ShMariam писав:ShMariam писав:Дуже всіх прошу про молитву за важкохворого Тараса. Хто має можливість - згадайте хоча б словом після св. Причастя.Дякую.
Прошу продовжувати молитися. Ситуація дуже важка.
молимося
ShMariam писав:ShMariam писав:Дуже всіх прошу про молитву за важкохворого Тараса. Хто має можливість - згадайте хоча б словом після св. Причастя.Дякую.
Христик писав:Слава Ісусу Христу!
уже колись не раз зверталась з проханням про молитву за Костю,
16-річного хлопця, який 2 роки тому потрапив у страшне ДТП.
Він у свідомості, все розуміє, вчиться говорити і рухатись, проблема найбільша з диханням, поки не може сам. Дуже потрібні постійні молитви за нього та його чудову сім"ю!
нещодавно вийшла стаття про цей випадок справжнього чуда в газеті Високий Замок-
http://www.wz.lviv.ua/articles/110412
Все це завдяки ВАШІЙ молитві!
дякую!
о.Олег писав:прошу помолитися за упокій душі моєї Мами
+Богдана
8 жовтня 10 років від дня упокоєння
дуже хороша людина![]()
дякую
З повагою, о.Олег
andrey s. писав:Також прошу молитви за Романа. Молода людина яка зіткнулась з жорстокою реальністю . Духа Витривалості , щоб встояв у Доброму, у Господа прошу.
На все Твоя Воля....
Амінь.
Він у свідомості, все розуміє, вчиться говорити і рухатись, проблема найбільша з диханням, поки не може сам. Дуже потрібні постійні молитви за нього та його чудову сім"ю!
нещодавно вийшла стаття про цей випадок справжнього чуда в газеті Високий Замок-
дякую!
Just_me писав:Хочу Господу Богу подякувати за Його ласку, а Вам усім - за молитву: в сестри питання чудодійним способом вирішилося (хоча ще не до кінця), в знайомої моєї справи теж помаленьку зрушили з місця. От ще моя справа ніяк не зрушиться, вже проштрафилася по повній програмі, всі терміни завалила і підводжу масу народу, а з мертвої точки ніяк не посуну. Прошу про молитву і далі. Дякую щиро.
ShMariam писав:Прошу про молитву за душу мого тата Зіновія з нагоди 20-ї річниці його смерті.
ShMariam писав:Прошу про молитву за душу мого тата Зіновія з нагоди 20-ї річниці його смерті.
Just_me писав:Дуже прошу про молитву за себе. Маю завтра "судний день". Не завершила вчасно одну працю і за це можуть наступити для мене дуже значні матеріальні наслідки, бо моральні і так вже наступили
Just_me писав:Дуже прошу про молитву за себе. Маю завтра "судний день". Не завершила вчасно одну працю і за це можуть наступити для мене дуже значні матеріальні наслідки, бо моральні і так вже наступили
Just_me писав:Щиро дякую всім за спільну молитвуНаправду, вона таки творить дива.
ShMariam писав:Just_me писав:Щиро дякую всім за спільну молитвуНаправду, вона таки творить дива.
А я знала
Just_me писав:Щиро дякую всім за спільну молитвуНаправду, вона таки творить дива.
о.Олег писав:прошу молитися за старшу жінку Аллу, яка завтра перевіряється на онкологію
З повагою, о.Олег
о.Олег писав:прошу молитися за старшу жінку Аллу, яка завтра перевіряється на онкологію
З повагою, о.Олег
З повагою, о.Олег
andrey s. писав:Слава Ісусу Христу !
Хотів був пояснити..., але це зайве. Зайве бо сам не знаю. Просто прошу про молитву. Боязко якось..., думаю про це (хоч і розумію марність цих думок ).
Помоліться за мене.., відваги прошу у Господа Бога.
Покірно прошу Ваших молитов![]()
andrey s. писав:Друзі.., прошу про молитву.
п. " УГУ " .., і тебе також прошу.
дякую!
kristik писав:Дуже прошу про молитву за мою стареньку і хвору бабцю, якій вже 80 років минуло, хворіє вона вже давно, але останнім часом їй стало гірше. Називається вона Ганна.
kristik писав:kristik писав:Дуже прошу про молитву за мою стареньку і хвору бабцю, якій вже 80 років минуло, хворіє вона вже давно, але останнім часом їй стало гірше. Називається вона Ганна.
Прошу молитися за упокій душі новопереставленої раби Божої Ганни.
Повернутись до “Прошу допомогти/Хочу допомогти”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей