сергій писав:Я таких я ти добре вже вивчив - ви живете плітками
Хлопці, не сіпайтеся, чого так ремствуєте, заспокійтеся. Нерви - це знак вашої слабкості.
Що мав сказати - я вам сказав. Доказувати не буду, бо не хочу. Колись будете самі знати.
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Katolyk писав:Хлопці, не сіпайтеся, чого так ремствуєте, заспокійтеся. Нерви - це знак вашої слабкості.
Що мав сказати - я вам сказав. Доказувати не буду, бо не хочу. Колись будете самі знати.
Katolyk писав:romanm писав:Та якщо реально святителі є, то яка проблема показати їх?
Проблема є - дискримінація. На прикладі сестер контемплятивного монастиря можна бачити, яке безчинство може чекати тих, хто святив. На усе свій час.
Katolyk писав:Гарний сюжет. Показує, хто є хто.
mykil писав:Прошу ознайомитися ближче, а то... Підете звідси не з цілком доброю славою!
Katolyk писав:Simeon писав:Однозначно мав би бути хтось наказаний.
Оє, на палю журналіста, що правду показав, просвітлив людям очі! Не сміє бути інакшої думки! Маємо Гузара, не треба нам більше нікого! Нехай буде який є, але ми до нього звикли!
Katolyk писав: Наприклад, коли закрили тему про монашество, а потім заблокували Речника. Хай вам щастить!
Simeon писав:"Підгорецьким монахам" офіційно відмовили у реєстрації "Правовірної греко-католицької церкви"
Тому нові релігійні організації, які ніби-то визнають примат Папи, але не належать до католицької церкви, не мають права вживати у своїй назві терміни "католицький", "греко-католицький" чи похідні від них.
http://christusimperat.org/uk/node/17074
Нехай підгорецькі їдуть до африканських племен і там реєструються, але ж вони отримали завдання "ворохобити" в Україні.
.....а полученные денежки надо отрабатывать:evil: !!!
от і стараються як можуть!
Katolyk писав:vitalko писав:Об"єктивний в чому, в тому що від УГКЦ відкололося аж 9 єпископів. А мо ще й святителя їхнього назвете, бо чогось про такого не чув....
Тут бачимо, хто є хто. А святитель - Сам Ісус Христос - Син Бога живого!!!
Katolyk писав:Гарний сюжет. Показує, хто є хто.
ljubomyr_ps писав:Незєднані наші брати у вірі українці, на жаль, тішаться розколом у у нашій УГКЦ, помістивши на свому сайті сумнозвісне відео з ТСН 1+1. http://uaoc.net/?p=2846 . Настоящі "щирі й дружелюбні українці".
Mandrivnyk писав:Схаменіться, поки не пізно, двері нашої Церкви завжди відкриті для покаяння і ми ні на кого не накладаємо анафем.
Katolyk писав:Mandrivnyk писав:Схаменіться, поки не пізно, двері нашої Церкви завжди відкриті для покаяння і ми ні на кого не накладаємо анафем.
Справді, двері Христової Церкви завжди відкриті для покаяння. Він Один бачить хто є грішник, а хто праведний, і різні екскомуніки - це ще не Божий суд. А накладання анатем перетворювалося часто в політичні забавки. Скажімо, анатема Мазепі, взаємні анатеми у православних. Отже ж, схаменіться, люди, не грішіть проти Божої правди!
Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 264 гостей