Потрібно дати відповідь на чотири питання. З технічних причин вони будуть йти підряд (1-2, 3-5, 6-9, 10 пункт) . Прошу всіх проголосувати.

ShMariam писав:Розумію, що це питання не архиважливе, та варто колись його нарешті вирішити.
Потрібно дати відповідь на чотири питання. З технічних причин вони будуть йти підряд (1-2, 3-5, 6-8, 9-10 пункти) . Прошу всіх проголосувати.
Повідомлення: 4147
Зацікавлення: людина, історія Церкви, літургічний спів, ....
Віросповідання: католик
Подякував (ла): 199 раз.
Подякували: 509 раз.
завжди думав, що ми говоримо про добровільне зазначення під іменем
Повідомлення: 4147
Зацікавлення: людина, історія Церкви, літургічний спів, ....
Віросповідання: католик
Подякував (ла): 199 раз.
Подякували: 509 раз.
віроісповідання (додав ще "зацікавлення", але можна і без цього) і залишити (якщо це можливо технісно) за модераторами право робити свої ремарки
наприклад: хтось написав "православний", але вірить в богообранність Сатья
не дуже подобається мені вибір зі списку
ShMariam писав:А що конктерно Вам не подобається? Можу відредагувати, але в списку може бути найбільше 10 пунктів.
о.Олег писав:ShMariam писав:А що конктерно Вам не подобається? Можу відредагувати, але в списку може бути найбільше 10 пунктів.
пропоную не давати списку - нехай людина сама пише так, як їй лежить на серці
а чесна вона з Форумом/сама з собою чи ні - не наш клопіт до тих пір, поки не виникне потреба додати ремарку від модераторів
З повагою, о.Олег
ShMariam писав:... Ви щойно відповіли друге питання...
andrey s. писав:Ого![]()
Я проголусовав за 5 пункт(тобто список + можливість вписати віросповідування)
Але,тут знов.Чи потрібно робити такий великий список.
Я думаю достатньо:
Католик,Греко-Католик,Православний,Протестант,Євангелист(чи як там та Церква називається,просто не знаю),а на решту є графа свобідна.Хто собі захоче,те і напише.(для чого перечисляти ці нескінчені списки),і я проти Свідків Єгови в списку,хай самі собі пишуть,коли сміливості хватить.
andrey s. писав:...
ShMariam писав:andrey s. писав:...
А чого ж Ви не клікнули на пункт №9? Заради Вас створювала.
Для тих, хто не зорієнтувався, питання наступні:
1. Чи потрібне таке поле взагалі (п.1-2)
2. У якій формі це зробити (список, поле для вписування, список+поле для вписування), п. 3-5
3. Перелік конфесій у списку, п. 6 - 9
4. Чи дозволити при вписуванні просто написати "християнин" - п. 10. Якщо хтось відповідає на це позитивно питання (що і є), то це вже вирішено.
Дуже прошу відповідати на всі запитання.
andrey s. писав:Дякую,п.Маряна.Я проголосував за 9 п.,але там нема Грко-Католиків,думаю зважаючи на назву сайту це є необхідно.,
andrey s. писав:І доречі,я ще писав про Євангелистів,я не знаю яка їх абріатура.Їх є не мало,помоєму і тут на сайті(це не точно,мені могло показатись.
ShMariam писав:andrey s. писав:Дякую,п.Маряна.Я проголосував за 9 п.,але там нема Грко-Католиків,думаю зважаючи на назву сайту це є необхідно.,
Тобто Ви пропонуєте: греко-католики, римо-католики, православні, протестанти?andrey s. писав:І доречі,я ще писав про Євангелистів,я не знаю яка їх абріатура.Їх є не мало,помоєму і тут на сайті(це не точно,мені могло показатись.
Вони протестанти.
andrey s. писав:
Доречі,а Ви не відповіли на запитання.Тобто ми голосуєм за форму(зміст) бюлетня,чи це вже і є, те голосування???
ShMariam писав:andrey s. писав:
Доречі,а Ви не відповіли на запитання.Тобто ми голосуєм за форму(зміст) бюлетня,чи це вже і є, те голосування???Це вже голосування. Я про нього попереджала вже давно, щоб кожен міг висловити свою думку про форму "бюлетеня". В результаті змінюю його вже на ходу.
![]()
П. 9 лишити як є, чи змінити на: греко-католик, римо-католик, православний, протестант?
andrey s. писав:Католик
Православний
Протестант
Греко-Католик
"Вписати Інше"
ShMariam писав:andrey s. писав:Католик
Православний
Протестант
Греко-Католик
"Вписати Інше"
Може правильніше:
Римо-католик
Православний
Протестант
Греко-Католик
"Вписати Інше"
А то таке враження, що греко-католики не католики.
ShMariam писав:І доречі,я ще писав про Євангелистів,я не знаю яка їх абріатура.Їх є не мало,помоєму і тут на сайті(це не точно,мені могло показатись.
Вони протестанти.
Вова писав:А чому не напишете конкретно кожну конфесії? От наприклад на форумі Джерелі великий вибір віросповідань і варіантів.
Вова писав:А чому не напишете конкретно кожну конфесії? От наприклад на форумі Джерелі великий вибір віросповідань і варіантів.
ShMariam писав:Якщо хочете, можу відредагувати опитування (ще є один вільний пункт), але складіть список.
Вова писав:На Джерелі є такі додаткові пункти 1. Не визначився 2. Невіруючий 3. У пошуках Правди 4. Просто вірю у Бога
ShMariam писав:Вова писав:На Джерелі є такі додаткові пункти 1. Не визначився 2. Невіруючий 3. У пошуках Правди 4. Просто вірю у Бога
Добре, тільки куди це додавати? Люди вже проголосували. Може так дайте відповідь.
Я за.(Крім світогляду "невіруючий" - в нас вже є пункт "атеїст").
о.Олег писав:з обговорення далі бачу, що не порозумілися: буду "проти" подавання будь-якого списку, з якого треба буде вибирати - буду "за" місце/графу, в якій людина зможе вписати те, що захоче (а модератор, відповідно до потреби, зможе в своїй лінійці дописати маленький коментар)
З повагою, о.Олег
ShMariam писав:...Але більшість (семеро) за те, щоб був і список, і графа.
ShMariam писав:Хто ще не голосував, голосуйте!
andrey s. писав:ShMariam писав:Хто ще не голосував, голосуйте!
Послухайте,було би не погано,"розставити сітки на Адміна",цим хочу сказати,що необхідно з ним узгодити.
п.Маряна,Ви як та,хто все організував,мусити писати "петицію" до адміна.Тобто щоб знати,що Він думає з цього приводу,і як там з технічною стороною питання.
І було би добре,щоб всі знали результат цього звернення...(можливо я собі не так це уявляю,це дуже можливо.Але факт,що потрібен Адмін)
Дядько Адмін,де Ви????
Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість