ShMariam писав:Вітаємо брата Мартина з великим святом! Вчора в нього народився синочок!
І я приєднуюся до вітань. Нехай росте здоровий Богу і людям на радість

ShMariam писав:Вітаємо брата Мартина з великим святом! Вчора в нього народився синочок!
Georgij писав:Вітаю всіх, хто носить імя Юрій, Георгій!
Будьте ПЕРЕМОЖЦЯМИ ! Хай Господь кріпить Вас за молитвами Святого Георгія Переможця!
Georgij писав:Вітаю всіх, хто носить імя Юрій, Георгій!
Будьте ПЕРЕМОЖЦЯМИ ! Хай Господь кріпить Вас за молитвами Святого Георгія Переможця!
Шановні брати і сестри в Христі!
Маємо велику приємність запросити всіх Вас на святкування Дні матері (Матері - Пречистої Діви Марії, матері-неньки України. Матері, яка подарувала нам життя).
Святкування відбудуться сьогодні, 13 травня, неділя о 14.30 год. в Шевченківському гаї на Співочому полі.
В святкуваннях візьмуть участь популярні львівські виконавці: заслужений артист України Зеновій Гучок, гурти «Віват» і «Земляки», спортивний театр Львівського державного університету фізичної культури та гостя з Канади, Заслуженого артиста України, Ігоря Богдана.
Запрошуємо всіх до численної участі у святкуваннях.
Мамо моя рідна і єдина,
Ластівко добра і теплоти,
Я для тебе був і є дитина,
І для мене найдорожча ти.
Доки в грудях буде серце битись,
Втратити тебе я так боюсь.
Я на тебе хочу надивитись,
За здоров’я Богу помолюсь
(Віктор Геращенко)
о.Олег писав:З Днем Конституції!
"...Боже - Україну бережи! Господи - помилуй нас..."
З повагою, о.Олег
Georgij писав:Вітаю з іменинами всіх, хто носить ім`я Іван, Злий Іван, Іванка!
Хай благословить вас Бог! Многая літа!!!
о.Олег писав:Georgij писав:Вітаю з іменинами всіх, хто носить ім`я Іван, Злий Іван, Іванка!
Хай благословить вас Бог! Многая літа!!!
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
andrey s. писав:...хоч сьогодні вітав одного, а він сказав, що я не в честь того Івана...
Just_me писав:Вітаю всіх, хто носить імена Петра і Павла та похідні від них - Петрунеля, Павлина. Всіх вам благодатей! І Петра маємо модератора, до речі, він десь зник. І Павлик (син Любомира) сьогодні теж святкує іменини, побажаємо йому та його батькам міцної віри та доброго здоров"я.
kristik писав:Дорогі Ольги вітаю Вас з іменинами! Нехай Ваш ангел просвічує Вас на всяк час, хоронить від усього злого і заохочує до добрих діл.
о.Олег писав:всіх Just_me!
Just_me писав:о.Олег писав:всіх Just_me!
Дякую, але в нас є ще Olya, яка дуже давно до нас не заглядала і Олюнька. Їх теж вітаємо![]()
Всім дякую за привітання.
о.Олег писав:ой - а Володимирів ніхто не привітав ще: ВІТАЄМО!
Володимира85 та всіх-всіх! Бажаю бути відважними і Хрестити та Хрестити Русь-Україну: дуже все ще треба
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
andrivovk писав:о.Олег писав:ой - а Володимирів ніхто не привітав ще: ВІТАЄМО!
Володимира85 та всіх-всіх! Бажаю бути відважними і Хрестити та Хрестити Русь-Україну: дуже все ще треба
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
Ой дійсно забули. вітаємо Володимирів.
о.Олег писав:ой - а Володимирів ніхто не привітав ще: ВІТАЄМО!
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей