ola писав:Нічого не втямила...
Що саме Ви не втямили??

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

ola писав: ...Мария, благодатью Божией возвеличенная, после Сына, превыше всех ангелов и людей, как Всесвятая Божия Матерь, Которая была причастницей к тайнам Христовым, с полным основанием прославляется Церковью особым почитанием. ...
...Хотя это почитание, каким оно всегда существовало в Церкви, является совершенно особым, существенно отличаясь от того поклонения, которое воздаётся воплощённому Слову, а равно Отцу и Святому Духу, оно, тем не менее, в высшей степени благоприятствует этому поклонению...
...Собор настоятельно призывает тщательно воздерживаться как от всякого ложного преувеличения, так и от чрезмерной узости взглядов. ....

Marat писав:...Шкода тільки людей, що цій туфті повірять...

Ira писав:
Згадайте Святих Луцію, Гіацинту, Франциска, Бернадетту Субіру, Фаустину Ковальську, Меланію з Ля Салет, Святу Терезу від Дитятка Ісуса, згадайте Св. Маргарету Алякок, Пір’їну Джіллі, Жанну д'Арк, Отця Піо……
.
Чи може слухаєте записи на магнітофончику?

)
Щиро, як віртуальному другові, раджу Вам розвіятися... Подумати над тим, що Ви як особа - дуже цінні в очах Божих, що Ви - Його улюблена дочка, що Бог знає Вас по імені, любить кожну Вашу рису обличчя, характеру, спосіб мислити, відчувати, сприймати, досвідчувати. Бог так полюбив Вас, що захотів, щоби через Марію на землю прийшов Ісус і помер на хресті.
), запитайте у кельнера, котра зараз година у Єрусалимі і здивуйтеся з цілого серця, що він має необережність не знати...
В пальті, вовняній спідниці... Файно було 
ola дуже вже спокусливо звучить....
але знаєте, я думаю про Бога і Матір Божу кожний день, і живу Святим Божим Словом, Святими Посланнями, які такі чудові, я ще нігде таких слів не чула, бо вони є від Самого Господа... прочитайте самі... чи може людина таке сама придумати, а тим більше маленька дівчинка (10 років).
, але обовязково як паломниця на Святе Місце З"яви Матері Божої, бо воно є справді Святе і буде місцем великого паломництва людей цілого світу... і отримаєте Безмежні Ласки від Непорочного Серденька Матінки Божої. Ісус і Матінка Божа всіх тут чекає і дуже хоче, щоб всі люди були спасенні, були тим Вірним Останком Святої Католицької Церкви, в серцях якого побудований Святий Божий Храм, тому маємо єднатися у Святій Вірі, твердо йти за Богом і бути такими, щоб Бог нас покликав і вибрав. 

)
(вибачте, якщо тут Ви також "відчитаєте" спокусу...
)

Мені шкода...
Сподіваюся, що у якийсь період часу Бог через них вкладав у Вашу душу багато доброго...

ola писав:Коли я вперше прочитала про Фатіму з книжок, виданих у Брюсселі, Третя частина таємниці ще не була відкрита, але, Ira, час минає...

Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей