andrey s. писав:Ну так....тож для зволоження.![]()
А ті креми не допомагають, щоб для змоложення. Я мазався..мазався..мазався. так і 33 стукноло.. а не 23
, як на банці вказано.

andrey s. писав:Ну так....тож для зволоження.![]()
А ті креми не допомагають, щоб для змоложення. Я мазався..мазався..мазався. так і 33 стукноло.. а не 23
, як на банці вказано.
o.Mykil писав:
Вам сюди http://lohotron.in.ua/publ/1-1-0-107
євдоким писав:o.Mykil писав:
Вам сюди http://lohotron.in.ua/publ/1-1-0-107
Хотів перейти за цим посиланням, але ...
До речі, мене також активно агітували приєднатись до цього дружелюбного й успішного колективу. Але Господь просвітив мій слабенький розум і я почав розмірковувати про те, що насправді не все так просто, бо ж якою мала би бути собівартість того товару, якщо до кінцевого споживача потрапляє через ...надцяті руки??!
євдоким писав:До речі, мене також активно агітували приєднатись до цього дружелюбного й успішного колективу. Але Господь просвітив мій слабенький розум і я почав розмірковувати про те, що насправді не все так просто, бо ж якою мала би бути собівартість того товару, якщо до кінцевого споживача потрапляє через ...надцяті руки??!
ShMariam писав: А я один раз приєдналася до подібної фірми (не "Емвей"), де потрібно було б також поширювати продукцію серед знайомих. Купила потрібну на той час продукцію по знижці в перший місяць і на наступний, а на третій мені аж прислали повідомлення, що мушу щось купити, інакше виключать. І виключили. Але мені байдуже - що треба було взяти, я взяла
andrey s. писав:ShMariam писав: А я один раз приєдналася до подібної фірми (не "Емвей"), де потрібно було б також поширювати продукцію серед знайомих. Купила потрібну на той час продукцію по знижці в перший місяць і на наступний, а на третій мені аж прислали повідомлення, що мушу щось купити, інакше виключать. І виключили. Але мені байдуже - що треба було взяти, я взяла
Бо Ви Маріанно словянка![]()
, і це не входило у їхні плани.
Але скільки було сімей в яких небуло де пройти в хаті бо всюди те розставленно, всі розмови в сімї тільки з цього пиводу, всі думки про то і ночі недоспані, всі сварки бо "ти невмієш з людьми балакати" і все через тебе, і діти биті коли випадково прийняли шампунь за машинку яку їй не купили, і все у такому дусі. (результат, що зі старих знайомих і друзів вже нікого не залишилось, все пішло шкереберть, сімя рухнула бо "жінку сосід зрозумів і підтримав".., а чоловік лишився з тими шампунями мріючи що вона ... побачить результат і зрозуміє..., поверниться, в добудовану і обставленну хату (з якої виніс останні гроші, яких в принципі і не було, постійні борги і відмова рідним у самому необхідному). Вже потім (рік часу) навіть баба Катя вже не давала самогонку за них, все село могло вже свиней тим шампунем мити, зато він досяг якогось там рівня ).
Людоньки, просто Перехристіться і все.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей