+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

прочанка
старець
старець

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 15:58

а це події минулого року, якщо хтось забув http://www.kommersant.ua/doc/1503319
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 27 вересня 2011, 16:01

А про Українців я промовчу.
От наприклад заберуть той прах.
І що Ви думаєте, знайдуться ті, які грамотно з всім піаром і мас медіа роздують сканднал на місцевому, а потім державному рівні, що лишили бюджет області без солідного куска, і населення лишилось без можливості підзаробити перевезенням тих Хасидів.
Тобто коли заберуть, то вже згадають купу позитивних моментів перебування тих Хасидів на Україні, а не як зараз одні негативні, коли вони тут.
То так і живем. То 100%, так буде, коли заберуть.
Як Ви казали, про дурних і бідних. :D
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 27 вересня 2011, 16:25

прочанка писав:а це події минулого року, якщо хтось забув http://www.kommersant.ua/doc/1503319

Ну погодьтесь, зараз іде збір негативної частини інфи. Тобто самі сказали, що вони приїзжають молитись(раніше), а різні там випадки будуть, то нормально.
Мені взагалі дивно, що так мало.
Уявляєте, якби 30-50 тис. Українців поїхали в Ізраіль, і взяли собою нац. страви. (Сало і самогонку).
Бідний Ізраіль, думаю всі занепади Юдейского Царства були би дрібницею в порівнянні з тим, що би наші краяни там вчинили.
Вже бачу, як на яву :D "козака з чубом, в шароварах, голий до пояса, який лізе вішати синьо-жовтий стяг на мусульманску святиню(зі словами;" так вам турки, куськіну мать"....Та ми не Турки!!!як не турки??? всі ви одинакові..
чи окрашують Стіну Плачу в синьо-жовтий колір, а бідних Євреїв, які будуть заважати тому, бити і казати: Ти свиня невдячна, ми скільки тобі помогли і наш Митрополит, а ви проти України....Ух вам.. зараз побачите Український дух...при цьому демонстративно перевертаючи діжечку медовухи, або тупо горілки(ну небуло медовухи, горілка теж підійде)....
Ну то я трохи пофантазував... :oops:
При такій кількості поломників будуть тертя завжди, і ніякі вони не екстремісти і судячи з попереднього допису майже сатаністи.
Згоден, проблеми є, і їх треба якось дипломатично вирішити. Но не варта себе робити кращими за них, то покрайній мірі не чемно.
...........

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 20:17

цього тижня багато моїх знайомих полетіло через паломницький центр у Святу Землю. Серед них, викладачі, лікарі, вчителі, багато священиків. Тобто, люди, для яких ця подія дуже визначна в духовному сенсі. Поводяться тихо, спокійно, культурно, побожно і теж долари везуть, до речі. Тобто, всюди треба поводитись виховано, тим паче на прощі, а не "відриватись на повну", бо в Україні можна все. Повірте, в першу чергу, соромно за себе, що ми такі - даємо їздити на собі всім, хто хоче. я б особисто, не хотіла тих "заробків" і дякую Богу, що не живу в Умані.
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 20:23

в цій статті різні думки... Якраз до нашої дискусії

40 тисяч хасидів хочуть приїхати до України

http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 41938.html
Київ – Умань цього року збираються відвідати близько 40 тисяч хасидів – єврейських прочан. Як зазначив посол Ізраїлю в Україні – це буде рекордна цифра за усі роки прощі до могили праведника ребе Нахмана під час святкування єврейського Нового року. Міська влада Умані запевняє, що готова зустріти гостей. Однак, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» оголосило акцію «Умань без хасидів», посилаючись, як вони кажуть, «на потребу захисту місцевого населення». Міліція розігнала акцію.
Щороку до Умані приїжджають єврейські прочани-хасиди, щоб відвідати святе місце – могилу праведника ребе Нахмана. Найбільше хасидів приїжджає до України на єврейський Новий рік, Рош-га-Шана, щоб відсвяткувати його на могилі свого духовного лідера. Цього разу прочан очікують надзвичайно багато, зазначає посол Ізраїлю в Україні Реувен Дін Ель.

«Для прочан-хасидів Умань завжди була святим місцем, однак зараз це явище стає масовим. Цьому сприяє зближення Ізраїлю та України, скасування віз, зниження вартості квитків. Це місце стає доступнішим і, відповідно, бажаючих стає дедалі більше. Разом з тим організація ускладнюється, адже якщо раніше було до 20-30 тисяч прочан, то цього року ми очікуємо 40-50 тисяч. Звісно, це все треба упорядкувати», – зазначає Реувен Дін Ель.

Умань готова до прийняття прочан – міський голова

Вперше за всі роки в Умані ґрунтовно підійшли до прийняття хасидів, запевняє уманський міський голова Юрій Бодров.

«Коли людина прилітає в Україну, в Бориспіль чи Одесу, сідає в автобус і її везуть в Умань, то для неї Україна – це Умань з усіма внутрішніми проблемами. Виділено близько 15 мільйонів гривень. Разом з нашими правоохоронцями за безпекою слідкуватимуть ще й шість поліцейських із Ізраїлю. Думаю, ми достойно приймемо прочан цього року», – зазначає міський голова.

Натомість, уманський журналіст Герман Рахматулін стверджує, що приїзд хасидів до Умані – це не «свято», а численні проблеми. Місцеві жителі потерпають від величезної кількості прочан, адже місто фактично не спроможне прийняти таку кількість людей. Це посилює напруження.

«Умань не готова. За нашими оцінками місто спроможне прийняти 750 туристів. Ми отримували воду 3 години на день, зараз час подачі води ще й зменшився. Уявіть, наскільки більше треба води, коли приїжджають прочани. Те, що уманчани за період Рош-га-Шана забезпечують себе на цілий рік – не правда, адже заробляють найбагатші, які здають квартири, мають бізнес, а переважна більшість відчуває тільки незручності», – зауважує Рахматулін.

Однак головний рабин України Яків Дов Блайх запевняє, що прочани – це лише плюс для українців, адже завдяки їм створюються нові робочі місця, і місцеві жителі мають можливість заробити гроші.

«Протягом року Умань відвідує 80-100 тисяч прочан-туристів. Кожен із них витрачає близько 1000 доларів, а дехто й набагато більше. Безсумнівно, це позитивно впливає на життя місцевих жителів. І мені цікаво, хто ж виходить на мітинги «Умань без хасидів». Чи ходять на ці демонстрації місцеві жителі, які заробляють на хасидах-туристах, чи це приїжджі?» – зауважив головний рабин України.

Акція «Умань без хасидів» погіршила імідж України – Гавриш

ВО «Свобода» проголосило акцію «Умань без хасидів», яка мала відбутися 25 вересня. Як пишуть на офіційному сайті політичного об’єднання, акція мала привернути увагу до захисту прав українських громадян та прищепити повагу до українського населення. Суд заборонив акцію, однак свободівці все одно намагалися пройти маршем. Близько 60 активістів розігнала міліція.

Спроба провести акцію «Умань без хасидів» – це провокація, яка негативно вплинула на відносини України з іншими етносами, зазначає перший заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Степан Гавриш.

«Це приводить до того, що Україна, яка відчайдушно бореться за свої рейтинги в гуманітарній сфері, отримала поганий урок щодо розширення своєї участі в діалозі з питань толерантності по відношенню до інших народів», – зазначив він.

Цей рік для хасидів особливий, адже виповняється 200 років зі дня смерті праведника, засновника одного з відгалужень хасидизму, брацлавських хасидів, ребе Нахмана
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 27 вересня 2011, 20:52

Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 28 вересня 2011, 15:54

Я чесно не можу зрозуміти ту турботу тих демонстрантів, які пікетують...Ні Хасидам, вони ля.ял.ля.ля....
Будьмо трішки дорослими, і якщо вже самі стали "жертвою чиєїсь гри", то хочаб задуймося про це.
Я дуже радий, що тих пікетників розганяє міліція. Я би сам пару раз дав по мяккому місці організаторам цієї маячні.
Такі питання такТАК не вирішуються. Такими методами. І масмедіа теж не завжди на висоті.
Я вам кажу, в нашій державі так легко створити якусь думку чи погляд, потрібно тільки гроші і організація.

Звісно проблеми з поломниками будуть, як без того. А особливо вони будуть якщо вони потрібні. :pardon:
От скажіть, хто радий і прям щасливий, коли наприклад труднощі в сімї і при цьому приходиться прийняти багато гостей, приготувати їм все і клопотатись ними.
Деколи аж не хочиться то робити, і думаєш, скоріше би то кінчилось. Але терпим і робим все, бо то гості, а ми їх приймаєм.

Тобто хочу тим сказати, що коли вже так журимся тим, як нашу Україну сприймають у світі, і бідкаємся коли нас, таку квітучу і прекрасну націю, називають дикунами і тупо не хотять мати з нами справ, бо "СТРЬОМНО ЇМ". :( :( :(

Ну чесне слово, у мене аж нема слів, які ми простенькі, нам пхають, а ми то приймаєм і змушуєм себе в то вірити, при цьому росповсюджуючи те "лайно"(пробачте :oops: )
Чому я так кажу??? Бо дуже явно бачу те, що ці настрої хтось формує. Це простежується кругом. Від узагальненнь(типу то хасиди порізали тих українців які здавали в оренду житло, а не особи які приїхали з поломниками і належать до Хасидів, в наслідок чого прийнялись відповідні дії , згідно законодавства України, і все таке)
Ця кампанія спрямована на дескредитацію Хасидів в очах Українців, доречі не дуже освідчиних Українців, яким просто потрібно себе відчувати тими, кого використовують і кругом дурять.
Викидають купу маячні, що вони майже сатаністи(що Ви і зробили, давши посилання). В ефірі, те що вони сильно не чистоплотні, від них воняє, ведуть себе як бомжі і дикуни, і все таке.

Мушу всіх розчарувати. Якщо Ви пробудете в дорозі 5-6 днів, то Ви також тюльпанами пахнути не будете. Коли будуть провукувати(а то так :pardon: ), то всяке можливе.
Дикуни не будуть їздити на могилу праведника хто зна куди.(то так, між іншим). І мушу всім сказати, що серед них є ті, які приїхали з поломнецькою ціллю.
І звичайно не виключаю, а навіть дуже допускаю, що і серед них є агресивні типи. Але не всі ж!!!
І якби вони справді були такими, як про них пишуть, то каменя-на-камені, від тої Умані би не залишилось. :pardon:
Умань не готова до прийому такої кількості, і то факт.(навіть попри те, що кажуть, що готові. ема ще досвіду)
Умань не бунтує, а туди приїзжають люди, які то організовують.(чи то складно???, особливо з такими людьми як у нас, які мають дуже великі моральні цінності, і їх за гроші не купиш, бо дбають за неньку Україну)

ТА ЙОЖЕКУ ЗРОЗУМІЛО, звідки ноги ростуть. Хто хоче дестабілізувати ситуацію, і на те не жаліє грошей.(хоч і багато не потрібно, бо нажаль ми не нація в теперішній час, а так, купка людей, які живуть в опщазі і кожин дбає за свої мізерні потреби. А є такі, яким і платити не потрібно, бо вже стали наскільки психічно травмованими із-за ситуації яку твориться в Україні, що тільки хотять бути жертвами, і відповідно кидаються на тих, на яких хтось вказує.

Любі друзі :D , хіба не очевидно, що цю ситуацію розвиває Москва. Тобто можливо вже навіть не Москва, а ті "українці" які себе рахують росіянами.
Плюсів для них багато. Дестабілізувати міжнародні відносини України, понизити її в очах Світу. Відвести, відволікти увагу Українців від справді важливих проблем, тобто від відкритого і наглого гвавтування України проросійскими діячами.
Євро на носі. Я не здивуюсь якщо будуть якісь жахливі події, які будуть в процесі Євро, чи навіть зараз в Умані.(варіантів масса. Господи вбережи)

Проблеми з Хасидами Є. Це інша нація, інша культура, яка нам не завжди близька. Люди емоційно на грані, в наслідок поломнецтва і решти в цьому сенсі.
Це велика масса людей, і це все ускладнює.
Для чого той цирк, який нічого доброго не принесе. Все, цього року вже приїхали, їх потрібно прийняти. Думаю є компетентні люди які вповноважені в майбутньому думати за це, тобто то вирішується на іншому рівні, і вони повинні все врахувати. (чому Умань на передодні їх приїзду не пікетувала і не піднімала гвавт, який є зараз??????)
То є гості, яких ми маєм прийняти, і сприяти щоб не було напрягів. Можливо слід подумати(кому потрібно), щоб на майбутнє не було скільки гостей.
Но раз вже приперлись, то мусим бути на рівні, на загально прийнятому рівні.(відносись до іншого, як би хотів, щоб до тебе відносились)

І коли Вашим знайомим, які поїдуть на Святу Землю дадуть в око, якись там Хасиди, то нехай не бідкаються, а просто з подякою вклоняться організаторам цих напрягів.(в сторону Москви, так точно не помиляться :D )
З Богом.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 29 вересня 2011, 08:49

А ось одне провокаційне питання, як вітати пана Гундаєва, який знову з "благословінням" їде на Україну. Цього разу, в Чернівці. Люди протестують ВЖЕ! Але їх, здається, ніхто не чує... Вітати як дорогого гості, тихо проіґнорувати чи всім миром перекрити місто і виказати своє "ФЕ"?
Не бійтеся!

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 29 вересня 2011, 14:29

прочанка писав:А ось одне провокаційне питання, як вітати пана Гундаєва, який знову з "благословінням" їде на Україну. Цього разу, в Чернівці. Люди протестують ВЖЕ! Але їх, здається, ніхто не чує... Вітати як дорогого гості, тихо проіґнорувати чи всім миром перекрити місто і виказати своє "ФЕ"?

В Чернівцях в основному УПЦ МП... ми колись були на Калинівському ринку з сестрами одного згромадження УГКЦ, так на нас там дивились як на інопланетян-уніатів :)
На все Божа воля,
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

andrivovk
старець
старець

Повідомлення andrivovk » 29 вересня 2011, 16:24

прочанка писав:Через будову до Євро-2012 Львів звинувачують в антисемітизмі
Поділися новиною:
Львів перестав бути толерантним містом після того, як знищив пам'ять про євреїв, загиблих у роки Другої світової війни. Про це пише Том Гроос на сторінках британського видання «The Guardian», переклад статті якого має в своєму розпорядженні inoСМІ.Ru.

«Минулого тижня я спостерігав, як бульдозери почали зносити залишки колись найкрасивішого в Європі комплексу синагог XVI століття «Золота Роза» у Львові...

Відповідь Мирослава Мариновича панові Гросу Лист до газети «Ґардіан» http://zaxid.net/blogs/showBlog.do?list ... Id=1237153
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 29 вересня 2011, 21:46

andrivovk писав:
прочанка писав:Через будову до Євро-2012 Львів звинувачують в антисемітизмі
Поділися новиною:
Львів перестав бути толерантним містом після того, як знищив пам'ять про євреїв, загиблих у роки Другої світової війни. Про це пише Том Гроос на сторінках британського видання «The Guardian», переклад статті якого має в своєму розпорядженні inoСМІ.Ru.

«Минулого тижня я спостерігав, як бульдозери почали зносити залишки колись найкрасивішого в Європі комплексу синагог XVI століття «Золота Роза» у Львові...

Відповідь Мирослава Мариновича панові Гросу Лист до газети «Ґардіан» http://zaxid.net/blogs/showBlog.do?list ... Id=1237153

Та то було очевидно, що то "фуфло", яке пхають. Але в цьому випадку, просто пхають, бо є ті, кому "лізе". І поки такий стан справ буде, то подібні статейки завжди будуть. Як і ті, кому нічим журитись, і хтось потурбується, щоб то заповнити. Але як в цьому випадку, коли самі Львівяни то поширюють.?!?! :pardon:

А у випадку з Хасидами і Гундаєвим, то давайте всіх під одну гребінку. Так просто. Для чого думати, хай коні думають, у них голова велика :( .

Пробачте якщо різко звучить :oops: , я без екстремізму.(чесно-чесно) :)

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 29 вересня 2011, 21:54

Скоро диктори новин будуть говорити:-Ви напевне будете сміятись, але в Україну знову приїжджає Патріарх Кирило :D
Смішно, що після того, як РПЦ сказали, що Україна не канонічна територія МП, Гундяєв зачастив до нас, переконати паству свою, 20 відсотків буковинців, які на кожному другому банері області вітають свого патріарха. Доречі банери оплачені явно не за кошти УПЦ МП.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 30 вересня 2011, 08:20

Georgij писав:Скоро диктори новин будуть говорити:-Ви напевне будете сміятись, але в Україну знову приїжджає Патріарх Кирило :D
Смішно, що після того, як РПЦ сказали, що Україна не канонічна територія МП, Гундяєв зачастив до нас, переконати паству свою, 20 відсотків буковинців, які на кожному другому банері області вітають свого патріарха. Доречі банери оплачені явно не за кошти УПЦ МП.

:) Ще українців так не "любив" жодний патріарх. А може, він собі шукає "теплу" місцину, бо в Росії розгулятись ніде. Там буде бізнес, а тут - паства. Отакий "кіндер-сюрприз". Мій брат з Петербурга просто розчарований: в церкві на все прейскуранти. Просто до курйозів доходить.Посвятити машину - ціни по марках маших... і так на все. І це в столиці, а що там робиться в "глубинці". Тому в Росії молодь відходить від церкви, в нас - інша ситуація.От і їде... до нас.
Не бійтеся!

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 30 вересня 2011, 13:31

Мабуть встановити де нема прейскуранти.... хоча є у нас і так вже є...

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 30 вересня 2011, 14:24

прочанка писав: І це в столиці, а що там робиться в "глубинці". Тому в Росії молодь відходить від церкви, в нас - інша ситуація.От і їде... до нас.
В глубинці взагалі немає церков з одного боку, а з іншого, точно не так як в столиці. Потім, ще питання чи в Росії молодь приходила до церкви...

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 30 вересня 2011, 14:36

ті, які пробують, в такий спосіб - відходять, але, що найгірше, втрачають віру в Бога.
Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 01 жовтня 2011, 13:56

прочанка писав:ті, які пробують, в такий спосіб - відходять, але, що найгірше, втрачають віру в Бога.

Так, то зле, і сумно.
Я погоджуюсь, що такі такси(і подібні речі) і у нас стають модними, а що сумніше сприймаються як норма.(у нас, це не тільки УГКЦ, я говорю за Україну.)
Дуже мені сумно, коли невиспанність якогось отця служить якісь людині згіршенням у Бозі.
То є кричуща річ, і в основному, справді дуже боляче це сприймають ті, які тільки починають жити Церковним життям, як кажуть на сході; "Воцерквлятися".
Тобто це справді служить послабленню, або втрати віри у Бога. Ну в Його Церкву, то точно.
От і із-за кута, звідки не візьмись, появляється "праведник", якому і прикладати зусилль для затягування людини в якусь єресь , Не треба. Людина сама шукає якесь місце, як Церква, щоб провадити і полекшити свій шлях до Бога.
Сумно то. Людина ще не навчена, тобто не розуміє багато чого, і тому зіпсуття якогось (чи якихось) священників може послужити страшній речі.
А коли вже є такий предвзятий погляд на священників, то вже і само шукається всякі такі речі, якщо навіть їх нема.
І помічників багато появляється, які не шкодують на то зусилль.(на виявлення правди. Правда можна захопитись, і вже якось вишукувати того, тої сенсації)

От для прикладу, мені просто цікава думка форумчан:
Як приклад, репортаж журналіста 1+1 , про Київску обітель, де настоятель "трішки забувся :) ", і взагалі офегелі вже, і головне не соромляться того.
Я в принципі був похвалив того журналіста, сказав про його наглість(ну не наглість прям, а скоріше професійність), як чесноту притаманну журналісту.
Тобто він висвітлив справді реальні речі, можливо десь трішки підмалював(для перчинки, щоб репортаж був грамотний, з т.з. сенсації), але на загал, то правда.
Але давайте задамо собі питання, чи не предвзяті ми, і головне чим мотивуємось, коли навіть висвітлюєм правдиві факти???
І чи так само би дивились, коли той репортаж був би, про якись УГК Храм чи Монастир???.(тобто правда, і звичайно так само подана).
Про що ми думаєм, коли поширюєм такі справді правдиві факти, з життя Духовенства??(тобто нас турбує ця кричустість, чи ми турбуємось вірними, які ніби того не бачать)
І головне, чи добре то??? І чи нема предвзятості, типа до Православних по одному, а до УГКЦ по іншому.????
Я сам на ці питання ще не відповів собі, і якось скажу відверто, що не в захваті від турботи Московського Патріарха. (то я дуже мягко сказав :pardon: )
Більше не в захваті тому, що баламутить Україну, і вірних(які на Україні, всіх Церков). Але чи потрібно виявляти свою турботу, чи не згіршу я когось з вірних(І П.Ц., і УКГЦ).
Тобто я знаю, що Бог за кожного збаламученого спитає, спитає у священників, які стали комусь нагодою до згіршення.(можливо погибелі, в наслідок виходу з Церкви Христової).
Але чи з мене спитає, коли я був причасний до цього, бо мій засуд теж когось згіршив чи був останньою краплею для когось, хто відійшов в наслідок цього від Ц.Х.(Перед Богом я не зможу відмазатись, типу, Боже, я турбувався за вірних і виявляв лицимірство, як Ти то виявляв фарисеям, і при цьому ні грамульки не був єгоїстом, бо дбав тільки за ближнього, і мені було бридко за то говорити, але я мусів. Не зможу, бо напевне обкакаюсь, перед Його виявленням моїх гріхів.)
Чи всетаки я згущаю краски, і балакати й виявляти іншим ті упадки духовенства треба.?? :pardon:
Мені цікаво, як інші думають.
Дякую. :Rose:

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 01 жовтня 2011, 15:34

Думаю, що духовенство не є кастою недоторканих. В міру, потрібно говорити якщо щось не йде як потрібно. З рукоположенням, вони не стають супер людьми, отож і можуть грішити.

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 01 жовтня 2011, 15:46

romanm писав:Думаю, що духовенство не є кастою недоторканих. В міру, потрібно говорити якщо щось не йде як потрібно. З рукоположенням, вони не стають супер людьми, отож і можуть грішити.

Та звичайно що можуть. Щей як можуть. Ого-го як можуть.
Але чому ми більше про їх гріхи говорим, ніж про просто людей.
Якось їхні гріхи смачніші...чомусь.
Знаєте, я не визначився.треба чи не треба. Сильно чи не дуже сильно, балакати за то.
Хоч можливо, що така інфа завстидає їх. Типу Бога не встидаються, то можливо людей повстидаються.
Незнаю.незнаю. Тут річ не у них, а у тих, хто то слухає і з якою ціллю то розповідають.
Від форми подання багато залежить.
Хоча.....я не знаю. поки.

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 01 жовтня 2011, 19:33

andrey s. писав:
прочанка писав:ті, які пробують, в такий спосіб - відходять, але, що найгірше, втрачають віру в Бога.

Так, то зле, і сумно.
Я погоджуюсь, що такі такси(і подібні речі) і у нас стають модними, а що сумніше сприймаються як норма.(у нас, це не тільки УГКЦ, я говорю за Україну.)
Дуже мені сумно, коли невиспанність якогось отця служить якісь людині згіршенням у Бозі.
То є кричуща річ, і в основному, справді дуже боляче це сприймають ті, які тільки починають жити Церковним життям, як кажуть на сході; "Воцерквлятися".
Тобто це справді служить послабленню, або втрати віри у Бога. Ну в Його Церкву, то точно.
............................................................................................................
Чи всетаки я згущаю краски, і балакати й виявляти іншим ті упадки духовенства треба.?? :pardon:
Мені цікаво, як інші думають.
Дякую. :Rose:

Пригадалась приказка: Ісус Христос проповідував Царство Боже, а прийшла церква... :o

і ще: кожна паства має того пастиря, якого заслуговує... :oops:
чи - ні? :pardon:

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 02 жовтня 2011, 19:39

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?f ... tId=142135
Вдруге за місяць на Україні та вперше в житті на Буковині - Патріарх Московський і всієї Русі Кирило провів вихідні в Чернівецькій області.

Тут він освятив один з найбільших в Україні храм - Свято-Троїцький собор.

“Я прибув сюди для того, щоб освятити чудовий новозбудований храм, а також поспілкуватися з духовенством, з віруючим народом, помолитися з усіма Вами. Нехай благословення Боже допоможе жителям Буковини долати труднощі. Хай допоможе Вам у цьому Господь”, - сказав Патріарх Московський і всієї Русі Кирило.

Обіцяли, що з Патріархом на Буковину прибудуть і Президент Віктор Янукович і Митрополит Київський Володимир, однак жодного з них не було. Втім значущості візиту це не применшило. Люди встеляли дорогу до храму, куди йшов Кирило барвінком, трояндами та ліліями, а згодом пелюстки, по яких йшов Патріарх, прочани збирали, називаючи їх благословенними.

Основною причиною візиту Кирила люди називають можливий конфлікт двох конфесій: церков Київського та Московського патріархату.

“Я думаю, що він правильно зробив, що приїхав сьогодні, в цей час, в жовтневі дні до нас на Буковину, тому що почалися якісь різні розмови про те, що на Україні, на Буковині має бути український патріархат, а в Росії - російський патріархат. Це неправильно, православна віра єдина”, - сказала вірянка Тамара.

Цікаво, що наприкінці літургії за сприяння у відродженні обителі Патріарх Кирило нагородив українського бізнесмена Дмитра Фірташа та міністра Юрія Бойка церковними орденами.

Сміх і гріх... Отаке витворяти... Невже наші люди такі сліпі? Чи то просто вибирають "іванів-покиванів", щоб створювали думку мас? Ще трохи і "батюшка" до Львова "благословляти" поїде... 8)
Не бійтеся!

vuspetro
старець
старець

Повідомлення vuspetro » 02 жовтня 2011, 21:45

ЗображенняСекта Тернополя.
КГБ Московії працює.
http://tab.net.ua/sites/files/site_name ... id.164544/

ShMariam
Модератор
Модератор

Повідомлення ShMariam » 03 жовтня 2011, 11:55

прочанка писав:Вдруге за місяць на Україні та вперше в житті на Буковині - Патріарх Московський і всієї Русі Кирило провів вихідні в Чернівецькій області...

Що Ви дивуєтеся - я недавно з Чернівців, там на кожному кроці чути російську мову. І від малих, і від старих, і від молоді...
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 03 жовтня 2011, 12:15

ShMariam писав:Що Ви дивуєтеся - я недавно з Чернівців, там на кожному кроці чути російську мову. І від малих, і від старих, і від молоді...

Мова це одне, я вже в якісь гілці розповідала, що багато українців( центральної,східної України) мають себе за українців, спілкуючись російською. Співають чудові українські пісні і хочуть жити саме в Україні, а не Росії, а от "кидати пелюстки", образно кажучи " цілувати сліди" людини, яка несе зло, розбрат в Україну, бо в Росії, вже зла наробила достатньо...Цього, вибачте, не можу зрозуміти. Я не суджу пана Гундаєва, його цілі зрозумілі, сумно за наших людей, бо це вони власними руками, не знаю за які заслуги вищезгаданого пана, так себе поводять. Таке враження, що це якась карикатура, погано сплановане шоу, такого лицедійства давно не було... Фарс. Чомусь перед очима оживає Рим з Нероном чи іншим імператором, який прирівнював себе до бога, ті вакханалії, які творилися на гульбищах римської знаті, та розпуста і збочення. Може мене занесло, але це ніби транс під впливом сильного наркотика. Саме тут влучні слова Остапа Бендера - по чому опіум для народу?
Не бійтеся!

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 03 жовтня 2011, 17:55

прочанка писав: Чомусь перед очима оживає Рим з Нероном чи іншим імператором, який прирівнював себе до бога, ті вакханалії, які творилися на гульбищах римської знаті, та розпуста і збочення. Може мене занесло, але це ніби транс під впливом сильного наркотика. Саме тут влучні слова Остапа Бендера - по чому опіум для народу?

Коли побачите мерзоту і запустіння... Коли видаватимуть неправду за правду.... Далі буде ще , Спаси Господи! Такі увертюри точно кудись приводять :evil:

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 03 жовтня 2011, 20:25

не дай Бог, до "єдіного русского міра"...
Не бійтеся!

Georgij
старець
старець

Повідомлення Georgij » 03 жовтня 2011, 20:31

прочанка писав:не дай Бог, до "єдіного русского міра"...

Люди теж не дадуть, мудрі звісно...

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 11 жовтня 2011, 13:23

Не бійтеся!

andrey s.
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення andrey s. » 11 жовтня 2011, 14:21

прочанка писав:http://www.voanews.com/ukrainian/news/tymosh-verdict-2011-10-11-131504513.html

Юлю засудили

Зараз заплачу :cry: :oops: :roll:

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 11 жовтня 2011, 20:32

andrey s. писав:
прочанка писав:http://www.voanews.com/ukrainian/news/tymosh-verdict-2011-10-11-131504513.html

Юлю засудили

Зараз заплачу :cry: :oops: :roll:

:oops:
Не за Юлією Тимошенко, надіюсь?.. навряд чи вона потребує наших сліз… :no:
Тут хіба що зажуритися за громадянами країни, в якій несправедливі рішення суду викликають відчуття радости і задоволення у частини суспільства, а закон сили є прийнятною нормою життя :pardon:

Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 12 гостей