ShMariam писав:На землі валяється розум і гроші. Ви можете взяти тільки одне. Що візьмете?
кожен візьме те, що йому бракує?
ShMariam писав:На землі валяється розум і гроші. Ви можете взяти тільки одне. Що візьмете?
о.Олег писав:ShMariam писав:На землі валяється розум і гроші. Ви можете взяти тільки одне. Що візьмете?
кожен візьме те, що йому бракує?
andrivovk писав:ShMariam писав:На землі валяється розум і гроші. Ви можете взяти тільки одне. Що візьмете?
Я би вибрав розум.Подібно до Соломона.
ShMariam писав:Як ви вже догадалися, я б вибрала гроші, бо розум в мене вже є.![]()
andrivovk писав:ShMariam писав:Як ви вже догадалися, я б вибрала гроші, бо розум в мене вже є.![]()
Добре.Корінь з двох.Перші сто цифр будь-ласка.
ShMariam писав:andrivovk писав:ShMariam писав:Як ви вже догадалися, я б вибрала гроші, бо розум в мене вже є.![]()
Добре.Корінь з двох.Перші сто цифр будь-ласка.
1,414213562373095048801688724209715840653218647529654334653243936796973007279695683596683702103855243
YEOJDCTGHFDBKMYJ&
andrivovk писав:
P.S.Якщо серйозно : це дійсно правильне число?
andrivovk писав:350!
o.Mykil писав:ShMariam писав:На землі валяється розум і гроші. Ви можете взяти тільки одне. Що візьмете?
Це анекдот??
ShMariam писав:Відповідь на це питання - анегдот.
o.Mykil писав:
Анекдо́т (грец. ανεχδοτος — невиданий, той що не підлягає розголосу) — коротке усне гумористичне або сатиричне оповідання про якусь подію, випадок із дотепним, часто несподіваним чи парадоксальним фіналом.
Georgij писав:
Розкажіть це Тому Соєру і Геку ФінуShMariam писав:Цвинтар серед ночі - єдине місце на землі, де боїшся не стільки п'яниці з сокирою в руках, скільки маленької дівчинки в білому платтячку.
ShMariam писав:Цвинтар серед ночі - єдине місце на землі, де боїшся не стільки п'яниці з сокирою в руках, скільки маленької дівчинки в білому платтячку.
Georgij писав:дописуєте на форумі?, значить постите
о.Олег писав:Добре відомо, що
іспанець — людина, а іспанка — грип;
американець — людина, а американка — більярд;
кореєць — людина, а корейка — їжа;
болгарин — людина, а болгарка — інструмент;
поляк — людина, а полька — танець;
канадець — людина, а канадка — зачіска;
бельгієць — людина, а бельгійка — рушниця;
голландець— людина, а голландка — піч…
Є тільки один виняток: москвичка — людина, а москвич — відро з гайками.
ЗАКАРПАТТЯ–майліпший край на усюй планеті, а усі остальні лим нам завідувуть!Бо лиму нас люди на тулько умні, што ниґда не матюкавутся,а нарасб"ють вписок. Лим наші люди ідять пасолю з капустув таз шовдарьом,яблуко,гріз, гиршлі, фанки, бобальки, кийзлики,пуцогалушки,гурку,кіфлики,крумплі порскані, гомбовци з прийзликами, ікажуть шо тоодяблока їмпюлло. Лим наші жителі не знавуть ко такі лумпі,бо не позиравуть узиркало. Лим у нас, у центрові Європи, ціни ужедавно заєвропейські.То лем жителі ЗАКАРПАТТЯ замість пувісти:"Повторіть,будьласка"кажуть так милозвучно "Ге-е-е?". То у нас зимов –"но што так тепло!",а літом - "но студінь, добав щи газу!" Се оно–НашоєЗАКАРПАТТЯ!!
...а я недавно таргана задавив... і... тепер щоночі мені сниться дух його - пробирається по ножці стола, і в лапочках своїх малеесеньких мне крихточку хлібчика, жалібно зазирає мені в очі і тихо-тихо питається: "А масличком можна помазати..?"
просинаюсь в сльозах
Василько викурював по 30 сигарет в день
а Сашко викурює по 15 сигарет в день.
Питання: чи не насторожує Сашка,
що про Василька згадано у минулому часі?
о.Олег писав:Задача:Василько викурював по 30 сигарет в день
а Сашко викурює по 15 сигарет в день.
Питання: чи не насторожує Сашка,
що про Василька згадано у минулому часі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей