ВИБОРИ

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

прочанка
старець
старець

Re: Вибори 2010

Повідомлення прочанка » 10 лютого 2010, 13:37

чомусь і не дивно...така реакція. Ющенко мав питання про Бандеру піднімати 5 років тому й довести все до логічного кінця. А так, що він добився? Хотів собі бали заробити під кінець чи збурити Схід і Захід, ще й поляків, які просто закохані у Бандеру. Нова влада найперше відмінить і Бандеру і вояків УПА і будемо ми слухати"свій улюблений гопак"
Не бійтеся!

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 10 лютого 2010, 13:43

Висновок по результатах ІІ туру виборів як на мене очевидний: "Тож сьогодні ми не можемо говорити, що обрали особу, яку хотів Бог. Таким був Божий допуск, а не Божа воля. А це не є одним і тим самим. Божа воля – коли Бог так хоче. А Божий допуск – коли Бог дозволяє". Блаженнійший Л. Гузар
А те що каже Патріарх РПЦ Кіріл навіть коментувати не хочеться. Відносини РПЦ і Кремля мабуть всім відомі :friends:

skept4k
новик
новик

Повідомлення skept4k » 10 лютого 2010, 22:28

Патріарх Кирил привітав Януковича з обранням Президентом....

Люди, а ви думаєте, якби була п. Тимошенко, то послідовність привітань була би іншою?
Читаючи дописи, складається враження, що ви думаєте, що ВОНА - то Божа воля, а Янукович - Божий допуст.
На мою думку Божим допустом є вони обоє. І загалом ситуація в нашій державі також.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 11 лютого 2010, 09:38

Христос Раждається!
skept4k писав:
Патріарх Кирил привітав Януковича з обранням Президентом....

Люди, а ви думаєте, якби була п. Тимошенко, то послідовність привітань була би іншою?
Читаючи дописи, складається враження, що ви думаєте, що ВОНА - то Божа воля, а Янукович - Божий допуст.
На мою думку Божим допустом є вони обоє. І загалом ситуація в нашій державі також.

так
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 11 лютого 2010, 09:54

Не хочу бути голослівною, бо ще офіційно не читала,але зранку почула новину. Думаю, що це таки правда - Мєдвєдєв дав розпорядження Казахстану припинити перекачку газу через Україну.
Пані Тимошенко - не біла й не пухнаста, ніхто того не заперечує, але вона вміє домовитись зі всіма, а "проффесор" вміє тільки під чужу дуду дути.
Не бійтеся!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 11 лютого 2010, 10:02

"Приоритетными для нас будут отношения с Россией и СНГ. Наши страны тесно связаны - экономикой, культурой, историей. Наши хозяйственные комплексы дополняют друг друга. Эти преимущества необходимо использовать ради наших народов", - говорится в заявлении Януковича, размещенном в среду на сайте Партии регионов.

Кандидат в президенты обещает "расчистить завалы недоразумения и старых проблем, созданных за годы "оранжевой" власти".

"Я уверен, что мы сможем восстановить должный уровень доверия между нашими братскими народами для взаимной пользы. Между нашими странами не существует проблем, которые невозможно решить", - подчеркнул он.
Не бійтеся!

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 11 лютого 2010, 10:11

прочанка писав:Не хочу бути голослівною, бо ще офіційно не читала,але зранку почула новину. Думаю, що це таки правда - Мєдвєдєв дав розпорядження Казахстану припинити перекачку газу через Україну.
Пані Тимошенко - не біла й не пухнаста, ніхто того не заперечує, але вона вміє домовитись зі всіма, а "проффесор" вміє тільки під чужу дуду дути.

Це тільки початок. Мало того, що газ не качатимуть через Україну, з ініціативи того ж "проффесора" ми ще й будемо брати участь у будові Північного транспортного потоку в обхід України. :crazy: Будуть вам "українські інтереси" :twisted:

п.с. для тих, хто ще не зрозумів, хто прийшов до влади - перегляньте док. фільми "Донецька мафія" "Кримінальна окупація" та інші з циклу Україна кримінальна - поки що вони доступні, а далі хто знає... 8)

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 11 лютого 2010, 11:11

Не хвилюйтеся, історія йде по спіралі. Так, що нічого іншого від приходу"помаранчевих" і не чекалося. Не перший раз таке стається. Юля лоханулася з підтримкою Ющенка, їй треба було самій йти в президенти.
Звичайно, Сходу будуть даватися якісь преференції, а Заходу і так нічого не потрібно, ше трохи і всі виїдуть де тільки можна.
Ну то й що ж, може то і звучить цинічно, але для християнина головною є небесна Вітчизна. Я, особисто, в бандерівців, чи когось там, бавитися не збираюся та й іншим не раджу. Бо вони знову, т. зв. патріоти, нами підітруться і будуть між собою домовлятися і писати різного роду універсали єдності. Мені шкода бездарного втраченого часу, а ще більше шкода людей, які як прокляті живуть на рівні Гондурасу чи Зімбабве. За 20 років, вже можна було щось зробити і для людей, а не тільки для себе.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 11 лютого 2010, 11:16

Люди, християни, давайте будемо тут спілкуватися по-християнськи найперше. Без "лоханулася" і т. д. Особисто неприємно таке читати. %)
Востаннє редагувалось 11 лютого 2010, 11:22 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 2 разів.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 11 лютого 2010, 11:47

o.Mykil писав:Люди, християни, давайте будемо тут спілкуватися по-християнськи найперше. Без "лоханулася" і т. д. Особисто неприємно таке читати. %)

Отче, при всій повазі, нічого антихристиянського не бачу в цьому вислові. Лох, має багато значень, від дерева і до відділення воїнів в армії Македонського. А також , як жаргонізм, означає простодушну людину. Вибачте, але це не мат. Не бачу необхідності, чому я не можу вживати тут таке слово. Але якщо правила забороняють, то нема проблем.

samael
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення samael » 11 лютого 2010, 11:49

Лох — жаргонизм, название наивного, простодушного человека. Лохами также называют обманутых мошенниками людей.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%BE%D1%85
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 11 лютого 2010, 12:41

romanm писав:Не хвилюйтеся, історія йде по спіралі. Так, що нічого іншого від приходу"помаранчевих" і не чекалося. Не перший раз таке стається. Юля лоханулася з підтримкою Ющенка, їй треба було самій йти в президенти.
Звичайно, Сходу будуть даватися якісь преференції, а Заходу і так нічого не потрібно, ше трохи і всі виїдуть де тільки можна.
Ну то й що ж, може то і звучить цинічно, але для християнина головною є небесна Вітчизна. Я, особисто, в бандерівців, чи когось там, бавитися не збираюся та й іншим не раджу. Бо вони знову, т. зв. патріоти, нами підітруться і будуть між собою домовлятися і писати різного роду універсали єдності. Мені шкода бездарного втраченого часу, а ще більше шкода людей, які як прокляті живуть на рівні Гондурасу чи Зімбабве. За 20 років, вже можна було щось зробити і для людей, а не тільки для себе.

найгірше, що десь шукати щастя закордоном- теж не вихід
Європа й США теж потерпають від кризи. Кума щойно приїхала з Чикаго, мала роботу, а потім її попросили,бо господар втратив працю і сказав, що за немічною мамою буде доглядати сам. Повернулася і тепер не поспішає їхати знову, схожа ситуація і в Іспанії... і як наші люди мають виживати, а молоде покоління. Мій син,якому в цьому році поступати переймається ще більше за мене, бо невідомо, кому що в голову стукне...
Ми живучі..., ми все таки люди - розумні, працьовиті, талановиті і дуже дурні водночас...
Не бійтеся!

Andrew
початківець
початківець
Контактна інформація:

Повідомлення Andrew » 11 лютого 2010, 12:56

Ми як не вміли, не вміємо і не будемо вміти обирати владу, говорити правду, працювати на благо народу (ґаздувати), цінувати незалежність держави від 1991 року, довіряти ближньому, і т.п., поки не довіримось повністю Творцеві. Але почнемо шанувати всі духовні, моральні цінності тільки тоді, коли відчуваємо, що ми їх втрачаємо. Головне щоб цього не сталося і не було тоді вже пізно.
__***__
Любов - єдиний скарб, який після поділу збільшується. (Б.Ферреро. Квіти просто квітнуть)

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 11 лютого 2010, 14:13

прочанка писав:.. ми все таки люди - розумні, працьовиті, талановиті і дуже дурні водночас...

:)
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Yuriy D
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Yuriy D » 11 лютого 2010, 14:16

Здається, навіть на Заході краще за українців розуміють те, що робиться в Україні.
Європейські ЗМІ, коментуючи вибори в Україні, пишуть про безславний кінець "помаранчевої революції" та ризики для української демократії.
"Не позбавлене іронії те, що той, хто фальсифікував минулі вибори, хто їх програв, Віктор Янукович, святкує політичний "камбек", - пише газета Luxemburger Wort, переклад якої наводить Німецька хвиля.

Газета зазначає, що в оточенні Януковича "домінують чоловіки, які у 90-ті роки вижили у брутальній боротьбі за власність на промисловому сході країни". "Немає впевненості у тому, що вони остаточно відмовилися від методів, якими тоді звикли користуватися", - зазначає Frankfurter Allgemeine

http://gazeta.ua/index.php?id=326314

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 11 лютого 2010, 14:36

БРИГАДА - for ever
позавчорашня шпана кишенькова, вчорашня бандитня, а сьогодні - солідні політичні керманичі-гаранти 8) :o :bad:
Не бійтеся!

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 11 лютого 2010, 15:02

прочанка писав:БРИГАДА - for ever
позавчорашня шпана кишенькова, вчорашня бандитня, а сьогодні - солідні політичні керманичі-гаранти 8) :o :bad:

там різні є.
І "вчора" різні були.
Не лише у нас - в світі всі оті рокфеллери/моргани... не Божою "працею своїх (предків) рук" живляться сьогодні...
Десь читав дослідження тих родин "сильних світу цього", де зазначалося, що "автор капіталу" (майже будь-якого у світі) - злодій і розбійник, його "син" тільки те і робить, що розтринькує татове, а от уже "внук" починає орудувати капіталом діда у більш-менш законний спосіб, починає займатися благочинністю, думати про навколишніх...
Навіть, якщо припустити, що в нас все піде краще вже починаючи з "сина", то всерівно маємо ми нині до діла з "авторами капіталу" - "позавчорашньою кишеньковою шпаною, вчорашньою бандитньою..." (я би додав - директорами розпроданого і привласненого нашого з Вами майна, банківських рахунків, страхівок.., людьми, що прихватизували гроші партії, комсомолу, піонерії, профспілок тощо...), "а сьогодні - солідними політичними керманичами-гарантами "

Аристарх
початківець
початківець

Повідомлення Аристарх » 12 лютого 2010, 00:23

Так, в Україні гроші заробити чесним шляхом неможливо.
Всі хто багатий - навіть при сьогоднішньому легальному бізнесі, стартовий капітал у них - вкрадене або у людей або у держави (що все-одно в кінцевому варіанті - у людей).
А коли вже є гроші, тоді - в депутати! Бо на сьогодні депутатів можна порівняти з стародавніми грецькими міфчними божками і богинями - вони над всім, на них не поширюються закони, а люди десь в низу - раби і смертні, участь яких ними вже вирішена.
Це ми їх зробили такими, дали їм владу - своїм "моя хата скраю", і страхом, що частково залишився у людей після совєцьких знущань і катувань.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 12 лютого 2010, 08:35

Христос Раждається!
Аристарх писав:Так, в Україні гроші заробити чесним шляхом неможливо. Всі хто багатий - навіть при сьогоднішньому легальному бізнесі, стартовий капітал у них - вкрадене або у людей або у держави (що все-одно в кінцевому варіанті - у людей). А коли вже є гроші, тоді - в депутати! Бо на сьогодні депутатів можна порівняти з стародавніми грецькими міфчними божками і богинями - вони над всім, на них не поширюються закони, а люди десь в низу - раби і смертні, участь яких ними вже вирішена. Це ми їх зробили такими, дали їм владу - своїм "моя хата скраю", і страхом, що частково залишився у людей після совєцьких знущань і катувань.

"...повставайте та вставайте кайдани порвіте і депу..."?
Ні. Бо :) не думаю, що у нас відбувається щось нового, аніж будь-де і будь-коли... Наші оспівані князі початків Київської Русі, наприклад, досить мало відрізнялися від рекітирів...

nikolach
дописувач
дописувач

Повідомлення nikolach » 12 лютого 2010, 12:36

skept4k писав:На мою думку Божим допустом є вони обоє. І загалом ситуація в нашій державі також.

Насчет этих двоих и всех современных политиков - совершенно согласен. Но, думаю, что вся ситуация в стране является все-таки волей Божьей. Бог посылает испытания человеку или народам не случайно, а для того, чтоб они они поняли, наконец, что от них требуется. А что от нас требуется, мы, как христиане, хорошо знаем - изменение по образу Христа нашего образа мышления, поведения, всего образа жизни. До тех пор, пока мы все, вся нация не поймет, что нас спасет только обращение к Христу и христианским нравственным ценностям, в стране так и будет продолжаться хаос, неразбериха, противостояние.

Поэтому, по моему мнению, нам, простым христанам, сейчас стоит меньше всего обращать внимание на политиков и переживать по этому поводу, а больше сосредоточиться на искреннем стремлении понять друг друга, найти способы единения нации на основе христианских прощения, терпимости, любви.

Янукович не способен объединить нацию, но, возможно, хотя бы не будет провоцировать новые внутринациональные конфликты... Однако, это даже не от него зависит. Юля будет постоянно эти конфликты раздувать, и спокойной жизни у нас, конечно, не будет. Вот тут от каждого из нас будет многое зависеть: поддаться ли нам на новые провокации, включаться ли в участие в новых митингах и акциях протеста, или искать мирные пути единения, вне зависимости от действий политиков...

Нам надо, наконец, понять, что мы - не толпа, которой могут управлять и которой могут манипулировать, а мы - христиане, мы личности, живущие в подчинении заповедям Христа.

Может быть именно этого ждет от нас сегодня Бог?
Православный УПЦ МП

Аристарх
початківець
початківець

Повідомлення Аристарх » 12 лютого 2010, 15:27

о.Олег писав:"...повставайте та вставайте кайдани порвіте і депу..."?

Ні, думаю більше підійде "...учітеся брати мої, думайте, читайте...".

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 12 лютого 2010, 15:31

Аристарх писав:
о.Олег писав:"...повставайте та вставайте кайдани порвіте і депу..."?

Ні, думаю більше підійде "...учітеся брати мої, думайте, читайте...".

:Rose:

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 13 лютого 2010, 14:24

Привіт, ті, що проти обох. Ви наші розумні, кмітливі, вимогливі... Ось вже і наслідки вашої принциповості. Забужко, вставайте!

Ще навіть ЦВК не проголосив Януковича президентом, українську газо-транспортну систему заходилися здавати в російське управління через реанімацію консорціуму.

Він ще навіть не став главою держави, а трубу пиляють вже так, що аж опилки летять.

Борис Колесников вже оприлюднив план повного звілнення України від української мови.

А тепер ось із нічних стрічок випірнула згода Януковича увічнити перебування ЧФ в Криму.

Відповідаючи на запитання щодо майбутнього російської військово-морської бази в Севастополі, В.Янукович зазначив, що це питання "розглядатиметься в пакеті з іншими питаннями безпеки".

"Я думаю, що ініціатива президента Росії Дмитра Медведєва (з питань безпеки), вона прийнятна для України", – додав він. За словами В.Януковича, це питання вирішуватиметься не на шкоду Росії, воно вирішуватиметься в національних інтересах України. "Я не виключаю, що Чорноморський флот залишиться після 2017 р.", – сказав В.Янукович

http://blogs.pravda.com.ua/authors/medv ... 6058e36f3/

wpab
дописувач
дописувач

Повідомлення wpab » 13 лютого 2010, 14:37

Народ стає сильним коли веде праведне життя, а Бог може будь-якої миті перемінити серце правителя або усунути його від влади. Як добрі християни не нарікаймо на сьогоднішню економічну та суспільно-політичну ситуацію в нашій державі, бо це наш хрест, який мусимо смиренно нести. Молімося за Україну і за наш народ, щоб Бог допоміг пережити ці часи нашої ганьби.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 13 лютого 2010, 22:31

wpab писав:Народ стає сильним коли веде праведне життя, а Бог може будь-якої миті перемінити серце правителя або усунути його від влади. Як добрі християни не нарікаймо на сьогоднішню економічну та суспільно-політичну ситуацію в нашій державі, бо це наш хрест, який мусимо смиренно нести. Молімося за Україну і за наш народ, щоб Бог допоміг пережити ці часи нашої ганьби.

Йолки палки :) , а народ хіба не веде праведне життя? Скільки ше треба йому прогнити, щоби щось стало нормально? Отче, це все даруйте, повна нісенітниця. Нема вибраних народів нажертву, та народів на добре матеріальне життя. Do ut Des, тут не канає. Хоча я розумію, є потреба пояснити такий стан речей, от і приплітаємо сюди Бога, а він, нащо дав нам розум, голову? Щоби думати дурниці і їсти?

Дальше, я за присутність Чорноморського флоту в Криму, там така Україна, як я китаєць. Якщо в Криму є ЧФ, то логічно випливає, що під Львовом може спокійно бути військова база ЗС США, чи іншої країни, але ліпше американці, вони люди з тими самими, яких європейцям бракує.

nikolach
дописувач
дописувач

Повідомлення nikolach » 14 лютого 2010, 12:18

Мaлuй писав:
Борис Колесников вже оприлюднив план повного звілнення України від української мови.

Невже не зрозуміло, що це провокація? Треба вже зовсім розуму не мати, щоб робити такі заяви. Не такий вже недалекий Янукович та його оточення. Навіть радянська влада такого не робила. Думаю, що ці чутки - Юлина робота.

А тепер ось із нічних стрічок випірнула згода Януковича увічнити перебування ЧФ в Криму.

По- перше, Януковича у 2017 при владі вже не буде, по-друге, якщо буде так діяти, Юля його швиденько скине :x .

перепрошую за редакцію
з повагою, о.Олег
Православный УПЦ МП

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 14 лютого 2010, 12:41

Христос Раждається!
Мaлuй писав:...Привіт, ті, що проти обох. Ви наші розумні, кмітливі, вимогливі... Ось вже і наслідки вашої принциповості. Забужко, вставайте!...

знайшли винних :(
З Вашого погляду дійсно все так просто? Тобто: за Тимошенко було б все (візьмімо названі питання) добре?
З мого погляду - були б інакші слова/упаковки, але суть того що відбувається не дуже б змінилась і як в тому, так і в цьому випадку треба жити, будувати Україну, а не звинувачувати людей інших політичних переконань. Тому і пропоную думати над тим, які повстають перед нами - християнами-українцями - виклики і як нам у таких умовах поводитися. Інакше доведеться визнати: політичні аспекти українського життя для форумчан надто болючі і ми не готові їх переживати з Христом Ісусом.
Пропоную:
Подумаймо над питанням російської мови в Україні. Фактично, українська, окрім західних теренів, тримається майже завдяки закону про державну мову України. Двомовність означатиме... що? Які виходи Ви бачите в цих умовах?
Подумаймо над питанням флоту РФ у Криму. Незнаю, чи для всіх було самоочевидним, що домовленість-домовленістю, але флот залишиться там де був після 17-го? Флот РФ базується в Криму... і? Запропонуйте як з цим бути.

дуже прошу спробувати бути конструктивними

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 14 лютого 2010, 12:51

прохання використовувати евфемізми
це буде і на користь Форуму, і (про всяк випадок дую на холодне :) ) на користь Вашу (Мт.5,22)

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 14 лютого 2010, 12:59

дуже прошу спробувати бути конструктивними

Тут не можливо конструктивно щось говорити, бо практика показує, що розмови залишаються тільки розмовами. Гірше також, що всі пацифістські демонстрації, як правило, закінчуються великим пшиком(див. цю ж помаранчеву революцію, виняток Грузія, але там інакші люди). В Україні є тільки ОДИН можливий варіант встановлення нормального устрою як соціального так і економічного-щось на кшталт більшовицького перевороту. Тільки таким макаром можливо повернути річку на 180 назад, хоча б спробувати. Інакше це все розмови, а ті, в дорогих костюмах,заробляють на наш гроші і все.
Мої думки такі: хто має можливість виїхати з України, хай виїжджає, хто , типу, патріот то хай бореться але це уділ середньої буржуазії яка не думає як вижити, бо має матеріальну базу. А для простих людей нічого, крім виживання, не світить. Про молодь мови не веду, бо майбутнього, для неї, також не бачу в цій країні.

Якщо помиляюся, то покажіть мені де! Ліпше не буде, гірше - ТАК!

Американці(наприклад) - нація яка сформувалася з людей не з вищою освітою, тобто там залишилися тільки ті, хто , для того щоби вижити, вживався до крайніх методів. Тобто, перед тим як когось пристрелити, добре треба було подумати, бо іншого також був револьвер і це все еволювало в систему взаємоповаги між владою, яка має дубинку, та людиною, яка може себе захистити так, що і нікому не снилося. В нас же що? Львівська анталігенція яка боязливо підказує нинішньому президенту автора вислову "Красота спасет мир"? Чи церква, яка сьогодні, в порівнянні з часами за Австрії, є такою ж як і усі люди? Не смішіть мене( то Отче, не Вам, а взагалі:)).
Востаннє редагувалось 14 лютого 2010, 13:20 користувачем romanm, всього редагувалось 2 разів.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 14 лютого 2010, 13:14

Христос Раждається!
romanm писав:
wpab писав:Народ стає сильним коли веде праведне життя, а Бог може будь-якої миті перемінити серце правителя або усунути його від влади. Як добрі християни не нарікаймо на сьогоднішню економічну та суспільно-політичну ситуацію в нашій державі, бо це наш хрест, який мусимо смиренно нести. Молімося за Україну і за наш народ, щоб Бог допоміг пережити ці часи нашої ганьби.

Йолки палки :) , а народ хіба не веде праведне життя? Скільки ше треба йому прогнити, щоби щось стало нормально? Отче, це все даруйте, повна нісенітниця. Нема вибраних народів нажертву, та народів на добре матеріальне життя. Do ut Des, тут не канає. Хоча я розумію, є потреба пояснити такий стан речей, от і приплітаємо сюди Бога, а він, нащо дав нам розум, голову? Щоби думати дурниці і їсти?

найперше в усьому, що стається, бачу Бога. Принаймі - намагаюся.
Вчора кавальчик фільму подивився про людей, які десь заблукали і там цитувалося дослідження: люди, що загубилися, заблукали, найчастіше гинуть не від того, що їхньому життю дійсно щось загрожує, а від почуття провини, сорому за те, що не передбачив, вчасно не подумав... Чи не варта у нашу сучасну "загубленість" в Україні, пане Романе, "приплести" Бога і промолити все, що з нами стається приблизно у такий спосіб: "Бог Є. Бачить мене і мої потреби. Чує мої молитви. Знає, як хотів. Але допустив такий от хрест. Хрест не буває заважкий - це саме мій. Як на цей хрест опертись на моїй дорозі до Неба? " :Rose:

Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей