Повідомлення Назар Шевчук » 11 квітня 2013, 16:12
Поява комети, про яку Я розповідав, – уже близько. Тоді люди думатимуть, що є два сонця
Субота, 6 квітня 2013 року, 17:00
Моя ніжно улюблена дочко, зірки скоро зміняться, уже близько поява комети, про яку Я розповідав, коли люди думатимуть, що існує два сонця. Незабаром людство стане свідком дивовижного видовища, буде чути звук грому, буде видно, як зіткнулися два сонця.
Промені Мого Милосердя зійдуть на кожну людську душу, включно з тими, хто буде засліплений Світлом, оскільки їхні душі – настільки темні. Коли почують звук грому, на землю спуститься тихий спокій, тиша буде приголомшливою. Не буде чутно жодного звуку, лише Мій голос, відбитий на нещасних душах.
Я буду наче промінь сонця, який зробить чітко видимими в очах грішника кожну його помилку, кожен його гріх і крик відчаю.
Тоді настане плач і глибоке відчуття скорботи, яке люди відчують у своїх серцях, коли зійдуться віч-на-віч зі станом своїх душ. Все зупиниться на п'ятнадцять хвилин, а по тому життя триватиме, як раніше, немов би це диво й не сталося. Однак для тих, чиїх душ торкнулася Істина, життя не може бути та й ніколи не буде таким, як раніше. Тоді вони підуть за Мною, Моїм Ученням, їхня кількість зросте до мільярдів.
Мої Повідомлення стануть для них щоденною їжею разом з Моєю Пресвятою Євхаристією, вони не потребуватимуть більше нічого. Вони стануть настільки сильними, що ніщо не зможе стати на їхньому шляху, ніщо не зможе злякати їх, або ж затримати, позаяк вони крокуватимуть у залишку Моєї Армії до Мого Нового Раю.
Іншим людям скажуть, що Попередження було спричинене порушенням в атмосфері Землі і легко це обґрунтують. Але це буде брехнею, бо вони не захочуть визнати існування Бога. Якщо б вони це зробили, то не змогли б завершити свій план обманути світ, щоб він прийняв порожні обіцянки антихриста.
Коли Дива Божі побачать у такому великому масштабі, знайте, що Мій План привести людство у царство спасіння – вже на завершальних стадіях.
Йдіть, Мої вірні послідовники, і завжди довіряйте Моїй обіцянці врятувати усі душі. Моє Милосердя – величезне, а Моя Сила – всемогутня.
Ваш Ісус.
MOD: Офтоп в темі про гомосексуалізм і прошу більше не давати цього посилання (див. повідомлення вище)