Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Тереза
гість
гість

Повідомлення Тереза » 11 серпня 2009, 01:06

Цікаво, що автор поставив питання до теми на початку. Але виглядає на то, що його зовсім не цікавила відповідь на нього. Замість того виставлено відео, яке викликає більше компроментуючих запитань, ніж хотілось би його авторам. По-перше, чи не вважає сама "Галинка", що її дозвіл на всенародне оглядання цієї історії виставляє її батьків зовсім не в такому світлі, яке характерне стосункам батьки-діти для християн? Де її повага до батьків, навіть якщо вони (на її суб"єктивну думку) поступають і думають неправильно? По-друге, а звідки в жіночому контемплятивному монастирі взявся вправний "професійний" оператор із відповідною технікою? Реколектант, кажете? По-третє, до чого тут відвертий "наїзд" на провід УГКЦ у всіх можливих і неможливих моментах? Попахує параноєю! :( По-четверте, чи не був це "святковий" подарунок Іллі-Антоніну до дня іменин? Такий собі PR-трюк? Список питань можна продовжувати. Ліпше працювали би над своїм розвитком, читали би мудрих книжок, ніж спекулювати і маніпулювати!

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 11 серпня 2009, 10:47

Proof писав:не будьте таким наївним, пане модератор, бо в коментарях Сергія, які були звернені до мене немає жодної каплі об`єктивності та реалістичності. це були чисті емоції з присмаком психологічної маніпуляції. чи не так, пане Сергій?
тому я такі коментарі волію ігнорувати.

:shock:

Здається що коли нема арґументів то сектанти вдаються до абсолютно нереальних звинувачень. Вимагаю від "Proof" або аргументів про мою необ"єктивність та емоційність, а також про психологічну маніпуляцію.

Стосовно ж "Proof". Мені Вас дійсно шкода. Бо так виглядає, що Вам дійсно промили мізки Ваші "отці". Але не дивлячись на все, дуже Вам дякую за те що Ви своєю поведінкою висвітлили профіль людей, які попалися в тенета догналівської секти. Хоча від попередньо висловлених вимог не відмовляюсь. Або доведіть те що Ви твердите, або вибачтеся.

"Proof", скиньте рожеві окуляри і подивіться реальними очима на запропоноване відео - купа істеричних бабів, які здирають сорочки з хлопів, силою випихають нападників з монастиря, а потім пишут шо то Ісус їх випхав. Тай цілком не зрозумілий епізод з тапочками Галинки. Або її батьки вигнали з дому в тапочках, або вона з дому втікла. Невже Вам не вистачає здорового глузду щоб зрозуміти, що за кожним корчем не сидить чорт і що за кожною неприємністю Вашої секти не стоїть єрархія УГКЦ.
Sic transit gloria mundi

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 11 серпня 2009, 13:27

Ото питайся в Кирилича, а не в мене, я не розумію, про що йдеться. Узагалі, хлопці, ви поводитеся, ну зовсім не як християни! Для чого робити той форум, коли тут лише обпльовують тих, хто став на дорогу до спасіння, а не дискутують навколо певних тем? Звичайно, вам важко прийняти те, до чого не звикли: щиру молитву, щире покаяння. Вам важко збагнути, що таким шляхом, як іде зараз офіційна УГКЦ, іти далі не можна, але ви відкидаєте інший шлях, бо так легше: прийшов у неділю до церкви і живеш цілий тиждень з почуттям виконаного обов'язку. А я і щораз більше таких як я, уже не хочемо вклонятися тій системі, яку ви ще за інерцією називаєте УГКЦ. Дві тисячі літ тому Ісус Христос боровся зі старосвящениками, книжниками й фарисеями, ними був засуджений і страчений. Усе повторюється, сьогодні маємо подібну ситуацію. Як би себе не називали теперішні відступники - "офіційними", "правильними", чи ще якось - вони не більше й не менше є схизматиками, єретиками, бо продали правдиву Христову віру. А тих, хто не продав віру, називають сектантами. Перших християн свого часу також називали сектантами, бо ж також була "правильна" церква, "офіційна". Думаю, що за таке відверте висловлювання мене забанять, що ж, нехай. Тоді стирайте цю тему. Хто хотів подивитися відео - подивився, кожен зробив висновок у міру свого розуму й совісті.
Господь посеред нас!

І далі ті самі порожняки...... Фактів, я так думаю, ми тут не дочекаємося.... Знову та ж балаканина, заклики до покаяння і навернення до "правдивої" віри.... Тему треба закривати, імхо. Конструктиву тут годі і чекати.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Речник
початківець
початківець

Повідомлення Речник » 11 серпня 2009, 13:30

vitalko писав:І далі ті самі порожняки...... Фактів, я так думаю, ми тут не дочекаємося.... Знову та ж балаканина, заклики до покаяння і навернення до "правдивої" віри.... Тему треба закривати, імхо. Конструктиву тут годі і чекати.

Стерли мою тему. Зараз і твій коментар зітруть. :(

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 11 серпня 2009, 13:30

Провокативну та сумнівну тему зі сектантським наклоном закрито! На майбутнє адептам ворожої підгорецької групи варто вважати на поширення подібної інформації, що суперечить правилам цього форуму з метою ще більшого несправедливого компрометування офіційної влади УГКЦ, і самої УГКЦ, прислухаючись до зауваг-порад модераторів!

Правила "хати" діють і надалі. Як і елементарна цензура...

Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

IgorKkul
новик
новик

Повідомлення IgorKkul » 13 серпня 2009, 19:08

Сьогодні підгорецькі знову пропіарились на каналі 1+1, в новинах о 19.30 був сюжет. добре що в кінці сюжету дали слово владиці Йосифу Міляну.
як на сайті знайду відеоролик то виставлю посилання.

IgorKkul
новик
новик

Повідомлення IgorKkul » 13 серпня 2009, 19:13

а ось і посилання

http://tsn.ua/bin/video.php?media_id=14 ... ubtype_id=
прошу вибачення але то є відео хіба тільки анонсу.
чи зявиться повне відео не знаю. якщо щось то слідкуйте на сайті ТСН

IgorKkul
новик
новик

Повідомлення IgorKkul » 13 серпня 2009, 19:40

http://tsn.ua/bin/video.php?media_id=14 ... btype_id=4
а тепер вже є й сюжет

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 13 серпня 2009, 19:49

IgorKkul писав:Сьогодні підгорецькі знову пропіарились на каналі 1+1, в новинах о 19.30 був сюжет. добре що в кінці сюжету дали слово владиці Йосифу Міляну.
як на сайті знайду відеоролик то виставлю посилання.

Дивився цей гнилий піар. Купка "монахинь" та "священиків", два чи три "єпіськопи" і може з десять мирян. А крику ґвалту; нас переслідують, нас багато, кілька десятків парохій, і тому подібні бздури.
%) В подібний спосіб недавній гість з Москви піарився - РПЦ (пардон УПЦ МП) - найбільша конфесія, а навіть за їхніми москєвськими даними на всіх то його богослужбах заледве 200 тис. назбиралося.

Сам ролик дуже нагадує совєтську антикатолицьку пропаганду часів зрілого соціалізму "Єпіськопа" Маркіяна варто би було притягнути до судової відповідальності. Давно пора усю цю компанію подати в суд за наклепництво. Жодного доказу, тільки тири-пири - всі єретики.

Але дякувати Богу, владика Мілян добре пояснив ситуацію.
Sic transit gloria mundi

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 13 серпня 2009, 19:52

«Сенсація на 1+1»
Ось і виплило горезвісне відео з монахинями, зроблене до речі професійною камерою, сьогодні у вечірніх новинах на 1+1. Крім того виявляється догналівські сектанти мають помоєму аж 9 епископів, декілька монастирів й парафій – як заявляє коментатор по новинах.
Все це виглядає на явно спланований захід з дискредитації УГКЦ й зокрема Патріарха Любомира Гузара. Спочатку знімається «напад на монастир» потім протестна акція під стінами Облдержадміністрації про вимогу визнання нової секти під такою солодко-провокативною назвою Українська Правовірна ГКЦ, осуджують Патріарха у всіх гучних гріхах (підтримці гомосексуалізму, невизнанні дівицтва Діви Марії й ін).
Головне ні слова у цьому провокативному матеріалі не говориться що чільники секти були неправомірно висвячені на єпископів тобто самосвяти. Просто зазначається що вони є єпископами УГКЦ (це мені нагадує моторошний 1946 рік і псевдо собор УГКЦ, й те як його висвітлювала тодішня безбожницька совєтська влада, але ж тепер є незалежна Україна й незалежні мас медіа). Так кожен божевільний чи групка божевільних може сказати що він єпископ УГКЦ але чи їх будуть показувати по централиних новинах всеукраїнського каналу ТБ. Звичайно що ні. Але ж догналівців показали. Про що це свідчить – про заздалегіть сплановану акцію й про впливових покровителів даної секти.
Моя думка тека. Треба висловити свою думку каналу ТБ 1+1 принаймі на його інтернет сайті.
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 13 серпня 2009, 20:05

сергій писав:Сам ролик дуже нагадує совєтську антикатолицьку пропаганду часів зрілого соціалізму "Єпіськопа" Маркіяна варто би було притягнути до судової відповідальності. Давно пора усю цю компанію подати в суд за наклепництво. Жодного доказу, тільки тири-пири - всі єретики.

Але дякувати Богу, владика Мілян добре пояснив ситуацію.

Зверніть увагу скільки показували догналівців й псевдоєпископа Маркіяна а скільки Владику Міляна. Практично наш Єпископ мало що встиг пояснити.
Дивує й те що в даному відеоролику по новинах ні словом не сказали звідки родом й звідки приїхали Догнал і його брати по крові і яке в них КГБешне минуле у їхній батьківщині.

Бідна та дівчина що хоче стати монахинею, її батьки й усі люди що брали участь в тому "театрі абсурду" в монастирі - іх просто напросто усіх використали у своїй лицемірній пропаганді догналівські гуру.

Cardinal
дописувач
дописувач

Повідомлення Cardinal » 13 серпня 2009, 20:15

Позор нам всім!

І підгорецьким і нам, що далі буде...????

IgorKkul
новик
новик

Повідомлення IgorKkul » 13 серпня 2009, 20:49

Просто спаплюжили Церкву. це просто жах.
І якщо синод чи особисто Блаженійший Любомир Гузар. Не вимагатиме такогож привселюдного спростування як і було від ТСН та каналу 1+1. це ...просто в мене бракує слів ....

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 13 серпня 2009, 22:15

IgorKkul писав: Просто спаплюжили Церкву. це просто жах.
І якщо синод чи особисто Блаженійший Любомир Гузар. Не вимагатиме такогож привселюдного спростування як і було від ТСН та каналу 1+1. це ...просто в мене бракує слів ....

Я вже якось згадував. Вважаю, що Блаженніший має особисто відповісти у прилюдний спосіб на кожний радикальний закид з боку "підгорецьких братів", тобто щодо звинувачення у так званих "семи єресях". Хочеться вчути...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 13 серпня 2009, 22:18

Cardinal писав:Позор нам всім!

?

Позор тим, хто мовчить на цей сектантський гріх і займає тут позицію равлика, насолоджуючись власною безхребетністю. Імхо. :shock:
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Cardinal
дописувач
дописувач

Повідомлення Cardinal » 13 серпня 2009, 22:59

Позор тим, хто мовчить на цей сектантський гріх і займає тут позицію равлика, насолоджуючись власною безхребетністю. Імхо. Shocked
Я добре сказав!!!! Позор всім!

Одні мовчать, інші спричиняють, ще інші стимулюють, а четверті дораджують на зло іншим!

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 14 серпня 2009, 00:00

Здається що ми звикли щоб за нас хтось думав, хтось вирішував. Чи не пора самим докладати зусиль по боротьбі з цією сектою? :x
Хто молитвою, хто розмовами, хто через форуми та коментарі. Здається наші греко-католики заснули. Варто би було подати на цей канал в суд за наклепництво і розпалювання міжрелігійної ворожнечі. І закликав би усіх в кого є сайти чи блоги розмістити хоча якесь спростування цієї брехні на "1+1".
Краще хоч щось зробити, а ніж повторяти москєвське словечко ("позор"). Варто запалити хоч сірника, а не постійно повторювати що довкола темрява.
Sic transit gloria mundi

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 14 серпня 2009, 01:28

На одному сайаті вже є про цей випадок http://www.christusimperat.org/uk/node/17057
Sic transit gloria mundi

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 14 серпня 2009, 09:18

Дуже чітко проглядається одна ниточка: приїзд Кирила - лист Медвєдєва Ющенкові - репортаж на 1+1. Наші північні "брати" не сплять.
Що тут, люди, скажеш? - Скоро вибори.
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 14 серпня 2009, 10:34

Найбіль прикро за журналістів на каналі 1+1. Хлопці так низько впали аж до рівня комуністичних антикатолицьких глашатаїв. І це журналісти в демократичній незалежній країні - ПОЗОР таким журналюгам які за гроші і за команду "фас" зроблять будь-яку брехливу заказуху і замотають її в красиву цукерку напівправди.

Однозначно треба добиватись від цого наклепницького каналу спростування наданої брехні. Але як?

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 14 серпня 2009, 12:55

ljubomyr_ps писав:Найбіль прикро за журналістів на каналі 1+1. Хлопці так низько впали аж до рівня комуністичних антикатолицьких глашатаїв. І це журналісти в демократичній незалежній країні - ПОЗОР таким журналюгам які за гроші і за команду "фас" зроблять будь-яку брехливу заказуху і замотають її в красиву цукерку напівправди.

Однозначно треба добиватись від цого наклепницького каналу спростування наданої брехні. Але як?

Вони, маю наувазі догналівці, розвернули проти УГКЦ інформаційну війну потрібно нам робити те саме. Новину можна коментувати на http://tsn.ua/ukrayina/na-lvivshchini-p ... gonin.html
Інший спосіб простити якогось адвоката щоб подав у суд на "1+1". ПОстаратися і написати на різні інформаційні та релігійні сайти свою новину про цей випадок з наїздом на УГКЦ. Протестанти доречі подали на Айсітіві до суду після наїзду на них і суд виграли. Канал заплатив солідну компенсацію і більше йому до голови не припривало робити заказні "репортажі" про протестантів.
Sic transit gloria mundi

IgorKkul
новик
новик

Провокація підгорецьких "владик" на каналі 1+1

Повідомлення IgorKkul » 14 серпня 2009, 13:26

Попередньо тему було порушено у іншій частині розділу.
зокрема
http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?t=971&start=360
а також
http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php? ... &start=375.

саме відео провокації
http://tsn.ua/bin/video.php?media_id=14 ... btype_id=4

можливість залишити коментарі на сайті ТСН до цієї статті.

http://tsn.ua/ukrayina/na-lvivshchini-p ... gonin.html

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 14 серпня 2009, 13:46

Вони, маю наувазі догналівці, розвернули проти УГКЦ інформаційну війну потрібно нам робити те саме. Новину можна коментувати на http://tsn.ua/ukrayina/na-lvivshchini-p ... gonin.html

А чи є сенс коментувати саме там? Хто і коли дані коменти читає. Я особисто - ні. І думаю більшість також не читає.
А от позов до суду, і спростування заяв блаженнішим - інша річ. Вважаю що і одне і інше необхідні. Ще думаю що до блаженнішого хтось має донести думку про спростування на офіційному рівні, в тому ж ТСН наприклад.
Але це вже питання до клиру, що перебуває в тісніших контактах з блаженнішим. Тому, якщо хто таких знає, то думаю дану ідею треба донести, хоча, можливо, вона вже визріла і у них.... Але все ж спробу зробити треба
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 16:04

IgorKkul писав:Просто спаплюжили Церкву. це просто жах.

А що, власне, спростовувати? У новинах подано об'єктивний сюжет!!! :ROFL:

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 16:05

Гарний сюжет. Показує, хто є хто.

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 14 серпня 2009, 16:12

А що, власне, спростовувати? У новинах подано об'єктивний сюжет!!!

Об"єктивний в чому, в тому що від УГКЦ відкололося аж 9 єпископів. А мо ще й святителя їхнього назвете, бо чогось про такого не чув....
св. Йоан Золотоустий

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 14 серпня 2009, 16:15

Гарний сюжет. Показує, хто є хто.

Ага, сюжет супер! З чотирьох хвилин сюжету - 3 присвячені коментарям журналістів, "сестричок" і "єпископів" правовірних і аж 20 секунд - владиці Йосифу. Об"єктивність аж випирає через край.
св. Йоан Золотоустий

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 17:10

vitalko писав:Ага, сюжет супер! З чотирьох хвилин сюжету - 3 присвячені коментарям журналістів, "сестричок" і "єпископів" правовірних і аж 20 секунд - владиці Йосифу. Об"єктивність аж випирає через край.

Але що той владика Мілян говорив - купи ся не тримало. :D

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 17:26

vitalko писав:Об"єктивний в чому, в тому що від УГКЦ відкололося аж 9 єпископів. А мо ще й святителя їхнього назвете, бо чогось про такого не чув....

Тут бачимо, хто є хто. А святитель - Сам Ісус Христос - Син Бога живого!!!

Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 242 гостей