+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 01 вересня 2011, 00:47

прочанка писав: Колись той "депутат" ходив у смердючій спецовці з брудними немитими руками, а потім проліз в демократи... і все йому мало... Навіть на маршрутку 2 грн. не заплатить. Що ще говорити?
.

:) ..,п.Прочанка, тут Ви пишите те що наболіло, чи анігдоти??? :D
............
А якщо серйозно, то мусимо жити і триматись. І згоден, що Бог в цьому велика поміч. Бо якби не Він, то це вже давно би закінчилось фатально.(Фаталіті.. :D )
Але, ці емоції до добра не доводять, нас роблять слабкішими...( Знаю. :) ,у мене не воняє під будинком, тому мені легко казати. :D )
Але, у мене на вулиці на плані каналізація є, а в дійсності нема. :pardon: . Люди тратили свої кошти, щоб підєднатися, до того, чого НЕМАЄ. А потім виявилось, що в процесі того підключення пошкодили газ, і без газу залишились. (і ще купа парадоксів, на які шкода часу).
І винних шукати марно, бо напевне того хто проводив(на папері) і "зтирив" ті кошти, вже з нами немає.(от мені цікаво, чи та каналізаця їм проститься :D :oops: ) Тобто це було за СССР.
І зараз часто теперішня влада(міська), є просто безпорадною, щоб це все вирішити, бо це не є легко.
Сумно все, але жити треба.
:Rose:
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 01 вересня 2011, 07:45

о.Олег писав: А це означає, нажаль... як в казці якійсь: кожен, що вбивав дракона, ставав драконом новим - означає стати тим, проти кого підійметься новий дисидент, означає стати на інші ідейні рейки, відмовляючи в результаті комусь в правах так само, як відмовляли колись "мені", означає піти проти тих, які підтримували "тебе" на шляху до влади... Чи... є інший (нефантазійний, реальний для нашої країни) спосіб? І я грішний не знаю такого, хто і зможе досягнути владних повноважень, і перетвориться з дисидента на... реальну владу, що проведе люстрацію, покарає злочинців, буде господарем...
розрадьте

Цікаво, вбити дракона, щоб стати драконом... Боюсь погодитись із самим собою, воювати все життя легко, бо бачиш перед собою ціль, і хто стоїть на шляху цієї цілі-поганий, а ловець драконів навпаки.... а це і є трагедією, і насправді не знає, а що він буде робити, коли не стане драконів??? Треба ж якось жити?(мова з вашої ласки про наших дисидентів...)
Погоджуюся, люстрація, покарання.... А ще має значення приклад, добрий приклад намагання змінити щось, зекономити щось, власним прикладом(не в ненажерстві, не в пияцтві, не в розпусті...) І ще, має бути прощення, нова сторінка, мудре прощення навіть самих себе..... Щось ідеалістично все виходить.... :)
Одним словом має бути БОГ !!! і Україна. :) 20 років може бути замало, як не покаємося, всі, підемо пустелею ще 20, шкода тільки що ні в кому не впізнаю Мойсея...
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 01 вересня 2011, 13:21

Georgij писав: шкода тільки що ні в кому не впізнаю Мойсея...

Звичайно Моєсей потрібен, тут навіть без сумнівів. Ви тільки не думайте за якогось доброго і всіх люблячого Моєсея, ні. Якись суперчоловік зі всіма позитивними рисами, який поважає думку всіх, ля,ля,ля....Це все маячня.
Моя думка, що вбили того Моєсея в 1999році, бо знали що він реальний. З цього слідує, що ми, або не заслуговуєм на нього, або він ним не був, і ми ще в Єгипті.
:pardon:

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 01 вересня 2011, 14:03

andrey s. писав:Моя думка, що вбили того Моєсея в 1999році, бо знали що він реальний.

Чорновіл? Може і так... Тільки Ісуса Навина не дано...
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 01 вересня 2011, 15:45

andrey s. писав:
прочанка писав: Колись той "депутат" ходив у смердючій спецовці з брудними немитими руками, а потім проліз в демократи... і все йому мало... Навіть на маршрутку 2 грн. не заплатить. Що ще говорити?
.

:) ..,п.Прочанка, тут Ви пишите те що наболіло, чи анігдоти??? :D
............
quote]
:( Дуже прикро, але це не анекдот. Просто, не хочу прізвище називати...
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 01 вересня 2011, 16:16

о.Олег писав:
andrey s. писав:Моя думка, що вбили того Моєсея в 1999році, бо знали що він реальний.

Чорновіл? Може і так... Тільки Ісуса Навина не дано...
З повагою, о.Олег

Та ну що сказати....я не знаю!!!
Можливо це інша історія, бо ми не хочимо слухати Бога..хоч з іншої сторони терпіли(біду) також не мало, і здавалось, би маєм шукати Його.
Кумедність полягає в тому, що є Історія Спасіння, і вона майже завжди якимось чином повторюється, тобто сама суть, тобто Те, що завжди було і буде. Бородьба людини з Богом, а точніше як людина противиться Богу, і як Бог скеровує її до Себе.
Завжди був якись посередник, той хто чує і слухає Його, і робить це для інших.
В сучасному світі це не у такій формі як у Святому Письмі(С.З.), але суть та, і символічно можна знайти багато спільностей.
Але прикол в тому, що ті хто противляться Богу, знають цю "Історію Спасіння"часто краще ніж ті хто хотять Його почути і слухати.
Тобто вони вчаться на колишніх невдачах, коли були переможені.
Тепер це називається "Політтехнологія"(аналітика, соціологія, і т.д.).
І я не впевненний чи дадуть вони шанс тому "Ісусу Навину", навіть тоді, коли він буде трошечки йому відповідати.
Можливо саме тому про нього поки ми не знаємо, бо ще не час.
Або це справді не те. І скорше всього це так, бо після Ісуса Христа це вже зовсім інша річ, це вже Новий Заповіт.
Я навіть впевненний, що то так.
І ключова Фігура, це Спаситель, який вже прийшов у світ і переміг його. Його вже маємо, а точніше нову "Історію Спасіння".
А лукавий думаю пояснює, що йому не під силу боротись з Ним звичним методом. Тобто з Церквою, яку Він заклав.
Тому всі сили йдуть на те, щоб відволікти від цього, або спотворити і зробити собі на користь.
Не буде держави без Єдиного Духу, тобто Церкви. Це є очевидно для мене, чомусь так думаю.(доречі це не я придумав.Я просто згоден з цим).
І нажаль противники України це розуміють краще за нас, Українців.
........
Так,я мав на увазі Вячеслава Чорновола ..
Дякую..

ГРОШІ, це реальна зброя, щоб збити нас зі Дороги Спасіння. Навіть ті 30 срібняків, це не просто так у Н.З.. :pardon:
Ось, якраз тільки прочитав на Д.С..
http://dyvensvit.org/duhovnist/171-duho ... mment-2272

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 01 вересня 2011, 20:24

Порівнюючи розвиток освіти в Україні та Росії, міністр освіти Дмитро Табачник ідентифікував себе з Росією.

Про це повідомляє ТСН.

"За результатами дослідження, оприлюдненого на Всесвітньому Економічному Форумі в Давосі Україна знаходиться на 56-му місці, а ми - на 72-му" - заявив Табачник, під "ми" маючи на увазі Росію.
http://www.unian.net/ukr/news/news-453908.html
:(
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 02 вересня 2011, 07:49

Взагалі не повертається язик промовляти це прізвище... Хай Бог врозумить нерозумне.... Вдумайтеся, міністерство молоді , сімї... Я молодий, сімейний.. не бачу жодного рішення держави(цього міністерства), щоб допомогти мені стати на ноги, щоб легше жити в цій державі... Дякувати Богу, я пишу на форумі УГКЦ а не на світському, хай нас Бог рятує від надмірних нарікань і політики. В мене вчиться донька в 4 класі, крім як збирання заощаджень на освіту, в мене інш. вріантів нема, плюс бажання доньки вчитися...
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 вересня 2011, 10:38

Табачник: особливо цікаво, хто буде наступним міністром
Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро ТАБАЧНИК назвав “простою неточністю в пресі” інформацію про його можливу відставку.
http://www.unian.net/ukr/news/news-454256.html
Про це він заявив газеті «Сегодня».

"Кількість безглуздих новин мене спочатку здивувала, потім — порадувала. Мені навіть цікаво було поспостерігати за безпідставним торжеством моїх опонентів. Не думав, що людям, які претендують на роль якоїсь інтелектуальної еліти, проста неточність в пресі надасть стільки дурної і пихатої радості. Особливо цікаво було читати про охочих прийняти з моїх рук кермо. Хочеться словами ЖВАНЕЦЬКОГО сказати — ретельніше треба, хлопці, вивчати матеріальну базу", - заявив Д.ТАБАЧНИК.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 31 серпня, на зустрічі з представниками ЗМІ глава Адміністрації Президента Сергій ЛЬОВОЧКІН повідомив, що у структурі Кабінету міністрів України відбудуться глибокі структурні зміни. За словами C.ЛЬОВОЧКІНА, очікуються кадрові зміни в ключових міністерствах.

На запитання, чи буде звільнений міністр освіти Д.ТАБАЧНИК, С.ЛЬОВОЧКІН відповів: «Поза сумнівом, так».
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 вересня 2011, 10:54

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник має намір запустити власний політичний проект і піде на вибори під проросійськими гаслами окремо від Партії регіонів. Про це пише Газета.ru з посиланням на джерело в оточенні міністра.

Зі слів співрозмовника видання, міністр готується запустити свій політичний проект, що відбере частину електорату комуністів, а також колишніх прихильників Президента Віктора Януковича, що втратили довіру до глави держави й ПР.

"Ми підемо на вибори із проросійськими гаслами окремо від Партії регіонів, але в парламенті у разі успіху будемо співпрацювати", - пояснив співрозмовник.

http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2011/09/01/51812

Отак...бумеранг діє безвідмовно. В їхніх рядах теж нема монолітності. Перекусаються як гієни. Біда тільки, що продажні перебігають в ПР за гроші. Але ще не вечір. Найцікавіше почнеться далі. Вони всі хочуть бути царьками-князьками,почнуть сворювати власні блоки-партії... будуть битись як павукив банці :bad:
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 06 вересня 2011, 19:15

Через будову до Євро-2012 Львів звинувачують в антисемітизмі
Поділися новиною:
Львів перестав бути толерантним містом після того, як знищив пам'ять про євреїв, загиблих у роки Другої світової війни. Про це пише Том Гроос на сторінках британського видання «The Guardian», переклад статті якого має в своєму розпорядженні inoСМІ.Ru.

«Минулого тижня я спостерігав, як бульдозери почали зносити залишки колись найкрасивішого в Європі комплексу синагог XVI століття «Золота Роза» у Львові. Велика частина синагоги була спалена нацистами, з євреями всередині, в 1941 році. Під час війни 42 інші синагоги були зруйновані у Львові, який з середніх віків і до XX століття був відомий під своєю австрійською назвою Лемберг і був перейменований у Львів у 1945 році, коли його приєднали до СРСР. Руїни «Золотої Рози» є останніми з декількох згадок про існування євреїв в місті, де вони становили більшість населення в 1940 році », - зазначив автор публікації.

На його думку, руйнування бульдозерами останніх слідів яскравого минулого є морально неправильним, тому що не надає жменьці львівських євреїв шансу відновити це місце або перетворити його в меморіал. На місці руїн синагоги заплановано будівництво готелю для гостей Євро-2012. «От і все, що залишилося від розрекламованої кампанії УЄФА з «видалення расизму з футболу». До залишків антисемітизму в Україні, влада, здається, також мотивована культурною та історичної грубістю, безграмотністю і запереченням минулого, а також жадібністю до нерухомості », - розмірковує Гроос.

«Під час Голокосту 420 000 євреїв, зокрема більше ста тисяч дітей, було вбито у Львові та його околицях. Це більше, ніж майже в будь-якому іншому місті Європи. Вбивства йшли настільки ефективно, що нацисти організували доставку румунських та угорських євреїв саме сюди, щоб взятися за них після знищення польських і українських євреїв. Майже ніхто не вижив. Тим не менш, ви насилу знайдете хоч одну згадка про це в офіційних гідах або музеях Львова. Не існує пам'ятника вбитим євреям і в старому місті Львова », - обурюється автор.

«У ХVI столітті, коли«Золота Роза» була побудована, Лемберг був толерантним містом, де вживалися численні етнічні групи. Невже світ зараз є настільки нетолерантним, що не може підтримати збереження залишків колись квітучої єврейської громади і залишити убитих спочивати з миром?» - запитує Гроос.

Гарно, правда? Це після всього, що зробив владика Андрей, священики і просто жителі міста, рятуючи євреїв ціною власного життя...
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 06 вересня 2011, 19:42

а що бульдозерам це все знадобилось робити саме для Євро 2012?

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 07 вересня 2011, 08:02

Дивно інше... На місці синагоги стоїть ресторанчик"Під золотою розою", який явно не українці відкрили. Синагога у Львові є. Чого плакатись? Може, будемо Львів синагогами забудовувати? Скільки років стояв аварійний будинок - нікому справи не було, тепер хочуть щось побудувати - вже кричать - антисимітизм. Якби єврейська громада хотіла відновити свою пам'ятку, то хай би фінансувала.

Як гидко слухати, коли останнім часом з усіх боків намагаються наше чудове місто болотом полити....
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 07 вересня 2011, 08:37

прочанка писав:Дивно інше... На місці синагоги стоїть ресторанчик"Під золотою розою", який явно не українці відкрили. Синагога у Львові є. Чого плакатись? Може, будемо Львів синагогами забудовувати? Скільки років стояв аварійний будинок - нікому справи не було, тепер хочуть щось побудувати - вже кричать - антисимітизм. Якби єврейська громада хотіла відновити свою пам'ятку, то хай би фінансувала.

Як гидко слухати, коли останнім часом з усіх боків намагаються наше чудове місто болотом полити....

розумію, але... це для 2012 щось там робиться?
З повагою. о.Олег

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 07 вересня 2011, 08:40

можливо, готель.
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 07 вересня 2011, 14:17

прочанка писав:Дивно інше... На місці синагоги стоїть ресторанчик"Під золотою розою", який явно не українці відкрили. Синагога у Львові є. Чого плакатись? Може, будемо Львів синагогами забудовувати? Скільки років стояв аварійний будинок - нікому справи не було, тепер хочуть щось побудувати - вже кричать - антисимітизм. Якби єврейська громада хотіла відновити свою пам'ятку, то хай би фінансувала.

Слава Ісусу Христу!!!
А ХТО КРИЧИТЬ?????????
Я щось в новинах чи де інде того не чув. Взагалі, хто такий той Том Грос, щоб у відповідь на його маячню приплітати світлу память мт. Андрея чи взагалі Єврейскі общини. Чому Ви вживаєте множину, на статтю Англійского видання автором якої є якись там Грос.(ще доречі не факт, що він є Євреєм.В неті про нього взагалі майже нема).
Суть в тому, що я не чув крику, поки це не прочитав.(хоч можливо він є, але я його не чув :pardon: ).
Чому Євреї в Львові про це не кричать???? Якби хтось і кричав, то вони і у Львові. Чи всетаки ті невдячні Євреї, яким ваше чудове місто скільки доброго зробило, а особливо стараннями Шептицького, вийшли на вулиці з транспорантами і лягали під той бульдозер????(це іронічне запитання)
Не робіть гвавту, там де його нема.(А Ви слухаєте коли про Львів добре говорять??, чи тільки на погане увагу звертаєте??)
ЛЬВІВ ФАЙНЕ МІСТО. :oops: :Rose: .
Дякую :) .

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 07 вересня 2011, 14:42

andrey s. писав: А ХТО КРИЧИТЬ?????????
Я щось в новинах чи де інде того не чув. Взагалі, хто такий той Том Грос, щоб у відповідь на його маячню приплітати світлу память мт. Андрея чи взагалі Єврейскі общини. Чому Ви вживаєте множину, на статтю Англійского видання автором якої є якись там Грос.(ще доречі не факт, що він є Євреєм.В неті про нього взагалі майже нема).
Суть в тому, що я не чув крику, поки це не прочитав.(хоч можливо він є, але я його не чув :pardon: ).
Чому Євреї в Львові про це не кричать???? Якби хтось і кричав, то вони і у Львові. Чи всетаки ті невдячні Євреї, яким ваше чудове місто скільки доброго зробило, а особливо стараннями Шептицького, вийшли на вулиці з транспорантами і лягали під той бульдозер????(це іронічне запитання)
Не робіть гвавту, там де його нема.(А Ви слухаєте коли про Львів добре говорять??, чи тільки на погане увагу звертаєте??)
ЛЬВІВ ФАЙНЕ МІСТО. :oops: :Rose: .
Дякую :) .

http://news.lvivport.com/polityka/13023 ... mtizm.html
Я, взагалі, пишу про Львів. Намагаюсь привернути увагу до нашого міста з кращого боку і мені, як львів'янці, боляче коли хтось висуває схожі звинувачення-провокації...
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 07 вересня 2011, 15:28

прочанка писав:
http://news.lvivport.com/polityka/13023 ... mtizm.html
Я, взагалі, пишу про Львів. Намагаюсь привернути увагу до нашого міста з кращого боку і мені, як львів'янці, боляче коли хтось висуває схожі звинувачення-провокації...

От що до привертання уваги, тут я повністю з Вами згоден. Це я не Вам особисто, а вашим Львівським Змі.(це дуже грязні прийомчики. Хоч з іншої сторони, вони дають те, що вам цікаво)
Взяли якись переклад з : Про це пише Том Гроос на сторінках британського видання «The Guardian», переклад статті якого має в своєму розпорядженні inoСМІ.Ru., доречі я той переклад так і не найшов.(шукав довго на inoСМІ.Ru ..доречі.."РУ"), зато випадково надибав там це;
http://inosmi.ru/world/20110517/169481135.html
Хоч воно теми і не стосується, але це все "цирк на дроті".
І всетаки дуже негативно віднісся до цього Львівського інтернет ресурсу, тобто до конкретно цієї статті, інших я не читав.(який Ви подали в посиланні)
Вам пхають все і всяко, а Львівяни їдять, і пропунують іншим їсти. (розпалюючи антисимітизм).
Зрозумійте, ця стаття і є та провокація, і взагалі....................це тільки моя думка.
І мені досить дивно, чому я про це тут пишу. (я там лишу свій комент).
Сподіваюсь Ви зрозумієте, що Вас образити не хотів.
Дякую.

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 16 вересня 2011, 07:46

Внучку Ивана Франко выбрасывают на улицу из-за долгов

http://www.utro.ua/ru/proisshestviya/vn ... 1316112954

це має засвідчити всьому прогресивному людству, що перед законом у нас всі рівні!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 16 вересня 2011, 08:05

luksander писав:
Внучку Ивана Франко выбрасывают на улицу из-за долгов

http://www.utro.ua/ru/proisshestviya/vn ... 1316112954

це має засвідчити всьому прогресивному людству, що перед законом у нас всі рівні!

скоріше (і, думаю, погодитеся :( ) - це має засвідчити, що до тих, хто "усі рівні перед законом, у нас" причислили і внучку І.Франка
З повагою, о.Олег

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 16 вересня 2011, 08:39

Зачастив батюшка на Україну, думала, з християнської любові, але не все так просто...

zzzebrazzz.livejournal.com
В Луганске патриарх Кирилл наложил на бесноватых политиков двойную анафему. Патриарх московский и, непонятно каким боком, Руси Кирилл считает Луганскую область центром процветания экономики Украины.Об этом он заявил, выступая с московским приветом перед собравшимися на божественную литургию в Луганске жителями города и области."Из этого места прорастает экономическая мощь Украины", - сказал он.Также он призвал православных не верить бесноватым политикам и философам."На всех бесноватых налагается двойная анафема, какое бы они ни занимали место в политике и других сферах жизни. Некоторые политические лидеры и философы перемолачивали судьбы людей, которые только через годы понимали, что то были бесноватые", - отметил Кирилл.Гундяев не уточнил, кого из политиков он считает бесноватыми: кремлевский ли дуэт или своего прихожанина В. Януковича, который ведет ожесточенные бои с газовыми хозяевами жизни. Точно также заезжий поп не объяснил присутствующим каких именно философов он проклинает: теоретиков марксизма-ленинизма или душеспасителя Николая Кровавого – Гришу Распутина?Отмечу, что луганская милиция поспешила отрапортовать в центр о присутствии на собрании около 5 тысяч луганчан. Между тем, пресс-службы Луганской ОГА накануне анонсировала около 15 тыс. Однако, по свидетельствам наблюдателей и некоторых СМИ на самом деле, среди зрителей высокопоставленного гостя около половины были правоохранители, еще пару тысяч нагнали из госучреждений и вузов. Также присутствовало около трехсот попов московского патриархата, и, разумеется, сотни 3-4 благоверных христиан.Как рассказал глава областной организации УНП Валентин Ткалич, студентов Луганских вузов "заставляли идти на "Кирилловские молебны" под угрозой исключения, в частности, это касается студентов Восточноукраинского национального университета имени Даля".В общем, добровольно-принудительный митинг строителя „русского мира” прошел по обкатанной схеме во время его визита в Харьков.Так в Луганске "отцы города" встречали бизнесмена Гундяева: хлеб-соль и ковровая дорожка. Задолго до прибытия самолета заезжего попа, его ожидали и "отцы города" - первый заместитель Луганского городского головы Манолис Пилавов. Отдельно были замечены мэр Сергей Кравченко, губернатор Владимир Пристюк, председатель Луганского областного совета Валерий Голенко – вся рать сплошь регионалы.Из руководства города и области первыми в аэропорт прибыли руководитель аппарата облгосадминистрации А.Остапенко и мэр Луганска С.Кравченко.Журналистов, как повелось у прокремлевских политиков, близко к патриарху не подпустили, оставив их за ограждением. Зато во время ожидания прихожан побаловали на большом экране фильмом о Кирилле. На этом же экране затем транслировалось живое выступление проклинателя философов. Как метко заметил мой луганский коллега, Гундяев вещал как на митинге, а не беседовал с прихожанами.Наконец, уже в восьмом часу вечера, вместо заявленных по программе 18.30, московский гость явился.Напомню также, что во время прошлого визита Гундяев увез из Киева в замаскированном вагоне два Cadillac Escalade. Пользователь ЖЖ holy-alexius выложил фотографии, как машину патриарха Кирилла загружают в вагон поезда в Москву .Надо отметить, что в день приезда московского попа луганские патриоты проводили акцию по разворачиванию украинского флага Украины. 5 сентября Луганская УНП официально сообщила городскому главе, что 15 сентября 2011 года развернёт самый большой флаг Украины возле памятника Тарасу Шевченко.Однако, Луганский горисполком запретил проводить 14 и 15 сентября любые акции кроме тех, которые связаны с приездом в город главы Русской православной церкви.По словам главы облорганизации Украинской народной партии Валентина Ткалича, "в соответствии с 39-й статьёй Конституции запретить проведение мирных собраний граждан можно только по решению суда".И все же луганчанам удалось показать имперскому гостю большой флаг: пусть знают московские попы кто здесь хозяин. Бесспорно, патриарху соседней страны милее не флаг украинцев, а коммунистические красные знамена и габсбургские штандарты.Вопрос на засыпку: Сколько отвалили светские местные регионалы из местного бюджета на митинги Гундяева? И почему украинцам Луганска за свои деньги прославлять государственную символику нельзя, а московскому попу насаждать „русский мир” в Украине за деньги украинцев же можно?Представителями украинских организаций Луганщины все же был растянут самый большой флаг в мире на Ярмарочной площади Луганска.Tweet
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 16 вересня 2011, 08:49

http://butolina-marina.ya.ru/replies.xm ... t_id=12011

Але в РОсії є теж люди, не дурні і не сліпі...

Побойся Бога.

КСЕНИЯ ЛЕОНОВА исследовала доходы Русской Православной Церкви,
включая торговлю BMW, и обнаружила детали, способные спровоцировать
батюшек на грехи.
Информация о структуре доходов РПЦ — тайна, охраняемая более бережно,
чем работа космодрома «Байконур». Туда хотя бы журналистов пускают. О
финансах церкви публично говорилось только на архиерейских соборах, что
до половины доходов — это пожертвования частных лиц и компаний. Откуда
берется все остальное? Пресс-служба Святейшего Патриарха Московского и
всея Руси, а также Синодальный информационный отдел не стали отвечать на
вопросы для этой статьи....
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 26 вересня 2011, 19:37

Януковича попросять "здихатися" праху Цадика Нахмана

Черкаська опозиція звертатиметься до президента з пропозицією віддати хасидам прах Цадика Нахмана, щоб вони забрали його з Умані.

Про це вчора на прес-конференції заявив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко, повідомляє "Дзеркало тижня".

"Колись хасиди висловили ідею про можливість перенесення праху Цадика Нахмана в Ізраїль. Ми від Ради опозиції підготували звернення президенту України, голові ОДА Сергію Тулубу, міському голові Умані та депутатам міської ради, щоб здійснити цей крок і передати хасидам на їхню землю прах цього святого, щоб не було надалі нагнітання цієї ситуації", – наголосив Даценко.

Він припустив, що у разі, якщо кількість паломників зростатиме надалі, то в якийсь момент їхня чисельність може переважити саме населення Умані, і Умань може перетворитися на ділянку іноземної держави в Україні, на "щось схоже на російський флот в Криму".

"Ми мусимо про це говорити сьогодні. Здається, останнім часом вони переступають межу і створюється вибухонебезпечна ситуація, яка може вийти з-під контролю. Можливі сутички між нашими громадянами і паломниками", – попередив Даценко.

Слід зазначити, що цього року в Умані очікується близько 30000 паломників.

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_yanukovicha-poprosyat-zdihatisya-prahu-cadika-nahmana/400467">Gazeta.ua</a>
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 26 вересня 2011, 21:40

Сіоністські щупальця влізли і в опозиційні сили. Якщо мають в голові трохи розуму,уманські власті і і цілому влада. ТО навіть думки такої не допустять.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 08:36

Це має відбуватися на державному рівні. А для чого зробили безвізовий режим з Ізраїлем? Звичайно, не для простих смертних. Навіть ті, наші прочани, це крапля в морі в порівнянні чи з хасидами чи тими, кому конче потрібно "гуляти" туди сюди.
От так і відбувається, що наша країна - прохідний двір для всіх, хто хоче... Чому бідний, бо дурний. Чому дурний, бо бідний. Це про нас... 8)
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 27 вересня 2011, 15:06

Та то можна спокійно вирішити, так щоб і вівці цілі і вовки ситі.
Чомусь тільки цього року то так вилізло!!!
Чому????

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 15:31

колись їхала мало паломників, власне молитися. А нині їде купа екстімістів, бо секта хасидів - власне екстримістська. Поводяться вони нахабно, виклично. Їх багато, тим і беруть. Місцеві переживають, що їх менше ніж "паломників".
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 15:42

Надибала таку статейку, щоб було дещо зрозуміло про хасидів

Українська жіноча організація Femen вимагає від спецслужб захистити жительок Умані від домагань паломників-юдеїв. «Хасиди вважають повіями всіх, хто носить короткі спідниці. Факти зґвалтувань хасидами українок не набувають розголосу», - скаржаться активістки Femen. Про це пише журналіст Шімон Брімон на порталі IzRus.co.il.

«До нас звернулись троє свідків з Умані, котрі розповіли про випадки сексуальних домагань зі сторони хасидів під час паломництва», - заявила порталу голова жіночого руху Femen Ганна Гуцол. З її слів, уманьські жінки щоразу під час напливу юдейських паломників зіштовхуються з їх «неадекватною» реакцією на звичний в Україні стиль жіночого одягу. «Короткі спідниці викликають у них думки, ніби всі місцеві жінки – повії», - відзначила Гуцол.

Місцеві мешканки розповіли їй, що вечорами бояться ходити містом через страх перед нападами євреїв. Мер Умані навіть звернувся до жіночої половини міста із закликом одягатися скромніше під час паломництва хасидів.

Рух Femen зажадав від Служби безпеки України (СБУ) розібратися в ситуації з сексуальними домаганнями хасидів. «Наплив представників ортодоксальної форми єврейської релігії, з особливостями культури і поведінковими стереотипами, тягне за собою певні загрози. Замість того, аби урезонити гостей, місто йде їм на поступки, ймовірно, мотивуючись прибутками від такої кількості приїжджих», - йдеться в заяві жіночого руху.

Представниці руху Femen нарікають: «Аби бути впевненими в безпеці дочок, батькам доводиться одягати їх в одяг «під хлопчика». Жінки вже не можуть вільно гуляти вулицями міста – вони, як злочинниці, повинні сторонитися гостей і сидіти вдома». Найголовніша претензія феміністок до хасидів носить вже кримінальний характер: «Часті факти домагань, нападів і навіть зґвалтувань хасидами українок не набувають розголосу і не розслідуються на догоду псевдо-толерантності та релігійній терпимості».

Гуцол вважає, що завдяки всьому вищевказаному складається вибухонебезпечна ситуація, яка розігріває радикально-націоналістичні та антисемітські настрої. Тим не менш, вона підкреслила, що її звернення до СБУ не пов’язане з якимось упередженим ставленням до євреїв, а має на меті лише захистити місцевих жінок.

Переклад здійснено сайтом «Стопком». Джерело:

http://www.rupor.info/news-obshhestvo/2 ... -v-izrail/
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 27 вересня 2011, 15:53

прочанка писав:колись їхала мало паломників, власне молитися. А нині їде купа екстімістів, бо секта хасидів - власне екстримістська. Поводяться вони нахабно, виклично. Їх багато, тим і беруть. Місцеві переживають, що їх менше ніж "паломників".

Ясно.
Вони дійсно дивні, особливо зі своєю кошерністю, танцями і вином.
Ну навряд чи так аж сильно перелякані місцеві. Там купу міліції.
Хоч згоден, у міліції також руки звязані, типу щоб міжнародного напрягу не вийшло, тай ще на релегійний грунт переведуть.(типу переслідують і гонять. )
Хай своїх привозять, щоб дивились за ними і усмиряли. Поки не узгодять то питання з прахом їхнього Святого.
Так, якось треба державі про те подумати і вирішити, ато можливі напряги.
Але чомусь тільки про мінуси всі кажуть. Думаю місцеві також непогано на них заробляють, власне тому і терплять.
Я вже мовчу про безвізові переваги, то не так вже просто. Авіалінії(Аєропорти) також думаю не проти, навіть попри те, що такими бідними і безкорисно-добрими себе виставляють.
То є дипломатія, щоб її. Але всетаки вона потрібна. :D

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 15:56

ось ще одна стаття. Страшна стаття. На скільки можни сприймати цю інформацію? Це на розсуд знавців окультизму і каббали, але читати дуже неприємно. Тим не менше...http://www.russia-talk.com/rf/hasidy.htm
Не бійтеся!

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей