Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
я так розумію, що даний форум створений лише для антиприхильників Підгорецьких монахів, зібралася купка по злому налаштованих на них людей, посиділи - засудили їх - всьо! вирок винесений, справу закрито!
а коли появляється людина, яка стає на їхній захист, то їй би інквізицію на місці влаштували! на жаль, ви розглядаєте ситуацію лише з однієї сторони.
тому, хто там придирався до моїх висловлювань - таке враження, що незабаром будуть в моїх коментарях перевіряти чи правильно я дотримуюсь граматичних правил і лексичних прийомів.
пане Малий, мені здається, що ви є дуже гордою людиною, бо не сприймаєте жодної іншої думки окрім своєї, причому вважаєте, що ви правий на 100%.
пане, Сергій, чесно кажучи, я втомилася відповідати на ваші однакові питання. одне й те саме, ну чесно, скільки можна товкти воду в ступі? ви закидаєте (чи хтось там інший), що в нас пелена перед очима, на щастя ви помиляєтесь. щось подібне можу сказати й вам. і на чийому боці правда? думаю кожен вважатиме, що на його.
коли розмовляю з вами, пане Сергій, то відчуваю себе тим чоловіком з Нового заповіту, котрому Ісус зцілив очі (бо він був з дитинства сліпий, та Ісус сказав, що ані він не винен, ані його батьки, а для того був сліпим, щоб прославився через його зцілення Бог). потім цього чоловіка допитували первосвященники - ставили йому одні й ті самі питання (напевне тому, що не чули того, що хотіли почути). а той чоловік відповідав:"я не знаю нічого, знаю лише те, що був сліпим, а тепер бачу, цей чоловік (Ісус) зцілив мене". чому ви випробовуєте мене? скільки ще треба повторяти одне й те саме? не є моєю метою, щоб ви тут всі і одразу почали думати ніби Підгорецькі монахи - святі чи що? я відстоюю те, за що вони боряться. і поважаю їх за відважність, яка дозволила їм повстати проти теперішньої церковної системи (УГКЦ).
я хочу, щоб ті, хто на цьому форумі тільки задумались, принаймні попросили в Бога ласки побачити правду, а він обов`язково виконає прохання.
не будьте настільки категоричними щодо цих монахів. бо правда, яка відкриється на Суді шокує багатьох і щодо церковної влади і щодо Підгорецьких владик. тоді декому буде дуже боляче за всі сказані слова. хоча б задумайтесь. чекати лишилось недовго - всього лиш життя.
P.S. тому, хто захоче поставити питання типу: а чого це ви так вирішили, звідки така впевненість і т.п. раджу почитати всі мої попередні коментарі.
а коли появляється людина, яка стає на їхній захист, то їй би інквізицію на місці влаштували! на жаль, ви розглядаєте ситуацію лише з однієї сторони.
тому, хто там придирався до моїх висловлювань - таке враження, що незабаром будуть в моїх коментарях перевіряти чи правильно я дотримуюсь граматичних правил і лексичних прийомів.
пане Малий, мені здається, що ви є дуже гордою людиною, бо не сприймаєте жодної іншої думки окрім своєї, причому вважаєте, що ви правий на 100%.
пане, Сергій, чесно кажучи, я втомилася відповідати на ваші однакові питання. одне й те саме, ну чесно, скільки можна товкти воду в ступі? ви закидаєте (чи хтось там інший), що в нас пелена перед очима, на щастя ви помиляєтесь. щось подібне можу сказати й вам. і на чийому боці правда? думаю кожен вважатиме, що на його.
коли розмовляю з вами, пане Сергій, то відчуваю себе тим чоловіком з Нового заповіту, котрому Ісус зцілив очі (бо він був з дитинства сліпий, та Ісус сказав, що ані він не винен, ані його батьки, а для того був сліпим, щоб прославився через його зцілення Бог). потім цього чоловіка допитували первосвященники - ставили йому одні й ті самі питання (напевне тому, що не чули того, що хотіли почути). а той чоловік відповідав:"я не знаю нічого, знаю лише те, що був сліпим, а тепер бачу, цей чоловік (Ісус) зцілив мене". чому ви випробовуєте мене? скільки ще треба повторяти одне й те саме? не є моєю метою, щоб ви тут всі і одразу почали думати ніби Підгорецькі монахи - святі чи що? я відстоюю те, за що вони боряться. і поважаю їх за відважність, яка дозволила їм повстати проти теперішньої церковної системи (УГКЦ).
я хочу, щоб ті, хто на цьому форумі тільки задумались, принаймні попросили в Бога ласки побачити правду, а він обов`язково виконає прохання.
не будьте настільки категоричними щодо цих монахів. бо правда, яка відкриється на Суді шокує багатьох і щодо церковної влади і щодо Підгорецьких владик. тоді декому буде дуже боляче за всі сказані слова. хоча б задумайтесь. чекати лишилось недовго - всього лиш життя.
P.S. тому, хто захоче поставити питання типу: а чого це ви так вирішили, звідки така впевненість і т.п. раджу почитати всі мої попередні коментарі.
Proof писав:я так розумію, що даний форум створений лише для антиприхильників Підгорецьких монахів, зібралася купка по злому налаштованих на них людей, посиділи - засудили їх - всьо! вирок винесений, справу закрито!
На жодне з моїх питань ви так і не надали конкретної відповіді.
Але ваша повага до бунту підгорецьких "отців" проти УГКЦ тільки підтвердила те що догналізм, принаймні в теперішньому свому стані, не має жодного відношення до Католицької Церкви.
Дякую Вам щиро за це визнання.

Отож маємо нову секту, з віровизнанням, що нема бога крім Іллі Догнала, а кожен догналівець його пророк!
Sic transit gloria mundi
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Proof писав:
не будьте настільки категоричними щодо цих монахів.
Монахів поза монастирем і Василіянським Чином??? І поза ПОСЛУХОМ (елементарним)? Не жартуйте більше так!

Ряд основних помилок підгорецького зборища- http://antydognalivci.blogspot.com
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Приманка спрацьовувала. Хто відійшов, коли зрозумів, що вони собою являють, хто і далі належить до "упорсвтующіх". "Упорствущих" не так вже й багато, а от потерпілих: тих що відійшли, родини самих догналівців...
Навіть тих п"ятдесяток людей з цієї секти що я їх знаю особисто не сконцентровані в одному місці - це жителі і обласних центрів, і містечок та міст і сіл. На жаль ця секта свої метастази пустила досить таки географічно широко. На щасття, не багаточисельні, у розумінні кількості прихильників.
я б хотіла більше вас розпитати про цю дивну 50-тку. кажете вони потерпілі? я знаю 200 людей, які знайшли там навернення, зцілення, вирішення своїх проблем, духовне піднесення. я їх знаю.
кажете нас стає менше - помиляєтеся страшно, очевидно тому, що ніколи не бували в Підгірцях, а лише вірите словам інших. коли я вперше приїхала на реколекції туди 3 роки тому, там було на них 15 людей, зараз приїжджає на реколекції 150. відбувається Рух Чистих Сердець, була там на початку травня - кількість присутніх - 80 чоловік. раніше - не більше 10. якби ви там були, ви би бачили і знали цих людей особисто, і не говорили ті речі, які кажете. самі не знаєте і інших обманюєте.
а чому така ситуація? тому, що на сьогоднішній день люди не знаходять утіхи, розради і вирішення своїх проблем в католицьких храмах. чому люди не зцілюються? чому не навертаються? чому згіршуються? та тому, що мають поганих провідників. тому і шукають Бога деінде, бо їхній духовний провідник не має ні часу ні сили їм допомогти (і я не маю на увазі пошуки якоїсь секти чи іншої релігії), а шукають істинного Бога. в Підгірцях вони Його знаходять, ось в чому суть. " коли б не від Бога був цей, Він нічого не зміг би чинити." Ів.9:33. наведу ще одну цитату, надіюсь ви зрозумієте : "а книжники, що поприходили з Єрусалиму, казали: Має Він Вельзевула, і виганяє демонів силою князя демонів. І, закликавши їх, Він у притчах до них промовив:"як може сатана сатану виганяти? і коли царство поділиться супроти себе, - не може встояти те царство. і коли дім поділиться супроти себе, - не може встояти той дім. і коли б сатана сам на себе повстав і поділився, то не може встояти він, але згине." Марка 3:22-26.
чуда, що відбуваються в Підгірцях цілком реальні, це Божі чуда.
P.S. відразу попереджу - з психікою в мене все гаразд, так само і як з розумовим станом (тому хто дальше буде товкти протилежне).
Отож маємо нову секту, з віровизнанням, що нема бога крім Іллі Догнала, а кожен догналівець його пророк!
та взагалі-то я Іллю Догнала лише раз бачила, там навіть про нього нічого не говорять. це смішно спостерігати за вашими висловами, бо цілком очевидним є те, що вам непогано і грамотно, перепрошую страшно на слові, промили мізки на рахунок нього. там ніякого культу його особистості нема.

до mykil:
а чьо ви такі страшні смайлики кидаєте? відтворює ваш стан добре?
Proof писав:кажете нас стає менше - помиляєтеся страшно, очевидно тому, що ніколи не бували в Підгірцях, а лише вірите словам інших. коли я вперше приїхала на реколекції туди 3 роки тому, там було на них 15 людей, зараз приїжджає на реколекції 150. відбувається Рух Чистих Сердець, була там на початку травня - кількість присутніх - 80 чоловік. раніше - не більше 10. якби ви там були, ви би бачили і знали цих людей особисто, і не говорили ті речі, які кажете. самі не знаєте і інших обманюєте.
ні, жіночко, обманюють вас, а ви сліпо вірите і пробуєте ввести в оману оточуючих!
три роки тому на реколекції приїжджало по 30 чоловік щотижня, а охочих було в десять разів більше -- просто "отці" не справлялись. Не треба байками годувати... там завжди було повно роботи і повно бажаючих!
то що їм бракувало? допомагали людям, проводили реколекції, тощо. працювали на Славу Божу в повному розумінні слова. Владика Колтун, не зважаючи на всі непорозуміння прийняв їх до своєї єпархії -- і знову ж таки -- мали повністю відкриті руки для праці!!!
але жаба задусила Іллю -- він же ще в Чехії дуже хотів єпископом стати!
не говоріть єрунди і відверто не обманюйте! хотілося вашому шаману влади -- от він і поліз за нею, минаючи всі обітниці послуху, які він перед Богом давав своїм настоятелям!
гниле коріння цього дерева, яке (впевнений ви знаєте) не може принести доброго плоду!
а все, що ви бачите -- це лише зовнішня гра для таких як ви, щоб з вашою ж допомогою чинити свою диявольську справу!
чи може ви хочете когось переконати, що ті сім недавно висвячених "отців" пройшли належну підготовку? ні! просто ваші самозванці намагаються якомога сильніше закріпити позиції, а те, що тому новому ксьонзу доводиться після похорону відразу бігти знімати на камеру п"янку на весіллі (бо такий його заробіток) -- це нормально?
Proof писав:Отож маємо нову секту, з віровизнанням, що нема бога крім Іллі Догнала, а кожен догналівець його пророк!
та взагалі-то я Іллю Догнала лише раз бачила, там навіть про нього нічого не говорять. це смішно спостерігати за вашими висловами, бо цілком очевидним є те, що вам непогано і грамотно, перепрошую страшно на слові, промили мізки на рахунок нього. там ніякого культу його особистості нема.
Очевидно шановна, ви ще не перейшли до належного рівня посвяти, не так то просто потрапити до цього божка, лише за особливі заслуги можна отримати таку велику честь. Вам на нижчих ступенях посвяти дозволений культ о. Методія, о. Маркіяна, ну максимально о. Самуїла. Але вини лише маріонетки в руках непогрішимого і всесвятого ґуру - його божественної величності і святості Іллі Антоніна Догнала. Та й сестрички брюховицькі та тисменецькі заявляють, що Ілля їхніній провідник і не дивлячись на ніщо вони підуть за ним куди б він їх не провадив. Тож не гніватейтеся, але виглядає що я вашу секту краще знаю від вас самих.
А стосовно промивки мозгів, то вибачайте шановна, але класична догналівська поза в часі "бойовки" збільшує кількість вуглекислого газу в мозкові й заставляє мозок працювати в тому ж режимі, що й в часі гпнозу. Несамовитий лямент в часі "бойовки" тільки ще більше сприяє цьому стану. Плюс повторення гебрейських виразів - каббалістичних сефірот єгошуа (не Ісус, а спасіння. Зауважте саме так. Адже ім"я Ісус на гебрейські закінчується коротким "а", а спасіння - власне довгим "а", власне таким як це роблять його адепти догналізму) та руах з розтягуванням голосних насправді відкриває не ворота Неба, але ворота окультних сил. От тоді вже новопредставлені адепти готові прийняти усе що їм гуру, пардон, пророк Самуїл, Методій чи Маркіян в ім"я божественного ґуру Іллі звістять.
До речі, подібні практики використовуються для підготовки ісламських терористів-смертників. Які з промитими мізками підривають себе і невинних людей, будучи свято переконаними, що вершать діло вгодне Богові.
Цікаво, що вибрані власне сефірот жіночого роду. Чи не культ це богині-матері. Адже догналівці не приймають Марію за свою Матір, а таки до своєї особистості. Марія, людина, хоча і поставлена понад усе створіння не є божеством і тому цього зробити не може, не може прийти і увійти в особистість іншої людини. Отже, не йдеться про Марію, а про злого духа! Виглядає що так маємо псевдохристиянську секту з культом богині-матері, і все це під соусом католицизму.
Востаннє редагувалось 28 травня 2009, 00:41 користувачем сергій, всього редагувалось 2 разів.
Sic transit gloria mundi
Proof писав:я б хотіла більше вас розпитати про цю дивну 50-тку. кажете вони потерпілі? я знаю 200 людей, які знайшли там навернення, зцілення, вирішення своїх проблем, духовне піднесення. я їх знаю.
кажете нас стає менше - помиляєтеся страшно, очевидно тому, що ніколи не бували в Підгірцях, а лише вірите словам інших. коли я вперше приїхала на реколекції туди 3 роки тому, там було на них 15 людей, зараз приїжджає на реколекції 150. відбувається Рух Чистих Сердець, була там на початку травня - кількість присутніх - 80 чоловік. раніше - не більше 10. якби ви там були, ви би бачили і знали цих людей особисто, і не говорили ті речі, які кажете. самі не знаєте і інших обманюєте.
а чому така ситуація? тому, що на сьогоднішній день люди не знаходять утіхи, розради і вирішення своїх проблем в католицьких храмах. чому люди не зцілюються? чому не навертаються? чому згіршуються? та тому, що мають поганих провідників. тому і шукають Бога деінде, бо їхній духовний провідник не має ні часу ні сили їм допомогти (і я не маю на увазі пошуки якоїсь секти чи іншої релігії), а шукають істинного Бога. в Підгірцях вони Його знаходять, ось в чому суть. " коли б не від Бога був цей, Він нічого не зміг би чинити." Ів.9:33. наведу ще одну цитату, надіюсь ви зрозумієте : "а книжники, що поприходили з Єрусалиму, казали: Має Він Вельзевула, і виганяє демонів силою князя демонів. І, закликавши їх, Він у притчах до них промовив:"як може сатана сатану виганяти? і коли царство поділиться супроти себе, - не може встояти те царство. і коли дім поділиться супроти себе, - не може встояти той дім. і коли б сатана сам на себе повстав і поділився, то не може встояти він, але згине." Марка 3:22-26.
чуда, що відбуваються в Підгірцях цілком реальні, це Божі чуда.
P.S. відразу попереджу - з психікою в мене все гаразд, так само і як з розумовим станом (тому хто дальше буде товкти протилежне).
Підгорецьким ґуру вже вдалося кинути тінь на Католицький харизматичний рух, подаючи себе під соусом харизматизму. Тепер ще один Католицький рух дискредитують - Рух Чистих сердець. Ось де ціль цієї секти - ДИСКРЕДИТАЦІЯ КАТОЛИЦЬКИХ РУХІВ ПЛЮС СПРОБА ПІД ВСЯКУ ЦІННУ ВНОСИТИ РОЗКОЛ І ЗАМІШАННЯ В ЦЕРКВУ!
Можете займатись міфотворством скільки хочете, кожна нормальна людина, яка контактує з догналівцями відмітить те саме, що й я - фанатизм, осудження, огірчення, озлоблення, лицемірство, розчарування, ненависть до Католицької Церкви, а особливо до католицьких єпископів і священиків. А для так званого "духовного піднесення" потрібна постійна підзарядка батерейок - поїздка в Підгірці, в Брюховичі чи Тисменицю, де знову їх доводять до екстазу мудрі ґуру, бо без того люди себе почувають нещасними.
І Кашпіровський робив реальні чуда, і індійські гуру роблять реальні чуда, але не Божі...
Ісус поставив єдиний критерій - плоди! А які плоди догналізму, я вже перераховував, флудити не буду. ТО далеко не плоди Божі, а в найкращому випадку людські, якщо не диявольські.
Отці мали відкриті двері усюди в Церкві, поки не почали "чудити". Відмовились виконувати розпорядження настоятелів, бо бачте, якщо їх "порозкидають" по різних монастирях, вони духовно пропадуть. Святого отця Піо заперли в глухомань, яку Бог претворив на центр паломництва. Хіба це реакція святих людей - бунт? Хіба реакція підгорецьких "отців" має аналог у житті хоча б одного католицького святого?
Проти своїх наставників вони покликались на Блаженнішого, а коли Блаженніший не підтримав їхньої сававолі, почали вигадувати різноманітний бруд і лляти на Главу УГКЦ. Хіба хоча один святий так поступив? Після цього не більше не менше, не маючи на це жодної влади, жодних повноважень кидають "анатему" на Блаженнішого і цілий Синод УГКЦ. Так поступали святі? Хіба святі писалилисти до інаковірни православних патраярхів , протестанті, в яких поливали брудом єпископів Католицької Церкви?
Відкликались на Рим, Рим їх не підтримав - закономірний наслідок - "отці" викляли і секретарів і голів конґреґацій, і судді Апостольської Сиґнатури. Під їхньою "анатемою" вже уся Католицька Церква. Напевне майбутнім кроком догналіських ґуру буде "анатема" на Папу. До речі, вони вже погрожували Святішому Отцю, що як їх не підтримає то заперечить самого себе. От маємо те що маємо.
Хіба святі порушували канонічне право, показували комедії з "єпископськими" свяченнями? Хіба шукали підтримки в кумів президентів, в політичних діячів, олігархів?
Маємо "святих", які не мають аналогів у католицькому мартирології, але мають аналог у Лютері, Фотії, Керулярієві, Лєфеврові...
Розміркуйте, не відкидайте, може не все так, як вам видається.
Дійсно шукайте істину, й Істина вас визволить.
Sic transit gloria mundi
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Proof писав:
до mykil:
а чьо ви такі страшні смайлики кидаєте? відтворює ваш стан добре?
Особливо щодо деструктивного догналізму відтворює. Ну, попався мені під гарячу під руку на цьому форумі такий смайлик... Теж має місце на форумі, як не дивно.

Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
ні, жіночко, обманюють вас, а ви сліпо вірите і пробуєте ввести в оману оточуючих!
три роки тому на реколекції приїжджало по 30 чоловік щотижня, а охочих було в десять разів більше -- просто "отці" не справлялись. Не треба байками годувати... там завжди було повно роботи і повно бажаючих!
то що їм бракувало? допомагали людям, проводили реколекції, тощо. працювали на Славу Божу в повному розумінні слова. Владика Колтун, не зважаючи на всі непорозуміння прийняв їх до своєї єпархії -- і знову ж таки -- мали повністю відкриті руки для праці!!!
але жаба задусила Іллю -- він же ще в Чехії дуже хотів єпископом стати!
не говоріть єрунди і відверто не обманюйте! хотілося вашому шаману влади -- от він і поліз за нею, минаючи всі обітниці послуху, які він перед Богом давав своїм настоятелям!
по-перше, нікого відверто я не обманюю. не знаєте мене, не пишіть ви дурниць і "єрунди". я завжди говорю правду (принаймні щиро намагаюсь), в мене хвороба така - говорити правду і те, що думаю (причому буває страждаю від цього). 3 роки тому було таки не більше 12-15 чоловік.
по-друге, таки дійсно працювали і працюють на славу Божу. для того, щоб наверталися грішники і жили в Дусі Святім необхідні хороші провідники, тобто священники. на жаль, зараз таких мало (не знаю, правда, чи усвідомлюєте ви це). для того, щоб наприклад, священник не казав мені на сповіді, що пекло не вічне, що всі в кінцевому результаті будуть врятовані (ну і інші дурниці), треба, щоб глава подібного не говорив, бо вони вірячи в його авторитет, слідують його "постконфесійному християнству". чи може вірний, який прочитав те саме в книзі, прийшов би до висновку - пекло не вічне, коли й попаду туди, то все буду спасенний, звідси висновок - можу жити так як мені заманеться. тому те, що єресі викриваються є на користь самим віруючим, хоча вони цього не розуміють і навіть не підозрюють про це.
гниле коріння цього дерева, яке (впевнений ви знаєте) не може принести доброго плоду!
не знаю, про що мова. не буду розказувати як я жила до свого знайомства з отцями, м`яко кажучи, не по-християнськи, ігноруючи закон, який дав нам Бог (тай не дуже то вірила в Його існування). після свого навернення (повірте мені якось вже на слово я знаю як це) я почала ревно молитися, ревно вірити в Бога, любити Його понад усе. і основне - розуміння того, що це я Його розіп`яла своїми гріхами було найважчим. по сей день намагаюсь пізнавати Ісуса і Отця свого більше, терпіти і молитись. а як мені хотілось читати Святе Письмо, яке я до того в руках ніколи не тримала... а ви закидаєте, що це диявол мені на вушко нашептав? гірко помиляєтесь, бо не знаєте про що судите... маєте гріх, навіть не усвідомлюючи цього. отож плоди цих монахів цілком реальні і коли людина починає жити з вірою і надією на Бога - то це хороший плід, як би ви там цього не заперечували. звичайно, ви мене не знаєте, можете не довіряти мені, проте істина є істиною і не зможу ніколи сказати на "чорне" - "біле" чи на "біле"- "чорне".
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Proof писав:
та взагалі-то я Іллю Догнала лише раз бачила, там навіть про нього нічого не говорять.
А це, між іншим, є одним із критеріїв сектанства. Не раз, бувало, у різних сектах лідера майже не бачили... Він міг десь переховуватися і на віддстані давати адептам "життєві настанови". Вважалося, що він начебто боговибраний і кожне його слово (поучення) розумілось як священне. Тут теж щось подібне, на мій погляд.
Але у нього просто із психікою не все гарад, якщо чесно. Тому його й не дуже випускають на люди. Я знаю про нього такі випадки з життя-буття, що Вам і не снилися... Палиця має два кінці.
До речі, підгорецькі випустили у світ, як відомо, про себе диск (потрапив він і до мене теж) і пана А. Догнала знову ніде не видно... Отже, що правда, то не гріх!
П. С. Тут можна знайти дещо з гумору про них http://forum.zl.lviv.ua/topic1188-980.html
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
сергій писав:Тепер я вже на всі 100% переконаний, що догналізм це псевдохристиянська окультно-кабілістична секта.
Безумновно, і правди не сховаєш, бо ми, християни, слава Богу, маємо розум і світло св. Духа, щоби відрізнити праведне від грішного. Ця стаття є ще одним об*єктивним підтвердженням занурення в окультну каббалу "подвижників" http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... 10&lang=uk
Думаю, втішиться цьому "поповненню" теж і американська співачка "Мадонна", котра теж сповідує в житті древньо-юдейське містичне вчення...

Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
будете "сефіротом" когось іншого обзивати... і каббалу також іншим приписувати. так само як і "догналівцями" нарікати... і для того, щоб сектою когось називати треба мати на це підстави. чи вам скинути реферат на тему "Ознаки секти"?
все те, що ви тільки що мені написали підтвердило мою думку про те, що ви далекий від Бога і християнських поглядів....
все те, що ви тільки що мені написали підтвердило мою думку про те, що ви далекий від Бога і християнських поглядів....
mykil писав:сергій писав:Тепер я вже на всі 100% переконаний, що догналізм це псевдохристиянська окультно-кабілістична секта.
Безумновно, і правди не сховаєш, бо ми, християни, слава Богу, маємо розум і світло св. Духа, щоби відрізнити праведне від грішного. Ця стаття є ще одним об*єктивним підтвердженням занурення в окультну каббалу "подвижників" http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... 10&lang=uk
Думаю, втішиться цьому "поповненню" теж і американська співачка "Мадонна", котра теж сповідує в житті древньо-юдейське містичне вчення...
та вже кидали посилання на цю статтю! і ви вірите цим дурницям?
перегляньте мої попередні повідомлення, на ці закиди я вже дала повну і вичерпну відповідь!
ну скільки можна одне й те саме товкти???
бачите тільки те, що хочете бачити...

- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Proof писав: і для того, щоб сектою когось називати треба мати на це підстави. чи вам скинути реферат на тему "Ознаки секти"?
Я розумію, що жінки в повсякденному житті більше люблять керуватися почуттями, ніж розумом (не в образу, боронь Боже), але не варто вдаватися до наївності. Так, підгорецька група має ознаки секти. Звичайно, вона ще не є сектою як такою у повному значенні цього слова, але твориться на очах. Ви ще скажіть, що це виникає з попелу відреставрована УГКЦ...

http://www.christusimperat.org/uk/node/2855
Востаннє редагувалось 28 травня 2009, 16:47 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Proof писав:будете "сефіротом" когось іншого обзивати... і каббалу також іншим приписувати. так само як і "догналівцями" нарікати... і для того, щоб сектою когось називати треба мати на це підстави. чи вам скинути реферат на тему "Ознаки секти"?
Пані певно не відрізняють значення українських слів приписувати і константувати.
Просто фактом є те що догналівці прописують конкретну позу в часі "бойовки" - паралелі в християнстві відсутні. За те є паралелі в кабалі, будизмі, особливо в його ламаїстській формі, паралелі є і з ісламським суфізмом та ісламськими дервішами. Отже з ґностично-окультними вченнями проти яких ще святий апостол Іван писав.
Повторення певних слів з розтягуванням голосних також не має аналогів у християнстві, але таке практикують гіндуїсти, будисти, прихильники трансцендентальної медитації (формула Ом-мане-паде-тхум), дервіші розтягуютьімена Аллаха, а власне кабалісти повторюють певні гебрейські слова: Божі імена, імена сафірот - "божествених еманацій (типово ґностичне вчення), та сефірот похідних від вищих сефірот, а також так званих оратів, або провітлюючих світел божества.
Власне руах є жіночим началом божества і одним з п"яти оратів (власне через цей ора з"єднується дух людський з божеством, згідно кабалістичного вчення), щоб увійти в контакт з божеством потрібно задерти голову, простягнути у висоту руки (поза не тільки кабалістів, але і догналівців) і повторювати слово "руах", розтягуючи при цьому голосні, бажано "а" для більшої ефективності.
Повторювання слова "єгошуа-а", з довгим а на кінці, не є повторенням імені Ісус, де а є коротким, а похідною сефірот. Повтерення імені цієї сефірот має збудити у практикуючого відчуття своєї богообраності.
Тож я нікому нічого не приписую я просто константую факт, що догналізм це небезпечна окультно-кабалістична секта, яка є небезпечна для психічного здоров"я людини.
Я ж не стверджую, що Антонін догнал читав "Зоґар" і звідти почерпнув свої знання. Я не знаю чи він його читав, чи читав інші праці кабілістві, чи його навчили в КГБ практикам психотронного впливу на людей. Не знаю. Але те що бачу те і стверджую - догналізм це форма кабалізму.
Sic transit gloria mundi
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Proof писав:
та вже кидали посилання на цю статтю! і ви вірите цим дурницям?
Не то що вірю, а й свято переконаний, адже сам читав про ті псевдохристиянсткі "моделі молитви" і на сайті схизматиків, і в їхніх брошурах... І сам досліджую цю церковну проблему як феномен.
Repeticio est mater studiorum - повторення є мати науки, як мовили древні римляни. Тож навів цю статтю ще раз, щоб Ви не забули правди. Можете теж її взяти на роздуми.
На їхньому сумнозвісному сайті ті "молитовні моделі" висять досі...

П. Сергій вміє, наприклад, відрізнити темну каббалу від здорової християнської духовності.
http://www.risu.org.ua/ukr/wap/article;28334/
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Proof писав:я так розумію, що даний форум створений лише для антиприхильників Підгорецьких монахів, зібралася купка по злому налаштованих на них людей, посиділи - засудили їх - всьо! вирок винесений, справу закрито!
І так виглядає не вам одній. Для тих, хто хоче справді зрозуміти і підтримати, спокійно поговорити : http://pidgirci.uaforums.net/index.php
Proof писав:robie писав:Proof писав:не будуть згодом визнані Папою?
Більше того, я просто впевнений, що хтось з підгорецьких сам скоро стане Папою! Я Вам гарантую.
ваша іронія і цинізм є тупим прикладом для всіх інших....
Цікаво, а яким прикладом є належати до тих, хто провокує розкол у Церкві та проклинає її єпископів та священників??

Тим більше, що мені, як людини з боку, це все виглядає дійсно дуже смішним.
unicuique suum
olesvasa писав:Proof писав:я так розумію, що даний форум створений лише для антиприхильників Підгорецьких монахів, зібралася купка по злому налаштованих на них людей, посиділи - засудили їх - всьо! вирок винесений, справу закрито!
І так виглядає не вам одній. Для тих, хто хоче справді зрозуміти і підтримати, спокійно поговорити : http://pidgirci.uaforums.net/index.php
Я так розумію догналівська секта знов пробує якийсь форум створювати

Забули певно чим все скінчилося минулого разу.
Sic transit gloria mundi
Згідний, тут форум створений для тих, хто грає по правилам. В даному випадку по правилам Церкви. Тобто, ми, по крайній мірі не зараз, не думаємо збиратися і втіхаря проголошувати себе єпископами, обливаючи і об?:%;чи законну владу. Хоча ідєя на щот єпископів не плоха:) Може дійсно шось зварганити???? Приклади є:):):)_:)
romanm писав:Згідний, тут форум створений для тих, хто грає по правилам. В даному випадку по правилам Церкви. Тобто, ми, по крайній мірі не зараз, не думаємо збиратися і втіхаря проголошувати себе єпископами, обливаючи і об?:%;чи законну владу. Хоча ідєя на щот єпископів не плоха:) Може дійсно шось зварганити???? Приклади є:):):)_:)
непогана ідея! Я беру участь, але тільки якщо зразу єпископом, з перспективою отримання посади кардиналу в майбутньому.

unicuique suum
Люди, а тактика зомбування у Вас є? А ідеологія! Ну шо проголосите себе "епіськопами", а шо далі? Вірних жи якось тре збирати.
А акцент імпортовий? То не так просто.
Тре ше якусь Оксану Білозір пошукати для фінансової і кумівської підтримки. Ну принаймні як не її , бо вона вже занята підгорецькими, то хоч Таїсію Повалій чи Інну Богословську.
Тре добре все продумати з ФСБ чи ЦРУ контакти створити. Тре подумати наперед, без підготовки не вдасться!

А акцент імпортовий? То не так просто.

Тре ше якусь Оксану Білозір пошукати для фінансової і кумівської підтримки. Ну принаймні як не її , бо вона вже занята підгорецькими, то хоч Таїсію Повалій чи Інну Богословську.

Тре добре все продумати з ФСБ чи ЦРУ контакти створити. Тре подумати наперед, без підготовки не вдасться!

Sic transit gloria mundi
Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 256 гостей