о.Олег писав:andrey s. писав:Моя думка, що вбили того Моєсея в 1999році, бо знали що він реальний.
Чорновіл? Може і так... Тільки Ісуса Навина не дано...
З повагою, о.Олег
Та ну що сказати....я не знаю!!!
Можливо це інша історія, бо ми не хочимо слухати Бога..хоч з іншої сторони терпіли(біду) також не мало, і здавалось, би маєм шукати Його.
Кумедність полягає в тому, що є Історія Спасіння, і вона майже завжди якимось чином повторюється, тобто сама суть, тобто Те, що завжди було і буде. Бородьба людини з Богом, а точніше як людина противиться Богу, і як Бог скеровує її до Себе.
Завжди був якись посередник, той хто чує і слухає Його, і робить це для інших.
В сучасному світі це не у такій формі як у Святому Письмі(С.З.), але суть та, і символічно можна знайти багато спільностей.
Але прикол в тому, що ті хто противляться Богу, знають цю "Історію Спасіння"часто краще ніж ті хто хотять Його почути і слухати.
Тобто вони вчаться на колишніх невдачах, коли були переможені.
Тепер це називається "Політтехнологія"(аналітика, соціологія, і т.д.).
І я не впевненний чи дадуть вони шанс тому "Ісусу Навину", навіть тоді, коли він буде трошечки йому відповідати.
Можливо саме тому про нього поки ми не знаємо, бо ще не час.
Або це справді не те. І скорше всього це так, бо після Ісуса Христа це вже зовсім інша річ, це вже Новий Заповіт.
Я навіть впевненний, що то так.
І ключова Фігура, це Спаситель, який вже прийшов у світ і переміг його. Його вже маємо, а точніше нову "Історію Спасіння".
А лукавий думаю пояснює, що йому не під силу боротись з Ним звичним методом. Тобто з Церквою, яку Він заклав.
Тому всі сили йдуть на те, щоб відволікти від цього, або спотворити і зробити собі на користь.
Не буде держави без Єдиного Духу, тобто Церкви. Це є очевидно для мене, чомусь так думаю.(доречі це не я придумав.Я просто згоден з цим).
І нажаль противники України це розуміють краще за нас, Українців.
........
Так,я мав на увазі Вячеслава Чорновола ..
Дякую..
ГРОШІ, це реальна зброя, щоб збити нас зі Дороги Спасіння. Навіть ті 30 срібняків, це не просто так у Н.З..
Ось, якраз тільки прочитав на Д.С..
http://dyvensvit.org/duhovnist/171-duho ... mment-2272