можу бути впевненим, але думаю (логічно припускаю), що це взагалі не про весілля/заручини як такі - це символічна мова для означення певного процесу, у якому щось відбувається перед "заручинами"
, було б інакше сформульовано то...., а так сумніваюсь, але ще є надія , що так і є"навіть церква не проти"
о.Олег писав:нмсд логічно буде припустити неповязаність питання з Шлюбом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 34 гостей