Коли буде Таїнство Соборування в ц. св. Юра???
п.с. для модератора...а навіщо було витирати попереднє повідомлення??? Чи це дійсно така таємниця, коли Таїнство Соборування буде???
Коли буде Таїнство Соборування в ц. св. Юра???
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
Re: Коли буде Таїнство Соборування в ц. св. Юра???
Тема перенесена з Афіші оголошень
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ
Svetik писав:Коли буде Таїнство Соборування в ц. св. Юра???
п.с. для модератора...а навіщо було витирати попереднє повідомлення??? Чи це дійсно така таємниця, коли Таїнство Соборування буде???
до модераторів звертайтеся з питаннями (власне - по модерації) лише в приват (ПП) - такі вже правила на Форумі (якщо ще є якісь запитання по модерації - пишіть мені чи Олюнці в ПП)
Так як вже є питання тут, то запевняю, що я грішний нічого не стирав, а те, що це питання перенесли з Афіші оголошень - добре зробили: саме для цього в нас є рубрика запитання-відповіді (чи інші), а в Афіші можна розміщувати лише оголошення (те-то і те-то відбудеться тоді-то...) і лише з дозволу адміністратора.
Окрім того - не дублюйте, якщо можна, тему, в гілочках Форуму.
Стосовно ж Соборування - не таємниця, звісно, лише поки не знаю. Можливо хтось підскаже
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Svetik писав:... а найгірше, церковний служитель, хто там відповідає на дзвінки, навіть не знає, що то таке Таїнство Соборування ...
може спробуйте запитати про Таїнство Єлеопомазання (воно так називається)
але чи практикують в Юра уділяти це Таїнство неіндивідуально, я грішний не знаю. В храмі Преображення - знаю, що практикують, а тут...
Може хтось із дописувачів форуму знає
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Повернутись до “Запитання-відповіді”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей