Модератор-богослов???
- demetris
- старець
- Контактна інформація:
Модератор-богослов???
Варто було б, щоб на форумі дописував кваліфікований богослов, адже форум-то офіційний!!!
А тут такого понаплітають, що за душу бере. Ми ж усі "толерантні" та "екуменічно налаштовані", а народ поначитується і поїде у Лішню. Там понаслуховується - і...
одним слово треба модератора з т. зору Церкви.
А тут такого понаплітають, що за душу бере. Ми ж усі "толерантні" та "екуменічно налаштовані", а народ поначитується і поїде у Лішню. Там понаслуховується - і...
З повагою, Дмитро.
гм, хочу сказати, що тему "УВАГА! ЄРЕСЬ" (якщо ви її маєте на увазі) відкрила не я, а брат Мартин (без мого відома), так що давайте вже тоді дискутувати, обговорювати... це все ж таки форум.... чому ж боїтеся так? Я висловлюю свої думки так як вчить Свята Церква і так як вчить нас Матір Божа.... чи Богородиця для нас вже є єрессю???
- demetris
- старець
- Контактна інформація:
Ira писав:...чому ж боїтеся так?..
Боюся, що можете звести "когось з малих".
пробачте. але Ваші переконання вважаю не правильними і не узгодженими з Вченням Церкви. не дивно, що аргументів не сприймаєте... вважаю, що Ви стали жертвою новітнього неоєретичного напрямку в лоні УГКЦ.
Нехай усі будуть одним.
З повагою, Дмитро.
- brat Martyn
- активний учасник
- Контактна інформація:
ПІдтримую!!!
ПІДТРИМУЮ!!!
Відрядіть на форум нормального богослова, який би зміг просто коментувати окремі проблемні повідомлення згідно вчення Церкви!!!!
Бо це дуже потрібно!!!! Бо який це тоді форум УГКЦ?!!
Відрядіть на форум нормального богослова, який би зміг просто коментувати окремі проблемні повідомлення згідно вчення Церкви!!!!
Бо це дуже потрібно!!!! Бо який це тоді форум УГКЦ?!!
© 1983-2013 Maryan Kachmar: Ето неловкое чуство..: коли дорослий світ до люті огидний, а дитиною залишатися не вихід.
Skype: m.s.kachmar; e-mail: [email protected]; або сайти: www.simport.org.ua, www.photography.kachmars.com
Skype: m.s.kachmar; e-mail: [email protected]; або сайти: www.simport.org.ua, www.photography.kachmars.com
- samael
- Адміністратор
- Контактна інформація:
demetris писав:це я до тогго, що останні повідомлення адміна (samael) - від 03.2007, а від іншого моредатора (ihor) - 07.2007
То що, проект закривають?
Проект не закривають!
Я - технічний адміністратор. Підтримую коректну роботу серверів УГКЦ (яких є 3 у Львові та 1 в Києві. 1 працює під управлінням FreeBSD, а решта 3 - Debian GNU/Linux), оновлюю програмне забезпечення, і не лише даного форуму... Боротьба зі спамом та подібними небажаними трафунками на даному форумі - моє завдання. Як бачите - форум не стоїть на місці (у технічному плані) - вдосконалюємо його! Про це й у правилах написано:
(а) Загальні положення:
1. Данний ресурс (сайт) є некомерційним та розташовується у Мережі «Інтернет» за адресою: http://forum.ugcc.org.ua.
2. Форум працює на системі phpBB.
3. Технічна підтримка здійснюється (по мірі можливого) щоденно. Резервні копії баз данних форума обновляются мінімум 1 раз в 3 тижні.
Отже, роботи у мене й своєї багато...
Що ж до модератора-богослова, - звичайно, такий має бути! Тим паче на офіційному форумі УГКЦ! При наступній зустрічі з керівництвом, обов'язково "донесу голос народу"!
γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua
www.it-sfera.com.ua
Re: Модератор-богослов???
demetris писав:Варто було б, щоб на форумі дописував кваліфікований богослов, адже форум-то офіційний!!!
А тут такого понаплітають, що за душу бере.
Ні Богослова, ні модератора...Може воно й правильно, керуючись лозунгами громадянськлї війни, „Всякая власть есть насилие, да здравствует анархия, смерть узурпаторам! Анархия – мать порядка!” Форум ніби серйозний, а модератора нема...Може, воно нікому й не потрібно?
Re: Модератор-богослов???
Marat писав:demetris писав:Варто було б, щоб на форумі дописував кваліфікований богослов, адже форум-то офіційний!!!
А тут такого понаплітають, що за душу бере.
Ні Богослова, ні модератора...Може воно й правильно, керуючись лозунгами громадянськлї війни, „Всякая власть есть насилие, да здравствует анархия, смерть узурпаторам! Анархия – мать порядка!” Форум ніби серйозний, а модератора нема...Може, воно нікому й не потрібно?
а ще варто проводити бодай мінімальне опитування, і якщо людина не визнає себе католиком, як от Марат наприклад, не допускати її до певних розділів форуму, бо плетуть фігню всяку.
Віровизнання – тут, мабуть, всі – християни, буддистів чи мусульман немає, я за те щоб всім були рівні права, незалежно від конфесії, адвентисти теж сюди дописують. В такому спілкуванні цілком можна проявити і полемізм, і апологетику, і свою власну позицію, не треба нічого боятисяdemetris писав:Хоча стрічку віровизнання у профіль (як обов'язкову складову при реєстрації) ватро внести. Форум все-таки церковний.
- demetris
- старець
- Контактна інформація:
не впевнений в цьому...Marat писав:Віровизнання – тут, мабуть, всі – християни, буддистів чи мусульман немає,
Marat писав:я за те щоб всім були рівні права, незалежно від конфесії, адвентисти теж сюди дописують. В такому спілкуванні цілком можна проявити і полемізм, і апологетику, і свою власну позицію, не треба нічого боятися
Так і я за рівність. наприклад між чоловіком та жінкою, але хочу знати з ким розмовляю в даний момент (п.с. крім того стрічку віросповідання можна було б не заповнювати або щось на кшталт "інше")
З повагою, Дмитро.
Згоден з Demetris на цьому форумі конче необхідний штатний богослов, і щоб не просто з дипломом, а практикуючий і бажано викладач якогось вищого духовного навчального закладу.
Будь-ласка, шановні організатори форуму, якщо вам не байдужа доля цього проекту і його майбутнє - зішліть нам хоть якогось, хоть зовсім маленького, але нашого - богослова-модератора !!!
Хочеться вірити, що наші побажання будуть почуті.
Будь-ласка, шановні організатори форуму, якщо вам не байдужа доля цього проекту і його майбутнє - зішліть нам хоть якогось, хоть зовсім маленького, але нашого - богослова-модератора !!!
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
Аристарх писав:Згоден з Demetris на цьому форумі конче необхідний штатний богослов, і щоб не просто з дипломом, а практикуючий і бажано викладач якогось вищого духовного навчального закладу.
Я також за це.
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
Проблема не лише в нашому форумі. У час, коли ми всі практично весь день проводимо за комп'ютерами, Церкві просто необхідно назначати "капеланів Інтернету" , бо вже так склалось, що Церква має бути там, де є її вірні. Наприклад, сайт "В контакті" - там вже є багато груп на зразок "ми християни", "молодь УГКЦ" тощо.
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
сергій писав:Капелани від Інтернету? А де священників взяти...? Наскільки я бачу по селах їх обмаль... Один на три-чотири парафії. Ідея безсумніву добра і підтримую її, а от реалії життя...
Ніхто не заваджає тому капелану мати парафію в селі, йому Інтернет на собі не носити.
Пропоную написати відкритого листа на дану тему і розпочати збір підписів, можна залучити також інші форуми та сайти.
- demetris
- старець
- Контактна інформація:
Олюнька писав:Ніхто не заваджає тому капелану мати парафію в селі, йому Інтернет на собі не носити.
Олюнька писав:Ніхто не заваджає тому капелану мати парафію в селі, йому Інтернет на собі не носити.
Пропоную написати відкритого листа на дану тему і розпочати збір підписів, можна залучити також інші форуми та сайти.
Хто займеться?
З повагою, Дмитро.
Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей