Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Цікавий допис знайдено в Неті:
Василь (Самбір) 16.06.2009 13:05
Сьогодні мав телефонну розмову з особою, яка ще донедавна була надзвичайно віддана підгорецьким відступникам. Так хлопчина розповів, що "отці" майже насилу хотіли його на ксьонза висвятити -- погрожували розправою і казали, що раз він вже так далеко зайшов, то виходу в нього нема. Або стає ксьонзом і приносить їм клятву вірності або за місяць помре і попаде напряму до пекла! Отакі-то методи в сектантів!
http://gazeta.ua/index.php?id=293302
Василь (Самбір) 16.06.2009 13:05
Сьогодні мав телефонну розмову з особою, яка ще донедавна була надзвичайно віддана підгорецьким відступникам. Так хлопчина розповів, що "отці" майже насилу хотіли його на ксьонза висвятити -- погрожували розправою і казали, що раз він вже так далеко зайшов, то виходу в нього нема. Або стає ксьонзом і приносить їм клятву вірності або за місяць помре і попаде напряму до пекла! Отакі-то методи в сектантів!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Фішер писав:
ТАК, хвала Ісусу, владики успішно проводять науки в декількох реколекційних центрах, наповнюючи по вінця серця спраглих християн СЛОВОМ ГОСПОДНІМ. І робить ДУХ СВЯТИЙ їх апостолами Божими для України , а й цілого світу:
"З повноти бо серця уста промовляють".Мт.12,34б.

"Епіськопам" підгорецьким варто би щось ориґінальніше придумати...
Sic transit gloria mundi
Мaлuй писав:Та з ким ви говорите, люди? Спілкуєтесь з псом, в якого навіть думки немає. "Владики" добре попрацювали над тим, щоб вибити з своїх підопічних будь-яке бажання міркувати, привчили їх просто гавкати на чужих, не вдаватись в роздуми, а лише цитувати їхні "послання". Тому будь-яка розмова з тваринами є абсурдною. Відповіді вам ніхто не дасть, тому що не можливо ж передбачити всі питання, які будуть задаватися... Тому самосвяти і пишуть десятки своїх листів, щоб забезпечити своїх баранів готовими відповідями. А якщо виникає питання не передбачене, то є універсальні варіанти, як наприклад "всі ви єретики і апостати!"
все дуже просто...
На жаль, Ви праві. Праві на всі 100%. Але потрібно відповідати. Потрібно щоб догналівці чим більше тріпалися, щоб дурь їхньої секти була зрозуміла кожному неупередженому.

Sic transit gloria mundi
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Мaлuй писав:Та з ким ви говорите, люди? Спілкуєтесь з псом, в якого навіть думки немає.
"Людина - розумна тварина", - як казав, по-моєму, Шопенгауер...
Нормальні пси сидять інколи тихо в буді, не гавкаючи на своїх господарів, а також не перетягуючи хитро до своєї "буди" (секти) інших (непсів)...

Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Мaлuй писав:Та з ким ви говорите, люди? Спілкуєтесь з псом, в якого навіть думки немає. "Владики" добре попрацювали над тим, щоб вибити з своїх підопічних будь-яке бажання міркувати, привчили їх просто гавкати на чужих, не вдаватись в роздуми, а лише цитувати їхні "послання". Тому будь-яка розмова з тваринами є абсурдною. Відповіді вам ніхто не дасть, тому що не можливо ж передбачити всі питання, які будуть задаватися... Тому самосвяти і пишуть десятки своїх листів, щоб забезпечити своїх баранів готовими відповідями. А якщо виникає питання не передбачене, то є універсальні варіанти, як наприклад "всі ви єретики і апостати!"
все дуже просто...
А над Вами хто попрацював?
Стилітика Вашої бесіди ще гірша, але нікому не приходить в голову Вас обізвати. То хто дав право Вам обзивати інших ЛЮДЕЙ?
mykil писав:"Людина - розумна тварина", - як казав, по-моєму, Шопенгауер...
Нормальні пси сидять інколи тихо в буді, не гавкаючи на своїх господарів, а також не перетягуючи хитро до своєї "буди" (секти) інших (непсів)...
А модератору слабо бан влупити за образу інших учасників форуму, незалежно від їх переконань? Чи у нас подвійні стандарти? Чи конче треба опуститися до рівня співбесідника?
Востаннє редагувалось 16 червня 2009, 14:49 користувачем Igor, всього редагувалось 1 раз.
Душу - Богові, життя - Батьківщині, честь - собі...
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Ще одне життєве свідчення:
Володимир (Броди) 16.06.2009 15:35
А на "русі чистих сердець", зустрічі якого відбуваються кожну першу суботу місяця, вони так життя в шлюбі брудом поливають, що я мало одружуватись не передумав. Богу дякувати, що моя наречена не піддалася на їхні чари: Катехизм почитала, в нашого пароха розпитала.після того ми туди більше не їздимо і других відраджуємо. Секта це, одне слово.
Отже, диму не буває без вогню. І не все золото, що блищить. Люди, стережіться лжепророків!
Володимир (Броди) 16.06.2009 15:35
А на "русі чистих сердець", зустрічі якого відбуваються кожну першу суботу місяця, вони так життя в шлюбі брудом поливають, що я мало одружуватись не передумав. Богу дякувати, що моя наречена не піддалася на їхні чари: Катехизм почитала, в нашого пароха розпитала.після того ми туди більше не їздимо і других відраджуємо. Секта це, одне слово.
Отже, диму не буває без вогню. І не все золото, що блищить. Люди, стережіться лжепророків!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Igor писав:
Можна таке питання теж було адресувати й у приват, щоб знову не було тут "сорочинського ярмарку". Дійсно, зі словами варто нам вважати. Щоб злобних ворогів меншало, а не більшало... Імхо.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Igor писав: [
А модератору слабо бан влупити за образу інших учасників форуму, незалежно від їх
Якби строго дотримуватися правил форуму без винятків, то вам, якщо чесно, теж світить давно бан... Я особисто не маю можливості когось банити. Тут є для цього адмін і також інші модератори, як бачите.
Фішер навів біблійні цитати (дивіться уважніше), вирвавши їх із контексту, з яких вимальовується несправедливо "думка" про всіх непідгорецьких... Та не варто віддавати йому злом за зло, око за око тощо...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
mykil писав:Igor писав: [
А модератору слабо бан влупити за образу інших учасників форуму, незалежно від їх
Якби строго дотримуватися правил форуму без винятків, то вам, якщо чесно, теж світить давно бан... Я особисто не маю можливості когось банити. Тут є для цього адмін і також інші модератори, як бачите.
За неповагу до Церкви?
mykil писав:Фішер навів біблійні цитати (дивіться уважніше), вирвавши їх із контексту, з яких вимальовується несправедливо "думка" про всіх непідгорецьких... Та не варто віддавати йому злом за зло, око за око тощо...
Ви не мені це кажіть а малому, і тому хто йому підтакує.
Чому замість навести повністю цитати і сказати, що людина навела помилкові цитати треба облаяти людей?
Люди Вам чим винуваті, що мають свою думку?
Мене інше лякає, коли хтось починає лаятись і всіх навколо обзивати, замість його приструнити, починаємо йому підтакувати. Це гідно так?
Не хочеш говорити, змовчи. Хочеш говорити - відповідай гідно.
mykil писав:Igor писав:
Можна таке питання теж було адресувати й у приват, щоб знову не було тут "сорочинського ярмарку". Дійсно, зі словами варто нам вважати. Щоб злобних ворогів меншало, а не більшало... Імхо.
А допоможе в приват?
Я би краще на вушко шепнув кілька слів - точно би помогло.
А тепер в тему, щоб не було зауважень про флуд.
Прихильники догналівців(я правильно сказав?) є такими самими людьми як і ми. Ми не можемо, не маємо права звинувачувати їх в тому, що вони є гіршими за нас. Натомість ми можемо тільки шляхом щирого переконання допомогти їм(і самим собі) знайти шлях до порозуміння.
Igor писав:А тепер в тему, щоб не було зауважень про флуд.
Прихильники догналівців(я правильно сказав?) є такими самими людьми як і ми. Ми не можемо, не маємо права звинувачувати їх в тому, що вони є гіршими за нас. Натомість ми можемо тільки шляхом щирого переконання допомогти їм(і самим собі) знайти шлях до порозуміння.
Ігорцю, не в тому справа гірші вони, чи кращі! Основна проблема в тому, що вони декларують себе греко-католиками, хоча такими не є, тобто взагалі до Католицької Церкви не мають жодного відношення, а своєю відвертою брехнею і далі продовжують затягувати людей в свої сіті.
п.с. залишаю твої погрози без належної уваги, бо розумію їх безсилість. і припини вже робитися клоуном -- хочеш щось сказати пиши в приват. Від тебе і так 90% флуду на форумі.
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Igor писав:Мaлuй писав:Ігорцю,
Рекомендую дотримуватись більш офіційного тону.
Я ж просив писати у приват для вирішення проблем. Невже так важко не флудити постійно та дотримуватися хоч би трохи правил форуму?
Ще одне ПОПЕРЕДЖЕННЯ маєте! Буду звертатися до адміна про вирішення вашої подальшої долі на церковному форумі!!!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Мaлuй писав:Igor писав:Прихильники догналівців(я правильно сказав?) є такими самими людьми як і ми. Ми не можемо, не маємо права звинувачувати їх в тому, що вони є гіршими за нас. Натомість ми можемо тільки шляхом щирого переконання допомогти їм(і самим собі) знайти шлях до порозуміння.
Ігорцю, не в тому справа гірші вони, чи кращі! Основна проблема в тому, що вони декларують себе греко-католиками, хоча такими не є, тобто взагалі до Католицької Церкви не мають жодного відношення, а своєю відвертою брехнею і далі продовжують затягувати людей в свої сіті.
От я і питаю, чи вищенаведене є достатньою причиною, щоб обізвати людей, які (можливо) щиро в щось вірять(правильно чи не правильно теж не нам вирішувати)?
Чи Ви вважаєте, що подібними заявами Ви можете привернути до себе людей?
mykil писав:Igor писав:Мaлuй писав:Ігорцю,
Рекомендую дотримуватись більш офіційного тону.
Я ж просив писати у приват для вирішення проблем.
Проблема загальнолюдського виховання не є приватною.
mykil писав:Невже так важко не флудити постійно та дотримуватися хоч би трохи правил форуму?
А про що узагалі тема?
mykil писав:Ще одне ПОПЕРЕДЖЕННЯ маєте! Буду звертатися до адміна про вирішення вашої подальшої долі на церковному форумі!!!
Знаєте що дивує найбільше в нашій дискусії?
Я чітко знаю в чому виненя (флуд, неповага до церкви(на вашу точку зору звичайно)), але ніхто не здатен зробити зауваження коли людей (творіння боже , як хочете, так і називайте) асоціюють з псами і тваринами? В чому різниця тоді між цією людиною і тим, проти кого Ви боретесь?
Igor, якщо Ви не зрозуміли до тепер, то це є ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКИЙ форум, і тому дискусія в те чи хтось правильно вірить чи ні, з точки зору католицької доктрини, цілком відповідає духу цього форуму. Сам Господь Ісус неодноразово порівнював людей і з свиньми, і з псами, і з козлами, і з вовками, і з вівцями.
Тема ця про новітню секту - про підгорецьких "отців" чи то догналівців. Про їхні блуди.
Ніхто проти нікого не бореться - просто обговорюємо тему. А в запалі дискусію можливі різні ляпи.
А Ваша крайньо ліберальна позиція у багатьох питаннях просто на просто не все вписується у ці дискусії.
Та й для чого явно вирішувати приватні проблеми, для чого дискусію про догналізм перетворювати на особисті перепалки?
Тема ця про новітню секту - про підгорецьких "отців" чи то догналівців. Про їхні блуди.
Ніхто проти нікого не бореться - просто обговорюємо тему. А в запалі дискусію можливі різні ляпи.
А Ваша крайньо ліберальна позиція у багатьох питаннях просто на просто не все вписується у ці дискусії.
Та й для чого явно вирішувати приватні проблеми, для чого дискусію про догналізм перетворювати на особисті перепалки?
Sic transit gloria mundi
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
сергій писав:
На жаль, п. Ігор тільки реагує, коли хтось щось скаже реально проти ворогів Церкви, але коли ті безпідставно звинувачують, паплюжать поспішно церковну ієрархію і т. п., то його не дуже тоді видно, не стає на захист, здається... Що за християнство приховане? До духовного зла як явища недобре бути мало не весь час толерантним.

Востаннє редагувалось 17 червня 2009, 14:16 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Спасеться праведний, а не приписаний до конфесії.
Повторюся:
" З повноти бо серця уста промовляють."Мт.12,34б(тобто, чим наповнене серце,те мовлять уста, а Господь не дивиться на обличчя, а Є СЕРЦЕВІДЕЦЬ! Людина ж пізнає іншу людину по мові уст).
І "Уста брехливі-огида у Господа,
а чинячі правду -Його уподоба."Пр.12,22
Повторюся:
" З повноти бо серця уста промовляють."Мт.12,34б(тобто, чим наповнене серце,те мовлять уста, а Господь не дивиться на обличчя, а Є СЕРЦЕВІДЕЦЬ! Людина ж пізнає іншу людину по мові уст).
І "Уста брехливі-огида у Господа,
а чинячі правду -Його уподоба."Пр.12,22
Фішер писав:Спасеться праведний, а не приписаний до конфесії.
ого! то вже "владики" і такого навчають? напевно відчувають, що довго більше не зможуть людей обдурювати, називаючись католиками.
А загалом -- я згоден! спасайтесь... але спочатку уточніть у єговістів, чи в небі для вас і вашого божка-догнала ще є вільні місця, ато якось сумно буде, якщо виявиться, що там навіть не всі єговісті влазять -- може доведеться секту змінювати -- так краще скоріше, щоб часом пізно не було.

такшо вперед -- на форуми єговістів зі своїми претензіями на єдиноістинність. та секта вам набагато ближча по духу ніж Католицька Церква -- спробуйте ними свої ряди поповнити.
Мaлuй писав:Фішер писав:Спасеться праведний, а не приписаний до конфесії.
ого! то вже "владики" і такого навчають? напевно відчувають, що довго більше не зможуть людей обдурювати, називаючись католиками.
А загалом -- я згоден! спасайтесь... але спочатку уточніть у єговістів, чи в небі для вас і вашого божка-догнала ще є вільні місця, ато якось сумно буде, якщо виявиться, що там навіть не всі єговісті влазять -- може доведеться секту змінювати -- так краще скоріше, щоб часом пізно не було.![]()
такшо вперед -- на форуми єговістів зі своїми претензіями на єдиноістинність. та секта вам набагато ближча по духу ніж Католицька Церква -- спробуйте ними свої ряди поповнити.
Бачу Ви зі Словом , котре СПАСАЄ І ДАЄ ЖИТТЯ ВІЧНЕ , НЕ ЗНАЙОМІ.
Прикро, бо і за Вас Ісус розп"явся, а Ви не хочете прийняти ЙОГО відкупительну ЖЕРТВУ.
"Не кожен, хто каже до Мене:"Господи, Господи!"
увійде в Царство Небесне, але той,
хто виконує волю Мого Отця, що на небі.Мт.7,21.
Ви й того не мовите.
А Царство Небесне в середині нас. Погляньте, чим Ви наповнені і самі поставте собі діагноз.
Фішер писав:"Не кожен, хто каже до Мене:"Господи, Господи!"
хіба ти не бачиш, що про вас тут і мова!
Господь заснував на землі церкву, главою якої назначив Петра і його намісників, ті у свою чергу призначають намісників (на місцях) -- це так по простому -- складне вам, сектантам затуманеним, не досяжне. Власне Намісник Петра в Римі, призначив для УГКЦ Верховного Архиєпископа, якого ви не визнаєте. Не визнаєте його - не визнаєте Папу - не визнаєте Ісуса Христа Господом! Все дуже просто -- ви противитесь Волі Отця, бо руйнуєте Живе Тіло Сина!
Тому можете, хоч крізь сон говорити "Господи, Господи...!" -- ваш гріх є гріхом проти Духа Святого, який провадить Церкву -- відповідну цитату я думаю ви знаєте!
Фішер писав:
Бачу Ви зі Словом , котре СПАСАЄ І ДАЄ ЖИТТЯ ВІЧНЕ , НЕ ЗНАЙОМІ.
Прикро, бо і за Вас Ісус розп"явся, а Ви не хочете прийняти ЙОГО відкупительну ЖЕРТВУ.
"Не кожен, хто каже до Мене:"Господи, Господи!"
Ви й того не мовите.
А Царство Небесне в середині нас. Погляньте, чим Ви наповнені і самі поставте собі діагноз.
Фішер, а Ви почитайте там трошка далі. Що безаконникик не увійдуть до Царства. А то Ви, догналівці. Ви що чините чудеса, але і беззаконня з ними вкупі.
Sic transit gloria mundi
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Продовжується збирати корисні дописи до теми інших здоровимислячих християн:
Іванка (Перемишляни) 17.06.2009 15:30
То за кагебистів точно. Одного разу я відвезла свою бабуню до Підгорець. Старенька дуже просилася, що хоче побачити, що там і як, бо сусіда багато про це розказувала. Бабуня дуже згіршилася, бо побачила там всіх тих, хто в Перемишлянах за комунізму наших священиків виловлював.
http://gazeta.ua/index.php?id=293302#comment
То за кагебистів точно. Одного разу я відвезла свою бабуню до Підгорець. Старенька дуже просилася, що хоче побачити, що там і як, бо сусіда багато про це розказувала. Бабуня дуже згіршилася, бо побачила там всіх тих, хто в Перемишлянах за комунізму наших священиків виловлював.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
mykil писав:Продовжується збирати корисні дописи до теми інших здоровимислячих християн:
От і правда почала на верх вилазити. Там ще є багато цікавих свідчень, але догналівці, засипають ті свідчення цитатами з "одкровень" своїх божків, щоб ці свідчення відійшли з поля зору.
Видко в ФСБ порахували що проект "УАПЦ" не завдав серйозної шкоди УГКЦ, то спробували з Ковпаком. Не вийшло. Тепер запустили проект "Підгірці".
Зауважте, що дивним чином догналівці активізуються саме в момент зросту московської агресивності. Останній спалах догналівської активності дивним чином співпав з московською агресією проти Грузії. Теперішній спалах знову співпадає з московськими агресивними планами. Вчора Москва ветувала присутність спостерігачів ООН на території Грузії.
Sic transit gloria mundi
romanm писав:Так хтось відповість, хто святитель цих людей в підгірцях? Ну не Іван Богослов, в тонкому сні, на горах Тибету їх рукоположив? Не розумію, невже так важко сказати?
та хто-хто! Сам Дух Святий!

п.с. а якщо серйозно, то святили їх скоріше за все афтокевалісти. Тому й мовчать -- бо відмазки типу "якщо скажемо, то в тих осіб будуть проблеми" настільки смішні, наскільки й смішні їхні апеляуії до "надзвичайної ситуації". Брехуни вони, одним словом!
Фішер писав:Отже, як бачимо , не всі християни є праведні.
Проте всі праведні світу- саме християни і вони успадкують землю.
Ваш шеф, той що за гомосексуалістів бідкається, що не мають дітей, хоча й любляться, цим готує грунт для прийняття законів , вивищуючих гомо-стів. Як в Європі, що заборонятимуть до кликання жінки-міс чи місіс, а чоловіка - містер. Бо те, що гомосексуаліст , є середнього роду і цим можуть воно образити.
Але незважаючи на його вибрики і теорії про дочасність пекла, пекло таки є і таки вічне. І як не покається і ви з ним (що за батька маєте чародія , котрий гадає маятником), то провірете на власній долі.
ПОКАЙТЕСЯ З ГРІХІВ І ЄРЕСЕЙ!
Ну шо ж ви голословите, займаєтеся, так сказати, словесною порнографією. Приведіть конкретно слова кард. Гузара( я так зрозумів, що він - шеф), де би він чітко про це говорив. Що я за педерастів, і переживаю що в них нема дітей і т.дальше. Інакше ви обманюєте, а хто є батьком брехні? Бачу по цитатах самі знаєте. Тим паче, що вам вже привели відповідь на всі ваші закиди.
То прошу, чітко процитуйте слова Гузара, де би він про це писав?
Автокефалісти Сергія Журавльова? Реформованої ПЦ? Аааа, ну тоді так,

- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Попередження для користувача Фішер (-а):
На офіційному форумі УГКЦ заборонено:
19. Висловлювання, які принижують почуття віруючих та розпалюють міжконфесійну ворожнечу.
20. Висловлювання проти Церкви і віри.
І між рядками можна теж прочитати: вислови (часто необгрунтовані) проти церковної ієрархії, благословенної Апостольським Престолом...
http://forum.ugcc.org.ua/profile.php?mode=register
На офіційному форумі УГКЦ заборонено:
19. Висловлювання, які принижують почуття віруючих та розпалюють міжконфесійну ворожнечу.
20. Висловлювання проти Церкви і віри.
І між рядками можна теж прочитати: вислови (часто необгрунтовані) проти церковної ієрархії, благословенної Апостольським Престолом...
http://forum.ugcc.org.ua/profile.php?mode=register
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Книга"Бесіди з Блаженішим Любомиром Гузаром. До постконфесійного християнства"(ISBN 966-8197-10-0, Львів, 2006)
Стор.67
"Вони, звісно , можуть вести всякого роду сексуальну активність, але їхня любов завжди залишиться безплідною.Отже мені дуже шкода їх. "
Він дозволяє(можуть вести),
А СЛОВО БОЖЕ:
"А хто лежатиме з чоловіком як з жінкою, гидоту вчинили обоє вони,
будуть конче забиті, кров їхня на них"Лев.20,13
"Не обманюйте себе:ні розпусники, ні ідоляни,ні перелюбники, ні блудодійники,ні мужоложники,...Царства Божого не вспадкують". Кор.6, 9-10
Стор.67
"Вони, звісно , можуть вести всякого роду сексуальну активність, але їхня любов завжди залишиться безплідною.Отже мені дуже шкода їх. "
Він дозволяє(можуть вести),
А СЛОВО БОЖЕ:
"А хто лежатиме з чоловіком як з жінкою, гидоту вчинили обоє вони,
будуть конче забиті, кров їхня на них"Лев.20,13
"Не обманюйте себе:ні розпусники, ні ідоляни,ні перелюбники, ні блудодійники,ні мужоложники,...Царства Божого не вспадкують". Кор.6, 9-10
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Фішер писав: Книга"Бесіди з Блаженішим Любомиром Гузаром. До постконфесійного християнства"(ISBN 966-8197-10-0, Львів, 2006)
Стор.67
Шановний, Ви маніпулюєте словами, займаючись наклепництвом з лукавством, і не цілком знаєте українську мову. Краще наведіть оригінал французькою, а не недосконалий переклад!
Наскільки я зрозумів, то Л. Гузар не дає тут проти католицької моралі прямого благословення на гомосексуалізм. Він тільки констатує очевидний факт, бо "голубизна" як така процвітає. Словосполучення "можуть вести..." легко заміняється "провадять". Одне та друге є тільки констатація факту. Перестаньте вводити інших в оману. Та підівчіть краще, крім чеської та словацької мови, ще трохи й українську.
І наводьте краще мову оригіналу.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Кн."Бесіди......"
Стор.67:
"Вони можуть жити разом, якщо наполягають на цьому. Добре, я певною мірою можу змиритися з цим"
А ГОСПОДЬ КАЖЕ:
"Вони знають присуд Божий, що ті хто чинить таке,
варті смерти, а проте не тільки самі чинять, але хвалять тих хто робить таке."Рм.1, 32
А чому так:
"бо пізнавши Бога не прославляли Його, як Бога,
і не дякували, але знікчемніли своїми думками,
і запаморочилось нерозумне їхнє серце ."Рм.1.21
Отже:
"Тому то й видав їх Бог за похотями їхнього серця
на нечистоту, щоб вони самі знеславляли тіла свої."Рм.1, 24
Перекладав з французької не я . Читаю на українській мові з книги випущеної у Львові в 2006 році двома тиражами. Номер одного із тиражів -привів в попередньому повідомлені.
Стор.67:
"Вони можуть жити разом, якщо наполягають на цьому. Добре, я певною мірою можу змиритися з цим"
А ГОСПОДЬ КАЖЕ:
"Вони знають присуд Божий, що ті хто чинить таке,
варті смерти, а проте не тільки самі чинять, але хвалять тих хто робить таке."Рм.1, 32
А чому так:
"бо пізнавши Бога не прославляли Його, як Бога,
і не дякували, але знікчемніли своїми думками,
і запаморочилось нерозумне їхнє серце ."Рм.1.21
Отже:
"Тому то й видав їх Бог за похотями їхнього серця
на нечистоту, щоб вони самі знеславляли тіла свої."Рм.1, 24
Перекладав з французької не я . Читаю на українській мові з книги випущеної у Львові в 2006 році двома тиражами. Номер одного із тиражів -привів в попередньому повідомлені.
Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 204 гостей