Поясніть, будь ласка: в мангал можна буде накласти звичайного хмизу з папером, чи треба буде щось купувати?
ShMariam писав:Так, народ, не розслабляємся!![]()
Поясніть, будь ласка: в мангал можна буде накласти звичайного хмизу з папером, чи треба буде щось купувати?
Just_me писав:На хмизі шашликів не буде, треба вугілля чи дров.
ShMariam писав:Just_me писав:На хмизі шашликів не буде, треба вугілля чи дров.
Скільки треба? І хто купить? Бо я щось не дуже орієнтуюся, де це продається у Львові.
Ловлю на слові.andrey s. писав:Якщо я вже буду перти мангал, то очивидним є те, що про решта я подбаю...
о.Олег писав:Молитовники візьміть - перед посиденьками пропоную помолитися Молебен або Акафіст до Богородиці: не йде мені шашлик отак просто, пожалійте
Just_me писав:Начиталася тут з вами. Ржунимагу
о.Олег писав:Прочанка буде?
Постарається![]()
Just_me писав:...Отче, де Ви зранку служите? Ми до Вас прийдемо!...
ShMariam писав:А Службу Божу не вдастся організувати?Чи Ви не хочете домовлятися з студитами, бо не знаєте, чи точно зможете прийти? ...
Just_me писав:Отче, якщо служите Літургію в Шпиталі - прийдемо в Шпиталь. Щоб не виглядало, що молимося біля шашликів та вогнища, як Брат Мартин описувавІ вигляд матимемо пристойний, і місце відповідне
о.Олег писав:може домовлюся і в Антонія Літургію відслужимо
Римську
Just_me писав:о.Олег писав:може домовлюся і в Антонія Літургію відслужимо
Римську
ТАК, ТАК, ТАК!!!!!!!!!!
о.Олег писав:це якщо місцевий отець буде мати як (та і дякувати треба комусь) - римську можу лише співслужити
ОООО
Я тут подумала - а може в спідниці (більш спортивній) і в туфлях без каблуків в ліс не так страшно? (Ходять же якось люди на прощіJust_me писав:Якщо йдемо на Службу Божу, то йдемо до церкви перед основною форумівкою, без м"яса, мангалів та дрів, і не в кросівках-спортивних костюмах, а в плащах та туфлях.
ShMariam писав:А нащо нам римська? ...
о.Олег писав:ShMariam писав:А нащо нам римська? ...
заради плекання здорового екуменізму?![]()
стосовно ж греко-католицької - не думаю, що в дозволі буде проблема: проблема у непристосованості місця (змушений брати все з собою)
ОООО
ShMariam писав:о.Олег писав:ShMariam писав:А нащо нам римська? ...
заради плекання здорового екуменізму?![]()
стосовно ж греко-католицької - не думаю, що в дозволі буде проблема: проблема у непристосованості місця (змушений брати все з собою)
ОООО
А може попроситися до цекрви Покрови...
о.Олег писав:а якщо вже без ускладнень - спробую тоді із студитами на 13.15 домовитись в Шевченківському Гаї?
ShMariam писав:о.Олег писав:а якщо вже без ускладнень - спробую тоді із студитами на 13.15 домовитись в Шевченківському Гаї?
Отже наразі не відомо, де і коли збираємося. Як тільки домовитеся - пишіть.
о.Олег писав:ShMariam писав:о.Олег писав:а якщо вже без ускладнень - спробую тоді із студитами на 13.15 домовитись в Шевченківському Гаї?
Отже наразі не відомо, де і коли збираємося. Як тільки домовитеся - пишіть.
Все - беру в свої рученьки: Шевченківський Гай, в студитів, 13.15 Літургія або Молебень біля церкви (якщо буде занято)
ОООО
о.Олег писав:тут напевно краще б зголосилися ті, кого треба зустрічати - відповідно обумовити хто кого і де в якійсь там годині стрічатиме. А загалом стрічаємося вже в Церкві/біля. І Літургія всіх збереТоді вже продовжимо
Йтиму через головний вхід (іншого і не знаю) і, як завжди у таких випадках, на воротах кажу, що йду на Літургію. Якщо хтось вважає за потрібне мені не повірити - купую білет і цим надіюся підтримую Шевченківський Гай (10-20 Грн, якщо не помиляюсь)
ОООО
Just_me писав:Тому суто для мене було б краще, щоб між Літургією та шашликами був час з"їздити додому переодягтися і взяти ковбаси, шампури і дрова, але то вже громада як вирішила, нехай воно так і буде
ShMariam писав:Just_me писав:Тому суто для мене було б краще, щоб між Літургією та шашликами був час з"їздити додому переодягтися і взяти ковбаси, шампури і дрова, але то вже громада як вирішила, нехай воно так і буде
Та і я не проти (тільки кажу чесно - не обіцяю, зранку можу мати невідкладні справи, на відміну як на 13.15), але як вже іншим буде зручніше...
о.Олег писав:ну то Олю чекаю в Шпиталі
о.Олег писав:ну то Олю чекаю в Шпиталі, а Маряну - в Гаю?
brat Martyn писав:
А чому не виходить Літургія в Гаю на 13:15? Що сталось?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей