Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 14 серпня 2009, 17:38

Тут бачимо, хто є хто. А святитель - Сам Ісус Христос - Син Бога живого!!!

Хм.... з таким самим успіхом я також можу себе єпископом назвати. І церкву свою заснувати з назвою типу Нова Правовірна ГКЦ. Чому б і ні. Христос один для всіх. Тільки тут один невеличкий момент, священство передається від Христа через апостолів і їх наступників(єпископів). Ви ж мені того наступника через якого воно передалося назвати не хочете, або не можете(бо його нема очевидно), тому ваші "єпископи" - самосвяти, що всім крім адептів ПГКЦ зрозуміло.
Але толку? Слова мої, як і багатьох, що вже тут висловлювалися на рахунок правовірних "єпископів" і "монахів" і їх "всеспасаючого" вчення, відіб"ються як горох від стіни, і ніц з тим не поробиш... :(
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 17:47

Katolyk писав:А що, власне, спростовувати? У новинах подано об'єктивний сюжет!!! :ROFL:

слухай, Кирилич, та ти просто як той кусок гімна... його банять на форумі, а він далі лізе і лізе зі своїм смородом...
може досить вже? вали на свій форум і там дзявкай!

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 17:47

vitalko писав:Хм.... з таким самим успіхом я також можу себе єпископом назвати. І церкву свою заснувати з назвою типу Нова Правовірна ГКЦ. Чому б і ні.

Єпископів святили ті, що були висвячені ще за підпілля. Все є задокументовано, є живі свідки, відеозйомки, не хвилюйся. :)

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 14 серпня 2009, 17:48

Katolyk писав:
vitalko писав:Ага, сюжет супер! З чотирьох хвилин сюжету - 3 присвячені коментарям журналістів, "сестричок" і "єпископів" правовірних і аж 20 секунд - владиці Йосифу. Об"єктивність аж випирає через край.

Але що той владика Мілян говорив - купи ся не тримало. :D

Шо маємо ше одного пігроцького провокатора? :shock:
Владика дуже чітко охарактеризував цю секту, як соціально небезпечний деструктивний культ. Адже ця секта займається не лише кабалістичними практиками, які відкривають людину на хто зна яких дітьків, але й займається типовими психотроними методами зомбування.
Sic transit gloria mundi

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 17:49

Katolyk писав:
vitalko писав:Хм.... з таким самим успіхом я також можу себе єпископом назвати. І церкву свою заснувати з назвою типу Нова Правовірна ГКЦ. Чому б і ні.

Єпископів святили ті, що були висвячені ще за підпілля. Все є задокументовано, є живі свідки, відеозйомки, не хвилюйся. :)

це ти про Осідача? того запроданця, який наших священиків КГБістам здавав?

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 14 серпня 2009, 17:51

Katolyk писав:

Тих хвальоних відеозйомок ніяк не маєте сили чи сміливості виставити в інтернеті. А дозвольте поцікавитися: не з"їхавший з глузду Каваців та РПЦшно-КГБиський московський піп Осідач святили тих чотирьох баламутв?
Sic transit gloria mundi

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 17:57

Мaлuй писав:це ти про Осідача? того запроданця, який наших священиків КГБістам здавав?

Якраз не Осідач! Маєш докази, що він когось кудись здавав?

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 18:04

Katolyk писав:
Мaлuй писав:це ти про Осідача? того запроданця, який наших священиків КГБістам здавав?

Якраз не Осідач! Маєш докази, що він когось кудись здавав?

Кирилич, спілкуватися з тобою, а тим більше щось тобі доказувати не маю жодного бажання -- ти ж тупий як валянок, хоч і старий вже, але видно Господь тебе розумом не обдарував. над тобою можна лише поплакати...

п.с. вали на свій форум!

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 14 серпня 2009, 18:07

Знайшов цікавий лінк про спростування деякими священиками приналежності до "підгорецьких отців", зокрема і о. Михайла Осідача:
http://stryi.ugcc.org.ua/index.php?opti ... &Itemid=30
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 18:19

vitalko писав:Знайшов цікавий лінк про спростування деякими священиками приналежності до "підгорецьких отців", зокрема і о. Михайла Осідача:
http://stryi.ugcc.org.ua/index.php?opti ... &Itemid=30

:lol: Ха ха ха!!! Усі відреклися, і Осідач відрікся... :D Гляньте на відео, укінці він править на свято Іллі у Брюховичах. Править, як Глава УПГКЦ!!! http://video.community.org.ua Щодо образ на адресу Кирилича: навіть якби і він це був, то негарно так, хлопці, дуже негарно, ховаючись за псевдо, ображати людину. Хіба це по-християнськи? Ви зібралися дискутувати на форумі, чи виливати на братів своїх помиї? Чи вважаєте, що більше розуму маєте, аніж той, кого обливаєте брудом? Чи, може, вважаєте, що самі безгрішні і чините суд над грішниками? Не беріть на себе так багато, лишіть щось Богові!

vitalko
старець
старець

Повідомлення vitalko » 14 серпня 2009, 18:21

Єпископів святили ті, що були висвячені ще за підпілля. Все є задокументовано, є живі свідки, відеозйомки, не хвилюйся.

А мені чого хвилюватися? Ви ж обіцяєте факти, то вже відповідайте за слова і давайте ті славні відеозйомки, документи, свідчення. Але може то довго збирати, то ви нам дайте ім"я і прізвище того, хто висвячував, а ми вже якось розберемся з рештою....
св. Йоан Золотоустий

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 18:24

Katolyk писав: :lol: Ха ха ха!!! Усі відреклися, і Осідач відрікся... :D

він гарно вписався в вашу зграю брехунів

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 18:45

vitalko писав:А мені чого хвилюватися? Ви ж обіцяєте факти, то вже відповідайте за слова і давайте ті славні відеозйомки, документи, свідчення. Але може то довго збирати, то ви нам дайте ім"я і прізвище того, хто висвячував, а ми вже якось розберемся з рештою....

Усе це подасться у свій час і тим, кому треба. Невже думаєте, що ченці пішли б на такий гріх - чинити самосвяття? Ні, бо вони високодуховні люди!

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 18:47

Katolyk писав:Невже думаєте, що ченці пішли б на такий гріх - чинити самосвяття? Ні, бо вони високодуховні люди!

:lol:
насмішив, "високодуховні" це правда, але духом диявольським...

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 18:55

Мaлuй писав:він гарно вписався в вашу зграю брехунів

Хочу почути коментар щодо "тупого валянка". Чи є на такі вислови якесь оправдання, кому б вони не адресувалися?

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 18:57

Katolyk писав:
Мaлuй писав:він гарно вписався в вашу зграю брехунів

Хочу почути коментар щодо "тупого валянка". Чи є на такі вислови якесь оправдання, кому б вони не адресувалися?

ну ось наприклад дехто ніяк не може збагнути, що він вже є поза католицькою Церквою і не має жодних обгрунтувань називатись "Katolyk"

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 14 серпня 2009, 19:06

Katolyk писав:Усе це подасться у свій час і тим, кому треба. Невже думаєте, що ченці пішли б на такий гріх - чинити самосвяття? Ні, бо вони високодуховні люди!

Ви вже чисто глузд втратили? Які вони праведники, навіть, якщо припустити таку неймовірну річ що свячення важні, то всеодно вони недозволені. Папа їх не дозволяв, отже це самосвяття. І гріх розколу. Але якщо врахувати що їх реально ніхто з єпископів не святив, а "святили" священики, у яких або не в порядку з головою, або які є агентами КГБ-ФСБ то можна з великою вірогідністтю твердити що підгорецькі ґуру не лише самосвяти, але і апостати від Єдиної, Святої, Соборної і Апостольської Церкви.
Sic transit gloria mundi

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 19:14

Мaлuй писав:ну ось наприклад дехто ніяк не може збагнути, що він вже є поза католицькою Церквою і не має жодних обгрунтувань називатись "Katolyk"

Навіть, якби це було чистою правдою, то чи є це приводом для того, щоб принижувати людину?

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 19:18

сергій писав:Папа їх не дозволяв, отже це самосвяття.

А Гузар був висвячений з дозволу папи? Він 19 років ходив у самосвятцях.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 14 серпня 2009, 19:20

19 років у самоствятцях?????Ви шо, думайте хоть шо говорите. Прошу панства не говорити дурниць. Виважуйте свої слова. якщо дозволу папи нема, (лефевристи) а вони святять - це не самосвяти( якщо законнорукоположений єпископ ставить другого). Самосвяти підгорецькі, самі себе висвятили.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 19:22

Katolyk писав:
Мaлuй писав:ну ось наприклад дехто ніяк не може збагнути, що він вже є поза католицькою Церквою і не має жодних обгрунтувань називатись "Katolyk"

Навіть, якби це було чистою правдою, то чи є це приводом для того, щоб принижувати людину?

будь послідовним, Васильку, ти вже довгий час принижуєш своїми дописами на цьому форумі кожного католика, тому що називаєш всіх нас єретиками... тепер тобі захотілося поваги? будь серйозним. Втікай , Васильку, з тої секти, відкрий очі і постарайся зрозуміти, що ти преш проти Христової Церкви, а отже проти самого Господа.

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 19:38

Мaлuй писав:ти преш проти Христової Церкви, а отже проти самого Господа.

Ні, хлопці. Проти Церкви я не пру. Я виступив проти деяких речей лише, що чиняться теперішніми "пастирями". Я прозрів раніше від вас, у тому моє щастя, але прийде час, і ви прозрієте. Католиків я не принижую, і, на відміну від вас, не принижую тих, хто думає не так, як я. Насмілююся лише висловити те, що думаю.

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 19:41

romanm писав:19 років у самоствятцях????? Ви шо, думайте хоть шо говорите. Прошу панства не говорити дурниць. Виважуйте свої слова.

Але це так, це всі знають, це не приховують у "офіційній" церкві, лише оправдовують різними обставинами. І хто зна, якби комусь не прийшла у голову його кандидатура на главу УГКЦ, то, напевне, й назавжди залишився б несуспедований.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 14 серпня 2009, 19:44

Але це так, це всі знають, це не приховують у "офіційній" церкві, лише оправдовують різними обставинами. І хто зна, якби комусь не прийшла у голову його кандидатура на главу УГКЦ, то, напевне, й назавжди залишився б несуспедований.

шановний п. Католик. Самосвят - той хто сам себе освятив(типу УАПЦ Липківського) Який Гузар саосвят? Чи ви не визнаєте апостольского приємста у патр. Сліпого?

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 19:51

romanm писав:Який Гузар саосвят? Чи ви не визнаєте апостольского приємста у патр. Сліпого?

Але ж так само ченців із Підгірців висвячували єпископи! А Гузар мав на це дозвіл папи?

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 20:04

Katolyk писав:
romanm писав:Який Гузар саосвят? Чи ви не визнаєте апостольского приємста у патр. Сліпого?

Але ж так само ченців із Підгірців висвячували єпископи! А Гузар мав на це дозвіл папи?

єпископи православної церкви московського патріархату, чи афтокефальні? то нехай і назвуться ІППЦІД! (істинно підгорецька православна церква іллі догнала)

та нема ніякого відео про свячення... дурять вас ваші управителі!

Katolyk
новик
новик

Повідомлення Katolyk » 14 серпня 2009, 20:09

Мaлuй писав:та нема ніякого відео про свячення... дурять вас ваші управителі!

Уяви собі, що я його бачив. Уявив? І на ньому є дуууже поважні особи. Вони навіть можуть бути у теперішній "офіційній" УГКЦ. Брєд, скажеш? Ні не брєд, вважай, що знаєш те, що є Великою Правдою - багато теперішніх великих чинів в УГКЦ, м'яко кажучи, не дуже миряться з нинішньою ситуацію. Про священиків уже й не говорю.

Мaлuй
активний учасник
активний учасник

Повідомлення Мaлuй » 14 серпня 2009, 20:11

Katolyk писав:Уяви собі, що я його бачив. Уявив? І на ньому є дуууже поважні особи. Вони навіть можуть бути у теперішній "офіційній" УГКЦ. Брєд, скажеш? Ні не брєд, вважай, що знаєш те, що є Великою Правдою - багато теперішніх великих чинів в УГКЦ, м'яко кажучи, не дуже миряться з нинішньою ситуацію. Про священиків уже й не говорю.

БРЕХНЯ!
підгорецькі прокляли всіх єпископів УГКЦ, чи ти хочеш сказати, що вони прокляли і своїх святителів?
припини вже брехати! невже підгорецькі роблячи таку таємницю зі своїх фіктивних свячень, будуть розкривати її такому пустодзвону як ти? :ROFL:

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 14 серпня 2009, 20:23

Katolyk писав:
Мaлuй писав:та нема ніякого відео про свячення... дурять вас ваші управителі!

Уяви собі, що я його бачив. Уявив? І на ньому є дуууже поважні особи. Вони навіть можуть бути у теперішній "офіційній" УГКЦ. Брєд, скажеш? Ні не брєд, вважай, що знаєш те, що є Великою Правдою - багато теперішніх великих чинів в УГКЦ, м'яко кажучи, не дуже миряться з нинішньою ситуацію. Про священиків уже й не говорю.

Кириличу, тут ти вже ся явно забрехав. Я таких я ти добре вже вивчив - ви живете плітками, які вам в промиті мозги вкладають ваші ґуру. І дуже часто джерелом пліток є "епіськом" Методій.
Простий аналіз показує, що "святителями" підгорецьких були священики: бідний отець Каваців, який очевидно не при свому розумі і провокатор який працював, а очевидно і далі працює на РПЦ-КГБ(ФСБ) - Осідач, який то ся вирікає то ся вертає, такий собі вертихвіст.
Sic transit gloria mundi

Simeon
новик
новик

Провокація підгорецьких "владик" на каналі 1+1

Повідомлення Simeon » 14 серпня 2009, 21:03

Cюжет явно, або непрофесійно зроблено, або замовлено догналівською сектою і тими службами :evil: , що за ними стоять.
Якщо необізнаність журналістів у ситуації, то потрібно спростувати телеканалу і журналістів наказати, якщо то було замовлення сектою, то ще сумніше.
в будь-якому випадку телеканалу потрібно відреагувати бо те, що вони пропустили в ефір наповнене брехнею вищого гатунку. Однозначно мав би бути хтось наказаний.

Хоч було тільки показано декілька секунд Владику Йосифа Міляна, Він прекрасно охарактеризував догналіську секту, порівнявши її з "білим братством." :evil:

Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 240 гостей