ВИБОРИ

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

прочанка
старець
старець

Re: Вибори 2010

Повідомлення прочанка » 08 лютого 2010, 09:36

"Ще не вмерла Україна,
Але дуже хора"... - так колись з нас сміялися поляки...
Мали рацію.
І що хорошого - з "проти всіх"?!... Черговий раз українці довели своє "бажання" мати незалежну державу. Особливо, наші рідні западенці.
Не бійтеся!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 08 лютого 2010, 22:37

. Особливо, наші рідні западенці.

Наші рідні, похлєще любого москаля.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 08 лютого 2010, 23:25

прочанка писав:І що хорошого - з "проти всіх"?!... Черговий раз українці довели своє "бажання" мати незалежну державу. Особливо, наші рідні западенці.

таких бидлом не гріх назвати... думаю саме вони найбільше і заслуговують такого президента!

enginer
дописувач
дописувач

Повідомлення enginer » 08 лютого 2010, 23:34

Думаю, що я правильно зробив проголосувавши проти всіх! Не хочеться з ними мати нічого спільного!

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 09 лютого 2010, 00:03

enginer писав:Думаю, що я правильно зробив проголосувавши проти всіх! Не хочеться з ними мати нічого спільного!

я саме про це і говорю. людина (не бидло) в таких питаннях керується трохи вищим, ніж власною шкірою.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 09 лютого 2010, 05:51

Зображення

http://www.youtube.com/watch?v=gl7VM0oDC74

Декотрі мої особисті рефрексії по цьому, поміщені перед цим в http://vkontakte.ru

Президент - це немовби обличчя окремої держави... Який ж бо це великий і відповідальний обов'язок керувати цілої країною, представляти її у цілому Божому світі! Він повинен досконало володіти мовою країни, котру вестиме, знати об'єктивну та незалежну історію країни, культуру, менталітет тощо. Тобто бути прикладом для громадян...

Тільки в хаотичній Україні, мабуть, може бути, що президентом має чи не всі шанси стати людина із двома судимостями, яка просто представляє певні кримінальні кола. Не раз на просту державну роботу не хочуть взяти, якщо є судимість. Знаю, яка існує детальна перевірка при виїзді за кордон... А тут на тобі маєш "порядок". ЦВК ще мала на це звернути увагу при подачі всіх документів від сумнівних осіб. І невже В. Ющенко, попри свій численний популізм, не міг на це якось позитивно вплинути, будучи ще одним керівником України? Пуста риторика нікому не потрібна.

В. Янукович сам раз висловився, що він думає по-російськи. Ось і маємо різні парадокси... Невже декотрі "українці" нічого не бачать у тому чи не хочуть бачити?

Ще в час Помаранчевої Революції, коли в Києві на Майдані Незалежності голосили : Зека геть, декотрі кмітливі діти мали на устах: "Баньдюкович"...

Переважно мається те, що хочеться. Хоч інколи ми неначе поставлені перед вибором меншого зла. У 2-му турі виборів на президента Юлія Тимошенко теж був не ідеальний варіант, адже є певні факти минулого…
А тут взагалі пише, чи у випадку Тимошенко, чи Януковича виграє всеодно... Москва http://smi2.ru/konbel/c260975/?comm_id=428311

От тепер може початися ще більша русифікація і тяжіння до Кремля шляхом малограмотності найперше. На шкоду українській нації, за котру віддали теж своє безцінне життя раніше найкращі сини та дочки України...:(

Свою відповідальність теж несуть і ті, що явно підтримали кримінал, який навіть не соромиться не раз за свої "понятія".

Справжня Христова Церква (незаполітизована зокрема "по вуха") має пітримувати правду, мораль, чесність, благородні чесноти тощо. Знаємо, яка з так званих "православних конфесій" (РПЦ, звісно) у корисливих цілях, будучи ніби маріонеткою Кремля, відверто підтримала у прилюдний спосіб криміналітет в особі лідера Партії Регіонів (в якій за фактами чи не найбільше корупціонерів). Тож про яке чисте християнство може в цьому випадку йти мова? Коли підтримується зовсім протилежне?

Знущаються з України як можуть! Навіть жителів м. Львова називають... "геноцидом країни" (тобто п. Янукович).

І взагалі, як може пхатися до президентства людина, яка навіть простого курячого яйця боїться, що аж потрапляє від нього до реанімації???

P. S. Думаю, ще буде не один анекдот про це, комікс чи кумедне відео про новообраного президента України, гаранта...

Випадок, дійсно винятковий і мигцем "б'є всі рекорди". Тільки не в тому, в чому б дійсно хотілося щирим українцям на своїй рідній, Богом даній батьківщині...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 09 лютого 2010, 10:40

Шкода звичайно :( Я до останнього моменту сподівався що переможе Тимошенко. Але в ЦВК вже попередньо оголосили нового президента
За попередніми даними, Віктор Янукович став переможцем президентських виборів, заявив член Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

"Фактично можна констатувати, що переможець цих виборів є очевидним, оскільки розрив між кандидатами складає 3,14% і ті виборчі дільниці, які ще не передали свої дані в ЦВК, вже не вплинуть на результати виборів", - заявив він на брифінгу в понеділок увечері.

"Тобто, вже сьогодні є очевидним, що переможцем виборів за попередніми результатами став Віктор Янукович", - підкреслив Охендовський.

За опрацьованими 99,35% протоколів Янукович має підтримку 4,79% виборців, а Тимошенко - 45,63%.

http://gazeta.ua/index.php?id=326472
Тепер всім буде "хорошо" :crazy:
p.s. мене тоже дивує чому на такі високі посади взагалі дозволяють балатуватися людям з кримінальним минулим, адже знаємо що є цілий ряд професій де навіть мови не може бути про те, щоб працювати тим хто відсидів. %)

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 09 лютого 2010, 10:45

Щиро вітаю тих, хто голосував проти всх - ваша совість чиста. %)
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 09 лютого 2010, 10:46

таких бидлом не гріх назвати... думаю саме вони найбільше і заслуговують такого президента!

Ну що ж, пане Малий, називайте мене бидлом, і прямо тут. Бо я голосував проти всіх! Думаю, особливого труду вам це не складе. Тим більше, що й гріха не будете мати.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 09 лютого 2010, 11:24

vitalko писав:Ну що ж, пане Малий, називайте мене бидлом, і прямо тут. Бо я голосував проти всіх!

я вже висловився із цього приводу. цікаво, однак, дізнатися, чи ви справді пишаєтесь своїм кроком? Щиро надіюся, що президентство бандита торкнеться таких як ви особисто, бо лише так ви осягнете дурість, безвідповідальність і зраду в відношенні до держави і нації, яку своїми амбіціями поставили на коліна.

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 09 лютого 2010, 11:58

я вже висловився із цього приводу. цікаво, однак, дізнатися, чи ви справді пишаєтесь своїм кроком? Щиро надіюся, що президентство бандита торкнеться таких як ви особисто, бо лише так ви осягнете дурість, безвідповідальність і зраду в відношенні до держави і нації, яку своїми амбіціями поставили на коліна.

Мені ні пишатись, ні жаліти нема за що. Я діяв згідно свого сумління, і це був мій вибір. Ваше бачення - це всього лише ваше бачення, нічим не краще за моє.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 09 лютого 2010, 12:33

viter писав:Щиро вітаю тих, хто голосував проти всх - ваша совість чиста. %)

vitalko писав:...Бо я голосував проти всіх!

і що ви досягнули таким чином?

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 09 лютого 2010, 12:44

Мої сусіди вчора так тішилися ніби"Новий год" знову наступив, бо наступні свята їх не дуже цікавлять. Я їх пошкодувала, навіть в дискусію не вступала. Янек і його прихвостні не стануть розбиратись, хто голосував за нього, хто проти всіх... Для них - ми всі"бандьоровци".
Як не раз вже вчила нас історія і нічого, видно, не навчила, бумеранг повертається назад і ріже голови, що потрапляють, без вибору. Звичайно, так було і є, знайдуться зрадники, які будуть своїх же здавати... І це ми проходили... Що ж Бог все бачить, зрадників ніколи не любили і доля їхня сумна...

Тепер :) :( ще один "прикол" - Жиріновський привітав Януковича і висловив надію, що раз тому таки вдалося свого досягти, то і у нього, Вовочки є шанс стати президентом Росії! :Yahoo!: От вам"страна непуганих идиотов"
Не бійтеся!

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 09 лютого 2010, 13:25

Yuriy D писав:
viter писав:Щиро вітаю тих, хто голосував проти всх - ваша совість чиста. %)

vitalko писав:...Бо я голосував проти всіх!

і що ви досягнули таким чином?

Мій допис сумно-іронічний (для тих, хто не зрозумів).
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 09 лютого 2010, 13:31

прочанка писав:Мої сусіди вчора так тішилися ніби"Новий год" знову наступив

:D
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 09 лютого 2010, 14:28

Тимошенко боролась за посаду Президента і, у випадку перемоги, вона і була б ним.
Янукович = «пусте місце» на посаді Президента є тільки ширмою для тих, хто його туди так вперто садовить. Так що країною керуватимуть оті «всі» :evil: , адже вони отримали найменше голосів «проти». (може хто зна їх по-іменно?)
Як тут не порадієш за нашу демократію :Yahoo!:

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 09 лютого 2010, 14:33

luksander писав:Тимошенко боролась за посаду Президента і, у випадку перемоги, вона і була б ним.
Янукович = «пусте місце» на посаді Президента є тільки ширмою для тих, хто його туди так вперто садовить. Так що країною керуватимуть оті «всі» :evil: , адже вони отримали найменше голосів «проти». (може хто зна їх по-іменно?)
Як тут не порадієш за нашу демократію :Yahoo!:

а Буш (молодший) не той самий сміх? демократія як демократія: хтось когось пропихає для своїх інтересів...
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

luksander
старець
старець

Повідомлення luksander » 09 лютого 2010, 17:52

Та й Обаму (якось читав) назначили президентом на важкі часи, щоб потім звалити на нього непопулярні рішення, необхідні для виходу із кризи.
І від кого ці ігри в «демократію»? :)

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 09 лютого 2010, 22:08

Вітаю всіх, за шо боролися нато і напоролися:) Скажіть мені, шановне паньство, скільки генерацій українців має пропасти в рабство, простояти на дорозі торгуючи своїм тілом, поневірятися по заробітках, і т.д? щоби нарешті Бог змилосердився над нами? Я, думаю, що все, цілком заслужено. України нема, не було і , що саме страшно, не буде.
Зрештою, вітання новообранному президенту. Вся влада від Бога.

Нема ігор в демократію, є нормальне життя для людей, а не безкінечні голосіння про власну "вибранність"Богом на роль жертви. От тому так і виходить: у них живуть ВЖЕ, а ми , може, колись будемо.

Тепер на виборах мій голос за НУ-НС, чи БЮТ,тільки за Свободу, дістали всі:). 100% впевнений, що Ющенко і бувші "помаранчеві" знову почнуть баламутити голову своїм популізмом. Але нема дурних. Дайте покерувати і побути в парламенті іншим, не зажирівшим котам.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 10 лютого 2010, 06:46

luksander писав:.. І від кого ці ігри в «демократію»? :)

від "демо" :)
людини. Це як про того монаха, який на ложці в Піст вирішив пожарити над лампадкою яєшню...

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 10 лютого 2010, 09:45

Блаженнійший Любомир Гузар про результат ІІ туру виборів:
Ми не маємо приписувати Богові наші акти. Бог каже: «Хочете? – Маєте...» Розглянемо історію зі Святого Письма. Ізраїльський народ вийшов з єгипетського полону і захотів обрати собі царем Саула. Господь Бог сказав: «Якщо вони так хочуть... Я хотів бути їхнім володарем, але вони хочуть мати людину за царя – нехай мають». Саул, на жаль, не дуже добрим вдався. Тоді Господь послав пророка Самуїла і сказав йому знайти у Вифлиємі Давида, бо Божа воля була у тому, щоб Давид став царем. І пішов Самуїл, і знайшов Давида, бо Самуїл, бачите, мав такий «мандат»... І Давид сів на царство і будував Ізраїль як людина, обрана Господом. А у подальшій історії Ізраїлю були різні царі, які до того довели, що врешті-решт Ізраїль пішов у вавилонську неволю. Господь Бог знав про це, але більше Ізраїлю не посилав нікого, нікого не називав поіменно. Тож сьогодні ми не можемо говорити, що обрали особу, яку хотів Бог. Таким був Божий допуск, а не Божа воля. А це не є одним і тим самим. Божа воля – коли Бог так хоче. А Божий допуск – коли Бог дозволяє. Візьміть поняття гріха. Хіба Бог хоче нашого гріха? Ні, не хоче. Але якщо ти хочеш грішити, пам’ятай, якими будуть наслідки. Господь Бог як ніхто зберігає для нас людську свободу. Немає на світі жодної держави, яка б так боронила нашу свободу. Тому не можна казати на того чи іншого президента, що він є Божим помазаником. Чи хотів його Бог насправді, чи ні – то тільки Господь знає. У тому, що саме Бог допускає когось до влади, немає сумніву. А от чи він цю людину хоче – це цілком інша річ.

http://www.glavred.info/archive/2010/02 ... 157-3.html

wolf
початківець
початківець

Повідомлення wolf » 10 лютого 2010, 09:52

Дуже цікаво спостерігати: католики і православні моляться одному Богу! Проте, кожен інтерпретує крізь свою призму бачення ситуації. Одні - вітають переможця, і бачать Боже благословення і початок розквіту Церкви... Інші - "що хотіли, те і маєте"...
А чого ж Бог хоче? Він когось слухає? Чи Бог тут нідочого....
Open Your mind - Use Open Source!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 10 лютого 2010, 10:09

wolf писав:А чого ж Бог хоче? Він когось слухає? Чи Бог тут нідочого....

Бог є там, де правда!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 10 лютого 2010, 10:10

Хто не слухає маму, хай слухає собачого хвоста... Приказка з далекого дитинства.
Маємо, що маємо. Не прислухалися до Бога, створювали собі кумирів-ідолів-бовванів, дерлися між собою... результат на лице. Не знаю чи закатають нас асфальтом, але найближчі роки не будуть веселими ні для кого. Може хоч за той час розум прийде в особливо вперті й твердолобі голови? Може...
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 10 лютого 2010, 10:13

wolf писав:Дуже цікаво спостерігати: католики і православні моляться одному Богу! Проте, кожен інтерпретує крізь свою призму бачення ситуації. Одні - вітають переможця, і бачать Боже благословення і початок розквіту Церкви... Інші - "що хотіли, те і маєте"...

а звідки у Вас такий поділ? Радію у цій ситуації саме за такий розвиток подій. Католик.

wolf
початківець
початківець

Повідомлення wolf » 10 лютого 2010, 10:21

о.Олег писав:а звідки у Вас такий поділ?

Yuriy D писав:Блаженнійший Любомир Гузар про результат ІІ туру виборів:
Ми не маємо приписувати Богові наші акти. Бог каже: «Хочете? – Маєте...» [...]Тому не можна казати на того чи іншого президента, що він є Божим помазаником. Чи хотів його Бог насправді, чи ні – то тільки Господь знає. У тому, що саме Бог допускає когось до влади, немає сумніву. А от чи він цю людину хоче – це цілком інша річ.

http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2010/02/09/11905
http://novynar.com.ua/politics/102494
Патріарх Кирил привітав Януковича з обранням Президентом....
Open Your mind - Use Open Source!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 10 лютого 2010, 10:37

wolf писав: Одні - вітають переможця, і бачать Боже благословення і початок розквіту Церкви...

Якої Церкви, можете уточнити? Часом не під егідою Кремля на шкоду українським інтересам, національності поза Апостольським Престолом теж відповідно до Божої волі?:)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 10 лютого 2010, 11:40

Патріарх Кирил привітав Януковича з обранням Президентом....

Спочатку Жиріновський, потім Мєдвєдєв, тепер Кирил... :lol: Було б смішно, якби не було так сумно
Не бійтеся!

Олюнька
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення Олюнька » 10 лютого 2010, 12:28

прочанка писав:Спочатку Жиріновський, потім Мєдвєдєв, тепер Кирил... :lol: Було б смішно, якби не було так сумно

А ще був Президент Польщі, який перед тим засудив визнання Бандери.
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 10 лютого 2010, 13:16

Христос Раждається!
wolf писав:
Yuriy D писав:Блаженнійший Любомир Гузар про результат ІІ туру виборів:
Ми не маємо приписувати Богові наші акти. Бог каже: «Хочете? – Маєте...» [...]Тому не можна казати на того чи іншого президента, що він є Божим помазаником. Чи хотів його Бог насправді, чи ні – то тільки Господь знає. У тому, що саме Бог допускає когось до влади, немає сумніву. А от чи він цю людину хоче – це цілком інша річ.

гарна тема для роздумів над Посланням Павла до Римлян (13) :)
Святий Тома Аквінський говорив, що тут йдеться не про "особу", "носія влади", а про джерело влади - Бога, Якому маємо коритися більше, аніж будь-якій людині... Його трактувальники (пізня схоластика) підсумували цю думку: кожна влада дістає свою легітимність від Бога, проте якщо порушує Божі Закони - губить свій мандат і перестає бути владою, бо перетворюється в тиранію...

Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей