Любі Форумчани .., якщо когось якось образив..., можливо не свідомо, а можливо і свідомо, якщо мій сарказм чи гумор спричинив комусь незручності чи образу , якщо мої думки викликали в когось обурення чи не розуміння... , якщо комусь не висловив подяки за корисні мені речі.... . Пробачте мені, Будласка. .............. І хай хтось спробує мені не пробачити ( жартую ) Тішуся знайомством з Вами, Всіма Вами. Дякую .
Бог простить. І вже при нагоді мені пробачте, якщо з кимось була зарізка чи надто саркастична, свідомо нікого не хотіла принизити чи образити, а несвідомо напевне виходило часто.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.
Сьогодні день Всепрощення (Прощена Неділя) Прошу у всіх вас вибачення за всі мої вчинки, якими я вас образив; спровокував своїми діями, або бездіяльністю, вам, неприємності, образу. Пробачте мені, коли спричинив вам біль чи викликав ненависть, негативні емоції. Простіть мені. Тарас Лісняк ( нік Muzerati)