Дайте будь-ласка посилання в інеті на хорошу духовну музику(церовні співи) - спів монахів, спів хорошого хору, церковні наспіви тощо.
Хочеться духовності - попса по ящикам надоїла аж ся плакати хоче

vuspetro писав:Слава Ісусу Христу!
Заходьте все для душі, якщо сподобалось, пишіть,
буду продовжувати.
http://filekeeper.org/download/petro54/
http://www.tab.net.ua/sites/site_name.vuspetro/

Yuriy Dzyoba писав:Якщо хтось знає підскажіть де можна знайти записи монахів Крехівського монастиря. Буду вдячний.

mykil писав:Наприклад, тут є дещо http://dytyna.mylivepage.com/tags/%D0%A ... 0%B2%D0%B2
Шукайте (в Неті теж) і знайдете!

.
 .

katolik писав:Тобто я пропоную Вам відвідати наступні сторінки де я безкоштовно ділюся з Вами краденим товаром:
 Відсотків 90 напевно всієї музики розміщеної на сайтах країн СНД є "піратською" - не виключення і духовна музика. Очевидно, щоб придбати якийсь товар - за нього потрібно заплатити - з іншого боку автори подібних сайтів намагаються обійти закон, демонструючи, що музика "лише для ознайомлення".
 Відсотків 90 напевно всієї музики розміщеної на сайтах країн СНД є "піратською" - не виключення і духовна музика. Очевидно, щоб придбати якийсь товар - за нього потрібно заплатити - з іншого боку автори подібних сайтів намагаються обійти закон, демонструючи, що музика "лише для ознайомлення".
 .
 .Відсотків 90 напевно всієї музики розміщеної на сайтах країн СНД є "піратською" - не виключення і духовна музика. Очевидно, щоб придбати якийсь товар - за нього потрібно заплатити - з іншого боку автори подібних сайтів намагаються обійти закон, демонструючи, що музика "лише для ознайомлення".
Тому подібні написи на медіапорталах є вже "стандартними", а користувач сам вирішує, як йому поступати.
 Хто заходив і бачив - написала там доволі розлого роздуми про авторські права. Бачу, що ця музика людям потрібна. Багато реєструється людей з різних регіонів, і кількість завантажень росте дуже стрімко (порівняно з національною, наприклад, музикою, куди заходять дуже рідко). Більшість альбомів я сама в різних місцях купую, внаслідок чого диски займають таке дорогоцінне місце на столі. З одного боку, може, й пороздавала б, а з другого - ліцензійні диски - доказ, що вони таки придбані, а раптом колись хтось почне цікавитися. А ви думаєте, то просто купити? Я прожила в Сімферополі в безінтернетні часи 17 років, з них декілька в добу, коли навколо почали говорити, читати, співати те, чого не було раніше. І ми поглинали все з величезним інтересом. Поки ще діяла совєтська система постачання, до Криму масово привозили українські книжки з державних видавництв (щоб їх там не купував ніхто), і їх можна було придбати і дарувати людям. А от з музикою таких можливостей не було. І зараз не густо. А що робить кожен з нас, щоб дати можливість охочим пізнавати українську культуру?
 Хто заходив і бачив - написала там доволі розлого роздуми про авторські права. Бачу, що ця музика людям потрібна. Багато реєструється людей з різних регіонів, і кількість завантажень росте дуже стрімко (порівняно з національною, наприклад, музикою, куди заходять дуже рідко). Більшість альбомів я сама в різних місцях купую, внаслідок чого диски займають таке дорогоцінне місце на столі. З одного боку, може, й пороздавала б, а з другого - ліцензійні диски - доказ, що вони таки придбані, а раптом колись хтось почне цікавитися. А ви думаєте, то просто купити? Я прожила в Сімферополі в безінтернетні часи 17 років, з них декілька в добу, коли навколо почали говорити, читати, співати те, чого не було раніше. І ми поглинали все з величезним інтересом. Поки ще діяла совєтська система постачання, до Криму масово привозили українські книжки з державних видавництв (щоб їх там не купував ніхто), і їх можна було придбати і дарувати людям. А от з музикою таких можливостей не було. І зараз не густо. А що робить кожен з нас, щоб дати можливість охочим пізнавати українську культуру? 
dytyna писав:А ви - про авторські права...

Yuriy D писав:Не знаю чи читали ви всю дискусію про авторські права [i](вона розкидана по різних вітках форуму)

Мій синьоокий Янголе. (автор - сестра Соломія).
Мій синьоокий Янголе. (автор - сестра Соломія). Пісні Теодора Кукурузи - Для чого ми (2009)
Пісні Теодора Кукурузи - Для чого ми (2009)  Монаший хор Святоуспенська Унівська Лавра
Монаший хор Святоуспенська Унівська Лавра Монаший хор Святоуспенська Унівська Лавра
Монаший хор Святоуспенська Унівська Лавра

Повернутись до “Наша бібліотека”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей