У мене просте питання до панства: чому саме греко-католицька церква, а не, скажімо, синагогальний юдаїзм?..

Модератори: Just_me, Artur, ihor
duncan писав:одразу перепрошую, якщо створив тему, яка дублює старішу...
у мене просте питання до панства: чому саме греко-католицька церква, а не, скажімо, синагогальний юдаїзм?..
mmm82 писав:duncan писав:одразу перепрошую, якщо створив тему, яка дублює старішу...
у мене просте питання до панства: чому саме греко-католицька церква, а не, скажімо, синагогальний юдаїзм?..
Тому що помер головний рабин, коли вчув звістку про воскресіння Божого Сина!
duncan писав:одразу перепрошую, якщо створив тему, яка дублює старішу...
wpab писав:До Вас теж є просте питання:
Ви завітали на цей форум щоб "потролити"?
а навіщо тоді форум?wpab писав:Якщо Вас дійсно цікавить поставлене Вами питання, то перш ніж задавати його на форумі незавадило б прочитати відповідну літературу,
duncan писав:wpab писав:До Вас теж є просте питання:
Ви завітали на цей форум щоб "потролити"?
тролінг - засмічування форуму флудом.
троль - людина, яка провокує, задає питання, які не стосуються тематики форуму, або такі, які можуть образити форумлян...
я вас образив питанням щодо того, чому саме греко-католицька церква?
чи ви просто відповіді не знаєте?
а навіщо тоді форум?wpab писав:Якщо Вас дійсно цікавить поставлене Вами питання, то перш ніж задавати його на форумі незавадило б прочитати відповідну літературу,
wpab писав:Потрудіться освоїти хоча б базові понняття!
wpab писав:Якщо Вас дійсно цікавить поставлене Вами питання, то перш ніж задавати його на форумі незавадило б прочитати відповідну літературу
wpab писав:Тут Вам ніхто нічим не зобов'язаний!
пс. для ваших роздумів:
якщо людина стоїть перед дверима церкви і питає священика, який з церкви виходе "отче, я вирішив бути християнином, чому я маю ходити до вашої церкви"?
священик відповідає: "троль, почитай літературу, поцікався предметом, а тільки тоді приходь"...
у мене з "базовими поняттями" все гаразд...
а піти до церви можна і буддистської...
належать до греко-католицької Церкви
чому людина має бути саме греко-католиком?..
не римо-католиком, не православним, не юдеєм...
duncan писав:багато (не скажу, що більшість) людей є в пошуці...
хтось усе життя шукає, а комусь достатньо, що за нього вирішили...
невже у вас ніколи не виникає сумніву?..
у мене, до прикладу, постійно сумнів у правильності вибору...
duncan писав:невже у вас ніколи не виникає сумніву?..
у мене, до прикладу, постійно сумнів у правильності вибору...
romanm писав:Або ми офігенні специ і чоловіку все стало ясно
Xrystia писав:ja skazhu chomu ja greko-katolyk, a ne , skazhem, rymo-katolyk chy pravoslavna.Bo mene z dytynsta zavely do ciei cerkvy, ja v niu "zrostala".ja ne e rymo-katolykom, bo blyschyu meni grec'kyu obrjad.Ja ne pravoslavna, bo vyznaju peshis' Papy Ryms'kogo.Ale v Nebo vystachyt' ysim pravednykam!
ljubomyr_ps писав:Так стараймося бути ними - діяти й молитись щоб ними стали всі на втіху й радість Божу!
enginer писав:Думаю більше питання яке випливає з даної теми - чи потрібен зараз на сучасному етапі греко-католицька церква? Чи вона можливо вже виконала свою місію? Що буде з УГКЦ після створення Єдиної Помісної Української Церкви? Яка її роль в тому?
orest писав:питаннях віри, моралі та в суперечках між Помісними Церквами), а не в безпосередній підпорядкованості і то фактично підпорядкованості не папі, а бюрократу (чиновнику) одного з багатьох римських міністерств - Конгрегації у справах Східних Католицьких Церков - еклезіологічний АБСУРД!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей