Але там він переживав за неї, що вона втратить душу, із-за того що стане вампіром, алеж я не вампір 
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Але там він переживав за неї, що вона втратить душу, із-за того що стане вампіром, алеж я не вампір 
Muzerati писав:Я теж про цей фільм подумавАле там він переживав за неї, що вона втратить душу, із-за того що стане вампіром, алеж я не вампір
![]()
Ситуація більш реальна, ніж здається: свідомий і добровільний гріх нечистоти - навіть не обов'язково втрата цноти - втрата життя душі. Тому я люблю цей фільм - за його РЕАЛІСТИЧНІСТЬ.
Muzerati писав:так що страждає від таких ситуацій дівчина більше, ніж хлопиць.

viter писав:Злий Іван писав:Допоки ви будете вивчатися, отримувати роботу, ставати забезпеченим.... пора вже буде "думати про вічність"![]()
Жити треба зараз, бо потім, у 40 Їй буде проблемно народжувати здорових дітей.
Є такий гарний англійський віршик на цю тему.
Для тих, хто знає англійську мову:
The bride, white of hair, is stooped over her cane
Her faltering footsteps need guiding.
While down the church aisle, with a toothless smile,
The groom in a wheelchair comes riding.
And who is this elderly couple you ask?
You’ll find, when you’ve closely explored it,
That here is that rare, most conservative pair,
Who waited ’til they could afford it!
: 
Muzerati писав:andrey s. писав:Muzerati писав:Ви сумніваєтеся, що я можу закохатися?
А Ви???
Я не сумніваюся в тому що вмію закохуватися.![]()
Діло не в тому, чому я не хочу одружитися, чи що буде якщо я одружуся пізніше. Мене цікавить, як ви уявляєте життя хлопця і дівчині в парі в довгий період, коли не готові до одруження, але прагнуть любові.
.Доречі коли прислухаєтесь до людей в цьому,то варто знати чи вони також одружені чи ні. 
)
.І скажу чесно, є точка в житті,коли повороту вже нема(так здається),но це якраз і свідчить про надію на себе,а не на Бога.
"(якого називають Богом),то подиветесь якось по іншому.
) для себе.Ви молода людина,яка зростає в вік в якому спокуси на кожному кроці.Ви сформовані в цьому середовищі,і повірте я тішусь, що при цьому Ви цікавитись такими речами.Спитайте себе чому??(мені відповідати не треба
,ця відповідь для Вас).Вам скажуть по книжці,бо це іде в конфлікт з Християнськими цінностями,тому Ви шукаєте "компроміс".З грубшого це так.Но особисто мені цього пояснення мало.Я Вам скажу свою думку(за себе).Щось в нашому нутрі нам підсказує,що щось тут не так,що цінності які придумані світом мають мету,щоб ми в них повірили.Вони не є такими солоткими як про них кажуть,а навіть отруйними,що тут якась хитрість.Знаєте,глянцева обкладинка гарна з виду,але повністю пуста в середині.
)
).
).
.Доречі, те що для Вас,не означає що для всіх.
.
Уехал славный рыцарь мой
Пятнадцать лет назад,
Но на прощанье я ему
Заворожила взгляд.
За сотни рек, за сотни гор,
Направив бег коня,
Во всех красавицах с тех пор
Он узнает меня.
А с башни время сыплет звон,
Дин-дон, дин-дон, дин-дон.
Увы, не только за окном
Прошли с тех пор года.
Я жду и только об одном
Тревожусь иногда.
Когда из дальних стран домой
Он повернет коня,
Во мне самой, во мне самой,
Узнает ли меня?
Всё то вы женщины о нас знаете, а одного не знаете: почему мы одних любим, а других замуж берём…
Muzerati писав:viter писав:Muzerati писав: Просто я не знаю, якщо я знайду собі любов зараз, то чи витримає вона великий термін, поки я буду зрілим і морально і матеріально.
Ви спочатку знайдіть любов а там буде видно.
Ви сумніваєтеся, що я можу закохатися?
):Нажаль без уяви мені важко, хоча і занадто багато її також не добре, але за допомогою того, що я дивлюся ситуацію наперед, то стараюся потім підєднувати її під своє життя, роблячи правилом або принципом.
)). І, в результаті, я знеохочуюся і в майбутньому(шлюб виглядає як тягар, явно не привабливо), і в теперішньому(я вже його втратив, тим більше чую себе незадоволеним від теперішнього стану, чогось мені бракує), отже, я взагалі не живу....Можливо я егоїст, але мене влаштовували би стосунки дошлюбні, поки я би не зрозумів, як пише Пан luksandr, що пора одружуватися з цією людиною. Я люблю свободу крім того, моя свобода є для мене дуже важливою. А шлюб, на моє теперішнє бачення, не був би для мене свобою, поки я би до цього не доріс.

Muzerati писав:Нажаль у мене дуже мало є інформації про дошлюбні періоди пар, і був би вдячний якби Ви якось залили наприклад на файлообмінник свої файли, і дали ссилку)
Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей