Так і спатиме з відчиненими

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Зрештою винні, напевне, ми, християни. Бо якби всі ті, що називають себе християнами, справді ними були, то не розплодилось би так багато всяких ворожбитів, екстрасенсів, бабок та іншої нечисті.

отець Роман писав:Люди! Схаменіться! Ви християни? Навіщо такі дурниці пишете, поширюючи їх в такий спосіб?

andrivovk писав:Об'явлення Діви Марії у Фатімі відбувалися 13 числа кожного місяця.Відомий замах на Івана Павла 2 також відбувся 13 числа (травень 1981).І він вижив як ми знаємо.

о.Олег писав:а хіба це було в П`ЯТНИЦЮ?

... "Число 13 відіграло важливу роль у третій спробі NАSА висадити людей на Місяць і не тільки через ім'я човника. "Аполлон 13" був запущений о 13 годині 13 хвилин 11 квітня 1970 року. Вибух баку з киснем на його борту, який спричинився до припинення місії, стався 13 квітня. Незважаючи на це, "Аполлон 13" благополучно дістався Землі з трьома членами екіпажу" ...
joinua писав:Християни - не вірте у забобони... На все воля Всемогучого Бога.

Міша писав:Зі всього тексту мені сподобалися тільки слова -joinua писав:Християни - не вірте у забобони... На все воля Всемогучого Бога.
Для свідомих християн одне є щастя - це Ісус Христос. На мою думку всякі нумерології, інопланетяни, всякі забобони - це все від лихого. Він працює на повну потужність, для того щоб зводити людей з правильної дороги.

Олюнька писав:решта - цитата?

joinua писав:... Якщо вони на це наважаться, один із них протягом року помре...

звичайно, що погоджуюсь з о.Романом, але у мене до цього лише одне запитання: чому помре лише один?
Я дуже люблю 13 число, бо колись в дитинстві була членом Марійської дружини, то ми дружно сповідалися та приймали Святе Причастя саме 13 числа, і не важливо, п"ятниця чи субота. А п"ятниця то ще й краще, бо день пісний і присвячений Страстям Ісуса Христа.Just_me писав:звичайно, що погоджуюсь з о.Романом, але у мене до цього лише одне запитання: чому помре лише один?
Отче, ну як то "Чому один"? Бо старенький уже, може. А всі інші, припустимо, молоді...![]()
А якщо серйозно, не розумію, що це за тема така. А четвер, 12 - чому б нам не взяти до уваги таку дату? Або ж неділя, 26?![]()
Я дуже люблю 13 число, бо колись в дитинстві була членом Марійської дружини, то ми дружно сповідалися та приймали Святе Причастя саме 13 числа, і не важливо, п"ятниця чи субота. А п"ятниця то ще й краще, бо день пісний і присвячений Страстям Ісуса Христа.

oremus писав:Така гарна пісня. Душа застигає, тіло мервіє, сльоза воском, вогонь по жилах....
ПІСНЯ ПРО МАТІР
Посіяла людям

тому прошу прокоментувати цей вислів будь-ласка. 
Olya писав:У мене є запитання до священиків.
Мій батько вчора сказав мені таку фразу, що є три шляхи в людини: 1 - який нам планує Господь; 2 - це який ми плануємо самі; 3 - це який планує нечистий і саме цей про третій шлях говорять ворожки, коли ворожать і розповідають, що відбудеться. Я щось такого ще не чула,тому прошу прокоментувати цей вислів будь-ласка.

Натуся писав:
Мене цікавить таке - чому Бог знищив цю статую?.. Адже всім відомо, що нічого у світі не відбувається без волі Всевишнього.

Натуся писав:Витяг з статті:

Думаю, що фізичні закони є законами, і все прирівнювати до Божої волі.... не знаю, імхо це все.romanm писав:Хм, а якщо я йду й зашпортнувся, розірвалася кроссівка, що це значить? Що Богу не подобаються мої мешти?Думаю, що фізичні закони є законами, і все прирівнювати до Божої волі.... не знаю, імхо це все.

Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей