Але моє ім*я з грецької пояснено неправильно, навели люди неавтентичні грецькі слова...

Отож, ласкаво просимо сюди - http://mirimen.com
Дмитрий легко увлекается женщинами, не испытывая при этом никаких угрызений совести в отношении прежних симпатий. Часто вступает в повторный брак, но к детям от предыдущих браков относится с любовью и продолжает заботиться о них всю свою жизнь. Любит выпить, но сильного пристрастия к алкоголю не испытывает.
demetris писав:Дмитрий легко увлекается женщинами, не испытывая при этом никаких угрызений совести в отношении прежних симпатий. Часто вступает в повторный брак, но к детям от предыдущих браков относится с любовью и продолжает заботиться о них всю свою жизнь. Любит выпить, но сильного пристрастия к алкоголю не испытывает.![]()
![]()
євдоким писав:Знаю особисто кілька прикладів,коли дитина ,як кажуть, сама приносила собі ім'я, але рідні охрещували по-своєму, і в цих людей не дуже гарна доля
євдоким писав:Знаю особисто кілька прикладів,коли дитина ,як кажуть, сама приносила собі ім'я, але рідні охрещували по-своєму, і в цих людей не дуже гарна доля
o.Mykil писав: Є добра традиція так чинити відповідно до дня святого (чи наближеного згідно з календарем), коли маля прийшло на світ Божий.
Олюнька писав:Я народилася в день Івана Ліствичника, мій брат - 20 січня, на Івана, а сестра - на Зачаття Івана Хрестителя
vitalko писав:Олюнька писав:Я народилася в день Івана Ліствичника, мій брат - 20 січня, на Івана, а сестра - на Зачаття Івана Хрестителя
І є хтось з вас Іван чи Іванка?
прочанка писав:
Ще думаю, не варто називати дитину в честь когось, хто загинув трагічно( навіть хтось дуже рідний), не варто закладати в дитину негатив, бо таке ім"я завжди буде навівати неприємні спогади.
o.Mykil писав:
Ой, вибачте, але це пахне, певною мірою, марновірством.
А ще люблять говорити, що не можна називати дітей іменами мучеників, "щоб не мучились"![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей