Just_me писав:/// Впевнена, якби вона була незаміжня і не було до кого рівняти її зарплату, то аргументи на користь підвищення подіяли б, а так - прив"язка до подружнього гаманця

Ну.., якщо гіпотетично і трішки пофантазувати..., то можливо якби була не заміжня..., то шеф би запропунував обговорити деталі цього прохання...., ну наприклад за вечерею.., можливо навіть зі свічками

.
А так.., типа : Та ти одружена..., шо з тебе взяти

. Іншими словами шеф закохався у працівницю і йому дуже прикро що вона вже одружена. А Ми вже тут роздули дискримінацію і утискання жінок.
Цей приклад нічого не каже.., ну для мене то точно.
Доречі, можливо хтось підтвердить. Я був здивований. У мене на колишній роботі одна співласниця жінка..,, і щоб ви подумали... . Ну якщо коротко сказати, то жінки які працюють на фірмі були би раді, а деякі ну дуже вже раді, щоб на її місці був чоловік. А чоловіки..., ну все нормально, задоволені. Гарна тьотя, ніяких тобі проблем, а навіть краща за інших двух колег чоловічої статі.
От вам і парадокс, жінка по своїй природі є більшою жононенависнецею ( коли має положення, владу чи вплив ) ніж чоловік. Доречі.., я вжив : " по своїй природі ".., і не побоюсь цього слова. Десь чув що жіночої дружби не буває, а ось у нас.., чоловіків, це реальність.
І з цього слідує.., що жінці місце на кухні ( та жартую я.. спокійно

).
І доречі, останнім часом , з мого досвіду, жінки часто заробляють більше ніж чоловіки. Звісно є маленькі нюанси, але в основному все тіп - топ, чоловік в цьому випадку залишається чоловіком, батьком і просто коханою людиною з якою поєднались у сімї чи Шлюбі.
Це життя..., і ці приклади самі по собі нічого не значать. Мудра жінка та, яка розуміє що вона є половинка чоловіка.