Намірення Апостольства Молитви на Листопад 2012 р.Б. З благословення Святішого Отця.
ЗАГАЛЬНИЙ: Щоб єпископи, священики і всі служителі Євангелія давали відважне свідчення вірності розп’ятому і воскреслому Господеві.
МІСІЙНИЙ: Щоб Церква, що подорожує на землі, сяяла як світло народів.
МІСЦЕВИЙ: Щоб в Україні було створено достатньо робочих місць для зменшення трудової міграції та уникнення руйнування українських сімей.
Прохання про молитву
Re: Прохання про молитву
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
Дуже потрібне заохочення. якщо вже о.Піо просив про молитву, то...нема слів. А то часто люди, замість того щоб молитися за священика, перераховують його скалки. Той випиває, той об'їдається, той ще щось. А може якби ти молився за нього, то він був би кращим.

- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
andrivovk писав:Дуже потрібне заохочення. якщо вже о.Піо просив про молитву, то...нема слів. А то часто люди, замість того щоб молитися за священика, перераховують його скалки. Той випиває, той об'їдається, той ще щось. А може якби ти молився за нього, то він був би кращим.
Скажу більше ( хоч насправді більше і не скажеш

А на загал..., якщо пошурупати і відчути..., то в цьому є конечна необхідність. Тобто коли їде поминання ієрархії на Літургії то варто уявити ці молитви (старатись не сприймати як часто почуте ), і чиїми руками відбувається Приношення !?!? Вже потім..., коли з якоїсь причини виникає той внутрішній протест проти чиєїсь скалки (..і не суть чи вона реальна чи уявна ).., чиїми руками користає (ав ) сам Господь в Таєнствах.., то згадується суть молитви "Отче Наш " і розуміння конечності молитви в цій ситуації. Тоді скалка стає тим ...., що Господь може перевоплотити.., не нашкодить тоді чужа скалка і не потовщить ту колоду яка в мені.
Буває і інша сторона, але по суті з тим самим наміром. Коли бачиш Слугу Божого до якого люди приходять і приходять, який віддає всього себе не жаліючи себе, коли смиренно несе що свідомо взяв на рамена свої..., коли бачиш як люди хотять тільки брати..., брати.., брати.., а священник дає без очікування взаємності , дає все що йому дано і навіть більше, то по неволі восторгаєшся в Душі і просиш Господа покріпити ту людину.., людину яка є Слугою Божим .
В любому розкладі .., як не крути, якщо відверто сказати, то тут сама незбагненна для мене (поки що ) штукенція заключається. Я підозрюю що тут криється велике Таєнство Віри, бо відверто Господь Дає прохаючому, але дає з вторицею коли просити за когось. Весь " прикол " в простоті і щирості прохаючого ( і звичайно це можна помітити в собі тільки в минулому часі .., в теперішньому не варто цим " паритись ", а просто просити )
Звичайно сама така думка (розважання ) в певних обставинах може бути зайвою, бо так втрачається Душевна простота, дитячість просячого. Тому я скоріш назву це не розважанням..., а свідченням. Це справді так.
Господь знавець люцеих сердець, і саме краще пізнається в простоті Душевній.
А що це таке .., та Простота Душевна ...???., то вже нехай Його Дух наставить в кожному з нас.
Молитись за священників , а особливо які мають важкі ноші.., треба, це вкінці - кінців логічно, якщо знати що довірив Спасіння своє Господу через Церкву і Слуг Його.
Тож вперед

Дякую

З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
Знову прошу про молитву за знайому (Жанна). У важкий для своєї родини час вона дізналася про вагітність, тому їй нелегко дається праця по 16 годин в день і токсикоз одночасно. Хай Господь дасть ій якусь розраду та підтримку.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.
Just_me писав:Знову прошу про молитву за знайому (Жанна). У важкий для своєї родини час вона дізналася про вагітність, тому їй нелегко дається праця по 16 годин в день і токсикоз одночасно. Хай Господь дасть ій якусь розраду та підтримку.
молимося
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Помоліться будь ласка за Марисю і її сім"ю. Молоду дівчину недавно на Пасічній збила машина і вона з тяжкими травмами зараз перебуває в лікарні. Сім"ї зараз дуже непросто як у фінансовому так і моральному плані, особливо мамі.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
vitalko писав:Помоліться будь ласка за Марисю і її сім"ю. Молоду дівчину недавно на Пасічній збила машина і вона з тяжкими травмами зараз перебуває в лікарні. Сім"ї зараз дуже непросто як у фінансовому так і моральному плані, особливо мамі.
молимося
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Помолюсь за Жанну та Марисю з її сім'єю.
Прошу про молитву за сестру (Тетяна). Снилася вона мені нині у білому платті, і так вже кілька днів не виходить із голови думка що з нею щось може трапитися. Дякую.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.
Just_me писав:Прошу про молитву за сестру (Тетяна). Снилася вона мені нині у білому платті, і так вже кілька днів не виходить із голови думка що з нею щось може трапитися. Дякую.
молимося за Олю і Тетяну
З повагою, о.Олег
Прошу про молитву про ласку Божу для Романа і Наталі, про благословення для прийняття Таїнства Шлюбу.
Немає Божої вини в тому, що люди роблять один одному.
Розпач домінує над надією.
Розпач домінує над надією.
Talya писав:Прошу про молитву про ласку Божу для Романа і Наталі, про благословення для прийняття Таїнства Шлюбу.
молимося
З повагою. о.Олег
Намірення Апостольства Молитви на Грудень 2012 р.Б. З благословення Святішого Отця.
ЗАГАЛЬНИЙ: Щоб у цілому світі, особливо в християнських спільнотах, мігрантів приймали з великодушністю і справжньою любов’ю.
МІСІЙНИЙ: Щоб Христос об’явився всьому людству як світло, що сяє з Вифлеєму і віддзеркалюється на обличчі Його Церкви.
МІСЦЕВИЙ: Щоб мирянські організації УГКЦ дедалі більше допомагали своїм членам наслідувати Христа.
Дуже прошу молитов за нашого екс-модератора Олюньку, щоб Господь дарував їй свої ласки, провадив і оберігав її в житті.
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281
ShMariam писав:Дуже прошу молитов за нашого екс-модератора Олюньку, щоб Господь дарував їй свої ласки, провадив і оберігав її в житті.
Звичайно, молимось. А що, вона нині складала обіти?
ShMariam писав:Дуже прошу молитов за нашого екс-модератора Олюньку, щоб Господь дарував їй свої ласки, провадив і оберігав її в житті.
помолюсь.А що з нею?
І за одно прошу за мене, бо шось захворів.

молимось
і за Андрія молимось
З повагою, о.Олег
+
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
Вчора помер мій стрийко ( тата брат ), Павло Слободян, відійшов у Вічність на 93 році життя. Людина з надзвичайною історією життя, життя яке закінчилось на чужбині ( Америка..Чікаго , Діяспора і все таке ) в оточенні дітей і внуків. Мав стрийко мрію бути похованим тут на Україні.., де поховані його батьки і рідні. Це звичайно не є легко, але якщо на те Воля Божа..., то так те і станеться.
Якось все згадую.., і не можу сказати що відчуваю якусь тривогу чи сильну біль.,, але він прожив гідне життя і був багато у чому мені взірцем, живим свідченням доброти й турботи до ближнього.
Був Вірним УГКЦ, Християнином, і от зараз згадую історію як він проніс Хрестик з ланцюжком ( Золотий.., натільний.., який дала мати ) через всю війну, полони і дві втечі з полону, еміграцію й важкі часи. В часи призову, війни, полонів, втеч.., ховав за щокою і не тільки там......., але думаю що той Хрестик буде з ним й у вічності.
Всього не розповіси.., та і не у цьому справа.
Молюсь за нього і прошу Вашої допомоги у цьому .
Зі Святими Упокой Господи..., Вічная Память.

Якось все згадую.., і не можу сказати що відчуваю якусь тривогу чи сильну біль.,, але він прожив гідне життя і був багато у чому мені взірцем, живим свідченням доброти й турботи до ближнього.
Був Вірним УГКЦ, Християнином, і от зараз згадую історію як він проніс Хрестик з ланцюжком ( Золотий.., натільний.., який дала мати ) через всю війну, полони і дві втечі з полону, еміграцію й важкі часи. В часи призову, війни, полонів, втеч.., ховав за щокою і не тільки там......., але думаю що той Хрестик буде з ним й у вічності.

andrey s. писав:Вчора помер мій стрийко ( тата брат ), Павло Слободян, відійшов у Вічність на 93 році життя. Людина з надзвичайною історією життя, життя яке закінчилось на чужбині ( Америка..Чікаго , Діяспора і все таке ) в оточенні дітей і внуків. Мав стрийко мрію бути похованим тут на Україні.., де поховані його батьки і рідні. Це звичайно не є легко, але якщо на те Воля Божа..., то так те і станеться.
![]()
Помолюсь за Павла. Довге життя прожив.
молимось
Прохання помолитись за здоров"я Юлії-Анни -Марії, завтра треба з нею їхати в дорогу, а в неї піднімається температура
Ігор В писав:Прохання помолитись за здоров"я Юлії-Анни -Марії, завтра треба з нею їхати в дорогу, а в неї піднімається температура
Помолюсь. а неї таке потрійне ім'я?

Так, хрестили на Анни і священник благословив ще Анною-Марією
Ігор В писав:Прохання помолитись за здоров"я Юлії-Анни -Марії, завтра треба з нею їхати в дорогу, а в неї піднімається температура
хай буде здоровенька. Молимося

-
- новик
Щиро прошу всіх небайдужих людей помолитися за навернення Ореста та Ірини, щоб Господь просвітив їх серце і розум і щоб з Божою допомогою розкаялися в своїх гріхах, відмовилися від шкідливих звичок. Нехай милостивий Господь збереже подружжя Ореста та Ірини від розлучення. За мир, любов та злагоду в сім'ї!
Щиро дякую всім!!!
Щиро дякую всім!!!
Марічка 050 писав:Щиро прошу всіх небайдужих людей помолитися за навернення Ореста та Ірини, щоб Господь просвітив їх серце і розум і щоб з Божою допомогою розкаялися в своїх гріхах, відмовилися від шкідливих звичок. Нехай милостивий Господь збереже подружжя Ореста та Ірини від розлучення. За мир, любов та злагоду в сім'ї!
Щиро дякую всім!!!
молимося
- andrey s.
- старець
- Контактна інформація:
Марічка 050 писав:Щиро прошу всіх небайдужих людей помолитися за навернення Ореста та Ірини, щоб Господь просвітив їх серце і розум і щоб з Божою допомогою розкаялися в своїх гріхах, відмовилися від шкідливих звичок. Нехай милостивий Господь збереже подружжя Ореста та Ірини від розлучення. За мир, любов та злагоду в сім'ї!
Щиро дякую всім!!!
+
+
Прошу помолитися за моє одужання, а також за здоров'я моєї мами (Алли). Буду дуже вдячна.
Ольга Т. писав:Прошу помолитися за моє одужання, а також за здоров'я моєї мами (Алли). Буду дуже вдячна.
Помолюсь за вас.
Повернутись до “Прошу допомогти/Хочу допомогти”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей