vuspetro писав:Аудіокнига "Історія Вселенської Церкви" Автор о. Василь Зінько, ЧСВВ.
Файна книжечка, маю вдома друкований варіант.
І взагалі, книги о. Зінька, то безцінний скарб для нас усіх, раджу читати. 

vuspetro писав:Аудіокнига "Історія Вселенської Церкви" Автор о. Василь Зінько, ЧСВВ.
І взагалі, книги о. Зінька, то безцінний скарб для нас усіх, раджу читати. 
Олюнька писав:vuspetro писав:Аудіокнига "Історія Вселенської Церкви" Автор о. Василь Зінько, ЧСВВ.
Файна книжечка, маю вдома друкований варіант.І взагалі, книги о. Зінька, то безцінний скарб для нас усіх, раджу читати.
Якось була буря в Неаполітанській затоці. На розбурханому обрії виднівся рибальський човен, який хвилі кидали то туди, то сюди, наче іграшку. Багато людей, сповнених тривоги, спостерігали з берега цю драму, але допомогти рибалкам нічим не могли. Якраз нагодився Ґерард. Коли він збагнув в чому річ, на хвильку зупинився, здійняв погляд і руки до неба, і перехрестився. Відтак зняв плащ, і рішуче ступив у розбурхане море.
Люди стояли, затамувавши подих. Ґерард швидко ішов по воді, перескакуючи хвилі. І от він вже біля човна.
“Во ім’я Пресвятої Трійці!” – сказав він, і потягнув його легко, наче корок, “лише двома пальцями” до берега. Люди не йняли віри власним очам. Зі сльозами вони обіймали порятованих.

andrivovk писав:То так не до теми. Якщо ви любите книжечки о. Зінька, то треба також вам знати, що він був категорично проти того, щоб приймати причастя стоячи.
Це також стосується, до прикладу, книг о. Ксаверія, про які зараз йде дискусія в іншій темі.
Нариси з історії Української Православної Церкви. Митрополит Іван Огієнко.neoxgeforce писав:ShMariam писав:neoxgeforce писав:Хтось має якусь літературу про О.Піо ?
"Щоденник любові" і "Отець Піо. Людина, яка стукає в двері Бога", обидві в-цтва "Добра книжка".
Він тільки дві книги написав? І чи є електронний варіант, крім щоденника?
andrivovk писав:А немає часом книжечки цього ж видавництва "Іван Марія Віанней.Духовні реколекції"?
НА САМОТІ 3 БОГОМ
БІБЛІЯ - ЦЕ ІСТОРІЯ СПАСІННЯ
Фальшива наука свідків Єгови.
Вчені знаходять Бога.Климишин І. Л.
Перші апостоли/ Мень Олександр
Українська сакральна дерев`яна архітектура: словник-довідник. Тарас Я М
Архітектурний ансамбль Резиденції Митрополитів Буковини і Далмації у
Дерев'яні храми Українських Карпат. (Нац. святині України). Прибєга Л. В.
ОСТРОЗЬКА БІБЛІЯ
Канадийским русинам.А.Шептицький.
СТАТУТ ВАСИЛІЯНСЬКОГО ЧИНУ святого ЙОСАФАТА
Словник церковно-обрядової термінології. neoxgeforce писав:Хтось має якусь літературу про О.Піо ?
Хочу почитати.Буду дуже вдячний.
akazva писав:Мир вам!
Радив би прочитати книжку о.Джузеппе Томазеллі-"Інтерв'ю з демоном"
думаю допоможе багатьом у боротьбі з сатаною.
o.Mykil писав:akazva писав:Мир вам!
Радив би прочитати книжку о.Джузеппе Томазеллі-"Інтерв'ю з демоном"
думаю допоможе багатьом у боротьбі з сатаною.

Володимир ІФ писав:Ніде не можу знайти Збірку *Повне зібрання творів Йоана Золотоустого* Знаю,що є вона перекладена з російської Київською Православною церквою.Може хтось підкаже де її можна придбати?
Володимир ІФ писав:Ніде не можу знайти Збірку *Повне зібрання творів Йоана Золотоустого* Знаю,що є вона перекладена з російської Київською Православною церквою.Може хтось підкаже де її можна придбати?

"Перші апостоли". Олександр Мень.
Перш ніж скажеш кохаю. Малінський Мєчислав
100 запитань священикові.
Життя Ісуса Христа . Повернутись до “Наша бібліотека”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей