Georgij писав:Ну це з "Католицького Оглядача".... Воно дійсно, деколи може тре і між рядків, але між рядків так і виходить, що світ- поганський, збочений, одним словом-світ, а християнство- треба гнати, дискредитувати, очорнити, спровокувати, розділити, політизувати, зрештою підкорити на службу того ж таки світу, і їм то сі троха вдає
Та ні,не здається,і вони справді є(гоніння).Просто часто роблять гоніння,де його в принципі нема...Так,для більшого трагізму...(а гоніння є,і часто в дуже різних і навіть підступних формах.І навіть не думаю,на скільки це є великим,і хто гонить..СТРАШНО МЕНІ,,,а Ісус що,хіба не про це навчав,попереджував.
)Доречі,щось я в тій статті не помітив заклику молитовної підтримки,шо до тих кого гонять...(а..так,, це само-собою ясно,типу про це і балакати не потрібно,ітак всі моляться в цьому намірі.)..А посмакувати думками,щоб комусь голови повідривати(особливо мусульманам),для захисту Християнства,то ого-го.(хоч,ті хто смакують,голови відривати не підуть,віру захищати...так,багно в ступі помішати,забризгати ним всіх навкруги, і тішитись думкою про виконаний обовязок Християнина захистника)
Часто так це бачу....і ду-у-у-же хочу помилятися...
А багно-це літературне слово???(пробачте якщо ні
)Дякую..

,сприймати буквально.(я думаю Ви це зрозуміли,це для тих,хто міг невірно зрозуміти).А наслідки таких статей,часто видні.(почитайте тему про мусульманство..Починають всякі невиспані Коран палити,а люди їх підтримувати.Це як приклад,для розуміння).І я про негативні наслідки для душ і для лиця Церкви..Просто ми люди є слабкими,перепудженними,і боязкими..І наша реакція на це,не завжди відповідає тому Єталону,який наслідуєм...Зрозумійте,,я згадав тільки окремий момент(між рядків
.

)